Fotoportalen レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service 👍 De retter fejl selv om det ikke er deres skyld......jeg bestilte ved en fejl et digital billede, som uden beregning blev rettet til et printet billede. Da DAO svigtede ved leve... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte den 17 feb pas foto til vores søn som skulle tage knallert kørekort og der stod 3-6dages leveringstid. I dag den 3 marts er der stadig intet dukket op og fik 1 svar fra kundeservice... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

企業情報

1. パスポート用写真処理業者

当該企業による記述

Hos fotoportalen kan du tage dit eget pasfoto og få det godkendt til brug i dit pas eller kørekort. Vi er stolte af at tilbyde denne bekvemme og prisvenlige service til vores kunder. Vores hjemmeside gør det nemt og hurtigt for dig at tage dit eget pasfoto derhjemme, så du kan undgå besværet med at skulle tage til en fotograf eller pasfoto-automat. Vores step-by-step guide hjælper dig med at tage et passende foto, og vores teknologi sørger for, at det opfylder de officielle krav til et pasfoto. Vi er glade for at kunne tilbyde denne service til vores kunder, da vores mål er at gøre det så nemt og bekvemt for dig at få et godkendt pasfoto som muligt. Vores kunder er vores førsteprioritet, og vi sætter derfor stor pris på feedback og meninger om vores service. Derfor opfordrer vi alle vores kunder til at dele deres oplevelse med os på Trustpilot, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service. Vi ser frem til at betjene dig, og vi håber, at du vil anbefale vores service til dine venner og familie.

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Bestilte pas foto til mig og min…

Bestilte pas foto til mig og min datter, min datters havde et rødt skær og blev afvist med det samme, og mit blev forsøgt scannet ind men kvaliteten/opløsningen var for dårlig. Jeg skrev til dem d. 31.05 og igen d. 13.06 har fortsat inter hørt, trods der står de svarer inden for 24 timer til hverdag.

Opdateret: Fotoportalen bliver opmærksomme på mine mails via trustpilot, de var endt i spam, og herefter er de lynhurtige til at svarer, samt at få refunderet mine penge. Uheldig og ærgerligt at billeder ikke kunne bruges.

2024年6月14日

Bestilte 4 stk pas foto

Bestilte 4 stk pas foto, desværre kom der en kraftig regnbyge mens jeg var på job, de havde desværre taget skade da jeg kom hjem

Skrev til fotoportalen om jeg havde mulighed for at genbestill dem, de sendte 4 nye pasfoto uden beregning 😃

Virkelig god og hurtig service :)

2024年6月13日
5つ星のうち2の評価

Jeg har den 21.05.25 bestilt 6 pas foto…

Jeg har den 21.05.25 bestilt 6 pas foto af min datter og betalt for 1 - 2 dages levering vi har nu den 23.05.24 og kan se at billederne ikke er sendt endnu.

Jeg har forgæves prøvet at komme i kontakt med jer gennem jeres chat og har sendt email.

Jeg skal bruge de billeder nu og da jeg ikke kan komme i kontakt med jer og få afklaring må jeg skrive dette review i håb om at det får jer til at vågne op....

Opdatering: Jeg har været i kontakt med fotoportalen for at aftale ennløsning

2024年5月21日
5つ星のうち3の評価

Lav kontrast og printet på karton

Jeg har opdateret anmeldelsen, da fotoet faktisk blev godkendt. Når det ikke bliver til 5 stjerner skyldes det, at jeg stadig mener det burde blive oplyst at det printes på karton/mat fotopapir, og at jeg personligt synes billedkontrasten er dårlig.
___
Det fremgår ikke at billederne printes ud på karton. Til den pris havde jeg forventet rigtigt fotopapir, ellers kunne jeg have klaret det med en app og 2 kr for print på biblioteket. Kontrasten er desuden lav, fordi det er printet på karton fremfor fotopapir. Anbefaler på ingen måde at bruge Fotoportalen til pasfotos.

2024年5月17日

Kære Lærke,

Vi har godkendelses garanti, så hvis dit billede ikke er blevet godkendt, så får du dine pengene retur. Så alle kan trykt bestille deres pasfoto hos os.

Vi er kede af at du føler at papiret ikke er godt nok. Det papir vi brugte er et kraftigt mat fotopapir. Papiret er ikke pap og det er af samme pris som "glossy" papir.

Vi bruger begge dele efter dialog med borgerservice. hvor vi prøver at finde den type papir, der giver bedste scanninger hos dem.

Kontrasten kan blive lige så god på mat papir som på glossy papir. Dårlig kontrast kan skyldes at billedet ikke har været godt nok i forvejen. Det er ikke godt nok fra vores side hvis vi har ladet et billede gå igennem, der skulle have været taget om.

Kontakt os endelig på email, hvis dit billede er afvist, så refundere vi den fulde ordre.

Alle kan lave eget pasfoto, vores service hjælper med de rigtige størrelser på ansigt, billedet og at fjerne baggrunden, samt et godt print på fotopapir, som er godkendt af borgerservice :-)

Super godt

Super nemt at bruge, med hurtig, venlige og hjælpsom kundeservice.

Kan anbefales.👍

2024年5月15日

Tak for anbefalingen :-)

Meget fin kundeservice

Meget fin kundeservice! Hurtig behandling af ordren. Jeg ledte efter en foto forretning i nærheden, og faldt over Fotoportalen online. En nem løsning, gode priser, mulighed for kombi af digitale og udprintede fotos. Trods sent tidspunkt af upload fik jeg mine digitale billeder kort tid efter og print blev afsendt samme aften. Kan kun anbefales!

2024年5月6日

Fotoportalen からの回答

Tak for anbefalingen, vi er glade for at hjælpe med både digitale og printede pasfotos

5つ星のうち1の評価

Har stadig ikke modtaget min ordre…

Har stadig ikke modtaget min ordre bestil for næsten 14 dage siden - ordre 2891 og man kan ikke ringe til firmaet og de svare ikke mail eller chat robot - lugter af svindel så hold jer væk fra dette firma

2024年3月13日

Kære Bendt,

Vi er kede af at høre, at dit billede ikke kom frem til tiden.
Vi kan se i vores system at billedet blev afsendt samme dag, som du bestilte dit billede. Desværre sker det af og til at PostNord ikke leverer til tiden eller helt mister et brev, hvilket kan være tilfældet i din situation.

Vi kan se at du fik svar på din e-mail efter 20 minutter og at du blev tilbudt gratis at få fremsendt et nyt brev med express levering eller at få det fulde beløb refunderet. Vi kan derfor ikke helt forstå at du skriver, at vi ikke er vendt tilbage på dine henvendelser. :-)

Vi kan herudover se, at du valgte at få refunderet dit køb, og at det fulde beløb er blevet sendt retur.

Fotoportalen

5つ星のうち5の評価

Min datter har bestilt pasfoto til kørekort. Pga leveringsproblemer (fotos kom ikke), kontaktede vi photoshoppen, som printede og sendte nye, med rabat som kompensation for den forsinkede levering. De nye fotos kom helt som aftalt. God service.

2023年12月1日

Bruger Fotoportalen i min virksomhed

Bruger Fotoportalen i min virksomhed, til levering af foto til kørekort.
De har tilpasset løsningen til os, så eleverne selv kan tage billedet, fotoportalen sender derefter alle fotos direkte til vores kontor, som sørger for at de bliver vedhæftet elevernes ansøgning om kørekort.

Yderligere har vi valgt at inkludere foto i vores lovpakke, så betalingsmodul er slået fra og der sendes en samlet faktura til os.

2023年11月9日
5つ星のうち5の評価

Nemt, hurtigt og professionelt.

Jeg tog i foråret 2023 motorcykel kørekort og skulle bruge et nyt billede hertil. Faldt over hjemmesiden og tænkte det var næsten for let til ikke at prøve.

Efter et hurtigt billede op af den hvide væg på badeværelset havde jeg bestilt pasfotos. Fotos gik igennem første gang hos hvorend de havner efter

2023年3月18日
5つ星のうち5の評価

Så får man det vidst ikke bedre

Så får man det vidst ikke bedre. Venlig, rar, imødekommende, professionel og hurtig betjening. Og så er det billigt. Jeg kontaktede Fotoportalen i weekenden 13-14/5-2023 og havde først forventet svar om mandagen 15/5-2023. Men allerede i weekenden fik jeg afklaret, at Fotoportalen kunne levere digitale fotos, som jeg skal bruge til visum ansøgning.
Tusind tak for en meget positiv oplevelse.

2023年5月17日

Trustpilot エクスペリエンス