Ik werd gastvrij ontvangen, had uitstekend contact met uw dealer Arthur Huis, was transparant en behulpzaam, en uiteindelijk heb ik een Discovery gekocht.ððŸ. Gigi P.perra. Da Gigi Pizza & Pasta
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik wil graag mijn geweldige ervaring delen met autoverkoper Pim Gorter. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me gehoord, serieus genomen en volledig op mijn gemak. Pim straalt vertrouwen uit, is... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldig ontvangen door Chris en hij verwees mij naar Dennis chef werkplaats we kregen gelijk een kopje koffie aangeboden en vervangend vervoer mee naar huis, einde dag was de auto klaar en toen w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bijna 3 maanden moeten wachten op nieuw onderdeel en in die tijd twee wissels gehad met vervangend vervoer via logixc. Bij ophalen van de auto was de bodem en de afdekplaat in de achterbak niet te... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snel schakelen.
Allerlei extra's snel geregeld.
Mooie nette garage.
Leuke aardige mensen.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Reparatie binnen het approved program. APK en nieuwe banden. Alles keurig verzorgd, goede communicatie en huurauto een dag doorgezet zodat ze het allemaal af konden ronden.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
prettige ontvangst goed en deskundig geholpen

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Uitstekende service, auto op de zaak opgepikt en de volgende dag weer terug gebracht.
Werkzaamheden correct uitgevoerd en als bonus een een volledig gesoigneerde auto terug mogen ontvangen.
Wilde bij jullie een nieuwe Range Rover bestellen, ben langs geweest met mân huidige auto in Alkmaar bij ene Chris.Zou inruilprijs de volgende dag hebben, niets gehoord! Weer gebeld zou geregeld worden weer niets meer gehoord ! Nog een laatste keer gebeld waarop men zei het nu echt te regelen. Je raadt het al, weer niet terug gebeld. Nu een prachtige nieuwe gekocht bij een RR Dealer die wel terug belde ð

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Communicatie en duur van de reparatie (3maanden).
de manier waarop ikzelf een oplossing probeerde te vinden om een nieuwe auto bij jullie te kopen met een regeling dat we de reparatie kosten verreken met de aanschaf van een nieuwe auto.
Positief was de kosten welke jullie in rekening hebben gebracht wat ik weet dat jullie er langer mee bezig zijn geweest.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Keurige onderhandeling over de inruil, de Evoque werd keurig afgeleverd en de uitleg door Chris was prima!

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Snelle levering van landrover defender en door Chris ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Goed bereikbaar voor vragen.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
auto is prima, ontvangst zeer goed en goede uitleg gehad.
minpuntje, ik heb typeaanduiding laten verwijderen en de letters zijn weggegooid.
deze had ik graag willen hebben omdat het een lease auto betreft en deze moeten worden meegegeven bij inname. kunnen niets meer betekenen voor mij en kan letters bestellen maar wel op eigen kosten.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Bart en Pim hebben mij geholpen met de koop van de auto. Erg tevreden! Fijne communicatie en snel geregeld.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Vriendelijke bejegening. Reageren op de klacht. Die is nog niet opgelost maar er is mij belooft dat onderzoek naar wordt gedaan.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Uitstekend geholpen en een gastvrije ontvangst

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Chris is een topper en de meest behulpzame verkoper die er is!
Wat een top ervaring!

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Geen opmerkingen.Gewoon zoals het hoort bij een merk als Land Rover.

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Ik ben geholpen door Michael de Jong, een fijne verkoper met de juiste kennis! Weet snel wat je belangrijk vind en ook na de verkoop regelmatig contact. Kortom een dikke 10 voor Michael!

Land-Rover-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Verkoper is netjes en duidelijk. Wel is het moeilijk om dealer te bereiken en duurt t lang voordat je wordt teruggebeld. Dit lijkt me een verbeterpunt. Past niet bij zoân merk

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã