レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

VARNING för detta hemska företag!! Ser ni dem, spring Ã¥t andra hÃ¥llet. Rena bluff-företaget och det Àr ett under att de fÃ¥r bibehÃ¥lla sin verksamhet! Enskilda tandlÀkare kan sÀkert vara bra, men adm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Önskar visa största respekt o tacksamhet till tandlÀkaren och sköterskan pÃ¥ HAPPYDENT i BorÃ¥s. Jag Àr mycket nöjd med det arbete som lagts pÃ¥ de tÀnderna som var ett problem och smÀrta för min del, HA... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hasse Àr grym! HÀr snackar vi en tandlÀkare som tar sig tiden. BerÀttar hela tiden vad som ska göras och du fÃ¥r ocksÃ¥ information om vad det kan tÀnkas kosta för dig som patient. Det gör ocksÃ¥ att d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr alltid lika tryggt att vÀnda sig till Happydent Domen. Denna gÃ¥ng hade det blivit ett hÃ¥l under en gammal lagning som behövde Ã¥tgÀrdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... もっず芋る

䌁業情報

1. 救急歯科サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Happident Àr en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstÀder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.

• Polhemsplatsen 1, 411 11, Göteborg, スりェヌデン

(2,861)

過去12か月のレビュヌ数: 512ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Fick vÀnta i 20 min efter min bokade tid!

Fick vÀnta 15 min efter min bokade tid innan jag fick komma in och efter det fick jag vÀnta ytterligare 5 min innan tandlÀkaren kom in i rummet. TandlÀkaren tittade i min mun i ca 30 sekunder och sen kom en tandsköterska och tog bort tandsten. Var inne i rummet i totalt 10 min och betalade 1600kr, för vad vet jag inte!? 595kr för information? Vet inte ens vad jag fick för information

5぀星のうち1の評䟡

Vilseledande marknadsföring etc

Jag vill dela med mig av min upplevelse från mitt senaste tandlÀkarbesök.
Besöket började med att tandlÀkaren ursÀktade sig för att hon inte var så social eftersom hon hade arbetat sedan klockan nio på morgonen. För mig kÀndes det inte sÀrskilt professionellt att uttrycka sig så, sÀrskilt nÀr jag som patient lÀgger min munhÀlsa i hennes hÀnder. Det gav intrycket av att hon var trött, vilket inte inger förtroende i en sådan situation.
Under behandlingen upplevde jag att hon inte var tillrÀckligt tydlig med att beskriva vad hon gjorde. Jag hade önskat mer information löpande kring vad som hÀnde och varför. Behandlingen gjorde dessutom vÀldigt ont, och jag upplevde inte att hon var sÀrskilt försiktig eller att hon förvarnade om att vissa moment kunde orsaka smÀrta. En tydligare kommunikation hade gjort stor skillnad för min trygghet.
Jag vill Àven lyfta marknadsföringen av erbjudandet för 295 kr. Det framgick inte tydligt att hela tandvÃ¥rdsbidraget skulle anvÀndas för att nÃ¥ det priset. I min mening Àr det missvisande att marknadsföra det som nedsatt frÃ¥n 1500 kr till 295 kr nÀr en stor del av kostnaden tÀcks av patientens eget tandvÃ¥rdsbidrag – vilket i praktiken Àr mina pengar. Detta framgick inte tydligt i Instagram-annonsen dÀr jag bokade besöket.
Inför besöket frågade jag dessutom uttryckligen om det skulle tillkomma några extra kostnader eftersom erbjudandet lÀt vÀldigt förmånligt. DÀr tycker jag att kliniken hade ett bra tillfÀlle att förtydliga hur betalningen faktiskt skulle fördelas och hur tandvårdsbidraget skulle anvÀndas.
Sammanfattningsvis upplevde jag brister både i bemötande, kommunikation under behandling samt tydlighet kring prissÀttning och marknadsföring. Jag hoppas att kliniken kan ta till sig denna feedback för att förbÀttra upplevelsen för framtida patienter.

Var hos tandl. Tyresö

Var hos tandl. Mahmoud Atashfaraz, i Tyresö.
BÀsta bÀsta tandlÀkaren tog tid och förklarade vad han gjorde under hela behandlingen.
Mycket trevlig och lÀttsam.

5぀星のうち5の評䟡

Den bÀsta tandlÀkare jag någonsin haft

Den bÀsta tandlÀkare jag någonsin haft. Han förklarade allt han gjorde och det gjorde mig lugn. Han drog ut fyra tÀnder och det gjorde inte ett dugg ont. Det enda som kÀndes var bedövningssprutorna och de gjorde knappt ont. Han och tandsköterskan jobbade bra ihop och de kÀndes vÀldigt proffsiga.

2026幎2月17日
5぀星のうち4の評䟡

Very good reception and service

Very good reception and service. But VERY hard to find car parking and impossible to use GPS routing to find. (Gamlestaden) Place is in the middle of heavy traffic reconstruction. Be in extra good time if coming by car.

2026幎2月16日

Mycket bra och professionellt

Mycket bra och professionellt bemötande. Noggrann och försiktig tandlÀkare. Jag Àr rÀdd för tandlÀkare så för mig Àr det viktigt att man hör och Àr försiktig och förstående. Det tycker jag de Àr så bra på hÀr på Happident.

2026幎2月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス