レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Mooi product! Was makkelijk te koppelen met Alexa. Ook (met wat moeite) voor iemand met 2 linker handen te installeren. De handleiding is wel matig met machine vertaalde teksten die soms niet te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij de bestelling had ik ea niet goed begrepen, dit heel netjes opgelost door Flexxii. Het systeem werkt perfect, en was makkelijk op te nemen in de bestaande automatisering in huis. 1 puntje voor ver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling netjes ontvangen, rail 5.70 m lang met vitrage, werkt perfect op één motor. Ook netjes, via telefonisch contact, geholpen met enkele vragen. Mooie uitstraling in woonkamer, zeer tevreden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede service! Kon altijd even terug bellen als k vragen had en toen t monteren niet helemaal gelukt was werd ik ook goed geholpen met telefonische ondersteuning en video instructie. Heel tevreden dus... もっず芋る

䌁業情報

1. ホヌム オヌトメヌション

圓該䌁業による蚘述

Het luxe comfort van elektrische gordijnen met slimme controle over wat, waar & wanneer. Automatisch of op commando.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Top service, prima product!

Over het product: Installatie was makkelijk en de gordijnrail werkt prima, ook de connectie met apple homekit ging vlot.

Over de service: bij de levering was er een foutje gebeurt waarbij het verkeerde type motor geleverd was, direct de avond van de levering werden we nog opgebeld met het nieuws dat ze dit hadden opgemerkt en ze asap een nieuwe motor zouden sturen. Binnen de week was dit ook gebeurt! :)

Ook bleek achteraf dat we meer haakjes nodig hadden dan vooraf gedacht, na een kort berichtje naar de klantenservice werden we al hou opgebeld met de vraag hoeveel extra haakjes ze nodig hadden en het nieuws dat we ze gratis toegestuurd kregen. :)

Kortom, super service en prima product!

2023幎1月19日
5぀星のうち5の評䟡

De Flexxii rails is een echte aanwinst

De Flexxii rails is een echte aanwinst voor ons huis. De soepele automatische rails werkt perfect. Is zeer stil en werkt heel goed samen met de app, de afstandsbediening en de schakelaar.
Het in elkaar zetten is bijzonder eenvoudig als je de video op YouTube bekijkt. Het lukt mij in minder dan 20 minuten.
Wat deze aankoop echter helemaal perfect maakt was de fantastische service die we kregen. Bijzonder fijn om met dit bedrijf in zee te gaan. Een aanrader!

2022幎12月28日

Top service.

Complimenten. Het feit dat ik een mail kreeg en gebeld ben over mijn nabestelling, kan ik zeer waarderen. Er is gecheckt of mijn nabestelling wel bij de eerder bestelde rails past. Vervolgens wordt de moeite genomen om bij mij navraag te doen en advies te geven. Dat is service!

2022幎12月19日
5぀星のうち4の評䟡

Een goed doordacht product

Als Mechanical Design Engineer kijk je met een bepaalde blik naar oplossingen die geboden worden. De Flexxii is goed doordacht, robuust en goed te monteren. Een punt van aandacht zijn de koppelstukken. Het is met deze koppelstukken niet mogelijk je gordijn net vrij van het plafond te monteren. Verder zou ik de koppelstukken voorzien van afrondingen. Gordijn kan achter scherpe hoeken blijven steken.
Verder een mooi product!

2022幎12月2日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige service geeft dit

Wat een geweldige service geeft dit bedrijf. Om zeker te weten of ik alles goed bestelde contact gezocht; en goed geholpen. Maar ook na de - zeer snelle - levering werden we goed geholpen bij vragen. Ook toen we zelf wat fout hadden gedaan, kregen we snel nieuw materiaal toegestuurd. Niets dan lof voor dit bedrijf en het product.

2022幎11月28日
5぀星のうち3の評䟡

Mooi product

De handleiding is wel matig met machine vertaalde teksten die soms niet te begrijpen zijn. Ik zou adviseren vanuit Flexxii een montage video te maken.

Ook krijg ik alleen de remote, of de wandknop verbonden, niet allebei. De klantenservice via WhatsApp reageert hierover erg traag.

2022幎10月15日

Alles keurig afgeleverd

Alles keurig afgeleverd. Ik had een tekort aan runners en die zijn nagestuurd. Bijgestuurde handeling is niet erg duidelijk, ga op zoek naar een YouTube filmpje en dan is het niet moeilijk om de gordijnrails in elkaar te zetten.

2022幎8月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス