レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en cpu kÞler den 18.1.25 og den er stadig ikke kommet selvom det er den 3. marts. Resten af min computer har stÃ¥et sÃ¥ fint og ventet i en mÃ¥ned, men nu skriver happii, at min pakke er i '... もっず芋る

Bestilte en vare 28.oktober og mottok den fÞrst 22.november. DÃ¥rlig informasjon fra happii, og fikk fÞrst informasjon om forsinkelse efter at jeg tok kontakt. Ba om en kompensasjon, og fikk kun til sv... もっず芋る

Bestilte en hÞjtaler pÃ¥ Black Friday med forventet afsendelsesdato d. 6/12-19. Modtog kort tid efter en mail om, at varen ville blive forsinket en uge. Dejligt, at man bliver holdt informeret. Alligev... もっず芋る

Har handlet mange gange hos happii, nÃ¥r jeg har skulle opgradere min PC. Altid god service, og rimelige priser. Bestilte en CPU kÞler d. 3 september mellem kl. 18 - 19, ankom d. 4 september mell... もっず芋る

2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

fine priser men..

fine priser, men kunne desvÊrre ikke gennemfÞre betalingen da der stor de ville sende en sms med kode, hvilket aldrig kom. Der kom dog en lang mail med oprettelse, koder mm.
det var alt for besvÊrligt, så kÞber produkter fra andre steder hvor man kan handle nemt og enkelt

2018幎11月13日

KÞbte en pc-skÊrm

KÞbte en pc-skÊrm - der stod 1-2 dages levering. Fik besked efter 3 dage at den var på fjernlager. Den kom efter 5-6 dage. DesvÊrre gik den i stykker - min fejl:-( , så bestilte en ny fuldstÊndigt magen til. Der stod igen 1-2 dage levering, men helt samme historie med fjernlager osv endte igen i 6 dagens levering. Jammen så stå da ved at der er 6 dages levering! - jeg ville nok ha kÞbt den alligevel. Synes bare at gentagende "lokke" leveringstid der ikke holder irl er mega dårlig stil. I Þvrigt en god deal på skÊrmen, som jeg er ret glad for ;-D

2018幎9月14日
自発的なレビュヌ

Jeg kan IKKE anbefale kÞb i denne webshop (For brugte produkter)

Jeg kan IKKE anbefale kÞb i denne virksomhed.

Jeg bestilte en Wifi-extender sÞndag aften. Tirsdag fik jeg besked på at den nu var pakket. Onsdag havde jeg pakken i hånden.
Noget lÊngere tid end andre tilsvarende Web-shops.
Det er til at leve med, men trÊkker en anelse ned i min vurdering.

Det der trÊkker MEGET ned i vurderingen er at produktet var brugt. Dog ingen synlig skade af betydning.

Originalpakningen var brudt og installationsvejledningen var krÞllet.
(Herudover en mindre ridse på front dog uden stÞrre betydning)

Ved henvendelse til deres kundeservice var beskeden at det var normal praksis. Returvarer bliver tjekket og solgt videre til fuldpris !!

Som nÊvnt var der ingen tydlige fejl/mangler på produktet så jeg valgte ikke at tage den tunge vej med at sende varen retur.

For der var hverken fÞlgeseddel eller returseddel med i pakken !!

Jeg vil derfor ADVARE andre når de kÞber i denne butik. Hvis du f.eks. vÊlger at kÞbe en computer kan det vÊre en der allerede har vÊret brugt. Der kan vÊre en skjult fejl som du fÞrst finder på et senere tidspunkt. Når det sker kan jeg forudse, at firmaet vil gÞre alt for at gÞre det besvÊrligt at returnere (og svÊrt for dig at dokumentere om fejlen var der ved kÞb eller om den blot er opstået fordi DU har brugt produktet forkert)

DERFOR: Hvis du forventer et NYT PRODUKT nÃ¥r du kÞber via web-shops SKAL DU IKKE KØBE hos Happii.dk... !!!

2018幎7月5日
自発的なレビュヌ

Manglende indpakning af varen.

Det var godt nok kun en tom transportkuffert til et Bosch el-vÊrktÞj jeg havde bestilt, men hvis man nu havde ulejliget sig med at pakke noget om kufferten inden afsendelse, så havde man måske undgået at modtage en kuffert med ridser her og der. Adresselabelen var sat direkte på kufferten, og den var ikke til at flå af igen. Måtte fjerne den med limfjerner, som også fjernede noget af den rÞde farve i Bosch-logoet. Alt dette kunne vÊre undgået hvis man havde pakket noget om kufferten.

Happii support: Vi beklager at du har modtaget den sådan....

Tror ikke jeg lÊgger flere penge i den butik.

2018幎6月28日
自発的なレビュヌ

Leveringstid rykket i det uendelige uden besked

Den 21 april 2018 bestilte jeg en Bosch AMW 10 HST og en Bosch AMW RT.

Efter 5 dage får jeg en mail hvor der står at den forventede levering af mine varer er forsinket. De skulle åbenbart have vÊret leveret den 30/4 2018, 9 dage efter bestilling, men det kunne så ikke lade sig gÞre.

Der stod intet om hvornår mine varer kunne blive leveret, så jeg var minsandten nÞdt til at ringe til Happii og hÞre hvornår jeg så kunne forvente at mine varer blev leveret.

Om 5 dage fik jeg at vide. Det var den ene af de 2 varer der var i restordre.

Dagene går, og der kommer ingen varer.

Jeg ringer igen, vi er nu omkring den fÞrste uge af maj. Her får jeg igen at vide at de er der om nogle få dage.

Nu har jeg mistet tålmodigheden og afbestilt mine varer og kÞbt dem et andet sted.

Det sjove i denne historie er at varerne oprindeligt blev bestilt hos Proshop.dk. Det er åbenbart et og samme firma, for jeg fik så en ordrebekrÊftelse fra Happii.dk.

Det telefonnummer Happii.dk havde på deres website, som vÊrende det nummer man skulle ringe til hvis man havde spÞrgsmål, virkede ikke.

Nummeret eksisterede slet ikke, og man havde endda mulighed for at kÞbe det hvis man ville.

Efter så lang tid havde jeg svÊrt ved at huske hvor jeg egentlig havde bestilt mine varer, men jeg kunne husje at det ikke var fra Happii.dk

Da man ikke kunne bruge det nummer der stod på deres website, måtte jeg så begynde at ringe rundt til de firmaer der reklamerede med prÊcis de varer, og dem var der en del af !

Til sidst får jeg fat på Proshop.dk hvor jeg snakker med en aldeles irriterende medarbejder (sikkert ejeren af foretagendet) som ikke kunne hjÊlpe med noget som helst andet end at fylde mig med lÞgn fra ende til anden.

Jeg fortÊller ham at nummeret til Happii.dk ikke virker, og det faktisk er lidt frustrerende at bestille sine vare ET sted, få en ordrebekrÊftelse fra et ANDET sted, og når der er spÞrgsmål til den håblÞse måde tingene fungerer på, så virker nummeret ikke, og man skal selv finde det oprindelige sted hvor man bestilte varerne.

Jeg gÊtter på det er en hel normal fremgangsmåde i et fuskerfirma, at have 2 firmaer i et, med et nummer der aldrig har virket, og heller ikke kommer til det.

Da jeg loggede på min "konto" hos Happii.dk for at afbestille, kunne jeg se at leveringen af mine var nu var rykket til 18/6 2018. Og HELT uden at de så meget som orkede at sende mig en mail omkring denne nye "forventede" leveringstid.

Proshop.dk og Happii.dk er fulde af fup, og totalt useriÞse.

2018幎5月23日
自発的なレビュヌ

Kontaktede happii.dk eftersom jeg fik

Kontaktede happii.dk eftersom jeg fik problemer med mit bundkort (bundkortet's PCI-e slot virkede ikke efter jeg tÊndte pc'en en morgen for at spille CS:GO, men alt andet virkede via HDMI-stik i bundkortet) .Jeg havde meddelt Asus om problemet og blev henvist af Asus til at oprette en RMA hvor jeg har kÞbt produktet. Da jeg kontakter happii A/S gik det egentlig meget fint til at starte med. De oplyste mig at reklamationsretten var udlÞbet og derfor ikke kunne sende mig en reklamationsret-returlabel. Jeg oplyser dem herefter at Asus giver 3 års garanti på deres bundkort. Jeg får herefter tilbudt et RMA-returlabel, og alting går fejlfrit. Jeg gÞr som der står at jeg skal gÞre og fÞlger alle trin og får sendt pakken til Happii's tekniske afdeling.

I dag fald der så en afgÞrelse om sagen og jeg modtog denne besked:
----
Du har desvÊrre ingen reklamationsret.
Dit produkt kÞbt ved happii ApS er vurderet til ikke at vÊre dÊkket af reklamationsretten eller evt. udvidet begrÊnset garanti.

happii ApS kan ikke varetage en ombytning, som afvises af producenten.

Din reklamationssag er fÊrdigbehandlet og overfÞrt til vores ordresystem.
Du vil modtage efterfÞlgende information pr. mail og/eller SMS.

Der vil på din faktura tydeligt fremgå hvad grunden er til, at produktet ikke er dÊkket af reklamationsretten.

Du kan se den aktuelle testrapport her: Der ydes 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl på hardware fra fakturadatoen.
----

Jeg ringede ind til dem i dag og oplyste medarbejderen rma-sagen og spÞrger hvad afgÞrelsen falder på? Om de har nogle tests eller beviser for mishandling? Han oplyser mig at det er fordi at de 2 års reklamationsret er oplÞbet. Det vidste jeg jo ligesom godt og det gjorde de også selv?! Men hvorfor så tilbyde mig et rma-returlabel og lade mig tro at de 3 år fra Asus skulle dÊkkes igennem dem. Han siger at det var noget jeg skulle have ordnet med Asus og ikke Happii.dk A/S. Jamen hvorfor så sende mig et RMA-returlabel, hvis Happii.dk A/S allerede vidste på forhånd at den ville blive afvist fordi den var Êldre end 2 år? Så spildte jeg en masse tid på at få den pakket forsvarligt samt mistede 29kr. for at få den fragtet tilbage til mig. De skulle da bare have gjort det tydligere for mig og henvist mig tilbage til Asus, da det ikke lÊngere var deres opgave at lÞse problemet, men Asus.

De har ikke engang testet produktet og allerede afvist den ved dÞren, da de vidste at produktet var 2 år og 1 måned gammel. Og hvis de har kunnet teste det, kunne jeg da godt tÊnke mig at finde begrundelse for mishandling eller beviser på at produktet har vÊret håndteret forkert, når den bare har ligget i min computer og en lÞrdag morgen ikke ville indlÊse mit grafikkort. Har herefter testet grafikkortet i andet bundkort, hvor den indlÊser det uden problemer.

De siger:
----
"Det kan skyldes fejlmontering, mishandling eller på anden vis fejlhåndtering, som ikke fÞlger producentens forskrifter."
----

De har ikke engang vist mig et eneste bevis via nogen som helst test rapport at det er pga. fejlmontering, mishandling eller anden fejlhåndtering.

Og bundkortet har fungeret upåklageligt i 2 år og 1 måned. Og der er ikke pillet i systemet siden.

Synes det er yderst uprofessionelt ikke at gÞre det klart for mig fra start at jeg skal afklare den med Asus. De fik mig til at spilde en masse tid og resourcer på dem, som jeg kunne have brugt med Asus istedet for! Samtidig skal jeg betale at få fragtet bundkortet tilbage! Lidt meningslÞst
når de godt vidste at den ville blive afvist på forhånd. Spildte resourcer hos fragtfirmaet og spildte penge. De skal simpelthen blive mere klar i spyttet og lade vÊr med at lege med kundernes tid og penge og henvise os til hvor vi kan få lÞst vores problem. Det virker ikke som om at de har styr på det derinde... 'Happii' kan jeg ikke just sige at jeg er og hermed kan jeg kun give 1 stjerne.

2018幎5月18日

Bestilte en ordre online

Bestilte en ordre online, som stod til at vÊre på lager. Efter en uge, hvor jeg stadig ikke har modtaget min vare, modtager jeg en mail om at, den Ikke er på lager og derfor ikke ved hvornår de kan levere varen.
SÃ¥ ender med at annullere min ordre. Skod!...

2018幎5月14日
自発的なレビュヌ

Bestilte et barberskÊr til Braun til halv pris i forhold til butikker. Det kom efter få dage, og det funker fint. Kun at bemÊrke, at det er eneste gang, jeg har handlet hos dem.

2018幎5月8日
自発的なレビュヌ

Bestilte dele til en computer hos dem

Bestilte dele til en computer hos dem, og valgte dem udelukkende fordi de have delene på lager ifÞlge deres hjemmeside. Jeg hÞrer så ikke noget i et par dage, og tager fat i dem for at hÞrer hvorfor jeg ikke har modtaget noget endnu, og får at vide grafikkort lige pludselig ikke er på lager og de derfor ikke har sendt noget, men at det skulle komme på lager 2 dage efter. Jeg venter så yderlige et par dage og har stadig ikke hÞrt noget, og tager fat i dem igen, og nu får jeg så at vide at strÞmforsyning ikke er på lager, så de har ikke engang lagt mine ting til side da jeg bestilte det. Utrolig dårligt at man ikke har styr på sit lager, og ligeledes at de sÊlger ens ting til andre, så man yderligere skal vente på at modtage delene. Det er sidste gang jeg handler hos dem

2018幎1月19日
自発的なレビュヌ

jeg har bestilt en pc tårn Lian-li

jeg har bestilt en pc tårn Lian-li PC-D8000 jeg bestilt sÞndag den 7 jeg ringe til dem onsdag den 10 hvor min pakke blev af jamen vi sender idag sagde de du får den i morgen torsdag jeg venter til i morgen den 11 kom ikke, nu har vi fredag idag den 12 så ringer jeg igen jamen de sender den idag så får jeg den mandag man kan åbenbart ikke regne med de 3 dage de lover jeg gider ikke vente eng uge på min pakke når de lover 3 dage det r ringe dårlig servis

2018幎1月12日

produkt kÞbt

produkt kÞbt. lover 2-3 dages levering. Der gik 10 dage fÞr produkt var til afhentning,

Prisen var i mellemtiden sat ned med XXX antal kroner.
Kunne ikke sende retur trods 14 dages fortrydelses ret og kÞbe produktet på ny.

TrÊls oplevelse.
Har handlet ved hapii 3 gange. FÞrste. Eneste. Sidste.
Ja,det er da 3 gange :-)

2018幎1月9日