VARNING för detta hemska företag!! Ser ni dem, spring Ã¥t andra hÃ¥llet. Rena bluff-företaget och det Àr ett under att de fÃ¥r bibehÃ¥lla sin verksamhet! Enskilda tandlÀkare kan sÀkert vara bra, men adm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãnskar visa största respekt o tacksamhet till tandlÀkaren och sköterskan pÃ¥ HAPPYDENT i BorÃ¥s. Jag Àr mycket nöjd med det arbete som lagts pÃ¥ de tÀnderna som var ett problem och smÀrta för min del, HA... ãã£ãšèŠã
Hasse Àr grym! HÀr snackar vi en tandlÀkare som tar sig tiden. BerÀttar hela tiden vad som ska göras och du fÃ¥r ocksÃ¥ information om vad det kan tÀnkas kosta för dig som patient. Det gör ocksÃ¥ att d... ãã£ãšèŠã
Det Àr alltid lika tryggt att vÀnda sig till Happydent Domen. Denna gÃ¥ng hade det blivit ett hÃ¥l under en gammal lagning som behövde Ã¥tgÀrdas. Jag fick en tid samma dag (!) som jag ringde till dem. Tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Happident Àr en modern tandvårdskedja med kliniker i Sveriges storstÀder med omnejd. Vi skapar leenden för livet.
é£çµ¡å
Polhemsplatsen 1, 411 11, Göteborg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- happident.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionell and very nice personell.
Uppsala Domen
Uppsala Domen, Kawa - toppenfin behandling. 1000 tack!
Mycket bra bemötande och professionellt
Mycket bra bemötande och professionellt
KÀnde mig trygg och omhÀndertagen
KÀnde mig trygg och omhÀndertagen
SåvÀl tandlÀkaren som tandsköterskan var duktiga i sitt yrkesutövande och socialt kompetenta
Det som för många år sen var en mardröm för mig, blev istÀllet till en trevlig upplevelse . Tack
Rekommenderar ej!
Oseriösa kliniker i Malmö. Jag har varit bokat in på 5 olika tider på gamla vÀster och Hyllie dÀr alla har blivit avbokade och i vissa fall utan att bli kontaktad, dÀr jag har dykt upp till en stÀngd klinik. Har klart och tydligt bett dem ta bort mig från deras system då jag nu har hittat en bÀttre klinik och Àndå blev jag bokat in på en tid nÀsta månad utan att har varit i kontakt med dem. Har försökt ringa till kliniken fler gånger men kommer inte fram eller blir ringt upp som de lovar och idag fick jag ringa en annan happident klinik för att få raderat mig från deras system (Àven om de skulle ha gjort det innan). MÀrkligt en klinik kan ta avgift om man som patient ej dyker upp men ingen konsekvens eller ansvarighet tas från kliniken. Jag råder alla att hitta annan och mer seriöst klinik i Malmö och att inte anvÀnda happident
Nadine var supertrevlig
Nadine var supertrevlig! Mycket nöjd med mitt besök, allt kÀndes tryggt och bra!
JÀttebra tandlÀkare
JÀttebra tandlÀkare, var så lugn och förståelse och tog sig tiden till att sitta ner o prata med mig, lider av grov tandvårdsrÀdsla
Bra lagning och finkÀnsla
Bra lagning, och att under jobbet stÀmma av och fråga hur det kÀnns t.ex. med bedövningen.
Stort tack till till Hans Larsson iâŠ
Stort tack till till Hans Larsson i Alingsås för professional behandling under januari och februari.
Martin Nabatti Àr en mycket braâŠ
Martin Nabatti Àr en mycket bra tandlÀkare. Han kollade noggrant igenom mina tÀnder och föreslog adekvata åtgÀrder. Innan behandling förklarade han varför och hur behandlingen skulle genomföras. Jag Àr helt nöjd.
Gick till happiest för att jag villeâŠskriva ett tandvÃ¥rdsavtal
Gick till happiest för att jag ville skriva ett tandvÃ¥rdsavtal, tyvÀrr gick inte detta dÃ¥ jag hade ett hÃ¥l o en trasig tand, vilket happiest kunde fixa för 10000!!!! Vilket var dubbelt sÃ¥ mycket Àn vad min gamla tandlÀkare uppgett o dÃ¥ ingick Àven sövning. Happident erbjöd ett lÃ¥n, kÀndes mest jobbigt, eftersom det inte blev nÃ¥got avtal blev jag debiterad för undersökningen, som ÀndÃ¥ blev 300kr trots tandvÃ¥rdsbidraget. Undersökningen var brutal, innan hade jag sagt att jag lÀtt fÃ¥r kvÀljningar, ÀndÃ¥ envisades tandlÀkaren att köra in tvÃ¥ fingrar i munnen pÃ¥ mig samtidigt, hon var inte sÀrskilt lÀtt pÃ¥ handen utan rotade mest runt med spegeln med ursÀkten att hon var tvungen att se ordentligt, att hon dessutom behövde hjÀlpa sköterskan med datorn samtidigt som hon hade spegeln i min mun gjorde inte saken bÀttre. Dessutom var de tvungna att ta fler röntgenbilder dÃ¥ deras instrument inte kunde komma lÀngre bak i min mun, den Àr liten o jag har KVÃLJNINGAR!!!! O det skulle kosta extra. För en sjukpensionÀr Àr 300kr en jÀttesumma.
Hade de dessutom uppgett att jag inte skulle få skriva ett avtal pga existerande tandproblem, som jag inte hade någon avsikt att göra något åt, så hade jag aldrig utsatt mig för detta. KÀnner mig lite lurad faktiskt o ert var den vÀrsta undersökningen jag har gjort, någonsin, skulle aldrig rekommendera happident på Stampgatan i Göteborg, någonsin, nÀr jag blippat mitt kort sprang tandlÀkaren dÀrifrån, så jag gick. En dålig upplevelse helt enkelt
För dyrt och det tog för lång tid
För dyrt och det tog för lång tid
Very friendly
Very friendly, courteous, and competent personnel. Easy online booking. Near bus line, but note parking a car will involve a few minutes walk.
Mycket trevliga och kompetenaâŠ
Mycket trevliga och kompetena tandlÀkare. Ãrliga och generösa. Fortsatt nöjd kund hÀr efter flera Ã¥r.
He was not god dentist you should findâŠ
He was not god dentist you should find someone expert .
VÀldigt ödmjukt o fint samt sjÀlvsÀkertâŠ
VÀldigt ödmjukt o fint samt sjÀlvsÀkert bemötande av tandlÀkaren! Bra expertis och jag kÀnde trygg genom hela processen Àven om jag var riktigt rÀdd innan och upplevelsen inte var så kul.
Efter behandlingen hade jag små vÀrk men inte jÀttemycket!
Bra jobbat!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹