Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive レビュー

3,171
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Purchased my ex demo cla electric 250+ from Mercedes Dartford England Sept 2026 Sale executive Billy Epps was exceptional from start to finish with sale. He was very professional, friendly and went ov... もっと見る

5つ星のうち2の評価

12 augustus was ik, zonder afspraak, bij deze Hedin vestiging om een EQA te bekijken. De bewuste auto bleek nog niet aanwezig, zou over 2 weken arriveren aldus de verkoper welke geen visitekaartje afg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Panoramadak E450 All Terrain 2025 werkte niet meer. Onaangekondigd in vakantietijd op vrijdagmiddag naar Hedin Veenendaal gereden. Daar door Ben Elbertsen geholpen. Geen gedoe over u heeft geen afsp... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Bij Hedin, voorheen Stern, staat service voorop. Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijk ontvangen en wil men weten of er nog bijzonderheden zijn. Als er speciale dingen zijn word ik gebeld en geïn... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カーディーラー

Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive について

当該企業による記述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

(3,171)

過去12か月のレビュー数: 481

レビューを書く

Urgent work

Without an appointment I got help and was done professionally with a short waiting time.

Dear Reuben,

Thank you for your review. We're glad to hear you were helped quickly and professionally. We really appreciate it.

Kind regards,
Julian from Hedin Automotive

Goede informatie ontvangen

De receptionist van de werkplaats communiceert vriendelijk en inhoudelijk.

Beste Robert,

Wat fijn dat de communicatie met onze receptionist zo positief is ervaren. We zijn blij met deze mooie feedback over onze klantvriendelijkheid.

Tevreden excellent

Tevreden excellent

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Dank voor de review.

5つ星のうち1の評価

Na APK controle plotseling 15% hoger brandstofgebruik

Na een jaarlijkse APK controle beurt blijkt het brandstofverbruik minimaal 15% hoger dan de 200000 kilometers daarvoor, dat op 6,5ltr/100km lag.
ik heb eerst gedacht dat het misschien lag aan korte ritten. hoewel onlogisch daar het gebruik van de auto niet is gewijzigd in de afgelopen jaren. ik heb in de afgelopen week een reis in het buitenland gemaakt met afstanden van 400km in éen rit. Opnieuw bleek dat het verbruik 15% hoger lag dan in de reizen ervoor.
komende week zal ik een bezoek aan de vestiging Veenendaal brengen om dit aan betreffende medewerker(s) voor te leggen.
U begrijpt dat dit ook onder tot voor kort geldende brandstofprijzen niet aanvaardbaar mag zijn.

2026年3月10日

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit zo ervaart.

Tijdens een APK wordt de auto alleen gecontroleerd en worden er geen werkzaamheden uitgevoerd. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd bellen met de vestiging via 0318-555858.

Goed

Goed, snel en vriendelijk geholpen.

2026年3月27日

Beste Ronald,

Fijn om te horen dat je goed, snel en vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review en de mooie woorden.

Duidelijke afspraak

Duidelijke afspraak
Kosten beurt vooraf bekend

Beste meneer/mevrouw van der Vorst,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijzen. Dank voor de review.

Onderhoud MB

Ik ben sinds kort overgestapt naar Mercedes-Benz. Ik liep tegen een probleempje aan met de transmissie, waarop ik naar Hedin Almere ben gegaan. Deze ervaring heeft voor mij bevestigd dat dit een wijze keuze was!

Ik werd zeer snel geholpen door Ayhan. Hij was vriendelijk en stond mij netjes te woord. Ook was Ayhan duidelijk over de verrichte werkzaamheden en de uiteindelijke prijs. Er is simpelweg hele goede service geleverd, waardoor ik met een glimlach de autodealer uitliep. Ik was heel tevreden over de geleverde service en mijn auto rijdt weer als een zonnetje.

Kortom, zeer goede service die de naam Mercedes-Benz heel hoog houdt! Ayhan was bovendien echt een visitekaartje voor Hedin en Mercedes-Benz.

2026年3月25日
自発的なレビュー

Beste Askar,

Wat fijn dat je overstap naar Mercedes-Benz zo positief is begonnen! We zijn blij te horen dat je zo goed geholpen bent met de transmissie van je auto. Fijn om te horen dat je onze service waardeert. Dank voor de review en de mooie woorden.

Professioneel en klantgericht

Personeel is professioneel en klantgericht.

Beste Klaas,

Wat fijn dat onze klantgerichte aanpak zo gewaardeerd wordt. Dank voor de review.

Goed geholpen

Goed geholpen, prijs was minder dan begroot! Rijdt weer prima , groet uit Spanje

Beste meneer van Loenen,

Fijn te horen dat we je goed hebben geholpen en de prijs lager uitviel dan verwacht! We zijn blij dat je auto weer goed rijdt. Geniet van het weer in Spanje.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

2026年3月24日

Beste John,

Fijn om te horen dat je de medewerkers als vriendelijk en deskundig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Dank voor de review.

Beste Margreet,

Fijn om te horen dat het probleem is opgelost en dat er klantgericht te werk is gegaan. Dank voor de review.

Goed is goed

Goed is goed

2026年3月23日

Beste Patricia,

Dank voor de review. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Wat een service!

Ontzettend goed, vriendelijk en eerlijk bij de balie geholpen en geadviseerd. Vanwege een blessure ben ik daarna door een vriendelijke chauffeur naar huis gebracht en 'smiddags weer op gehaald. Wat een service!

2026年3月6日

Beste Hans,

Fijn om te horen dat je goed, vriendelijk en eerlijk bent geholpen. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Vlotte vriendelijke service

Service vlot, netjes en vriendelijk. Juiste raming van kosten zonder verassingen. En nog een goed advies

2026年3月6日

Beste meneer/mevrouw Groenewegen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

5つ星のうち4の評価

Ayan was uiterst vriendelijk en…

Ayan was uiterst vriendelijk en behulpzaam.

2026年3月17日

Beste meneer/mevrouw den Oude,

Fijn om te horen dat je vriendelijk en goed bent geholpen. Dank voor de review.

5つ星のうち1の評価

als je een auto krijgt voor inspectie…

als je een auto krijgt voor inspectie en apk en de klant hoord wat de kosten zijn en hij besluit het alternatief in te zien en ze drukken uit frustratie de auto afgekeurd door terwijl ze hem niet hadden hoeven aanmelden na de controle is het puur treiteren en een naaistreek naar iemand die verdomme een auto bij je koopt. nooit meer!

2026年3月20日

Beste Jeroen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer een voertuig wordt afgekeurd tijdens de APK en vervolgens alsnog moet worden afgemeld. Graag leggen we kort uit waarom dit zo werkt.

Als erkend APK‑bedrijf zijn wij wettelijk verplicht om iedere APK‑keuring te registreren bij de RDW — zowel bij een goedgekeurde auto als bij een afgekeurde auto. Deze registratie zorgt ervoor dat de RDW altijd de juiste keuringsstatus van het voertuig kan vastleggen en dat u een officieel keuringsrapport ontvangt. Dit is onderdeel van de landelijke RDW‑regelgeving die voor alle garages geldt.

We hopen dat deze uitleg het proces duidelijker maakt. Mocht u nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel
Vakkundig geholpen

2026年3月20日

Beste Dico,

Fijn om te horen dat je vakkundig bent geholpen en dat je ons personeel vriendelijk vindt. Dank voor de review.

Details

Behulpzaam, opmerkzaam en attent om de service optimaal te leveren. Daarnaast duidelijke afspraken over de kosten, je merkt direct dat er aan de auto is gewerkt , oog voor kleine details Top

2026年2月20日

Beste Richard,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je opmerkt dat er aan de auto is gewerkt. Dank voor de review en mooie woorden.

Tevreden klant

Goed contact gehouden inzake de onderhoudsbeurt en de te verrichte werkzaamheden, keurig op tijd gereed met een telefoontje dat de auto weer gehaald kan worden.

2026年3月5日

Beste meneer/mevrouw de Zeeuw,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact. Fijn dat de auto weer op tijd opgehaald kon worden.

Was top!

Was top, werd direct geholpen en de reparatie werd keurig en snel in orde gemaakt!

2026年3月19日

Beste meneer/mevrouw Berragiy,

Fijn om te horen dat je direct bent geholpen en dat de reparatie snel en in orde is gemaakt. Dank voor de review.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。