Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Nelson Mandelalaan 3, 5222 AH Den Bosch, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij werden superfijn geholpen omdat wij onze vorige Dacia ook hier hadden gekocht en het tijd werd voor een nieuwe, maar er werd niks opgedrongen of gepushed omdat we eerst nog het een en ander moeste... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Duster van okt 2023. Onder garantie vorig jaar september deurrubber vervangen. Rubber weer bijna stuk maar krijg te horen dat er maar 1 jr garantie op onderdelen zit. Hoezo coulant ? Tevens ongevraagd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik merkte dat een lampje linksvoor van mijn Dacia Duster het niet meer deed. Motorkap open en behalve dunne vingers leek speciaal gereedschap nodig, On-the-fly naar de garage en als een Drive-Inn w... もっと見る

企業情報

1. カーディーラー
  2. 自動車修理店
  3. ハイヤー サービス

Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch について

当該企業による記述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 149

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Auto rijdt lekker en sneller geleverd…

Auto rijdt lekker en sneller geleverd dan verwacht. Voor vraagje omtrent auto die gekocht was en waar we zelf niet uitkwamen met manual konden we langskomen en snel opgelost.

2023年12月16日

Geachte mijnheer, mevrouw,

Dank voor het achterlaten van uw mooie beoordeling. We wensen u veel fijne kilometers toe.

Afspraak gehad voor beurt

Afspraak gehad voor beurt. Goede service. Werd netjes tijdens het wachten op de hoogte gehouden.
Dikke 9

2023年12月16日

Geachte mevrouw,

Dank u wel met dit mooie rapportcijfer! Hier zij we erg blij mee.

We wensen u alvast fijne feestdagen toe.

Goede klant vriendelijkheid

Goede klant vriendelijkheid
Neemt de tijd voor alle vragen.

2023年11月28日

Beste heer/ mevrouw Wijler,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze naar de betreffende vestiging. Team den Bosch wenst u veel rijplezier en een mooie dag.

Probleem opgelost

Probleem opgelost, goede communicatie

2023年10月17日

Beste heer Hutter,
Dank u voor deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat het probleem mede door de juiste communicatie goed is opgelost. ik zet uw beoordeling door naar de betreffende vestiging.
wij wensen u veel rijplezier met veilige kilometers.
Jolanda van Hedin Automotive.

5つ星のうち5の評価

Kopen van een nieuwe Dacia auto

Fijne omgeving en gesprek voor het kopen van een auto. Ondanks ons spontane bezoek aan de vestiging konden we een testrit maken en is er een offerte gemaakt. Uiteindelijk snel en makkelijk een akkoord bereikt en binnen een week de showroom auto opgehaald. Het enige minpuntje is dat de auto gepoetst zou worden en dat is volgens ons niet gedaan. Voor de rest een topservice van een fijne betrokken verkoper.

2023年10月6日

Geachte mijnheer,

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie Dacia en bedankt voor het vertrouwen in ons. We vonden het heel erg fijn om u van dienst te mogen zijn en wensen u veel rijplezier toe.

Mochten er nog zaken zijn, laat het ons weten. We helpen u graag.

Saskia van Hedin automotive

1e onderhoudsbeurt Dacia spring

1e onderhoudsbeurt Dacia spring, Zeer vriendelijke heren Parrick en Bert van de werkplaats receptie gaven duidelijke info en was zo weer op weg.

2023年6月16日

Geachte mijnheer,

Dank u wel voor deze mooie woorden over mijn collega's. Zullen ze leuk vinden om terug te lezen.

5つ星のうち5の評価

Wij waren onderweg naar winkelcentrum…

Wij waren onderweg naar winkelcentrum toen een waarschuwingslampje begon te branden! Wij snapten niet direct waar dat van was en zijn meteen teruggereden naar de autodealer! Wij werden heel snel en vriendelijk geholpen door de jongeman aan de balie! Er was een band te zacht en dat is in de werkplaats meteen verholpen! Wij hoefden hier niets voor te betalen! Dat is nog eens goede service! Bedankt nogmaals!

2023年5月24日

Geachte heer, mevrouw Hermans,

We hebben het heel graag gedaan en zijn blij dat we u snel van dienst konden zijn zodat u spoedig uw weg weer kon vervolgen.

5つ星のうち5の評価

Ik had weinig tijd voor de…

Ik had weinig tijd voor de bandenwissel. Maar precies op tijd werd de auto weer vrijgegeven zodat we zonder problemen op onze volgende afspraak aankwamen.

2023年4月11日

Geachte heer de Haan,

Fijn om te lezen dat alles goed gekomen is en dat u tijdig uw weg weer kon vervolgen.
Ik dank u voor de beoordeling.

Prima werk

Prima werk, aardige mensen. Werk was snel gedaan!

2023年2月9日

Geachte heer, mevrouw Verdeuzeldonk,

Bedankt voor het achterlaten van uw mooie beoordeling.

Netjes

Netjes, en een keertje geen extra kosten, alles via route pas

2022年12月22日

Beste heer Quick

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
We wensen u alvast een prettige jaarwisseling toe.

Saskia van Stern / Hedin Automotive

5つ星のうち5の評価

alles verliep heel professioneel en…

alles verliep heel professioneel en vriendelijk.

2022年11月14日

Geachte mevrouw, beste Sandra,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn tevreden over de behandeling…

Wij zijn tevreden over de behandeling van onze auto, met name dat hij ook schoon, dus ook gewassen en gezogen, is afgeleverd. Daarnaast is de technische afwerking naar tevredenheid gedaan.

2022年9月15日

Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch からの回答

Beste heer, mevrouw van den Akker,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat we uw auto weer "gewassen en gestreken" aan u terug konden geven. We stonden graag voor u klaar.

Goed en snel geholpen.

2022年9月7日

Beste Sjaak,

Heel erg bedankt voor het achterlaten van uw positieve beoordeling over ons, dit waarderen we.

Prima service

Prima service, vriendelijk personeel, zeer tevreden

2022年9月7日

Beste heer, mevrouw den Besten,

We vinden het erg fijn om te lezen dat uw bezoek naar tevredenheid was. Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring met ons.
We wensen u nog een mooie dag toe.

Klantvriendelijk

Het voelde direct vertrouwd. Leuke contacten met een verkoper die tijd nam om alles uit te leggen en m.i. ook zeer vakbekwaam is.

2022年8月31日

Beste heer Oosterwaal,

Bedankt voor uw mooie review en positieve woorden over mijn collega, zal hij leuk vinden om terug te lezen.
We wensen u veel mooie en veilige kilometers toe en graag tot ziens!

Alles prima in orde.

2022年8月29日

Beste heer Plasman,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw beoordeling over ons.

Prima geholpen

2022年8月26日

Beste mevrouw Helvoirt,

Bedankt voor de mooie 5-sterren beoordeling.
We wensen u nog een mooie dag toe.

Erg klant vriendelijk

Vriendelijk, meedenkend, meteen geholpen, zoveel koffie als je wilt en als vaste klant heel veel gratische service. Een een woord fantastisch. Ik ben erg blij met deze garage.

2022年8月12日

Beste heer, mevrouw Beelen,

Wat een mooie woorden over ons, heel erg fijn om te lezen, dank voor uw beoordeling. We stonden weer graag voor u klaar!

Netjes en duidelijk

Het boeken van de afspraak was niet ideaal. Maar de afwerking in de werkplaats was netjes. Duidelijk overzicht van de werkzaamheden.

2022年8月1日

Beste Paul,

Dank voor je beroordeling en score. We werken nog aan het vereenvoudigen van de afsprakenmodule, dus dat moet bij een volgende keer helemaal goedkomen.
Graag tot ziens!

Christ van Stern