Mooi product! Was makkelijk te koppelen met Alexa. Ook (met wat moeite) voor iemand met 2 linker handen te installeren. De handleiding is wel matig met machine vertaalde teksten die soms niet te... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bij de bestelling had ik ea niet goed begrepen, dit heel netjes opgelost door Flexxii. Het systeem werkt perfect, en was makkelijk op te nemen in de bestaande automatisering in huis. 1 puntje voor ver... ãã£ãšèŠã
Bestelling netjes ontvangen, rail 5.70 m lang met vitrage, werkt perfect op één motor. Ook netjes, via telefonisch contact, geholpen met enkele vragen. Mooie uitstraling in woonkamer, zeer tevreden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Het luxe comfort van elektrische gordijnen met slimme controle over wat, waar & wanneer. Automatisch of op commando.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede service top product
Goede service! Kon altijd even terug bellen als k vragen had en toen t monteren niet helemaal gelukt was werd ik ook goed geholpen met telefonische ondersteuning en video instructie. Heel tevreden dus en de reels zijn ook precies wat k er van verwacht had!
Perfecte service
In eerste instantie een niet compleet pakket opgestuurd maar dit is na meerdere malen excuses aangeboden te hebben perfect opgelost door een geheel nieuw pakket op te sturen
Prima systeem
Snelle levering.
Met instaleren toch enkele keren moeten bellen.
Maar het werkt nu.
Een aanrader
Een aanrader, de gordijnrails is van een degelijke kwaliteit. Ik heb naast de papieren/online instructie ook gebruik gemaakt van een YouTube montage instructie, dit zorgde dat de montage lekker vlot verliep. Het werkt nu perfect met de meegeleverde afstandsbediening en de Smart Live app.
Snelle en correcte afhandeling.
Super verpakt nog niet opgehangen
Super verpakt nog niet opgehangen. Rails wel korte stukjes
Goed meegedacht
Top geholpen en een zeer mooi product
Zeer snel geleverd en een goede beschrijving van de installatie. Werkt ook fantastisch. Top.
PERFECTE SERVICE EN ONDERSTEUNING BIJâŠ
PERFECTE SERVICE EN ONDERSTEUNING BIJ VRAGEN. PRIMA BEGELEIDING EN VLUGGE REACTIE OP MAILS. BEDANKT
Goede kwaliteit en service
Wij zijn erg tevreden met onze gordijnrails. Ze waren snel geleverd en de klantenservice hielp ons uitstekend met vragen. De taal in de handleiding kan wat duidelijker, maar met behulp van een video waren de gordijnrails uiteindelijk snel in elkaar gezet.
Elektrische rails top geregeld
Omdat ze meedenken en ook zeer vriendelijk zijn
Goede communicatie en top vakmannen ik raad t iedereen aan beetje luxe
Eigenlijk hebben ze bijna alles goedâŠ
Eigenlijk hebben ze bijna alles goed gedaan en ook volgens afspraak. Ik weet alleen niet hoe het met het verzenden hierin is geregeld, want daar zit het probleem. Geen trac en trees of iets van deze aard. Dus het komt op de meeste tijden welke je niet gewend bent. Voor de rest alles in kanne en kruiken. Communicatie helemaal top.
Heb het nu 2 dagen en moet zeggenâŠ
Heb het nu 2 dagen en moet zeggen heerlijk roep tegen goolge dat de gordijnen dicht moeten en gaan bijna geruisloos dicht. Qua beveiliging ook erg handig zo lijkt er telkens iemand thuis te zijn
Geweldig product en top service
Geweldig product en top service, installatie aan huis vlekkeloos verlopen.
Product echt geweldig en loop als een zonnetje
Eenvoudige site om te bestellen maarâŠ
Eenvoudige site om te bestellen maar een nadeel vind ik dat als je twee gordijnen hebt die elk een verschillende breedte maat hebben, je twee aparte railsen moet bestellen en niet af kan met eentje. Kreeg wel keurig uitgelegd waarom dit zo was.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ