Ik heb een zeer positieve ervaring met deze service. Ik woon in de stad en kan altijd binnen 10 min lopen een auto regelen voor een bezoekje, een uitje naar de kringloop of een rondje naar het stor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De eerste twee ritjes met Greenwheels waren echt super top. De app werkt perfect en je ziet aan alles dat Greenwheels super consumer focused is hetgeen convenience op premium niveau oplevert
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het huren van een deelauto (nu een keer of 4 gedaan) is vrij gemakkelijk en op mooie afstand van onze woning in Utrecht-Centrum bevinden zich meerdere deelautoplekken. Wel vinden we het vooraf check... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ja de groene wielen waren weer even heel erg nuttig om een te jonge spreeuw zonder ouders naar de vogelopvang te brengen. ð was ff nieuw voor me dat je nu met de app de deur moet openen, en een be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Greenwheels biedt deelauto's aan door heel Nederland. Je kent ze vast wel, onze rode autoâs en witte auto's en bestelbusjes die je op straat ziet staan. Het werkt supermakkelijk: met onze app reserveer, open en sluit je de auto. Met 2.800+ deelauto's door heel Nederland staat er gelukkig altijd een auto in de buurt klaar om te huren. Zo slim is autodelen!
Postbus 23191, 3001 KD, Rotterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 95ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Alles zoals het zou moeten zijn

Greenwheels ããã®åç
Dat er een defect is aan het koelvloeistofsysteem op mijn allereerste GreenWheel-uitje waardoor de auto moet worden weggesleept vanaf een benzinepomp langs de A8, dat is pech. Maar onbegrijpelijk is het dat GreenWheels ons geen enkele hulp bood om daar weg te komen. Geen vervangende auto, geen aanbod tot kostenvergoeding van een taxi, helemaal niets. Wie bij deze organisatie de warmte van een gemeenschap verwacht, krijgt in de praktijk bij pech een ijskoude behandeling.

Greenwheels ããã®åç
The only thing that is "bothersome" (if you can call it that) is the 100⬠deposit when making the account. Other than that, everything else is super simple and works well.

Greenwheels ããã®åç
Heerlijk zoân auto in de buurt. Het reserveringssysteem werkt prima. De auto wordt goed onderhouden. De financiële afhandeling is snel en overzichtelijk.

Greenwheels ããã®åç
Makkelijk te vinden, dichtbij. Snel op weg. Prima auto.

Greenwheels ããã®åç
Ik woon in Amsterdam en ik hartje Greenwheels omdat ze zoân dekkend netwerk hebben. Ãén verbeterpunt: graag een kruimeldief standaard in de auto zodat iedere gebruiker na gebruik kan stofzuigen (en erop aangesproken kan worden als ie dat niet doet).
En nee, Mara van Greenwheels, vertel me niet dat zoiets âniet mogelijkâ is want het installeren van een stroomdraadje voor een handstofzuiger in de auto is zelfs nog eenvoudiger dan het installeren van zoân sleutel/tankpas-houdertje dat, zoals je weet, essentieel is voor het starten van de auto. Waar de gebruiker tegenaan loopt is dat het verwijderen van bijv. hondenharen of zand nu alleen maar kan met een externe stofzuiger: alleen bij autowasstraten en in je eigen huis vind je die. Dus kruimeldief in de auto is grote sprong voorwaarts.

Greenwheels ããã®åç
In Amersfoort loopt momenteel een actie met â¬100 gratis rijtegoed, ism gemeente.
Hiervoor heb ik alle stappen precies gevolgd, maar door een technisch probleem bij Greenwheels (door hen bevestigd) ging het mis. Daarna moest ik drie keer bellen voordat er ÃŒberhaupt iets gebeurde, en zat ik ondertussen bijna onnodig vast aan een betaald abonnement (greenwheels collega vergiste zich in de voorwaarden).
Uiteindelijk werd mij beloofd: âRij morgen maar, we verrekenen het achteraf.â Ik heb toen expliciet gevraagd of ze hiervan een notitie wilden maken, dat werd beloofd, maar blijkt nu helemaal niet te zijn gedaan. Toen ik later belde voor de verrekening, kreeg ik doodleuk te horen dat dit achteraf helemaal niet mogelijk is.
Kortom: pas op met de klantenservice hier. Processen sluiten niet op elkaar aan en afspraken worden niet vastgelegd.
Auto en website werken wel prima.

Greenwheels ããã®åç
Super vriendelijke telefonische service toen ik een keer de auto niet open kon krijgen (ik stond bij de verkeerde autoð€ª). En ook een andere keer toen de auto door iemand te laat werd terug gebracht, ik kreeg gelijk een geld voucher en een oplossing voor het probleem.

Greenwheels ããã®åç
Superhandige oplossing voor als je af en toe een (2e) auto nodig hebt. Prima app en goede locaties.

Greenwheels ããã®åç
Hoewel ik mega voorstander ben van Greenwheels geef ik toch een slechte review! Vooral om mensen te waarschuwen voor een fout die ik heb gemaakt én waar ik geen erg in had! Het goed afsluiten van de app! Na het sluiten van de auto, die ik voor 15 min opende omdat ik wat kwijt was, vergat ik de app blijkbaar goed af te sluiten. Resultaat...géén signaal of belletje met een herinnering bv een uur na m'n sluitingstijd! Nee wel een hoge rekening en dreigement van een boete! Daarbij moet ik dus nu zelf eerst de rekening betalen voordat deze wordt teruggestort! Doe ik dat niet...dan blokkeren ze mijn account! Hoe krom is dit? De helpdesk blijft volhouden dat dit proces niet gewijzigd kan worden (jawel...1x wel gedaan bij een nog hoger bedrag...dus het kan wel!!). Greenwheels mag wat mij betreft dus nog eens hun processen bekijken én klantvriendelijker maken! Op deze manier raken ze namelijk klanten kwijt.

Greenwheels ããã®åç
Fijn om wel een auto beschikbaar te hebben, maar zelf geen auto te hoeven hebben.

Greenwheels ããã®åç
Als je de app eenmaal geïnstalleerd hebt is het huren van de auto zo geregeld, ook nog tegen een gunstige prijs.

Greenwheels ããã®åç
Greenwheels: veel auto's, verschillende types, vaak beschikbaar, prettige service!

Greenwheels ããã®åç
Ze zijn erg goed bereikbaar en zeer hulpvaardig en vriendelijk. Een voorbeeld voor andere bedrijven

Greenwheels ããã®åç
Duidelijke app, genoeg auto's beschikbaar en een prettige goed bereikbare helpdesk voor als er toch iets mis gaat (zoals in mijn geval telefoon kapot laten vallen waardoor ik auto niet kon afsluiten).

Greenwheels ããã®åç
Omdat ik de auto tijdig reserveer. Staat hij altijd op zijn plek als ik hem ophaal. In de app kun je zien hoeveel benzine er nog in de tank zit, dus je weet meteen of je nog moet tanken. App is gebruiksvriendelijk en bij problemen kun je altijd bellen met Greenwheels.
Ik hoef geen eigen auto meer. Gebruik nu alleen een auto als ik hem nodig heb. Wel zo goed voor het milieu.

Greenwheels ããã®åç
Zó fijn om niet meer te weten wat de benzineprijzen zijn!
2 maanden geen auto gebruikt, nu wel een dagje nodig. Perfect!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã