FriskFangetFisk ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god oplevelse 😃 Bestilte 1500 gr rÞdspÊttefileter og afhentede selv da jeg var i omrÃ¥det. Det var de lÊkreste rÞdspÊttefileter, omhyggeligt pakket ned med masser af is i en flamingokasse, helt... もっず芋る

Da forsendelsen nÃ¥ede frem, Var der masser af is, der ikke var smelter, og fisken virkede frisk, og lugtede godt. Vi syntes der var mange smÃ¥ skrubber, og efter stegningen, var fiskekÞdet, lÞst og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget hurtig levering ogsÃ¥ af halvstor bestilling (6laksesider) flot kvalitet ikke nÊr sÃ¥ fede som nogle af de helt store laksesider (dog lidt smÃ¥ i stÞrrelsen) dansk opdrÊt. Prisen var 100kr/kg billi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tidlig tidlig morgen stod pakken der v fordÞren som lovet ved bestillingen. Helt iskold FRISK FANGET fisk 🐟. Vi har nu pakket det lÊkreste fine friske fisk til fryseren
.Dejlig aftensmad venter fo... もっず芋る

䌁業情報

1. 魚屋
  2. 海鮮垂堎
  3. 海産物卞売業者

圓該䌁業による蚘述

NÃ¥r du bestiller fisk fra FriskFangetFisk.dk, modtager du friskfanget fisk, der er fanget og pakket inden for fÃ¥ dage. Fra det Þjeblik fisken lander pÃ¥ auktionen, hÃ¥ndteres den under de strengeste kvalitetskontroller og transporteres pÃ¥ kÞl direkte til din dÞr. Det sikrer, at du kan nyde fisk med maksimal smag og nÊring – uden besvÊr. Vi samarbejder med lokale fiskere og producenter, for at sikre de bedste rÃ¥varer og en bÊredygtig produktion. Bestil dine favoritter pÃ¥ FriskFangetFisk.dk og fÃ¥ dem leveret friske og klar til tilberedning.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Masser af is

Isen holdt fisken kold helt til nÊste dag

2021幎9月8日
FriskFangetFisk ApS ロゎ

FriskFangetFisk ApS からの回答

Hej Lea.

Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du er tilfreds med indpakningen.

FriskFangetFisk

Flot frisk fisk til tiden

Flot frisk fisk til tiden. Det kan ikke gÞres bedre.

2021幎9月6日
FriskFangetFisk ApS ロゎ

FriskFangetFisk ApS からの回答

Hej Per.

Tak for de fine ord og for anmeldelsen.

Vi er sÊtter pris på, at du var helt tilfreds med processen.

FriskFangetFisk

Endelig en god oplevelse med frisk, frisk fisk, ikke daggammel frisk fisk

Jeg er fra min barndom vandt til frisk fisk fra NordsÞen, man kunne kikke i Þjnene, og det er kun blevet svÊrere at finde over årene isÊr når man, som jeg nu gÞr, nu bor indenlands, men jeg tror det her faktisk er lykkedes, hvis ikke det her er frisk fisk, så er de sgu gode til at skjule det, fantastisk velsmagende frisk havkat lige til grillen. Ankommet på is, kun duftende af hav. Kan kun anbefales.

2021幎8月19日

Friskfangetfisk

Friskfangetfisk. Alene navnet siger alt😄
SjÊldent har vi fået så lÊkker og frisk fisk leveret lige til dÞren.
Det har nok gjort at vores primÊr leverandÞr af frisk fisk er sat på hold.
De har stort set alt der kan fanges i havet( måske undtagen plastik) og de rÞdspÊttefileter som vi fik med i kassen, var pÊnt store og tykke.
I dag står den på laksbÞffer og de er også i en pÊn stÞrrelse.
Man bliver hele tiden informeret på en sjov måde om hvor lang de er med ens ordre.
5 ⭐⭐⭐⭐⭐Herfra

2021幎8月10日

Mega nemt.

Mega nemt.. god opdatering vedr. ordre.. og kvaliteten er helt i top. KÞbte 2 kg slethvar og 1 kg torske loins.. som var helt frisk ved ankomst og smagte helt vidunderligt.!

2021幎8月5日