レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

TyvÀrr... inte bara att dom inte har en rutin för amorteringsfritt (jÀmförvis med IKANO och Marginalen) under en lÃ¥gkonjuktur utan deras "portal" dÀr man ska se leasingen och sitt avtal Àr frÃ¥n 90-tal... もっず芋る

Jeg har gennem de sidste 18 mÃ¥neder haft fornÞjelsen at arbejde sammen med Grenke Leasing Odense. De har en fantastisk respons tid pÃ¥ deres kredit vuderinger og deres pris sÊtning ligger helt klar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er svÊrt at starte ny virksomhed i Danmark. Men grenke har en forstÃ¥lese for det og giver gerne en god vejledning i deres produkter (leasing aftaler) , Selv da vi desvÊre skulle lukke fÞlger... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融機関

圓該䌁業による蚘述

grenkeleasing ApS er en del af grenke Group, der siden 1978 har leveret et bredt udvalg af leasinglÞsninger til små og mellemstore virksomheder. Med stor lokal ekspertise tilsikrer vi både gennemsigtighed og hÞj kvalitet i vores innovative og skrÊddersyede finansieringslÞsninger. Vores leasinglÞsninger favner bredt fra små finansieringsbehov på blot 3500 kr. til store Rammeaftaler. Uanset hvilken lÞsning der vÊlges, er det både nemt, hurtigt og personligt. grenke Group er en international koncern uafhÊngig af leverandÞrer og banker med fokus på mindre it produkter og softwarelÞsninger, medico- teknisk udstyr samt alarm/overvågningssystemer.

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

235件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg er normalt ikke en der ofte

Jeg er normalt ikke en der ofte kritiserer offentligt. Men det er jo ubegribeligt den moral dette firma har. De bevidst laver kontrakter som snyder deres kunder. Jeg har lavet en 12 mdr finansiel leasingaftale. Jeg forventer at 12 mdr er 12 mdr. Men fordi jeg ikke har selv inden udgangen af den 9 mdr. efter aftalens underskrift har opsagt min 12 måneders kontrakt forpligter jeg mig automatisk til en ny 12 mdr periode. Uden at jeg får et nyt produkt. Og hvis den nye periode ikke opsiges rettidig, vil en ny 12 måneders binding automatisk trÊde i kraft.
Svinske metoder.

2026幎1月6日
自発的なレビュヌ

Har arbejdet sammen med Grenke i flere

Har arbejdet sammen med Grenke i flere år og har ikke noget at udsÊtte på de aftaler der er blevet indgået undervejs

2025幎12月19日

KÊre Jan

Tusind tak for din varme anbefaling, de 5 flotte stjerner og de pÊne ord. Det er virkelig vÊrdsat.

Super oplevelse

Super oplevelse!

Lars har vÊret super dygtig og hjulpet os fantastisk igennem vores opstart med virksomheden. Vi har Leaset en maskine gennem Grenke. Og indtil videre har alt fungeret som det skulle. Lars har vÊret til rådighed flere gange om dagen for at svare på spÞrgsmål med stor tålmodighed og trovÊrdighed.

2025幎2月17日

KÊre Martin

Tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder os, at du har haft gode oplevelser med os.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og arbejder hver dag på at levere den bedste service til vores kunder og forhandlere.

grenke

Snyder og bedrager med leasingaftale på

Snyder og bedrager med leasingaftale på i-charge skabe. Hold jer langt vÊk fra dem

2024幎12月5日

KÊre Oliver
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. grenke har på eget initiativ afbrudt samarbejdet med I-Charge/TEFA, og vi tager kraftigt afstand fra de forretningsmetoder, vi har erfaret, I-Charge/TEFA har benyttet sig af.
Det er vigtigt at understrege, at det er kunden, der bestemmer hvilket udstyr, der skal finansieres. grenke erhverver alene udstyret for at opfylde kundens Þnske. grenke ejer altså udstyret og kunden har så, jfr. leasingaftalen, brugsretten, i den pågÊldende periode.
Aftalens varighed, samt vilkår for opsigelse, fremgår af kontrakten, som underskrives ved aftalens indgåelse, ligesom der også underskrives en leverancegodkendelse, hvor det bekrÊftes at udstyret er modtaget og virker efter hensigten. Har man problemer med udstyret, er det leverandÞren af udstyret man skal rette henvendelse til.

grenke

Jeg fraråder alle jeg siger ALLE

Jeg fraråder alle jeg siger ALLE, DET ER RENT FUP sted,
Hold jer vÊk.
Jeg er selv blivet snydt med 45.000kr
De lånte mig en icharge oplader maskine som kun sku koste mig 69,-kr om måneden, efter 1 år skulle den tjene sine penge tilbage på grund af de alle sponser reklame som spillede på ladechargen..
Efter et måned begyndte de at hive penge ud af mig, jeg endte med at betale 45.000kr til dem ud af intet..
Snyd snyder rÞver.😡

2024幎12月2日

KÊre Önder

DÃ¥rlig smag i munden

Man må sidde med en meget dårlig smag i munden som medarbejder/ejer af dette firma, ja selv den person der besvarer disse anmeldelse. At arbejde hos Grenke må betyde at man har et totalt tomt hjerte, kold og kynisk. Jeg synes på det stÊrkeste at man burde overveje hvad det er man Þnsker at få ud af sit liv og om man med god samvittighed som pensionist kan sige. "Ja jeg gjorde virkelig en forskel for andre mennesker i verden"

2024幎11月25日
自発的なレビュヌ

Jeg har heldigvis ikke selv haft nogen

Jeg har heldigvis ikke selv haft nogen oplevelse med firmaet - men efter at have set i DR programmet Kontant hvordan de behandler firmaer og foreninger som er kommet i klemme - er jeg ganske simplet chokeret over at det kan finde sted.
Hvordan kan et firma forlange penge for et produkt der er trukket tilbage og hvor selve kontrakten ser ud til at vÊre indgået på villedende metoder.
Rystende at de er villige til at tage dette i retten og ikke lukke sagen.

2024幎11月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。