レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze service. Ik woon in de stad en kan altijd binnen 10 min lopen een auto regelen voor een bezoekje, een uitje naar de kringloop of een rondje naar het stor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De eerste twee ritjes met Greenwheels waren echt super top. De app werkt perfect en je ziet aan alles dat Greenwheels super consumer focused is hetgeen convenience op premium niveau oplevert

5぀星のうち4の評䟡

Het huren van een deelauto (nu een keer of 4 gedaan) is vrij gemakkelijk en op mooie afstand van onze woning in Utrecht-Centrum bevinden zich meerdere deelautoplekken. Wel vinden we het vooraf check... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ja de groene wielen waren weer even heel erg nuttig om een te jonge spreeuw zonder ouders naar de vogelopvang te brengen. 🙏 was ff nieuw voor me dat je nu met de app de deur moet openen, en een be... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

圓該䌁業による蚘述

Greenwheels biedt deelauto's aan door heel Nederland. Je kent ze vast wel, onze rode auto’s en witte auto's en bestelbusjes die je op straat ziet staan. Het werkt supermakkelijk: met onze app reserveer, open en sluit je de auto. Met 2.800+ deelauto's door heel Nederland staat er gelukkig altijd een auto in de buurt klaar om te huren. Zo slim is autodelen!

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Flexibel en fijne auto

Afgezien van het dat de reservering omgeboekt werd naar een andere plek kon ik het op de dag zelf toch weer terugboeken naar de oorspronkelijke auto. Dat gedaan en heerlijk. Mooie auto. Makkelijk en snel geregeld. Geen gedoe. Misschien iets schoner.

2026幎5月7日

Greenwheels からの回答

Hi Alberts, heel erg fijn om te horen dat de reservering en het omboeken goed verliep! ^Lin

5぀星のうち4の評䟡

Uiteindelijk is het probleem opgelost

Uiteindelijk is het probleem opgelost en de telefoniste nam de tijd de problemen goed uit te leggen en hielp met het geven van oplossingen.

Greenwheels からの回答

Hi Wibo, fijn om te horen dat onze klantenservice je telefonisch goed heeft geholpen en het probleem is verholpen! ^Lin

5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice versus bereikbaarheid

Terugkerende klachten

1. App is soms onduidelijk of kwetsbaar
Een recente review noemt de auto prima, maar de app onoverzichtelijk bij het verlengen van de huurtijd. App-problemen komen vaker terug in negatieve ervaringen.

2. Borg en terugbetaling zorgen voor ergernis
Meerdere klachten gaan over de €100 borg en het wachten op terugbetaling. Greenwheels zegt zelf in een reactie dat terugbetaling tot 8 weken kan duren wegens mogelijke verkeersboetes.

3. Auto moet terug naar dezelfde plek
Een negatieve review laat zien dat sommige gebruikers dit systeem niet goed doorhebben: je kunt de auto niet zomaar ergens anders achterlaten. Dat kan tot extra kosten en frustratie leiden.

4. Schoonmaak en staat van de auto wisselen
Sommige gebruikers melden kruimels, viezigheid of dat ze veel tijd kwijt zijn aan schade controleren en fotograferen.

5. Klantenservice: redelijk actief, maar niet altijd bevredigend
Het bedrijf reageert veel op Trustpilot, maar klachten over borg, boetes of praktische problemen laten zien dat “antwoord krijgen” niet altijd hetzelfde is als “probleem opgelost”.

Mijn oordeel

Greenwheels lijkt goed voor incidenteel, gepland gebruik, vooral als er een vaste auto dichtbij staat en je korte of middellange ritten maakt.

Het risico zit bij situaties waarin je weinig marge hebt: afspraak op tijd halen, app doet moeilijk, auto vies/beschadigd, parkeerplek onduidelijk, of geld/borg terugvragen. Dan kan het systeem omslaan van handig naar gedoe.

Eindoordeel: betrouwbaar genoeg voor veel gewone ritten, maar niet zorgeloos. De grootste zwakte is niet het rijden zelf, maar de afhandeling als er iets misgaat.

en op dit moment is telefonische bereikbaarheid absoluut ruk (10 minuten in de wacht) en die ia chat is waardeloos slecht

2026幎5月6日

Greenwheels からの回答

Hi Edwin, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
We begrijpen dat lange wachttijden en een chat die niet naar verwachting werkt erg frustrerend kunnen zijn, zeker wanneer je snel geholpen wilt worden. Op dit moment hebben we een vertraging in onze mailbox, waardoor de bereikbaarheid helaas minder goed kan zijn dan je van ons gewend bent. We werken er hard aan om dit te verbeteren. ^Lin

👍 goed bereikbaar

👍 goed bereikbaar, wel duur..

Greenwheels からの回答

Hi, fijn om te horen dat de auto goed bereikbaar was! Wel jammer dat je de prijs als hoog hebt ervaren ☹ ^Lin

Al jarenlang lid

Al jarenlang lid, altijd goede auto’s, altijd op loopafstand bereikbaar, geweldige service en niet te duur. Zeer aan te bevelen.

Greenwheels からの回答

Hi Bart, fijn om te horen dat je al jaren lid bent en tevreden bent over onze service! Bedankt voor je vertrouwen. ^Lin

Prima ervaring

Auto stond op de eigen plek, was schoon en reed fijn.
Was helaas niet helemaal volgeladen, maar voor onze korte rit was het prima.

Greenwheels からの回答

Hi, blij om te horen dat je de auto op de juiste plek aantrof en ook nog schoon! ^Lin

Goede auto.

Goede auto.
Elektrisch rijden voelt comfortabel.

2026幎5月3日

Greenwheels からの回答

Hi, heel fijn om te horen dat je elektrisch prettig vindt rijden! 🚗💚^Lin

5぀星のうち4の評䟡

Within expectations as to cleanliness

Within expectations as to cleanliness (some crumbs left by previous users). Everything works. My pet peeve is the time I have to spend time to examine the car to report any new damage (if any) and the risk that I miss to report something before driving off. Otherwise, pleasant experience with the Up!

—-
The feedback is: there should be a better way for the reporting of damages. To wit can we just video the whole car and let the app determine the new damages. I video the car before and after renting, just in case. I mean the car can get damaged after I’ve returned it, who’d Greenwheels assess for that? 🀚

Greenwheels からの回答

Hi, we understand that the inspection process before starting your trip can feel time-consuming. However, this procedure is in place to ensure that any existing damage is properly documented and to prevent customers from being held responsible for issues they did not cause.

It’s good to hear that you’re otherwise satisfied! ^Lin

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Ik kon alleen geen gebrek aan de auto doorgeven zonder allerlei extra stappen.

Greenwheels からの回答

Hi Klaas, fijn om te horen dat verder alles goed geregeld is!

Dank voor je feedback. We begrijpen dat het doorgeven van een gebrek soms als omslachtig kan aanvoelen en nemen dit mee om te verbeteren. ^Lin

5぀星のうち5の評䟡

Perfecte parkeerplaats van de auto

Perfecte parkeerplaats van de auto midden in het centrum. Gebruik van de app is makkelijk en uitkomst qua deelvervoer

Greenwheels からの回答

Hi, heel erg fijn dat de locatie midden in het centrum en het gebruik van de app zo goed ging! ^Lin

5぀星のうち1の評䟡

Slechte communicatie

Ik had na mn rit iets laten liggen in de auto.
Dit wilde ik er uit halen maar wist niet hoe en belde met de klantenservice. Deze vertelde mij dat ik de auto dan even kort moest reserveren. Zogezegd zo gedaan en binnen een minuut had ik deze reservering weer beëindigd.
Een aantal dagen later zie ik dat ik €7 in rekening ben gebracht voor het verwijderen van een item uit de auto.
De persoon van de klantenservice had mij niet verteld dat ik hiervoor in rekening zou worden gebracht. Ondanks dat ik haar had aangegeven dat ik maar heel even in de auto moest zijn.
Als ze mij dit wel had verteld dan had ik het erbij gelaten.
Ik heb nog een keer gebeld naar de klantenservice die het zou noteren en daarna ook nog een mailtje gestuurd waar ik nog steeds niets van gehoord heb.
Al met al een vervelende en klantonvriendelijke ervaring.
Communiceer dat er in zo'n geval kosten worden doorberekend zodat de klant zelf kan kiezen wat hij wil doen. Ergens ook heel jammer dat het zo moet gaan want een keer iets vergeten kan gebeuren, en als je dan de auto voor de volgende huurder opgeruimd wil achterlaten, wat ook weer fijn is voor Greenwheels, dan wordt je gewoon bestraft.
Waarom kan de auto niet op afstand even worden opengemaakt voor dit soort situaties?
Niet te vaak natuurlijk maar het geef de klant de gelegenheid om te leren met een waarschuwing. Dat is een stuk vriendelijker dan zoals het nu is gegaan.
Tot slot. Zou ik alsjeblieft een reactie mogen krijgen op mijn mailtje. Geen reactie of een vage notitie geeft me het gevoel niet gehoord te worden en dat het jullie ook helemaal niet interesseert.

ps Als het lastig is met jullie betaal systeem, bied dan voor dit soort gevallen rijdsaldo aan. Die €7 die is afgeboekt bij mij als rij saldo zou zeer gewaardeerd worden.

2026幎4月26日

Greenwheels からの回答

Hi Niels, wat vervelend om te horen dat je geen fijne ervaing heb gehad met onze service. Onze excuses hiervoor.

Ik wil dit graag voor je uitzoeken, maar helaas kan ik op basis van alleen je naam geen gegevens inzien. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons een privébericht te sturen via onze social kanalen met je klantnummer? Dan kunnen we dit verder voor je nakijken en oppakken. ^Lin

Goed onderhouden auto

Goed onderhouden auto, netjes, app werkte en klantenservice makkelijk bereikbaar.. een 10

Greenwheels からの回答

Hi Ruud, wat goed om te lezen dat je zo blij bent met de deelauto's, de Greenwheels-app en de klantenservice toppers.💚^Mara

Dicht bij huis ..

Dicht bij huis ... eigenlijk altijd beschikbaar en rij klaar...betrouwbare auto en fijne auto

Greenwheels からの回答

Hi, wat fijn dat je altijd kan rekenen op de Greenwheels-auto's in je buurt! ^Mara

5぀星のうち3の評䟡

Klantenservice om te huilen.

Ik ben een groot voorstander van Greenwheels en maak hier ontzettend veel gebruik van (meermaals per week), maar de klantenservice is zeer onder de maat. Ik heb diverse keren gehad dat er geen auto ter beschikking is (de vorige user had hem denk ik nog?) Greenwheels laat alleen niks weten en sta ik zo af en toe bij een leeg parkeervak. Daarnaast reageert Greenwheels niet op dit soort berichten als ik een email stuur. Ook heb ik diverse malen zelf de auto moeten schoonmaken omdat ze soms ontzettend vies zijn. (ja, ik meld het altijd). Ik heb nog nooit een reactie van Greenwheels zelf gehad. Erg jammer, want ik overweeg over te stappen naar de concurrent. Greenwheels, pak je klantenservice aan!

Greenwheels からの回答

Hi Wesley, leuk om te lezen dat je over het algemeen graag de deelauto's gebruikt. Wat vervelend dat je nog geen reactie hebt op je e-mail. Door drukte duurt het wat langer voordat je reactie krijgt.

Ik snap dat je het liefst op tijd en een schone deelauto stapt. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat gebruikers de auto's op tijd terugbrengen en netjes achterlaten. In beide gevallen krijgen gebruikers namelijk een boete als gemeld wordt via de app dat dit niet gebeurd is. Daarom is het goed dat je dit al doet. Verder krijg je bericht als de auto niet op tijd terug is gebracht door de eerdere gebruiker.

Superlief dat je de auto hebt gewassen. Als je een melding maakt dat de auto vuil is, dan wordt dit bekeken door het juiste team. Zij zullen als het nodig is, de auto laten schoonmaken. Je hoeft dit namelijk niet zelf te betalen. Ik heb je een e-mail hoe je de wasbeurt mag declareren.^Mara

Altijd fijne ritten.

Altijd fijne ritten.

2026幎4月29日

Greenwheels からの回答

Hi Mendy, wat goed dat je al prettige ritten hebt gehad met een Greenwheels-auto. Op naar nog meer mooie ritten! ^Mara

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。