レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke ontvangst ! Kamer nog niet klaar om 15.00,2 consumptie bonnen gekregen v.restaurant . Mooie kamer op 5 etage zeekant ,top !! Teamleider /chef sprak ons aan (moeder +volwassendochter m... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Fletcherhotel burghoeve valkenburg. Hotel zag er asn de buitenkant mooi uit. Maar beperkte parkeergelegenheid. Kamer war redelijk goed, alleen door de houtenvloer met tapijt hoor je alles. Er was ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie locatie. Fijne en schone kamer met uitzicht op de haven. Prima ontbijt. Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie. Mooie fietstochten gemaakt, zowel in bos als langs het meer.

5぀星のうち4の評䟡

Mooie locatie, goed verzorgd ontbijt en behulpzaam vriendelijk personeel. Restaurant ziet er prima uit. Bedden sliepen top. Elke kamer heeft een leuk prive buitenzijde. Maar..., houtwerk, slaapkamer... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1,789ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Betreft Fletcher Burg Haamstede

Betreft Fletcher Burg Haamstede, Torenweg 1. Bij aankomst kreeg ik geen goede middag, betaalde extra voor een Kamer om 13u. Het was 12.50 en kreeg een snauw dat er nog geen Kamer beschikbaar was. Wou dan een latte drinken maar niemand te zien. Eens de Kamer klaar was kwam ik binnen in een sauna. Je kon er met moeite ademen
Toen ik het raam opende zag ik onkruid van 50 cm hoog staan waar ik naar buiten moest stappen. S'avonds wou ik gaan eten en kreeg ik terug dezelfde ontvangst. Een snauw van heb je gereserveerd. Ik had al meteen geen honger meer. S'morgens ontbijt, spek koud, eieren koud en niemand te zien
Ga eens op cursus bij Fletcher duinzicht Kamper duinen, wat een chef,top gast en constant aanwezig. S'avonds terug gaan eten en alweer een snauw ipv goede avond
Ik zou deze plaats nooit aan iemand aanraden. Koste mij meer dan Kamper duinen en was veel slechter. Er was ook geen frigo en koffie faciliteiten wel poeder koffie is voor mij geen koffie.

2026幎7月8日
5぀星のうち1の評䟡

Een voucher

Een voucher gekocht voor een Fletcher hotel pfff na de 6 e poging hem te gebruiken niks lukt ooit, een boeking gedaan jammer genoeg wordt mijn uitje afgezegd door ziekte.
Gevraagd of ik deze overnachting kan verzetten zeggen ze doodleuk nee
Daar gaat je geld
Koop nooit een voucher en wat mij betreft boek lekker een ander hotel keus genoeg

2026幎7月9日

Eerste binnenkomer in Val Monte was flop

Eerste binnenkomer was flop. Om 14.50 uur stonden wij aan de balie waar een jongeman ons vertelde dat wij na 15.00 uur naar de kamer mochten(? 10 min. wachten dus?) Daarna sleutel gekregen en bij binnenkomst bleek kamer bezet en niet schoongemaakt. Hoe kan dit en kan die kamer dan vrijgegeven zijn?
Bij receptie gemeld en een zéér vriendelijke dame gaf ons nieuwe kamer. Prima kamer maar met een loszittende kraan van de wastafel. Ook ontbrak 2e dag een tweetal douchehanddoeken. En dat met die hitte. Wederom gemeld en toen werd mij gemeld dat ik eigenlijk had moeten bellen voor handdoeken. Jaja, half onder de douche zeker< haha. Enfin, al met al een redelijk verblijf( was onze 5 e keer ) met een paar negatieve puntjes. Personeel in bargedeelte is deels zéér vriendelijk tot lauwtjes. En natuurlijk is de voertaal ENGELS. Ontbijtpersoneel is TOPPIE. Eventuele volgende keer toch maar een ander hotel proberen? ondanks het prachtige uitzicht vanaf het buitenterras.

2026幎7月5日
5぀星のうち4の評䟡

een rustig wat ouder hotel met

een rustig wat ouder hotel met vriendelijk personeel, in een mooie omgeving.
We hebben er het chef's menu gekozen, dat was uitstekend en met aandacht op het bord gepresenteerd (niet zomaar op het bord gepleurd)
Het gewone standaard Fletcher menu is ook uitstekend;
vraag dus gerust naar andere opties

2026幎7月6日
5぀星のうち5の評䟡

Prima hotel met een prachtig uitzicht

Ontvangst was prima. Kamers ook netjes en schoon. Wij hadden alleen uitzicht op de achterkant en daar is niet veel te zien.
Het diner was echt heel erg en het ontbijt ook.
Wij waren er vorig jaar ook dat zeg wel wat. Het uitzicht vanaf het terras is echt geweldig mooi. Ook een heerlijk ruim terras.

2026幎7月6日
5぀星のうち2の評䟡

De luxe kamer was niet goed

De luxe kamer was niet goed schoongemaakt: overal lag stof en er waren vuile vlekken op de vloer.
Ook het restaurant maakte een onverzorgde indruk.
Zeer veel vuil onder de tafels.
De verlichting boven de eettafels hingen vol spinnewebben!
Het personeel sprak nauwelijks Nederlands, wat de communicatie moeilijk maakte.
Ook de bediening vonden wij ondermaats.

Hebben het gemeld aan de directie van het Hotel en aan de Directie van de Fletcher groep, we hebben geen antwoord gekregen.

Naar onze mening heeft het hele hotel een grondige schoonmaakbeurt nodig en ontbreekt er professionele leiding.

Jammer, want de mooie ligging van het hotel verdient een veel betere service en verzorging.

2026幎6月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス