レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Arne Jacobsen 7ver kontorstol gik uden varsel i 2 stykker og jeg faldt pÃ¥ gulvet og fik trykkede ribben af armlÊnet. Har stadig smerter efter 3 uger. Har skrevet 3 e’mail til Fritz Hansen hvor je... もっず芋る

Vi kÞbte samlet seks fuldpolstrede Serie 7-stole i 2025 af 2 gange (4+2) og de viste sig at have tydeligt forskellig polstring. De to nyeste stole er markant tykkere end de fÞrste fire og ser slet... もっず芋る

Extrêmement déçue par le marchand et la marque ! Plateau Nomad Table Tray - Skagerak by Fritz Hansen reçu de trÚs piÚtre qualité. Le bois se délite et gondole. Les pieds ne sont pas stables. C’est ina... もっず芋る

䌁業が回答したした

We ordered a table and chairs (via Conran) in July . Promised delivery 12-14 weeks. So far 3 broken promises of delivery and now told they may not arrive until after Christmas, ie 2023. There is no... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 照明専門店
  5. リビングルヌム甚家具の店
  6. オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

Established in 1872, Fritz Hansen is one of the world's leading design and manufacturers of exclusive design, recognized by their design icons such as the Egg™ and the Swan™ chair created by the legendary Danish Architect, Arne Jacobsen. Our creative partnerships with some of the world's most established architects including Poul KjÊrholm and Hans J. Wegner has resulted in an outstanding collection of exclusive designs. Today the legacy is carried forward through collaborations with international design stars such as Kasper Salto, Morten Voss, Piero Lissoni, Jehs & Laub, Todd Bracher, Hiromichi Konno and Cecilie Manz. With a design philosophy that focuses on being original, timeless, sculptural and pure, Fritz Hansen's aim is to enhance their customer’s lifestyle and image with beautiful, original designs with superior quality. With our head quarters based in AllerÞd, a small town just north of Copenhagen in Denmark, we have a collection of showrooms located around the world, each supported with a global network of dedicated partners.

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

305件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Ich war sehr zufrieden

Ich war sehr zufrieden. Klasse Produkt, super Organisation, schnelle Lieferung. Ich wÃŒrde jederzeit wieder bestellen

2020幎6月12日

Sehr geehrte Frau Brinkmann

Vielen Dank fÌr Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass wir Ihren WÌnschen entgegenkommen konnten, und hoffen, dass Ihnen das Produkt noch lange viel Freude bereiten wird.

Ersatzteile fÃŒr Klassiker

Freundliche, schnelle und zielfÌhrende RÌckmeldung auf meine Fragen. Und ebenso zÌgige Zusendung der benötigten Ersatzteile fÌr unsere 20 Jahre alten StÌhle. Besten Dank!

2020幎6月5日

Sehr geehrte Frau Rasten

Hurtig ekspedition alt forlÞb

Hurtig ekspedition alt forlÞb planmÊssigt

2020幎6月4日

Hej Mona,

Tak for den meget fine anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glÊde af dit kÞb mange år fremover.

Top service

Hurtig ekspedition

2020幎5月25日

Hej Berit,

Fritz Hansen

Hurtig og nem bestilling på

Hurtig og nem bestilling på hjemmesiden, levering til tiden, fine produkter og rimelige priser !

2020幎5月21日

Fritz Hansen

Fin service og hurtig levering

2020幎5月20日

Hej Jette,

Fritz Hansen

The problem is that these rolls swivel

The problem is that these rolls swivel chair are not compatible with the chair we buyed in 1995. the new bolts were to short.......
therefore only 3 stars.

2020幎5月5日

Dear Wolfgang,

Thank you very much for your review. We are sorry to hear that the rolls were not compatible with your chair. Please do not hesitate to contact our Sales Support at salessupport@fritzhansen.com.

Best regards,

Tiptop!

Tiptop! Immer wieder gerne!

2020幎5月4日

Hallo Mathias,

Fritz Hansen

Hurtig og nem måde at handle på.

Hurtig og nem måde at handle på.
Kom til tiden

2020幎4月16日

Hallo Katja,

SUPER service!

SUPER service!
Vi havde bestilt nye dupper til vores stole. Da vi modtog, var kuverten i stykker og der manglede 4. Jeg ringede til firmaet og fik en super behandling. I stedet for at klage til PostNord, ville firmaet sende nye. Allerede dagen efter modtog vi, med express levering, 8 nye.
Det kalder jeg PERFEKT service, som vi allerede har fortalt om til hele omgangskredsen.
TAK!!!

Hej Per,

Tak for den meget fine anmeldelse. Vi beklager, at forsendelsens indpakning var i stykker. Det glÊder os at hÞre, at vi lÞste problemet på en tilfredsstillende måde og levede op til dine forventninger. Vi håber, at du får glÊde af dit kÞb mange år fremover.

kunde inte vara bÀttre

Hej Heinz,

Fritz Hansen

Hurtig levering og rigtig fin

Hurtig levering og rigtig fin hjemmeside alt o.k.

Hej Preben,

Klasse

Klasse - både produkt og forsendelse.

2020幎3月31日

Hej Kurt,

Fritz Hansen

Nem at bestille på nettet

Nem at bestille på nettet .
Hurtig levering .. tak for det . Godt pakket ind .

2020幎3月25日

Hej Annette,

Manglende kvalitetskontrol

Manglende kvalitetskontrol
Havde virkelig glÊdet mig til min fine nye 7'er kontorstol i sort lÊder.

DesvÊrre var der på fronten i den venstre side af ryglÊnet en 5-7 cm lang fejl i lÊderet og ikke bare synlig men også mÊrkbar, når man rÞrer ved lÊderet - og ja, det passer naturligvis også perfekt med at fingerne mÊrker denne fejl, når man tager ved stolen bagfra - f.eks når man trÊkker den ud.
Jeg er ikke imponeret over denne åbenlyse fejl kommer igennem kvalitetskontrollen og ÞdelÊgger oplevelsen, og isÊr ikke når der medfÞlger et underskrevet kvalitetsbevis med stolen.

Nu skal jeg så til at transportere stolen tilbage til forhandleren og sikkert hente en ny om nogle dage mm.

DET VAR BARE IKKE DEN KVALITET JEG HAVDE FORVENTET :(

Mvh
Thomas

2020幎3月9日

Hej Thomas,

Vi beklager at du har modtaget en stol, som ikke lever op til den forventede kvalitet. Vi har desvÊrre ikke mulighed for at vurdere sagen alene ud fra beskrivelsen af problemet. Det er derfor korrekt, at du skal henvende dig til forhandleren, hvor du har kÞbt stolen. Forhandleren vil hjÊlpe med at behandle din reklamation hos os.

Skulle du have yderligere spÞrgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores Sales Support på salessupport@fritzhansen.com

Hurtig lev

Hurtig og prÊcis levering.

2020幎2月18日

Hej Henrik,

Fritz Hansen

WÀre vielleicht cool,wenn man das Ganze

WÀre vielleicht cool,wenn man das Ganze auch in deutsch,oder englisch lesen könnte.
Ich war mit dem Service sehr zufrieden.
Schönen Tag noch
Bettina

2020幎2月17日

Fritz Hansen からの回答

Vielen Dank, dass Sie sich fÃŒr die Anmeldung Zeit genommen haben.

Wir arbeiten stets daran unseren Webshop zu verbesseren und danken Ihnen ganz herzlich fÌr Ihren Vorschlag, den wir in unserer Weiterentwicklung implementieren können.

Super!

Super!
Det eneste jeg har at sige at de stolene er hÞjere - end dem vi har.
Lige i bemÊrkning se ovenstående. Det skal I huske at meddele at de nye stole er hÞjere.

2020幎2月15日

Hej Annette,

Din tilbagemelding vedrÞrende produktinformation er vigtig information, som er videreformidlet til vores kollegaer, der arbejder med vores website.

Indtil 2010 blev Serie 7 stolen produceret i standardhÞjden 44 cm, men herefter har standardhÞjden vÊret 46,5 cm. Det har fÞr 2010 også vÊret muligt at bestille Serie 7 stolen i hÞjden 46,5 cm.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。