レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en cpu kÞler den 18.1.25 og den er stadig ikke kommet selvom det er den 3. marts. Resten af min computer har stÃ¥et sÃ¥ fint og ventet i en mÃ¥ned, men nu skriver happii, at min pakke er i '... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en vare 28.oktober og mottok den fÞrst 22.november. DÃ¥rlig informasjon fra happii, og fikk fÞrst informasjon om forsinkelse efter at jeg tok kontakt. Ba om en kompensasjon, og fikk kun til sv... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte en hÞjtaler pÃ¥ Black Friday med forventet afsendelsesdato d. 6/12-19. Modtog kort tid efter en mail om, at varen ville blive forsinket en uge. Dejligt, at man bliver holdt informeret. Alligev... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har handlet mange gange hos happii, nÃ¥r jeg har skulle opgradere min PC. Altid god service, og rimelige priser. Bestilte en CPU kÞler d. 3 september mellem kl. 18 - 19, ankom d. 4 september mell... もっず芋る

2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig og god service!

Har handlet mange gange hos happii, når jeg har skulle opgradere min PC.
Altid god service, og rimelige priser.

Bestilte en CPU kÞler d. 3 september mellem kl. 18 - 19, ankom d. 4 september mellem kl. 8 - 9!
Min gamle CPU kÞler, passede ikke til det nye motherboard, selvom der stod de var kompatible...
Med Happiis hurtige levering, kan jeg nyde mine nye PC dele!

2020幎9月4日

Kopi vare

Bestilte en Garmin Vivoactive 3 ur EU-version, men får noget billigt importeret skrammel - hvor det ikke er muligt at vÊlge dansk som sprog. Skuffet.

2020幎8月27日

Reklamation/ defekt vare

KÞbte bÊrbar pc. Hurtig levering, fin forsendelse MEN pcen havde bule i toplåget. Oprettede reklamation og fik pcen ombyttet uden problemer. Den ombyttede pc havde problemer med at låget kun kunne lukkes i hak- desvÊrre skulle pcen bruges og derfor besluttede vi at det måtte vi leve med. 10 mdr senere ( i eksamenstid) går pcen i sort. Opretter reklamation og sender retur. Returforsendelsen er 9 dage undervejs!!!! Dertil har pcen nu vÊret til reparation i 28 dage uden svar. Eksamen måtte klares på anden vis. Afventer fortsat både svar og resultat inden for 2 dage, hvilket i "sjÊldne" tilfÊlde kan vÊre sagsbehandlingstid på reklamationer. Det er let at handle og har ingen problemer haft med levering,- men produktet har ikke vÊret tjekket inden levering til kunder så vi har reelt fået 2 produkter, som ikke har vÊret i orden og derudover er reklamationstiden urimelig lang. Kundeservice ikke ok på den front!

2020幎7月9日

Øv-oplevelse

Jeg har d 3/12 kÞbt 2 julegaver på happii.dk! Begge tilsyneladende på lager.
Der er ualmindelig lang ventetid - og man hÞrer intet. Skriver mail og får auto-svar om at der er svar om senest 5 dage.

Nu har jeg så idag - 15 dage efter kÞb - fået mail om at det ikke er på lager..... og man kan ik sige om det kan nåes inden jul. Man burde ik ku kÞbe ting på jeres hjemmeside uden info om at det ikke er på lager.

Det er da dårlig stil midt i julen - da jeg nu har meget svÊrt ved at nå at finde/få tilsendt tilsvarende et andet sted fra.

Dog får jeg tilbud om at annullere ordren, hvilket jeg takker ja til.

Endvidere har jeg undret mig en del når jeg kigger på anmeldelser her på trustpilot. Har lÞbende kigget gennem 2 uger. Da jeg kÞbte var der stort set kun positive anmeldelser. Nu er der sommetider nÊrmest 40% utilfredse kunder. Kigger man en dag senere ser det ud til at det store procent-tal er forsvundet igen!!

Det får mig til at tÊnke på om happii.dk kan fifle med et eller andet....

Jeg finder et andet sted til mine fremtidige indkÞb😬

2019幎12月18日
5぀星のうち3の評䟡

Egentligt ok pris og kÞb

Egentligt ok pris og kÞb, men varen er sendt i original emballage uden yderligere beskyttelse. Original emballage er gået i stykker. Det er ikke det mest betryggende at modtage, jeg håber ikke den er gået i stykker.

2019幎12月12日

Under al kritik

Under al kritik. Det er fup og fidus.
Jeg har bestilt julegaver hos Happii. Jeg var i god tid og bestilte allerede d. 23.11. Efter tre uger har jeg endnu ikke modtager min bestilling. Jeg har haft kontakt med Happii flere gange. FÞrst var ordren i restordre (hvilket jeg dog aldrig var blevet informeret om), derefter var bestillingen kommet på deres lager, men var ved at blive pakket ud. I dag har det taget ni dage for dem at pakke varen ud. Jeg har forsÞgt at kontakte dem endnu engang, men nu er jeg i kÞ som nummer 47 - måske er der mange andre, der oplever samme dårlige service som mig. Nu står jeg uden disse julegaver, fordi jeg stolede på, at de kunne levere dem.

2019幎12月11日

Bestilte en hÞjtaler pÃ¥ Black Friday

Bestilte en hÞjtaler på Black Friday med forventet afsendelsesdato d. 6/12-19. Modtog kort tid efter en mail om, at varen ville blive forsinket en uge. Dejligt, at man bliver holdt informeret. Alligevel kunne jeg afhente pakken på pakkeafhentningsstedet d. 7/12-19. Alt i alt en fin oplevelse.

2019幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

Leveringsdato udskudt igen og igen dagen fÞr forventet levering.!

Jeg bestilte 14. November en vare som skulle vÊre på deres fjernlager med forventet levering den 19. November.
Den 16. får jeg mail om at det desvÊrre bliver den 20. Ok, det kan ske.
EfterfÞlgende har jeg intet hÞre, men kan se på min order, hvordan leveringsdatoen hver gang det er dagen fÞr levering, bliver udskudt.
den 22. Forventes leveret mellem 26-11-2019 - 27-11-2019
den 26. Forventes leveret mellem 27-11-2019 - 28-11-2019
og så idag den 27. Forventes leveret mellem 27-12-2019 - 26-01-2020
Meld ud fra start at i ikke kender leveringstiden, alt andet er at holde kunder for nar! Jeg er ihvertfald ikke en fremtidig kunde.
Min bestilling er hermed afbestilt!

2019幎11月27日

Bestilte en vare 28.oktober og mottok

Bestilte en vare 28.oktober og mottok den fÞrst 22.november. Dårlig informasjon fra happii, og fikk fÞrst informasjon om forsinkelse efter at jeg tok kontakt. Ba om en kompensasjon, og fikk kun til svar at det var leverandÞren som ikke hadde levert i tide. Vil absolutt ikke anbefale å handle her

2019幎11月22日
5぀星のうち1の評䟡

Meget skuffe at modtage en brugt vare.

Meget skuffe at modtage en brugt vare.

Jeg bestilte i mandags d. 29/4-19 et NYT grafikkort til 4250 kr. jeg valgt faktisk endda at betale mere for det hos happii.dk for at kunne få det hurtigere da de havde det på lager.
Mit problem er så bare at det viser sig ikke at vÊre et nyt produkt jeg modtag, da emballage er revet i stykker samt er plomberingen brudt.
Dertil ville de havde jeg skulle betale for at sende et brugt produkt tilbage indtil jeg blev sur og sagde det kom ikke til at ske at jeg skulle betale for at returner et brugt produkt jeg har kÞbt som nyt.

Nu kunne jeg så godt havde bestilt produktet et andet sted til en mindre pris og så ville jeg havde haft det hurtigere selvom jeg skulle vente på de fik det på lager igen.
Det er virkelig dårlig kundeservice, og jeg synes det er vanvid at butikker kan slippe af sted med det.
Jeg kunne pÃ¥ nettet os havde fundet PRÆCIS det samme grafikkort brugt solgt af en private person brugt til 3600 kr. altsÃ¥ 850 kr. mindre end Happii Þnsket for deres brugte produkt.

2019幎5月2日

Bestilte den 12.12.2018 en kaffemaskine

Bestilte den 12.12.2018 en kaffemaskine som skal bruges til julegave, hos hapii fÃ¥r en mail omkring levering fra fjernlager 6-7 dage det kunne jeg leve med da den jo kom inden jul, da jeg Inter hÞrer omkring afsendelse logger jeg ind og ser at uden videre har de rykket leveringsdatoen til efter 28.12.2018. Jeg afbestiller og finder den et andet sted( hvor jeg modtog den efter 2 dage 👍)Jeg sender dem efterfÞlgende en mail til den omkering den rykkede ventetid hvorpÃ¥ jeg fÃ¥r et svar, der er total hen i vejret.... de har stadigvÊk travlt efter Black friday og de kan se jeg har afbestilt!!

2018幎12月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ