Ik heb een zeer positieve ervaring met deze service. Ik woon in de stad en kan altijd binnen 10 min lopen een auto regelen voor een bezoekje, een uitje naar de kringloop of een rondje naar het stor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De eerste twee ritjes met Greenwheels waren echt super top. De app werkt perfect en je ziet aan alles dat Greenwheels super consumer focused is hetgeen convenience op premium niveau oplevert
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het huren van een deelauto (nu een keer of 4 gedaan) is vrij gemakkelijk en op mooie afstand van onze woning in Utrecht-Centrum bevinden zich meerdere deelautoplekken. Wel vinden we het vooraf check... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ja de groene wielen waren weer even heel erg nuttig om een te jonge spreeuw zonder ouders naar de vogelopvang te brengen. ð was ff nieuw voor me dat je nu met de app de deur moet openen, en een be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Greenwheels biedt deelauto's aan door heel Nederland. Je kent ze vast wel, onze rode autoâs en witte auto's en bestelbusjes die je op straat ziet staan. Het werkt supermakkelijk: met onze app reserveer, open en sluit je de auto. Met 2.800+ deelauto's door heel Nederland staat er gelukkig altijd een auto in de buurt klaar om te huren. Zo slim is autodelen!
Postbus 23191, 3001 KD, Rotterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Iâm happy with Greenwheels. Only need it once in a while. There is always a car around the corner.

Greenwheels ããã®åç
Fijne auto die dichtbij huis staat. Handig voor wanneer ik een auto nodig heb!

Greenwheels ããã®åç
Ik kan geen reservering maken in de app door een error. Greenwheels is dagen achter elkaar onbereikbaar via telefoon, whatsapp en mail. Er wordt niet opgenomen of gereageerd op mail. Een chatbot verwijst je door zonder het probleem te kunnen oplossen.

Greenwheels ããã®åç
Ãindelijk weer een eindje rijden!
Alles doet hetâŠen ik weet nu nóg beter wat mijn telefoon kan (iPhone 15 ;)
Stay Grien!

Greenwheels ããã®åç
Alles verliep goed. Nette goed lopende auto.

Greenwheels ããã®åç
Sinds 2 jaar bewust autoloos en maken we gebruik van OV en greenweels. Greenweels werkt super, er is veel aanbod en eigenlijk altijd wel een auto beschikbaar. Wij zijn er blij mee!

Greenwheels ããã®åç
Car was quite clean, fully loaded, affordable electric driving is a pleasure

Greenwheels ããã®åç
Altijd wel een beschikbare auto in de buurt. Handig reserveren en rijden met app. Is supersimpel.

Greenwheels ããã®åç
App werkt gewoon goed. Auto in goede staat met een volle tank. Lekker handig.

Greenwheels ããã®åç
Ik gebruik sinds 2021 Greenwheels in plaats van een eigen auto en vind het zeer praktisch in gebruik. Makkelijke app en goed bereikbare klantenservice bij vragen.

Greenwheels ããã®åç
Service en auto's zijn goed, app is matig en traag

Greenwheels ããã®åç
Duidelijke instructies. Mooie auto. Redelijke prijzen.

Greenwheels ããã®åç
The car was conveniently located, easy to book and access.

Greenwheels ããã®åç
Voertuig reed uitstekend, echter was de auto niet op de lader gezet, dus accu niet vol.

Greenwheels ããã®åç
Ik rijd al zeker tien jaar met Greenwheels, aanvankelijk naar tevredenheid, maar de laatste tijd ondervind ik steeds vaker problemen: de (electrische) auto is niet of niet voldoende opgeladen, de benzine-auto heeft een zo goed als lege tank of de auto is er gewoon helemaal niet, omdat de vorige rijder nog niet terug is. Vaak is er wel een andere auto in de buurt, maar je moet er wel een half uur extra voor uittrekken om een andere auto te reserveren, om bij die andere auto te komen of om naar de dichtstbijzijnde pomp te rijden voor je echt de weg op kan.

Greenwheels ããã®åç
Greenwheels werkt op een typisch amerikaanse manier: geen duidelijkheid verschaffen over te te maken kosten of de alternatieven om kosten te drukken. Als je later de kleine lettertjes zoekt vind je die wel, maar dat is niet klantvriendelijk. Recent voor een dag een auto gehuurd om van Amsterdam naar Enschede te gaan. Kosten kwamen boven de EURO210 uit! Tja, daar had ik een BMW 3 bij een gerenommeerd bedrijf kunnen huren (en benzine betaald) of gewoon bij My Wheels, die wel transparant is en je direct de keuze geeft om KMs af te kopen. Als je MyWheels gebruikt voor precies hetzelfde aantal KM en tijd ben je maximaal Euro 112 kwijt (en dat is dus inclusief benzine kosten - appels met appels)! Heb hierover gecorrespondeerd maar klantenservice werkt niet goed. Je moet dagen wachten op een antwoord. Keuze lijkt mij dan ook wel duidelijk.
Greenwheels laat weten dat ze de factuur niet kunnen zien: dat is dus onzin. Factuur datum zaterdag 7 maart voor EURO 213,46. Doe je huiswerk!

Greenwheels ããã®åç
It's a very useful and convenient service, I just wished there were more options around me and the price was lower, 29 euros to 3h and 16km was too much, I would not use it for longer trips or to go to other cities.

Greenwheels ããã®åç
Altijd fijn een goede auto als het echt nodig is

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã