レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har netop vÊret pÃ¥ ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. VÊrelset nydeligt indrettet og rent. Maden lÊkker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besÞg pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand og er sÃ¥ glad for begge. Man fÞler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er sÃ¥ alle kan betale om man er p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi besÞger jÊvnligt restauranten pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man fÃ¥r. Denne... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Vi havde booket et ophold med én overnatning inkl. kaffe og kage ved ankomst, en 2-retters menu om aftenen samt morgenmad. Selve opholdet var overordnet set fint, og personalet var venligt. Derfor... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige vÊrelser – alle er holdt i klassisk stil. FÃ¥ f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller mÃ¥ske fransk altan mod torv og springvand. BesÞg ogsÃ¥ vores restaurant, pub & café eller torveservering.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vi har netop vÊret pÃ¥ ophold med middag

Vi har netop vÊret på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel.
Alt var godt. VÊrelset nydeligt indrettet og rent. Maden lÊkker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Personalet venlige og imÞdekommende. Automat med gratis adgang til kaffe/te/kakao - kunnes nydes i hyggelig stue med god udsigt.
Vi kommer igen!

2026幎5月13日

Man bliver så forkÊlet ❀

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besÞg på Hotel Gilleleje Strand og er så glad for begge.
Man fÞler sig meget hjemme og personalet er fantastiske.
Deres tilbud er så alle kan betale om man er par eller enlig.
Kan kun opfordrer folk til at besÞge det lille sÞde hotel lige i “smÞrhullet”.

2026幎5月11日
5぀星のうち2の評䟡

Vi havde booket et ophold med én

Selve opholdet var overordnet set fint, og personalet var venligt. Derfor er det også ekstra skuffende, hvordan oplevelsen sluttede.
Ved morgenmaden, som ellers var god og med godt udvalg , valgte jeg at tage et ingefÊrshot. Da jeg drak det, mÊrkede jeg noget i munden og spyttede det ud i glasset. I bunden lå der et stykke plastik fra en blisterpakning (medicinemballage), hvilket er fuldstÊndig uacceptabelt i fÞdevarer.
Vi gjorde straks personalet opmÊrksomme på det. De reagerede hurtigt ved at fjerne de resterende ingefÊrshots og undskyldte, men der blev ikke gjort yderligere.
Ved udtjekning, hvor vi betalte fuld pris for opholdet samt ekstra drikkevarer, var der ingen form for kompensation eller initiativ fra stedet – ikke engang en mindre gestus. Det burde vÊre en selvfÞlge i en situation som denne.

2026幎5月3日
Hotel Gilleleje Strand ロゎ

Hotel Gilleleje Strand からの回答

KÊre Christian

Tak for din tilbagemelding på dit ophold hos os.

Det er dejligt at I har benyttet jer af vores gode tilbud pÃ¥ ophold, og jeg er glad for at hÞre, at I var tilfredse med stort set alt – mad, betjening osv.

Det er naturligvis meget beklageligt – og temmelig uforstÃ¥eligt – at en anden gÊsts blisterpakning findes i dit glas med gingershot. Vi har forsÞgt finde frem til hvordan det pÃ¥ nogen mÃ¥de har kunne lade sig gÞre uden held.
GÊsten som kunne genkende sin pilleindpakning sagde, at han havde puttet den i et glas pÃ¥ bordet. Alt brugt service bringes direkte ud i opvasken – og gingershots stÃ¥r pÃ¥ en bakke pÃ¥ disken. Det er derfor et beklageligt mysterium hvordan det er sket.

Venlig hilsen
Gitte Artby

5぀星のうち4の評䟡

Fin aften

Vi var der igår til aftensmad og det var så god mad ! Alt hvad vi fik var godt !
Eneste minus var, at de glemte at serverer en hovedret til mit barnebarn ! Det kom dog til sidst og vi fik 2 glas gratis rÞdvin som kompensation! Fin aften
Hilsen Karen Jespersen

2026幎4月27日

Dejlig oplevelse, 5 stjerner – stabil kvalitet og god service

Vi besÞger jÊvnligt restauranten på Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang.

Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man får.

Denne gang fik vi en pariserbÞf, som var perfekt med friskt tilbehÞr. Derudover fik vi tarteletter (3 stk.), som nok var de bedste tarteletter ever, samt en portion pommes frites med ketchup – eget valg. Dertil nÞd vi en Grimbergen og en hyldeblomst.

Det var en dejlig frokost i hyggelige lokaler – vi sad i pubben. Ikke mindst var serveringen kompetent. Tjeneren var tydeligvis uddannet, hvilket var mÊrkbart og ellers er en mangelvare pÃ¥ danske restauranter.

Hotellet ligger lige midt i dejlige Gilleleje, og efter frokost er det oplagt med en dejlig tur på havnen.

2026幎4月21日

Endnu et skÞnt Get Away sammen med min

Endnu et skÞnt Get Away sammen med min skÞnne ‘partner in crime’ til en god rabat pris - trods jeg i fÞrste omgang tÊnkte, at nÃ¥ ja, det vil da vÊre hyggeligt, men, kan det virkelig ‘gÞre sÃ¥ meget’ at vÊre ‘vÊk’ sÃ¥ tÊt pÃ¥ KÞbenhavn
 og ja, det kan det faktisk. Det fÞltes som har vi vÊret vÊk en hel weekend.

Efter at have forladt stenbroen og lagt ruten omkring slottet i HillerÞd - som tidligere lagt op, som et ‘must visit’ med god tid - landede vi pÃ¥ #Hotel Gilleleje Strand. Som viste sig at vÊre en skÞn lille perle der emmede af forgangne tiders Badehotel atmosfÊre ❀

Vi blev modtaget og hygget om af et oprigtigt super sÞdt, sjovt og varmt personale hele vejen igennem. Vi startede ud med kaffe og lÊkker hjemmelavet lagkage i en udgave vi begge kun kunne mindes fra en fjern tid
 derfra en dejlig tur pÃ¥ en mennesketom havn og ditto strand. Lige noget for os ❀

Hjem og ‘self’ skifte om til kjole - vi kan begge rigtig godt li den med at ‘skifte om til middag’ - og komme ned til en lÊkker middag i en meget charmerende setting og et hÞjt serviceniveau.

VÊrelset var helt perfekt til 2 veninder, som gerne vil have ‘lidt space’. Og I ved, det var med de der lÊkre tykke frotté badehÃ¥ndklÊder med monogram, helt perfekte dyner og puder - og self. balkon med havudsigt osv.
Og morgenmaden var rigtig hyggeligt at indtage i stille og rolige omgivelser ❀

Det kan på alle måde kun anbefales at prÞve stedet af ❀

2026幎3月1日

Virkelig lÊkkert ophold

Virkelig lÊkkert ophold med gourmetmad og service i topklasse. Jeg var der i forretningsÞjemed, hvor vi sad i loungen og arbejdede med den skÞnneste havudsigt. Et charmerende badehotel - jeg kommer igen!

2026幎2月2日

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold, alt fra super lÊkker mad, personale, vÊrelse og ikke mindst beliggenhed. Strand, havn og by lige ude for dÞren. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Vores bedste anbefaling herfra🀩👌

2025幎12月28日

Fantastisk roligt hotel

Et virkelig skÞnt hotel med en dejlig, nostalgisk atmosfÊre.
Aftensmaden bestod af en veltillavet 3-retters menu, som simpelthen var fantastisk – intet at klage over.
Hotellet er meget stille og roligt, hvilket gÞr opholdet ekstra afslappende.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

2025幎12月1日
5぀星のうち5の評䟡

Meget fint strandhotel med god

Meget fint strandhotel med god beliggenhed i Gilleleje og TÊt på by og strand. Det sÞdeste og professionelle personale - vi blev mÞdt med smil og engagement❀
Meget fint vÊrelse, der levede fuldt op til vores forventninger.
Super god mad ❀
Vi kommer helt sikkert tilbage 😊

2025幎11月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス