Ik heb een zeer positieve ervaring met deze service. Ik woon in de stad en kan altijd binnen 10 min lopen een auto regelen voor een bezoekje, een uitje naar de kringloop of een rondje naar het stor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De eerste twee ritjes met Greenwheels waren echt super top. De app werkt perfect en je ziet aan alles dat Greenwheels super consumer focused is hetgeen convenience op premium niveau oplevert
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het huren van een deelauto (nu een keer of 4 gedaan) is vrij gemakkelijk en op mooie afstand van onze woning in Utrecht-Centrum bevinden zich meerdere deelautoplekken. Wel vinden we het vooraf check... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ja de groene wielen waren weer even heel erg nuttig om een te jonge spreeuw zonder ouders naar de vogelopvang te brengen. ð was ff nieuw voor me dat je nu met de app de deur moet openen, en een be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Greenwheels biedt deelauto's aan door heel Nederland. Je kent ze vast wel, onze rode autoâs en witte auto's en bestelbusjes die je op straat ziet staan. Het werkt supermakkelijk: met onze app reserveer, open en sluit je de auto. Met 2.800+ deelauto's door heel Nederland staat er gelukkig altijd een auto in de buurt klaar om te huren. Zo slim is autodelen!
Postbus 23191, 3001 KD, Rotterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Na ruim twee weken nog steeds geen reactie mogen ontvangen van Greenwheels.
Ik heb mijn tarief aangepast voor de laatste dag van de maand, maar blijkbaar is dit niet doorgevoerd. Nu mag ik de hele maand extra kosten betalen omdat ik nog steeds in de categorie âsomsâ val. Dit betekent â¬4,99 extra aan eigen risico voor een ritje naar de supermarkt.
Greenwheels reageert niet op mails. Waardeloos!

Greenwheels ããã®åç
Alles verliep prima, ik vraag me alleen af of er niet een auto met automatische versnelling bij kan.

Greenwheels ããã®åç
Erg tevreden over de deelauto van Greenwheels! Het boeken is zeer eenvoudig via de app. Niks geen verborgen of onverwachte kosten.

Greenwheels ããã®åç
niks te klagen ga zo door,...
E-bestelbus zou optimaal zijn

Drie negatieve ervaringen met Greenwheels;
1) Voorganger levert auto niet op tijd terug. Enige alternatief van Greenwheels is aanbod van een auto 8 km verderop > hoe kom ik daar?
2) auto opent niet met de app. Kaart werkt op deze auto uberhaupt niet. alternatief van Greenwheels weer die auto van 8 km verderop.
3) Aangeslagen voor boete vanwege reguliere gebruikssporen van 2 weken auto gebruik, doordat de persoon na mij daar melding van maakt. Er zou ook as en rooksporen zijn, maar ik rook helemaal niet. Greenwheels reageert pas meer dan een maand later op mijn e-mail met (vrij vertaalt); dit is de procedure dus helaas. Een officieel klachten of bezwaaradres is nergens te vinden/bekennen. Kosten 70 euro voor hoopje as van een vingertop...

Greenwheels ããã®åç
Makkelijk te reserveren, goede prijs/kwaliteit.

Greenwheels ããã®åç
Nou zeer makkelijk en handig als je soms of vaak tijdelijk een auto nodig heb .voor een redelijke prijs

Greenwheels ããã®åç
Ik had snel een auto nodig. Kon er een vinden 300m van mijn woning.
Vlotte incheck en snel op weg .
Ideaal voor onverwachte situaties waarbij je een auto nodig hebt.

Handig, dichtbij
En veel,veel goedkoper dan een eigen auto.
Scheelt al gauw een paar duizend euro op jaarbasis.

Greenwheels ããã®åç
De auto is al maanden lang (te) vies op de bijrijders stoel.

Greenwheels ããã®åç
Fijne auto zo'n ID3, met mijn lengte (1,95) goede zit maar stuur zou wel wat verder omhoog moeten als in de Up. Ook even wennen dat je alles met de app moet doen zoals ver- en ontgrendelen. Auto was wel behoorlijk vies aan de buitenkant

Greenwheels ããã®åç
Dicht in de buurt, open met de telefoon, sluiten met de telefoon - ideaal

Greenwheels ããã®åç
Unfortunately, the company does not respect its customers. I can confirm what other comments have described, cars are often dirty. This would be understandable if as a company they behaved differently, but just as their cars, their attitude towards their customers is less than clean.
If you rent a car and want to cancel the booking the app shows little indication that you will be charged. They do not state that you will incur costs, nor how much these costs are.
Once the cancellation has been made, the app shows no indication that anything has changed, you are free to book another car. The only change is a pleasant surprise you'll receive later through email: a claim for money. When you reply to this email, their customer service does not care how many prior trips you have made or how much money you have spent using their app, they do not answer. Which is when a second surprise is given to the customer, the forwarding of the claim to debt collection. I suppose the finance department must work faster than their customer service, as this took only around 2 weeks until the claim was given to debt collection while receiving a response from customer service took around 1,5 months. At which point, the response is we hear you and because of that we will do absolutely nothing and refer to our Terms and Conditions, the smallprint.
I have enjoyed using the car sharing service in the past despite the dirty cars. The fact that they showed me how much they care about their employees, very little, means I will still enjoy car sharing, but with companies that offer quality and honest services.

Greenwheels ããã®åç
Fijn dat deze optie er is. Echter, duur en auto stond niet waar hij moest staan. Gelukkig een goede helpdesk abn sprekend aanwezig. Snel een oplossing gevonden.

Greenwheels ããã®åç
Ronduit schandalig. Ik bel al sinds de start van mijn abbonement met Greenwheels dat ik mijn account niet in kan. De klantenservice kan niks betekenen en blijft de melding maar doorzetten. Reactie krijg ik al 3+ weken niet, maar wel blijven betalen!

Greenwheels ããã®åç
je regelt alles via de app en daar is alle info makkelijk te vinden. Ook ideaal als aanvullend op de trein.

Greenwheels ããã®åç
Er is altijd een auto in de buurt beschikbaar. Met de netheid van de autoâs is het de laatste tijd wat minder.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã