Vriendelijke ontvangst ! Kamer nog niet klaar om 15.00,2 consumptie bonnen gekregen v.restaurant . Mooie kamer op 5 etage zeekant ,top !! Teamleider /chef sprak ons aan (moeder +volwassendochter m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fletcherhotel burghoeve valkenburg. Hotel zag er asn de buitenkant mooi uit. Maar beperkte parkeergelegenheid. Kamer war redelijk goed, alleen door de houtenvloer met tapijt hoor je alles. Er was ge... ãã£ãšèŠã
Mooie locatie. Fijne en schone kamer met uitzicht op de haven. Prima ontbijt. Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie. Mooie fietstochten gemaakt, zowel in bos als langs het meer.
Mooie locatie, goed verzorgd ontbijt en behulpzaam vriendelijk personeel. Restaurant ziet er prima uit. Bedden sliepen top. Elke kamer heeft een leuk prive buitenzijde. Maar..., houtwerk, slaapkamer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie omgeving lekker eten en primaâŠ
Mooie omgeving lekker eten en prima hotelkamer
Over het algemeen een prima hotel
Over het algemeen een prima hotel, prettige bediening, uitstekend eten, mooie binnenplaats, waar 's-avonds buiten gedineerd kan worden.
Wij hadden een kamer met een vernieuwde badkamer, airco, zeer aan re raden. met de huidige zomerse omstandigheden.
Wat opviel in deze toch vernieuwde kamer, dat er nog enkel glas aanwezig is, er te weinig stopcontacten waren, geen telefoon om de receptie te bellen, itt de kamers aan de voorzijde, geen zonwering aanwezig is, ook geen schuifdeur met dubbel glas.
Deze zaken hadden zeker meegenomen moeten worden, bij een kamerupgrade!
Ook viel het ons op dat in het hele hotel er verder geen airco aanwezig is, ook niet in de eetzaal, zou toch wel moeten, we konden gelukkig buiten eten, ook 's-morgens.
Het valt ons op, dat ondanks de "grandeur"die je overvalt als je binnen bij de receptie komt, deze zich helaas niet vertaalt in de situatie op de kamers cq de voorzieningen in het hotel, zoals genoemd.
Fletcher zou er goed aan doen om zsm alle kamers van een moderne badkamer te voorzien, de kamers, zoals genoemd op te knappen naar een modern niveau, cq de voorzieningen in het hotel, zoals genoemd uit te breiden.
Dit laatste geldt ook voor het te laag gelegen zwembad en sauna, we zijn er nu niet geweest, zulke voorzieningen horen op de begane grond te liggen, liefst met uitzicht naar buiten.
Na realisatie hiervan is het nog beter toeven in dit verder zeer goed gelegen hotel!
Prima hotel
Prima hotel. Beetje gedateerd maar prijs is oke.
Lekker ontbijt.
Paar keer al geweest,blijft leuk om teâŠ
Paar keer al geweest,blijft leuk om te gaan.
Iedereen steeds vriendelijk.
Kamers proper als was deze keer mijn hoofdkussen heel plat.
Maar blijft telkens een leuke ervaring.
Heel mooi streek om te fietsen ook.
Mooie locatie
Mooie locatie, goed verzorgd ontbijt en behulpzaam vriendelijk personeel.
Maar..., houtwerk, slaapkamers en zeker de badkamer hebben een rigoureuze modernisering update nodig. Tevens zou er wat meer aandacht mogen zijn voor het groen in de directe omgeving. Het ziet er wat verwilderd en onderkomen uit, dat is jammer want dit hotel zou een echt pareltje kunnen zijn.
Aangekomen bij Fletcher hotel Amersfoort
Aangekomen bij Fletcher hotel Amersfoort, wat een vieze gore kamer met oude meubels uit het jaar 80 met schimmel en roest overal. Aangegeven dat wij hier niet gaan slapen en moesten opzoek naar een ander hotel! Slechter kun je het niet geven aan je gasten!!!!
Vriendelijke ontvangst !
Vriendelijke ontvangst !
Kamer nog niet klaar om 15.00,2 consumptie bonnen gekregen v.restaurant .
Mooie kamer op 5 etage zeekant ,top !!
Teamleider /chef sprak ons aan (moeder +volwassendochter met Down syndroom )of alles nu naar wens geregeld was n.a.v. foutje met ontbijt .
Perfecte service ,komen weer terug !
Goed net hotel
Kamer was schoon leuk uitzicht over de vijver goede bedden goed ontbijt. Kortbij schevingen shoppen tegenover bij westfield
Professioneel receptie personeel.
Professioneel receptie personeel.
Restaurant keurig ingericht, vriendelijk personeel. Ontbijt perfect geregeld, zeer veel variatie om heerlijk te ontbijten.
Kamer was op een puntje na ook perfect. De airco maakt veel lawaai. Verder alleen maar chapeau voor ML Fletcher hotel.
Kom er zeker weer een keer terug.
Goede locatie en goede prijs-kwaliteitâŠ
Goede locatie en goede prijs-kwaliteit verhoudeing
Goede locatie voor de sauna in deâŠ
Goede locatie voor de sauna in de wellness boot
Goed ontvangst en fijn hotel
slechte ervaringen bij de Fletcher âŠ
slechte ervaringen bij de Fletcher hotels met de fletcher bonnen. Er komt altijd vanalles overheen en de data die jij wilt boeken zijn net altijd vol. alleen van zondag op maandag lukt het soms. de kamers zijn klein en bedompt, geen airco. wij gaan nooit weer naar de Fletcher hotels. alleen maar slechte ervaringen gehad met 3 bonnen. elke keer was er wat.
Goed gezellig hotel gunstige ligging âŠ
Goed gezellig hotel gunstige ligging vriendelijk personeel
Heerlijke fietsdagen gehad!
Hele fijne mensen daar in het hotel, bediening vriendelijk en goed. We hebben ons heel welkom gevoeld.
Bedrijf ligt op schitterende locatie.
Bedrijf ligt op schitterende locatie.
Fijn vriendelijk personeel. Bijzonder gastvrij!
Erg ziek
Erg ziek, huisarts thuis geweest, geboekt van 1 t/m 3 juli, jammer dan we moeten zelfs het ontbijt betalen. Anders als bij van der valk daar was ik laatst met mijn moeder die 's nachts onwel werd, ontbijt hoefde niet meer betaald te worden, na veel hulp 's nachts van de beveiiging,top, en thuis een hele grote bos bloemen, wat een verschil! En dan zegt fletcher u spoedig weer te verwelkomen, wat een lachertje!!!!!
Ik heb echt nog nooit zo'n slechteâŠ
Ik heb echt nog nooit zo'n slechte hotelervaring gehad.
Eerst moest ik een kwartier wachten bij de receptie. Geen excuus, helemaal niets.
Daarna kreeg ik een kamer die ontzettend naar zweet rook. Toen ik wilde douchen zag ik ook nog een smerig doucheputje. En alsof dat nog niet genoeg was, lagen er vieze haren op mijn kussensloop. Echt gatverdamme... dit heb ik nog nooit meegemaakt in een hotel.
En dan is dit ook nog een wellnesshotel. Ik wilde een massage boeken, maar die zou door een man gegeven worden. Dat is voor mij geen optie, dus daar heb ik vanaf gezien.
Eerlijk gezegd wil ik hier gewoon weg. Dit is veruit de slechtste hotelervaring die ik ooit heb gehad.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ