レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en cpu kÞler den 18.1.25 og den er stadig ikke kommet selvom det er den 3. marts. Resten af min computer har stÃ¥et sÃ¥ fint og ventet i en mÃ¥ned, men nu skriver happii, at min pakke er i '... もっず芋る

Bestilte en vare 28.oktober og mottok den fÞrst 22.november. DÃ¥rlig informasjon fra happii, og fikk fÞrst informasjon om forsinkelse efter at jeg tok kontakt. Ba om en kompensasjon, og fikk kun til sv... もっず芋る

Bestilte en hÞjtaler pÃ¥ Black Friday med forventet afsendelsesdato d. 6/12-19. Modtog kort tid efter en mail om, at varen ville blive forsinket en uge. Dejligt, at man bliver holdt informeret. Alligev... もっず芋る

Har handlet mange gange hos happii, nÃ¥r jeg har skulle opgradere min PC. Altid god service, og rimelige priser. Bestilte en CPU kÞler d. 3 september mellem kl. 18 - 19, ankom d. 4 september mell... もっず芋る

2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk!!

Mandag tager jeg i FÞtex for at kÞbe en Philips Soundbar som selvfÞlgelig er udsolgt. Jeg går samme aften på nettet og finder den samme - hos Hapii.dk - til 25kr mindre end FÞtex og jeg siger haps. Til min store overraskelse modtager jeg den allerede nÊste morgen. Jeg har aldrig oplevet så hurtig en levering. Ganske enkelt fantastisk. Mange tak for en god, hurtig og gnidningsfri handel. Det eneste minus er at der i beskrivelsen af produktet ikke fremstår at man skal kÞbe er kabel for at kunne tilslutte det til tv. Det skuffede mig fordi jeg troede jeg kunne bruge den med det samme. Det skal I nok gÞre kÞber tydeligt opmÊrksomme på. Ellers rigtig godt!

2016幎1月5日
自発的なレビュヌ

Fin pris men dårlig levering og information

Priserne er så men billige nok, og produktet er som ventet, men deres levering overholdes ikke i forhold til, hvad de skriver når man bestiller produktet, fik af vide der var 1-2 dages levering, men når jeg så havde bestilt var det pludselig steget til 5-7 dage, grunden til jeg valgte at kÞbe hos Hapii var egentlig at jeg havde forventet den ville komme i lÞbet af de 1-2 dage.
Derudover så mangler jeg lidt informationer omkring leveringen, jeg ved ikke om den kommer på den ene eller anden måde, og den eneste meddelelse jeg har på profilen er at den er afsendt?
Det lÊgger alt sammen op til at jeg ikke ville anbefale det til folk, hvis det virkelig står og mangler et produkt.

2015幎12月23日

Super!

Har handlet PC-hardware der et par gange nu. Leveringstiden har vÊret som lovet. Den ene gang gjorde jeg brug af fortrydelsesretten, hvilket der overhovedet ikke var problemer med.
De er ofte blandt de billigste med hardware.
Handler der helt sikkert igen.

2015幎12月2日
自発的なレビュヌ

Hurtigt til trods for varen ikke var på lager.

Jeg bestilte d. 5. oktober et USB stik der ikke var på lager. Forventet på lager mellem d. 9 til 13 oktober. Hvilket jeg var oplyst om både, fÞr og efter bestilling.
D. 8 FÃ¥r jeg en mail, den er afstendt.
D. 9. henter jeg pakken, i fin stand, uden problem.
Altså flere dage fÞr end forventet. Hurtigt, og effektivt.
5/5

2015幎10月15日

Hurtigste service

Torsdag eftermiddag bestilte jeg noget fra hapii.dk og allerede fredag formiddag kunne jeg hente det på vores posthus.
Så hurtig en service har jeg ikke vÊret ude for fÞr, fantastisk.

2015幎9月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ