Otrzymałam zamówienie dokonane online, które nosiło wyraźne ślady wcześniejszego użycia: opakowanie było częściowo otwarte, a w słoiczku znajdowała się jedynie połowa kremu. Pomimo upływu ponad 14 dni... もっと見る
企業が回答しました
Szkoda że nie przeczytałam recenzji przed zamówieniem. Dramat. Zamówiłam produkt welli. Na stronie czarne opakowanie, jakie chciałam, bo w takim jest mój produkt. Zdjęcie ok, produkt ok. Co dostaje ?... もっと見る
企業が回答しました
Moje zamówienie zostało w części anulowane, wszystkie produkty były z wyprzedaży, rozumiem brak jednej rzeczy, jednak na 6 produktów z wyprzedaży 5 zostało anulowanych. Oczywiscie płatność została pob... もっと見る
企業が回答しました
Nie myślałam, że mnie to spotka...ale trafiło i na mnie... Dzisiaj po odpakowaniu przesyłki okazało się, że podkład Loreala dostałam UŻYWANY. Ewidentnie widać to po pompce i zebranym w nim podkładzie.... もっと見る
ネガティブなレビューの 99%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Do tej pory kupowałem kosmetyki perfumy męskie tous i były ok a ostatnie dwa razy to jakaś nawet słaba podróba bo nawet na ciuchy jak się pryśnie to po paru minutach zapach znika.

hebe.pl からの回答
Jeśli chodzi o sklep, asortyment, zakupy, ceny, jest w swojej branży najlepszy, ale aplikacja pozostawia wiele do życzenia.Notorycznie błąd techniczny, szukanie czegokolwiek po nazwie nie jest łatwe. Wiele rzeczy trzeba zmienić.

hebe.pl からの回答
Zdecydowałam się na zrobienie zakupów, bo pojawiły się fajne promocje i miałam do wykorzystania kupon urodzinowy. Godzine od zamówienia został anulowany produkt na którym najbardziej mi zależało, pomimo faktu, że był cały czas dostępny na aplikacji. Dlatego też zdecydowałam się napisać na @ podanego w aplikacji, że chciałabym zrezygnować z drugiej części zamówienia i odzyskać kupon. Dostałam odpowiedź, że zamówienie jest w zbyt zaawansowanym stadium, żeby je anulować i mam się odezwać jak już będzie gotowe do odebrania. Tak też się stało, więc wysłałam kolejnego @ na którego nie dostałam odpowiedzi. Ponowilam prośbę 16.05 i dalej cisza. Podsumowując kontakt ze sklepem w tej firmie nie istnieje. Nie mam pojęcia co jeszcze mogę zrobić, żeby odzyskać pieniądze

hebe.pl からの回答
Pani Emilii z Biura Obsługi Klienta bardzo dziękuję za pomoc w wyjaśnieniu dzisiejszego problemu.
Bardzo miła obsługa, super kontakt.
Pozdrawiam serdecznie.

hebe.pl からの回答
Hebe is a nice place. However, their stocking of items is somewhat unorganized. I like their products though, average price but they frequently gives out items on sale. I usually buy several items like toothpastes, shampoos and hair conditioner when it's on sale and I could stock it and use for 3-4 months.

hebe.pl からの回答
Jesteście tragiczni w wysyłaniu paczek. Zamówiłam kosmetyki w aplikacji z wykorzystaniem kodów promocyjnych i wybrałam dostawę poprzez odbiór w wybranej drogerii, ponieważ było napisane "ODBIÓR W 2H LUB DO KOŃCA DNIA". Kupilam w poniedziałek w południe, kosmetyki miały być na wyjazd majówkowy. Jak można się domyślić mija trzeci dzień, nie wiadomo gdzie jest paczka ani kiedy zostanie dostarczona. Dramat, albo aktualizujcie informacje, które podajecie w aplikacji albo w końcu zacznijcie ogarniać zamówienia online. Zamówiłam za pośrednictwem odbioru w sklepie bo wyraźnie było napisane że odbiór będzie możliwy do końca dnia, gdybym wiedziała że będzie to niemożliwe to zamówiłabym przez inpost z dostawą do domu, bo na jedno wychodzi :)) Nie polecam nikomu, kilka razy również anulowali mi zamówienie, chociaż zaznaczałam że zamówienie może przyjść w dwóch paczkach, ale to chyba akurat ich norma patrząc po opiniach.

hebe.pl からの回答
Zamówienie przyszło niekompletne. Sklep się wypiął i odrzucił reklamację. Nie polecam, widzę że nie tylko ja mam ten problem. Zamówienie nr 2337975201.
Edit: Waszą odpowiedź to jest jawna kpina. Macie u siebie złodziei, robicie z klienta złodzieja i przepraszacie za niedogodności. Wstydu nie macie.

hebe.pl からの回答
Zamówiłam dwa perfumy, oliwkę do ciała i serum w szklanej butelce. Wszystko przyszło upchnięte w malutki kartonik aż był wybrzuszony. Zero zabezpieczenia. Aż cud że nic się nie stukło. Natomiast serum było przez kogoś wcześniej używane a do tego źle zakręcone

hebe.pl からの回答
Zamówienie zostało całkowicie anulowane, bo brakowało wszystkich produktów. Potem okazało się, że wysyłka zamówienia nie mogła wyjść z dwóch rożnych magazynów. Kazali mi złożyć nowe zamówienie i podzielić je na pół i - nie wiem jak miałabym to zrobić, bo konsultant Remigiusz sam nie potrafi tego wyjaśnić jakie produkty w jakiej części miałyby się znaleźć. Pieniądze zablokowane. Produktów nie otrzymałam. Nie polecam. Konkurencja zdecydowanie lepiej sobie radzi z obsługą zamówień internetowych.

hebe.pl からの回答
Do not recommend this online store. Be ready to never receive your order. Support is non-existent. I made an order on April 1st, they could not get it shipped for a week, and when I contacted them via email a week after, they responded that they started "a verification process". Then on the 9th day I received a DPD notification about the shipment (worth noting that I specifically chose InPost delivery when making my order, but whatever). And the next day DPD app showed the parcel was returned back to Hebe! The Hebe app shows "nieodebrane" status of my order, which is clearly not true since I never as much as saw the actual parcel. Online chat is also a joke - they use a chat bot, and if you're lucky enough to get an actual person to answer your request, they simply log off when they please without giving you any details on why your order cannot be shipped and when you can expect the delivery. So in the end I have no order, and it will take 14 days to process a refund, if they are kind enough to even make one. Hebe is a scam, and you should think twice before shopping there. Waste of your time and money.

hebe.pl からの回答
Założyłem kontom internetowe przez telefon, loguję się do aplikacji normalnie. Ale z kompa system nie rozpoznaje mojego adresu mailowego, na którego loguje się z app bez problemu z tele!!!
Dostałem rabat powitalny 10 zł ale nie nalicza się, bo brak w nim jakiegoś nr pin, którego żąda proces zakupowy. Zadzwoniłem na infolinię, Pani mówi, że nie tam wpisuję kod rabatowy. ze niby tam gdzie system woła Pin powinienem wpisać ten kod, nie działa. Cóż, rezygnuję z aplikacji i zakupów, idę do SuperFarm, tam nie ma takich cudów na kiju. Dno i wodorosty! To co się dzieje w tym heBe, to nawet nie jest hehe, toteż stanowczo odradzam.
PO ODPOWIEDZI Z HEBE:
Proszę wejść samemu w proces zakupowy i zobaczyć, że takiego pola, jak mówicie, nie ma. To gdzie mam sobie wpisać ten kod rabatowy??? Chyba tam,. gdzie mam to całe hebe. Żartownisie od siedmiu boleści.

hebe.pl からの回答
Nagminne anulowanie zamówień, brakujące przedmioty w paczce, „promocje” bardziej przypominają oszustwa niż okazje. Dawałam Hebe kilka szans, za każdym razem coś było nie tak. Tym razem usunęłam konto, aplikacje i nigdy więcej nie zamówię tam nic. Zamówiłam 5 ulubionych odżywek, 2 odżywki przyszły dobre a 3 były z tej samej marki, ale inne. To jakiś żart. Nie dostałam żadnej wiadomości, czy można wymienić produkt, bo brakuje odżywek. Już pomijam fakt, że to nie są jakieś ciężko dostępne odżywki, chore, że sklep miał tylko 2 na stanie. Odradzam z całego serca, szanujcie swoje pieniądze i czas.

hebe.pl からの回答
My Hebe VIP to jakiś żart! Człowiek zbiera diamenty tylko po to żeby po uzyskaniu tego statusu .. dalej zbierać diamenty! Porażka. Kupon powitalny jest przy min kwocie zakupów bodajże 150 zł 10℅. Nie potrzebowałam tyle produktów kupon przepadł bo czas wykorzystania był ograniczony. Po uzyskaniu kolejnych 10 diamentów jest kupon 5 zł przy min kwocie 60 zł. Czas ograniczony do wykorzystania na miesiąc.
Wniosek nie ma żadnych korzyści z My Hebe VIP polega to na sprytnym triku by zbierać coraz więcej diamentów kupować coraz więcej a korzyści ZERO.
Jak dla mnie to oszustwo. Powinno być jasno określone co będzie po uzyskaniu tego statusu a tu nic dowiesz się dopiero po tym jak uzbierasz te diamenty. Ale pewnie taki mają w tym cel bo gdyby wszyscy wiedzieli jakie marne te kupony to kto by to zbierał.
Dwie gwiazdki jedynie za normalne zamówienia przez aplikacje zawsze przychodziło mi wszystko jak trzeba.

hebe.pl からの回答
24marca 2025r kupiłem w sklepie internetowym antyperspirant za niecałe 29zl. 25.03 dostałem SMS że zamówienie jest do odebrania w sklepie stacjonarnym. Paczki nie było. 26.03 ponownie odwiedzilem sklep - paczki nadal nie było. Teraz mam czekać 14 dni na zwrot pieniędzy. Ostrzegam przed tym sklepem i zakupami w nim. Tylko niepotrzebny nerw i strata pieniędzy. Nie polecam!!!
Edit 28.03.2025r.
Jaki priv? O co chodzi? Dzwoniłem na infolinię i niczego się tam nie dowiedziałem. Robicie promocje, zbieracie kasę od klientów, obracacie nią przez 2 tygodnie , i zwracacie klientom. Nieźle to sobie wymysliliscie....

hebe.pl からの回答
Nagminne anulowanie zamówień na których zwrot i tak musisz czekać do 14 dni mimo, że nie jest to z twojej winy tylko z braku organizacji firmy, która ma ludzi za przysłowiowe zero. Nawet jeśli zamówienie dojdzie do skutku to niech Was nie zdziwi fakt, że w paczce będzie brakować rzeczy za które zapłaciliście. Następnie trzeba składać reklamację i czekać na swoje pieniądze kolejne 14 dni. To co dzieje się ze sprzedażą internetową zasługuje na miano cyrku na kółkach jak nie gorzej. Zastanówcie się dwa razy zanim skorzystacie z zakupów w hebe. W innych znanych drogeriach nie spotkały mnie takie sytuacje.

hebe.pl からの回答
Sprzedają produkty, a w ogóle ich nie mają ! Potwierdzam.
Bardzo często anulują całe zamówienie i dostajesz zwrot płatności do 14 dni, choć z tego co się orientuję przy anulacji bez realizacji jest 3 dni. W moim przypadku 2 miesiące po kilku interwencjach, ponieważ zapłaciłam kartą podarunkową i ich system tego nie ogarnia. Mają pełną świadomość błędów i z tego co widzę nic się przez rok nie zmieniło. Dzisiaj wgrali fajną zniżkę na produkt Hagi i jak się zorientowali to szybko zniknęła, a moje zamówienie anulowano :). Ze strony również zniknęła. Wstyd.

hebe.pl からの回答
Produkty przyszły pełnowartościowe, dobrze zapakowane. Jestem z nich nawet bardzo zadowolona. Szły dłużej tak jak inne osoby pisały, ale to akurat w tym wypadku nie stanowiło problemu.
Problem się zaczyna kiedy "tajemnicze klientki" i kosmetyczki zaczynają nagabywać Cię do ponownego zakupu w HEBE a Ty akurat nie masz na to ochoty/pieniędzy/czasu bądź nic nie potrzebujesz. Dla zarobku procentowego potrafią włamać sie do mieszkania i podmienić lub dodać coś do produktów, w komunikacji ciąć włosy bądź smarować je czymś bezzapachowym co je wypala, niszczyć paznokcie przypadkowo szturchając, obcinać rzęsy przez przypadek. W zależności co się kupiło, taki będzie cyrk. A potem mówią, ale w HEBE jest promocja na te produkty proszę sobie pójść kupić, przecież nic się nie stało. Słychac taki tekst we Wrocławskim tramwaju po tym jak kobiecie cieknie krew po ręce i paznokciach bo przestała kupować lakiery w HEBE.

P O R A Z K A !!!!!
Sprzedają produkty a w ogóle ich nie mają !!!
Oszustwo na maxaaa !
Rozumiem , może się nie zgadzać stan 1 produktu ale nie 8 !!!!!!
Bajzel na kółkach i wstyd !!!
To były moje ostatnie zakupy w tym pseudo sklepie.
Ciekawie kiedy zwrócą pieniądze za zamówienie

Masakra, złożyłam 2 razy zamowienia za 400 zł po czym przychodzi mi wiadomości
Twoje zamówienie zostało anulowane
Zamówienie nr ..... zostało anulowane z powodu brakujących produktów w naszym magazynie.
To po co wystawiają produkty których nie mają, bo nie rozumiem?
Do tego aplikacja co chwilę się zacina, długo ładuje i są błędy serwera😅 nie polecam !!!

hebe.pl からの回答
Ta cała firma to scam. Złożyłam zamówienie. Miało być dostarczone w dwa dni robocze. Po czterech dniach otrzymałam maila że czas oczekiwania wydłuży się o kolejne pięć dni. Mija tydzień i nic. Sprawdzam status i nadal paczka jest "w przygotowaniu". Piszę do customer service i w odpowiedzi dostaję ifno że paczka została zwrocona bo jej nie odebrałam i teraz muszę czekać 14 dni roboczych na zwrot środków. Nic nie dały screeny potwierdzające że paczka nigdy nie była nadana. Dalej idą w zaparte że to ja nie odebrałam. To jest kpina i nadaje się tylko do UOKiK.
Pieniądze zostały mi zwrócone dopiero po DWÓCH MIESIĄCACH I tylko dlatego że zapowiedziałam im że jeśli do końca tygodnia nie dostanę zwrotu to sprawa trafi fo uokik. Nigdy więcej tej drigeri. Będąc w PL zamierzam zamawiać tylko w DM bo tam traktują klientów z szacunkiem. W USA nigdy nie miałam takiego problemu z zamówieniem, nie ważne czy zamawiam na amazon czy z ulty, sephory czy innego sklepu wysyłkowego. Hebe to jeden nieśmieszny żart

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。