Super god oplevelse ð Bestilte 1500 gr rÞdspÊttefileter og afhentede selv da jeg var i omrÃ¥det. Det var de lÊkreste rÞdspÊttefileter, omhyggeligt pakket ned med masser af is i en flamingokasse, helt... ãã£ãšèŠã
Da forsendelsen nÃ¥ede frem, Var der masser af is, der ikke var smelter, og fisken virkede frisk, og lugtede godt. Vi syntes der var mange smÃ¥ skrubber, og efter stegningen, var fiskekÞdet, lÞst og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget hurtig levering ogsÃ¥ af halvstor bestilling (6laksesider) flot kvalitet ikke nÊr sÃ¥ fede som nogle af de helt store laksesider (dog lidt smÃ¥ i stÞrrelsen) dansk opdrÊt. Prisen var 100kr/kg billi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tidlig tidlig morgen stod pakken der v fordÞren som lovet ved bestillingen. Helt iskold FRISK FANGET fisk ð. Vi har nu pakket det lÊkreste fine friske fisk til fryserenâŠ.Dejlig aftensmad venter fo... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÃ¥r du bestiller fisk fra FriskFangetFisk.dk, modtager du friskfanget fisk, der er fanget og pakket inden for fÃ¥ dage. Fra det Þjeblik fisken lander pÃ¥ auktionen, hÃ¥ndteres den under de strengeste kvalitetskontroller og transporteres pÃ¥ kÞl direkte til din dÞr. Det sikrer, at du kan nyde fisk med maksimal smag og nÊring â uden besvÊr. Vi samarbejder med lokale fiskere og producenter, for at sikre de bedste rÃ¥varer og en bÊredygtig produktion. Bestil dine favoritter pÃ¥ FriskFangetFisk.dk og fÃ¥ dem leveret friske og klar til tilberedning.
Otto Pedersvej 1, 6960, Hvide Sande, ãã³ããŒã¯
- info@friskfangetfisk.dk
- friskfangetfisk.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Hurtig levering og lÊkre ferskeâŠ
Hurtig levering og lÊkre ferske produkter til en rigtig god pris.

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Dejligt med frisk fisk leveret pÃ¥âŠ
Dejligt med frisk fisk leveret pÃ¥ masser af is. Vil handle der igen og kan anbefale andre at handle med âFriskfangetfiskâ

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Jeg har svÊrt ved ikke at vÊre tilfredsâŠ
Jeg har svÊrt ved ikke at vÊre tilfreds alt gik så flot fin levering god indpakning , jeg mangler at smage på varen er på kÞl

Fin og humoristisk ordrebehandling
Fin og humoristisk ordrebehandling. Fiskene var virkelig friske og lÊkre. Bedste anbefaling.

Jeg har vÊret kunde lige siden Fish4YouâŠ
Jeg har vÊret kunde lige siden Fish4You startede. Og har altid fået fine friske fisk.
I de sidste par Ã¥r har jeg ogsÃ¥ fÃ¥et rÞgvarer, som har vÊret ok. De sidste mange sendinger af prÊget hellefisk har alle bestÃ¥et af tynde halestykker som har vÊret meget runde og MEGET salte = klipfisk. Selvomjeg har gjort opmÊrksom pÃ¥ det fortsÊtter "de salte haler" - sÃ¥ DET SKAL JEG IKKE KÃBE MERE. puha. Jeg tror at de god tykke stykker mÃ¥ske sÊlges til restauranter...
Har modtaget fisk og skaldyr flereâŠ
Har modtaget fisk og skaldyr flere gange, og det har altid vÊret super lÊkkert.

God fisk
God, lÊkker fisk! Det var et stort udvalg, også af de mindre "kendte" fisk, hvilket er super lÊkkert!

god oplevelse
fantastisk frisk lÊkker fisk, jeg er sÊrdeles godt tilfreds, jeg kÞber gerne igen

Bestilte 3 kg blåmuslinger
Bestilte 3 kg blÃ¥muslinger. Blev leveret lige til dÞren friske og pakket fint i termokasse med is. Fremragende koncept med frisk fisk og skaldyr lige til dÞrenðð»ðð»ðð»
Louise KjÊrgaard Holstebro

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Et godt sted at handle friske fisk.
Et godt sted at handle friske fisk.
Varen kom til tiden
Og en rigtig god service (tlf)
Kan varmt anbefales

FRISK FISK !
FRISK FISK !
Har grundet helbred ikke lÊngere muligheden for at fiske, men har ellers vÊret på havet i mere end 50år selv, så jeg var meeeeget spÊndt hvad det var jeg fik....og jeg er meget positiv overrasket - kÞbte skrubber, torskefilet, laksefilet og en pighvarre - fin fisk lagt på masser af is - lÊkkert og perfekt !

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
De reklamere med at det er frisk fangetâŠ
De reklamere med at det er frisk fanget fra Hvidesande, men der stod på label at muslingerne kom fra Sverige. Derudover måtte vi smide ca 250 gram ud af 2 kg ud, fordi de var dÞde eller knuste i skallerne.
Men de muslinger vi spiste smagte godt, og var lÊkre og friske i smagen.

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Topkarakter til torskeloins og hele flåede rÞdspÊtter
Torskeloins og hele flåede rÞdspÊtter af bedste kvalitet blev jeg lovet, og det fik jeg leveret i à rhus. Fisken var pakket perfekt, så fisken ikke havde berÞring med isen i kassen. Kassen var forsvarlig forseglet, så kÞlingen var optimal. Har kun nydt torsken indtil videre, og den var fremragende. GlÊder mig til de hele flåede rÞdspÊtter, som kom i frysen. Der er således topkarakter til leverancen fra en meget krÊsen fiskeelsker inden for branchen.

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Modtog tre vidunderlige friske flotteâŠ
Modtog tre vidunderlige friske flotte slethvar - kan varmt anbefales.

Friske hel laks
Fik en hel laks, bestilt onsdag til levering fredag. Meget meget fint laks, meget friske og hold sig koldt i kassen til lÞrdag (1,2 grader). Laksen var serveret som forret i en stor selskab, hvor det virkelig var prikken over i'et. Tusind tak friskfangetfisk, glÊder mig til at bestille igen snart...

Super friske store Þsters forsvarligtâŠ
Super friske store Þsters forsvarligt pakket og god kvalitet. Levering til aftalt tid

LÊkker friskfanget fisk
LÊkker friskfanget fisk fra den jyske vestkyst - det fåes ikke bedre.
Service er også i top, og de svarer hurtigt på mail.