Snelle levering, precies het onderdeel daarbij wilde hebben. En dat terwijl er door meerdere leveranciers werd verteld dat zoân onderdeel niet los leverbaar zou zijn.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een goede webshop met een geweldig assortiment. Echt snelle en voordelige levering naar Duitsland. Heel erg bedankt â dit soort raamuitzetters zijn hier niet te krijgen! Maar de verpakking had echt... ãã£ãšèŠã
Waarom ze hebben via mail geholpen en via de app ik heb fotoâs gestuurd daaruit hebben ze mij het juiste product kunnen aanbieden.
Product was eenvoudig te bestellen en is uiteindelijk ook netjes geleverd. Levertijd zoals gecommuniceerd op de website bij het bestellen werd niet gehaald (product werd 2,5 maand later pas verzonden)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lekker handig. Ben je net op de bouwplaats, ontdek je dat die *ahum* fijne collega bijna al je schroeven heeft opgebruikt. En ineens geeft je oude, trouwe boormachine de geest. Of je vervangt een meerpuntssluiting uit het jaar kruik, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Gelukkig is er GYZS, dé online bouwmarkt. ⢠We zijn specialist in ijzerwaren, zoals deurbeslag, bouwankers en hang- en sluitwerk. ⢠Onze webshop heeft alles voor de afbouw, maar eigenlijk nog veel meer. ⢠We hebben 100.000+ producten. En dat aantal groeit iedere dag. We bieden uitkomst bij ieder bouwproject met precies passende producten, en advies op maat met onze eigen binnendienst. Lekker handig, GYZS! We zijn een bouwmarkt voor de technische professional, maar ook fanatieke doe-het-zelvers kopen graag bij GYZS. Bij ons bestellen: ⢠Aannemers ⢠Klusjesmannen ⢠Timmermannen ⢠Slotenmakers ⢠Meubelmakers ⢠Mannen en vrouwen met twee ambitieuze rechterhanden ⢠Gereedschapsenthousiastelingen ⢠En jij binnenkort ook?
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlug en correct geleverd.
Vlug en correct geleverd.
Dankjewel
Alles verliep soepel
Alles verliep soepel. Heldere berichtgeving en dus prima.
duidelijke website en levering altijdâŠ
duidelijke website en levering altijd netjes op tijd
De kleur zo als ik het op internetâŠ
De kleur zo als ik het op internet gezien had was zwart deze zijn kleur loos maar drie sterren van wegen de goede verpakking vind het jammer dat het niet in kleur geleverd is

GYZS gereedschap & ijzerwaren ããã®åç
Voor het eerst bij GYZS wat onlineâŠ
Voor het eerst bij GYZS wat online gekocht ..... wat ik nergens anders kon "vinden & aanschaffen".
Betrof een o.a. krukverlengstuk van 30mm.
Dit gelukkig bij GYZS wel kunnen vinden en aanschaffen en ook voor een markt conforme prijs.
Handling & Levering waren top!
Ik kan GYZS van harte aanbevelen.
Gewoon goed
Dit product (Ledconverter) was hier verkrijgbaar en tegen een goede prijs. Kon het na 2 dagen afhalen in Schagen . Ook bij afhalen goed geholpen, en mocht het niet werken kon ik het retourneren volgens medewerker. Maar niet nodig want werkte ok. Ook de informatie per mail was accuraat en snel. Dus goede ervaring
snelle service
snelle service, ik heb nu een aantal keren besteld, goede producten.
Goede kwaliteit voor de juiste prijs
Precies de goede maat.
Precies de goede maat.
Niet duur.
Snel geleverd.
Vrij specifiek product gewoon in deâŠ
Vrij specifiek product gewoon in de webshop.
In geen enkele bouwmarkt kunnen vinden maar was hier gewoon te bestellen.
Snelle levering en prima kwaliteit
Snelle levering en prima kwaliteit. Duidelijke website.
"in vooraad" en toch duurde het 4 weken!
op de website stond dat product "in vooraad was en geleverd binnen 4 dagen". dat bleek niet te kloppen. Uiteindelijk duurde het 4 weken. De website is nog steeds niet aangepast. Dat is ronduit misleiding. Had ik het geweten had ik het elders besteld. Contact hierover met de klantendienst was ook ronduit moeizaam. Goed product maar slechte communicatie.

GYZS gereedschap & ijzerwaren ããã®åç
We wachten op een artikel uit een orderâŠ
We wachten op een artikel uit een order maar we ontvangen hierover geen updates en elke keer wordt er een week levertijd toegezegd maar we zijn nu al bijna 2 maand verder..

Het was mooi vlot met bezorgen en
Het was mooi vlot met bezorgen en
Past bij het deur en werkt prima.
Zouden het wel aanraden
Fijne website snelle levering
Hoe moeilijk is communiceren
Hoe moeilijk is het om te communiceren? Ik heb 2,5 maanden moeten wachten op een rooster. Tussentijds gevraagd (via chat geen reactie) en daarbij alleen teruggekregen dat het nog even zou duren. Niet wat je noemt klantvriendelijk. En over het product: als ik een rooster van 255 mm bestel, doe ik dat niet omdat de uitmonding maar 180 mm isâŠik heb er dus precies niets aan. Kortom, eens maar niet weer.

GYZS gereedschap & ijzerwaren ããã®åç
Al meerdere keren besteld, aan te raden
Al meerdere keren besteld. Altijd zeer goed verlopen.
Prijzen zitten goed!
Bij onvoorziene vertraging van een product is er direct correcte communicatie.
Zeker aan te raden!
Goed assortiment en snelle levering
Betrouwbaar en niet duur.
helaas was er een van de artikelen niet leverbaar, stond niet aangegeven op de website
Er werd wel heel goed contact gehouden via de mail wat wel erg fijn was.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã