レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har netop vÊret pÃ¥ ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. VÊrelset nydeligt indrettet og rent. Maden lÊkker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Sindssyg dÃ¥rlig service! Vi fik et bord udenfor og pÃ¥ trods af at have fÃ¥et kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gÃ¥. Hvis jeg kunne give 0 s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besÞg pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand og er sÃ¥ glad for begge. Man fÞler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er sÃ¥ alle kan betale om man er p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi besÞger jÊvnligt restauranten pÃ¥ Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man fÃ¥r. Denne... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige vÊrelser – alle er holdt i klassisk stil. FÃ¥ f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller mÃ¥ske fransk altan mod torv og springvand. BesÞg ogsÃ¥ vores restaurant, pub & café eller torveservering.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fin frokost

Vi var 4 mennesker som fik serveret en lÊkker frokost. En servicemindet tjener, som kom med mere Þl og foranledigede at parasollen blev flyttet. Alt i alt en dejlig frokost med sublim beliggenhed.

2025幎7月20日
5぀星のうち5の評䟡

Det helt rigtige sted for en vellykket fest

Vi har sidste år holdt bryllup og nu stor rund fÞdselsdag i den festlige pyntede sal. Maden var perfekt det samme gjaldt vinen og hele arrangementet. Personalet er utrolige venlig, sÞde og hele tiden meget serviceorienteret
Finn der styrer aftenen for hotellets side er meget professionel og har Þje for alle detaljer

De aller bedste anbefalinger

Per Munch

2025幎6月13日

SkÞn oplevelse

Lige kommet hjem efter et skÞnt ophold på Hotel Gilleleje Strand
Dejligt hotel, lÊkkert vÊrelse, maden udsÞgt til festen i festlokalet og personalet så sÞde og servicemindede
En dejlig weekend der var for kort

2025幎6月14日

Overnatning med aftensmad i

Overnatning med aftensmad i restauranten. Meget serviceminded receptionist, virkelig fint vÊrelse og generelt et charmerende hotel. Lige så serviceminded personale i restauranten og virkelig god mad samt morgenmadsbuffet nÊste dag. Vi kommer igen!

2025幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Vi var fire venner

Vi var fire venner, som var forbi jeres café/restaurant den 15. marts, da vi havde lyst til eftermiddagskaffe og kage. Der var et ledigt bord, som vi spurgte, om det var ok, at vi satte os ved. Tjeneren fortalte os, at han havde så travlt, at han ikke kunne afse tid til at rydde bordet, så vi kunne ikke sÊtte os ved dette. Da vi spurgte, om vi virkelig skulle gå igen, fik vi svaret, at det ville vÊre en god ide! Ret mÊrkelig oplevelse, men så gik vi videre til naboen, hvor vi fik en super oplevelse.
Kommer helt sikkert ikke igen!

2025幎3月15日

Tip-Top - Det hele fungerer

Det er den venlige modtagelse, god og lÊkker middag og morgenmad, servicen generelt og hyggeligt vÊrelse (et enkelt vÊrelse med to separate senge, der gÞr hotellet til vores foretrukne base i NordsjÊlland.

Venlig hilsen / Nete og Vagn MÞrup

2025幎2月25日
5぀星のうち5の評䟡

Det var dejligt som altid.

Det var dejligt som altid.
Det fine gamle hus er fantastisk hyggeligt, beliggenheden kan ikke vÊre bedre og så bliver man forkÊlet af det venlige personale.
Derudover byder kÞkkenet på den dejligste mad.
Vi glÊder os meget til nÊste gang - der er allerede booket 👍😀

2025幎2月14日

5 stjerner med pil op

Vi nÞd en helt utrolig velsmagende Valentine middag på Strand! 3 retter, Lakserilette på spinat vaffel med spÊde salater og stenbiderrogn. Beef Wellington, jordskokker pure, små gullerÞdder, Pommes Anna og Sauce Bordelasie. Sluttede af med JordbÊrtrÞffel, chokolade og pistaceis. Bobler Valentine anbefalet til forret og en Italiensk Passimento rÞdvin til hovedret.
Det var bare i Verdensklasse ! PÃ¥ snarligt gensyn.

2025幎2月14日

Fantastisk dejlig oplevelse

Vi var på Hotel Gilleje Strand fÞrste gang 28/1-25 og havde et fantastisk dejligt ophold.
Et skÞnt hotel, smuk indretning, meget rent, et hyggeligt vÊrelse og
lÊkker morgenmad.
Fantastisk sÞdt personale som fik os til at fÞle os meget velkomne og godt tilpas og som skabte en varm og afslappet atmosfÊre.
Alt ialt en en rigtig god oplevelse.
Mange hilsner Mogens og Annemarie

2025幎1月28日

Fantastisk personale

Fantastisk personale, venlig og imÞdekommende. En god restaurant, med veltilberedt lÊkker mad. Gode rene vÊrelser, som man fÞler sig hjemme i. Et hotel hvor man går det ekstra skridt, for at få kunder til at komme igen

2025幎1月29日
5぀星のうち5の評䟡

SkÞn mad i hyggelig restaurant

Vi var 4 venner, der havde valgt at spise frokost i restauranten. Nej, hvor vi nÞd den, og den gode mad blev endnu bedre i den hyggelige atmosfÊre. Alle retter var vel tilberedte, flot anrettede og der var rigeligt til alle. Samtidig blev vi serviceret godt af tjenerne, der vidste, hvad de havde med at gÞre. Vi glÊder os allerede til at komme igen🙏🏻

2024幎12月14日
5぀星のうち5の評䟡

Super betjening og god god service

Min far og mig og min bror besÞgte restauranten til aftensmad i lÞrdags. Der gik lidt galt i bestillingen,
men den sÞdeste tjener sÞrgede for at vi fik dessert på husets regning. Virkelig god service og alt i alt bare super betjening og lÊkker mad. Kommer helt sikkert igen.

2024幎11月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス