VARNING för detta hemska företag!! Ser ni dem, spring Ã¥t andra hÃ¥llet. Rena bluff-företaget och det Àr ett under att de fÃ¥r bibehÃ¥lla sin verksamhet! Enskilda tandlÀkare kan sÀkert vara bra, men adm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãnskar visa största respekt o tacksamhet till tandlÀkaren och sköterskan pÃ¥ HAPPYDENT i BorÃ¥s. Jag Àr mycket nöjd med det arbete som lagts pÃ¥ de tÀnderna som var ett problem och smÀrta för min del, HA... ãã£ãšèŠã
Hasse Àr grym! HÀr snackar vi en tandlÀkare som tar sig tiden. BerÀttar hela tiden vad som ska göras och du fÃ¥r ocksÃ¥ information om vad det kan tÀnkas kosta för dig som patient. Det gör ocksÃ¥ att d... ãã£ãšèŠã
Det Àr alltid lika tryggt att vÀnda sig till Happydent Domen. Denna gÃ¥ng hade det blivit ett hÃ¥l under en gammal lagning som behövde Ã¥tgÀrdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Happident Àr en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstÀder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.
é£çµ¡å
Polhemsplatsen 1, 411 11, Göteborg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- happident.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HÀrlig miljö och mycket bra tandlÀkareâŠ
HÀrlig miljö och mycket bra tandlÀkare och tandsköterska
Trevlig och duktig personal
Closed all the time, even when you have a time bookedâŠ
Had a booked time in Malmö Hyllie, even got a reminder about it, but when I showed up the place was locked and empty. I tried calling all of their clinics in Malmö but not a single one answered. Still no response except for a link to review my experience..
Avoid at all costs.
Dålig information, dålig ordning
Dålig information. Tvingades till en behandling för 8 tkr i december som kostade 1 tkr i januari.
De kallar mig till undersökning hos en tandlÀkare som har slutat innan dess
TandlÀkaren var vÀldigt proffsig ochâŠ
TandlÀkaren var vÀldigt proffsig och otroligt trevlig! Toppen besök!!!
Excellent treatment
Excellent treatment! So happy either way my cleansed teeth!
Mycket nöjd med behandling hos tandhygienist.
Ãr mycket nöjd med behandling hos tandhygienisten Petra Jednell pÃ¥ Happydent Gamlestaden, Göteborg.
Bra behandling ock proffsigt utförande
Bra behandling ock proffsigt utförande
Jag var på happident i alingsås.
Jag var på happident i alingsås.
Tycker dem Àr jÀtte snÀlla och mjuka, det Àr en harmonisk miljö. Man får information som man faktiskt begriper.
VÀldigt kunnig personal.
Ã
kte in för en grej, som då inte var så dålig, men sedan hittade Hans något annat som behövdes göras. Så dem gör vÀldigt extra bra jobb ifrån sig.
VÀnligt
VÀnligt, personligt och kompetent bemötande. Snabb bokning och behandling.
Ett proffesionellt bemötande och braâŠ
Ett proffesionellt bemötande och bra råd kring tandhÀlsan.
RIKTIGT oseriöst företag
RIKTIGT oseriöst företag, rekommenderas INTE.
Jag hade en akuttid ikvÀll. Jag har anpassat hela min kvÀll efter den, då jag jobbar 6 mil från Göteborg, och sjÀlvklart var det viktigt för mig att få snabb behandling, dÀrför hade jag bokat en akuttid.
Personalen meddelade vid min ankomst att de inte har öppet, och nÀr jag visade min bokning dÃ¥ uppgav hon att hon inte har nÃ¥gon aning om nÃ¥nting och att hon trodde att lÀkaren skulle meddela mig förÀndringen. Hon visade inget intresse alls för att erbjuda mig en ny tid, eller pÃ¥ nÃ¥got sÀtt lösa min situation. Hennes enda rÃ¥d var att âringa imorgon.â
Jag trodde verkligen inte mina öron, har aldrig varit med om något liknande. Tack och lov hade Oris dental öppet bredvid deras mottagning, så jag slipper att ha med detta oseriösa företag att göra.
Uppdatering: två veckor har gått. Direkt efter hÀndelsen skrev jag till Happident och bad om kontaktuppgifterna till deras ansvariga chef. Har inte fått ett enda ord tillbaka.
SÀmsta skiten gÃ¥r ej komma fram pÃ¥âŠ
SÀmsta skiten går ej komma fram på telefonen samma via email o avboka sin tid!?!
Dom sÀger i luren att kliniken stÀngd !? Då under deras öppettider!?!
The so called "help" is crap.
The so called "help" is crap.
Changing the booking is not possible but "help" tells: go Into booking.
Reza Fatah tandlÀkare. Kawa Kareem tandhygienist pÃ¥ uppsalaâŠ
Reza bÀsta tandlÀkaren jag gått till. Noggran lyssnar på och för dialog med patienten. Han vill att man blir nöjd.
Kawa Kareem tandhygienist på uppsala domen. Noggrann snabb och pedagogisk.
Rekommenderar ð
Perfekt ðð» alltid en superbraâŠ
Perfekt ðð» alltid en superbra upplevelse och behandling!
Martin N Àr en mycket kompetentâŠ
Martin N Àr en mycket kompetent tandlÀkare
Invisalign
Jag Àr mycket nöjd med resultatet av min Invisalign-reglering. Personalen Àr trevlig, professionell och bemötandet har varit mycket gott under hela behandlingsperioden
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹