Otrzymałam zamówienie dokonane online, które nosiło wyraźne ślady wcześniejszego użycia: opakowanie było częściowo otwarte, a w słoiczku znajdowała się jedynie połowa kremu. Pomimo upływu ponad 14 dni... もっと見る
企業が回答しました
Szkoda że nie przeczytałam recenzji przed zamówieniem. Dramat. Zamówiłam produkt welli. Na stronie czarne opakowanie, jakie chciałam, bo w takim jest mój produkt. Zdjęcie ok, produkt ok. Co dostaje ?... もっと見る
企業が回答しました
Moje zamówienie zostało w części anulowane, wszystkie produkty były z wyprzedaży, rozumiem brak jednej rzeczy, jednak na 6 produktów z wyprzedaży 5 zostało anulowanych. Oczywiscie płatność została pob... もっと見る
企業が回答しました
Nie myślałam, że mnie to spotka...ale trafiło i na mnie... Dzisiaj po odpakowaniu przesyłki okazało się, że podkład Loreala dostałam UŻYWANY. Ewidentnie widać to po pompce i zebranym w nim podkładzie.... もっと見る
ネガティブなレビューの 99%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Akurat z wysyłkami nie miałam kłopotów, wszystko jest ok, kosmetyki są nieużywane itp., natomiast problemy są z zakupami stacjonarnymi.
Mimo zakupów z kartą Hebe nie zawsze naliczają się diamenty przy kwocie powyżej 25zł. Weryfikacja polega na przesłaniu im foto paragonów. Odnośnie pomocy supportu - zgodnie z innymi recenzjami. Tak że bądźcie ludzie czujni.

hebe.pl からの回答
To, jaka jest obsługa w sklepie internetowym to woła o pomstę do nieba albo chociaż do UOKiK-u. Miałam z nimi różne przejścia... Podają nie do końca prawdziwe informacje o terminie dostawy, nie informują wcześniej, że dostawa się opróżni. Odpisują tak jakby im w ogóle nie zależało na klientach. Może to dla nas, kupujących kierunek aby odbić do konkurencji...

hebe.pl からの回答
Zamówienie zostało podzielone na dwie przesyłki, z czego w jednej zostały wysłane produkty, których nie zamawiałam. Hebe skontaktowało się ze mną mailowo, abym potwierdziła, że otrzymałam nieprawidłowe zamówienie, co od razu uczyniłam. Wygenerowali kod do zwrotu przesyłki, po czym jak zapytałam, co z moim prawidłowym zamówieniem otrzymałam informacje, że jak odeślę nieprawidłową paczkę, to dopiero otrzymam dalsze informacje. Brzmi jak szantaż. Przesyłka zwrotna została przeze mnie nadana, InPost zwrot dostarczył, a Hebe ignoruje mnie od 5 dni. Nadal nie wiem czy i kiedy zostaną wysłane do mnie prawidłowe produkty, czy i kiedy otrzymam zwrot MOICH pieniędzy. To jest nieporozumienie - kontakt z klientem oceniam negatywnie, a taka sytuacja, z winy Hebe, powinna zostać potraktowana priorytetowo!

hebe.pl からの回答
W zamowieniu pomylony produkt, 2 tyg brak odpowiedzi, zero kontaktu, w koncu informacja z łaski, ze moge odeslac produkt na wskazany adres... Naprawde!? Mam jeszcze ponosic koszty wysylki przez czyjąś pomyłkę?!? Nie polecam, nie jestescie na szczescie jedyna drogeria, wiecej nic nie zamówię!

hebe.pl からの回答
Brak możliwości zapłaty za zamówienie dwoma kartami prezentowanymi, nie można też zapłacić w takiej formie w sklepie. Kupując jedną droższa rzecz nie ma możliwości podzielenia zamówienia na dwa, a sklep staje klienta w sytuacji frajera, niby masz pieniądze na karcie a i tak musisz zapłacić w innej formie a drugą kartę zrealizować na wymuszone zakupy w Hebe.

hebe.pl からの回答
Dostarczono niekompletne zamówienie. Odrzucono reklamację.

hebe.pl からの回答
Paczka bardzo, bardzo nieumiejętnie spakowana. Odżywka nie zabezpieczona i rozlała się na całą zawartość zamówienia. Szok. Czekałam na zamówienie długo i przyszło w takim stanie ...

hebe.pl からの回答
Koleżanki mnie pomalowały chciałem to zmyć i pani mnie wyśmiała i powiedziała że mam nie robić sobie żartów i ochroniarz mnie wyrzucił ze sklepu i powiedział że mam se iść do kibla to zmyć

hebe.pl からの回答
W zamówieniu brakowało jednego produktu , po napisaniu do nich zero odpowiedzi.

hebe.pl からの回答
NIGDY WIĘCEJ ! Nigdy nie kupię nic z Hebe . W każdej paczce jest problem z minimum jednym produktem , używane lub brudne albo uszkodzone . Szkoda pieniędzy i nerwów . Do tego reklamacje Hebe to żart , dostajesz uszkodzony produkt i jeszcze plac za odsyłanie tego … chore !

hebe.pl からの回答
Jeśli nie chcecie stracić nerwów i pieniędzy nie kupujcie tam, nie da się anulować zamówienia nawet chwilę po jego złożeniu. Teraz muszę czekać aż paczka przyjdzie, czekać aż trafi z powrotem do nadawcy żeby dostać zwrot pieniędzy, co chwilę potrwa. Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim nigdzie.

hebe.pl からの回答
Poraz kolejny paczka do mnie nie dotarła ponieważ zostala "uszkodzona".
Od 3 dni kontaktuje się z infolinia oraz poprzez maila o rozwiązanie tej sprawy bez skutku.
Produktów nie mogę zamówić ponownie bo są niedostępne a jedyna odpowiedź hebe to to że mam je zamówić ponownie mimo że udowadniam na wszystkie sposoby że nie jest to możliwe.
Lekceważące podejście, zero słusznego rozwiązania czy chociażby sprawiedliwej rekompensaty. Kontakt drogą mailową to jak rozmowa ze ściana ciągłe te same regułki bez przeczytania wiadomości które są do nich kierowane.
Jest to zwykłe oszustwo i celowe działanie, oferują produkty w promocyjnych cenach, darmowa przesyłka ale jakimś magicznym trafem paczka nigdy nie dociera (tym bardziej nie rozumiem co może stać się z plastikową tubką kremu)
Produktów następnie nie ma w dostępności idąc dalej tym bardziej nie ma ich w cenie promocyjnej.
Kpina i zwykle oszustwo

hebe.pl からの回答
Terrible customer service at Hebe.pl!
I received a breast pump Momcozy m5 as a gift. After just two weeks of use, one of the pumps stopped working. I contacted Hebe customer service for help, expecting a simple solution—either a replacement or a refund.
Instead, I spent a whole month fighting with them while taking care of my 1.5-month-old baby. Despite following all their requests, including submitting three complaints, I received neither a new breast pump nor my money back.
Hebe wasted my time and energy with their incompetence and lack of care. If you're considering shopping with them—DON’T! They won’t help you, and they will make your life harder. Stay away!

hebe.pl からの回答
Jedna gwiazdka tylko dlatego, że nie można przyznać 0. Złożyłam dwa zamówienia, z których jedno otrzymałam z uszkodzonym produktem. Ponieważ mowa o 30 zł szkoda mi czasu na reklamację i odsyłkę (w innych drogeriach wystarczy zdjęcie produktu i reakcja jest natychmiastowa, hebe oczekuje, że będę im odsyłać potłuczone opakowanie), jednak już sam fakt przerzucania weryfikacji jakości produktu na klienta powoduje, że sklep nie zasługuje na zaufanie. Druga przesyłka została przez przewoźnika zwrócona do nadawcy - zwrot środków do 14 dni, co w dzisiejszych czasach uważam za kpinę z klienta. To nie zwrot dokonywany przeze mnie, lecz odpowiedzialność sklepu lub przewoźnika, stąd termin uważam za absurdalny. Szkoda czasu na zakupy w tym sklepie. Zdecydowanie nie polecam.

hebe.pl からの回答
Otrzymałam zamówienie,na które czekałam. Po otwarciu paczki okazało się, że zakupione przeze mnie produkty były wcześniej otwarte i najpewniej używane, poza tym zawartość jednej z buteleczek wylała się. Tragedia jakąś. Jak można wysyłać pootwierane kosmetyki?! Zapłaciłam za pełnowartościowy produkt, a o trzymałam używane... Porażka

hebe.pl からの回答
Na stronie drogerii Hebe.pl zamówiłam trymer firmy Braun.
Otrzymałam inny model niż zamówiony (owszem, także trymer, ale z zupełnie innym zestawem nakładek).
W odpowiedzi na złożoną przeze mnie reklamację i prośbę o wymianę na właściwy model, biuro obsługi stwierdziło, że to ten sam produkt i nie widzą podstaw do reklamacji.
Tym sposobem zostałam z niepotrzebnym produktem, bo biuro obsługi klienta przestało odpowiadać na moje maile.
Firma nierzetelna i drwi z klienta.
Bardzo nie polecam!

hebe.pl からの回答
Po prostu kpina. Pierwszy raz zdarzyła mi się sytuacja z pomylonym zamówieniem, mianowicie otrzymałam kogoś zamówienie. Od tygodnia próbuje uzyskać informację kiedy otrzymam swoje produkty i kod zwrotu. Łaskawie przesłali kod zwrotu, natomiast nadal brak odpowiedzi co z moim zamówieniem!

hebe.pl からの回答
SŁABA DROGERIA INTERNETOWA! Anulują wszystkie zamówienia bez podania konkretnej przyczyny. Ot tak, a wszystkie produkty widnieją nadal na stronie jako dostępne i można je zamówić. Czat - twierdzi że tak sie zdaża. Mam wrażenie że transakcje po to, żeby kasę potrzymać. zwrot - za 14 dni. żenada

hebe.pl からの回答
Zamówienie internetowe od 12.01.2025 nie zrealizowane.
Pomimo wielokrotnych reklamacjach do dnia dzisiejszego 27.01.25 nie otrzymałam zwrotu moich pieniędzy ani też zamówionych produktów. Biuro obsługi klienta nic nie wyjaśnia tylko prosi o cierpliwość. Ciekawe czy gdyby klient poprosił o cierpliwość Hebe w płatności to również czekaliby grzecznie na swoje pieniądze?

hebe.pl からの回答
Wysyłają kurierem DPD który nie dostarcza paczek na adres tylko podrzuca do punktu i zaznacza że odbiorca nieobecny lub odmówił odbioru paczki. Na naszym forum osiedlowym wszyscy znają kuriera Wiktora który nigdy nie próbuje doręczyć paczki. Hehe twierdzi, że to nie jest ich problem! Nie kupuje w HEBE bo nie potrafią dostarczyć zamówionych produktów innym kurierem niż DPD

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。