レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Arne Jacobsen 7ver kontorstol gik uden varsel i 2 stykker og jeg faldt pÃ¥ gulvet og fik trykkede ribben af armlÊnet. Har stadig smerter efter 3 uger. Har skrevet 3 e’mail til Fritz Hansen hvor je... もっず芋る

Vi kÞbte samlet seks fuldpolstrede Serie 7-stole i 2025 af 2 gange (4+2) og de viste sig at have tydeligt forskellig polstring. De to nyeste stole er markant tykkere end de fÞrste fire og ser slet... もっず芋る

Extrêmement déçue par le marchand et la marque ! Plateau Nomad Table Tray - Skagerak by Fritz Hansen reçu de trÚs piÚtre qualité. Le bois se délite et gondole. Les pieds ne sont pas stables. C’est ina... もっず芋る

䌁業が回答したした

We ordered a table and chairs (via Conran) in July . Promised delivery 12-14 weeks. So far 3 broken promises of delivery and now told they may not arrive until after Christmas, ie 2023. There is no... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 照明専門店
  5. リビングルヌム甚家具の店
  6. オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

Established in 1872, Fritz Hansen is one of the world's leading design and manufacturers of exclusive design, recognized by their design icons such as the Egg™ and the Swan™ chair created by the legendary Danish Architect, Arne Jacobsen. Our creative partnerships with some of the world's most established architects including Poul KjÊrholm and Hans J. Wegner has resulted in an outstanding collection of exclusive designs. Today the legacy is carried forward through collaborations with international design stars such as Kasper Salto, Morten Voss, Piero Lissoni, Jehs & Laub, Todd Bracher, Hiromichi Konno and Cecilie Manz. With a design philosophy that focuses on being original, timeless, sculptural and pure, Fritz Hansen's aim is to enhance their customer’s lifestyle and image with beautiful, original designs with superior quality. With our head quarters based in AllerÞd, a small town just north of Copenhagen in Denmark, we have a collection of showrooms located around the world, each supported with a global network of dedicated partners.

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

305件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Hurtigt, nemt og god info.

Hurtigt, nemt og god info. og sammenholdt med andre web-butikker blev det stort set samme slut-pris pga. lavere forsendelsespris👍🏜👍🏜👍🏜

2020幎2月6日

Hej Jens,

Tak for den meget fine anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glÊde af dit kÞb mange år fremover.

Sehr schneller Versand!!!

2020幎1月30日

Sehr geehrter Herr Kondla,

Vielen Dank fÌr Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass wir Ihren WÌnschen entgegenkommen konnten, und hoffen, dass Ihnen das Produkt noch lange viel Freude bereiten wird.

Viele GrÌße,

Hurtig og nemt

Nem hjemmeside og hurtig levering

2020幎1月22日

Hej Kirsten,

Super hurtig levering.

2020幎1月20日

Hej Poul,

Fritz Hansen

hurtig og korrekt levering.

2020幎1月16日

Hej Jakob,

Fritz Hansen

Nemt at finde varerne og hurtig

Nemt at finde varerne og hurtig levering!

2020幎1月15日

Hej Jesper,

Fritz Hansen

Hurtig levering og meget venlig

Hurtig levering og meget venlig kommunikation via mails.

2020幎1月9日

Hej Kurt,

Fritz Hansen web shop

Hurtig og god levering med min bestilling af produkterne fra Fritz Hansen via deres web shop.

2020幎1月9日

Hej Brandten,

Nemt at handle

Det er nemt at handle hos Fritz Hansen. Dog var jeg meget overrasket over den måde varen var emballeret på. Det krÊvede en del vÊrktÞj at få skilt emballagen så bordet kunne blive samlet.

2019幎12月20日

Hej Bettina,

Tak for den meget fine anmeldelse og tilbagemeding vedrÞrende emballagen, som vi tager videre internt. Det glÊder os at hÞre, at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glÊde af dit kÞb mange år fremover.

Fritz Hansen

Hurtig levering. Nye dupper til 7'er stole- Perfekt med filt under!

2019幎12月15日

Hej Flemming,

Nemt og hurtigt

2019幎12月12日

Hej Anette,

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering

2019幎12月11日

Hej Jeanette,

Hurtig ekspedition og levering

2019幎12月10日

Hej Martin,

Fritz Hansen

Reservedele hurtigt og til rimelige

Reservedele hurtigt og til rimelige priser

2019幎12月7日

Hej JÞrgen,

Fritz Hansen

God service i sidste ende!

Manglende god service.
Vores jubilÊums Êg gik itu i vippe anordningen. Vi fik at vide at garantien var udlÞbet, så hvis den skulle repareres var det for egen regning og det ville koste ca. 1800 kr.
( En stol til 86000 kr.) Ingen kulance!
Fik stolen sendt afsted med vognmand.
Efter godt seks uger kontaktes Fritz Hansen for at hÞre hvor langt processen var. Stolen stod stadig i KÞbenhavn og skulle sendes til Polen, da man ikke havde nogen der kunne udfÞre opgaven i Danmark.
Efter pres fra mÞbelbutikken hvor stolen er kÞbt lykkedes det at få sat gang i sagen.
Vi modtog Êgget igen den 04.12.19.
Afsendte det den 16.10.19
Alt i alt lÞb det så op i 4812,50 kr.
Det er hvad jeg vil betegne som vÊrende på grÊnsen til dårlig service!

EfterfÞlgende den 10.01.20 har jeg modtaget 3012,50 kr. retur så vores fÞrste aftale er overholdt. Fin kundeservice!
Jeg takker mange gange og håber produktionen snart kommer hjem til Danmark igen, når vi nu har ekspertisen i landet.

2019幎12月5日

Hej SÞren,

Vi bestrÊber os altid pÃ¥ yde den bedste service til vores kunder. Det er beklageligt, at der er gÃ¥et noget galt i kommunikationen i din konkrete sag, men det virker som om reklamationen er havnet i det tidsrum, hvor overdragelsen mellem vores medarbejder gennem 20 Ã¥r i AllerÞd og oplÊringen af ny ekspert i Polen, er foregÃ¥et. Det er meget kompliceret og krÊver ekspertviden at Ã¥bne og lukke et lÊder Æg. Din sag er uheldig, og du bliver snarest muligt bliver kontaktet direkte af vores Salessupport. Har du yderligere spÞrgsmÃ¥l er du meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ 70807090.

13/1: Tak for opdateringen af din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at I fandt en god lÞsning.

Hurtig leverance

2019幎12月2日

Hej Niels,

Fantastisk service

Fantastisk service, var i restordre da jeg ville ordre, men så snart de var på webshoppen fik jeg besked og de kom dagen efter.

2019幎12月2日

Hej Michael,

Hurtig ekspedition

2019幎11月19日

Hej Christian,

Fritz Hansen

Skulle bruge nogle reservedele til

Skulle bruge nogle reservedele til skalstole. Prisen var fin, hurtig levering, gratis fragt og returseddel med i pakken. Kan ikke gÞres bedre

2019幎11月19日

Hej Anna,

Hurtig levering...

Hurtig levering af reservedele fra webshoppen.

2019幎11月14日

Hej Thomas,