Na aankoop 4 weken moeten wachten tot de papieren van onze ingevoerde Peugeot 2008 bwj 06/2025 in orde waren. Inmiddels op ons verzoek een trekhaak gemonteerd door een medewerker van Hedin Helmond.... もっと見る
所在地
所在地を変更Varenschut 9, De Weyer, 5705 DK Helmond, Noord-Brabant, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Onderhoud en APK netjes uitgevoerd en ik kreeg de auto netjes schoongemaakt weer terug aan het einde van de dag. Vriendelijk personeel en ik werd snel geholpen.
企業が回答しました
Klantvriendelijkheid Ronald is perfect 👍🏻 Maar de eerlijkheid over de mankementen is ver te zoeken. De distributieketting rammelde . De monteur zei dat de tandwielen van tijd af waren (... もっと見る
企業が回答しました
Buitenspiegels reageerden niet meer, gratis gemaakt zonder dat ik afspraak had. Koffie gehad en in de showroom rondgekeken. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam.
企業情報
Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond について
当該企業による記述
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
連絡先
Varenschut 9, De Weyer, 5705 DK, Helmond, Noord-Brabant, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het blijft een tweedehandsje
Inmiddels op ons verzoek een trekhaak gemonteerd door een medewerker van Hedin Helmond. Die heeft de hele achterkant gesloopt. Alles zat nog los bij levering. Hiervoor is de auto 2 dagen terug in de garage geweest om alles te herstellen. Door ziekte van de spuiter moest de auto nogmaals terug om de beschadigde bumper opnieuw te spuiten.
Daarna ging er een sensor kapot. Deze moest besteld worden. Hiervoor 3 weken in de garage gestaan. Als wij een leenauto wilden zouden wij dus ruim €700 moeten betalen.
Peugeot Nederland die Inmiddels was ingeschakeld heeft hier ook niet in kunnen bemiddelen.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Onderhoud & APK

Buitenspiegels reageerden niet meer

Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond からの回答
Snel en makkelijk en afspraak maken
Snel en makkelijk en afspraak maken. Komen hun afspraak goed na.

Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond からの回答
Medewerker aan de balie was vriendelijk…
Medewerker aan de balie was vriendelijk en duidelijk. Ik was ook tijdig gebeld toen de auto klaar was.

Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond からの回答
Ontvangst en type onderhoud.
Het ontvangst was niet echt gastvrij. Bij de vraag van mijn kant hoe laat de auto klaar zou kunnen zijn, i.v.m. een ziekenhuisbezoek rond 15:00uur, kreeg ik het antwoord dat de afspraak van 08:00 tot 17:00 uur gepland staat. Uiteindelijk werd op de bon 15:00uur genoteerd. De auto was ook om 15:00 klaar. En er stond een verkeerde onderhoudsbeurt ingepland. Hij was aangemeld voor een 92.000 km beurt. Er was echter groot onderhoud ingepland. Ik heb hier om 10:00uur over gebeld. De eerste reactie was: Daarom laten wij u ook de werkzaamheden vooraf zien. Dat klopt ook. Daarom ben ik thuis de facturen door gaan nemen en zo constateerde ik dat de foutieve beurt ingepland was. De beurt is daarna aangepast. Hier zou nog contact over komen, maar dat is niet gebeurd. De man aan de receptie heeft bij het ophalen excuses aangeboden voor het inplannen van de verkeerde onderhoudsbeurt.

Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond からの回答
Klantvriendelijkheid Ronald is perfect…
Klantvriendelijkheid Ronald is perfect 👍🏻
Maar de eerlijkheid over de mankementen is ver te zoeken.
De distributieketting rammelde .
De monteur zei dat de tandwielen van tijd af waren (?) .
Dit kan alleen als de ketting flink opgerekt is , of als de hydraulische spanrol defect is .
Dit was volgens de monteur niet , ketting was maar lichtjes opgerekt .
Dan kan er geen verschuiving van de tandwielen zijn .
Of is de nieuwe ketting er een jaar geleden niet goed opgelegd door dezelfde garage ?
Update :
Na mijn review heeft de garage (Ronald) contact met mij opgenomen om alles piekfijn uit te leggen .
Dit was voor mij een hele geruststelling, en heeft mijn beoordeling verhoogd van 3⭐️⭐️⭐️ naar 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedankt Ronald 👍🏻👍🏻👍🏻

Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond からの回答
Onverwachts pech (lekke band)
Onverwachts pech (lekke band). Auto afgeleverd tijdens zomervakantie. Er was geen grote haast bij, maar auto toch zelfde dag gerepareerd.

Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond からの回答
Klantvriendelijk en een belangrijke…
Klantvriendelijk en een belangrijke reparatie, waardoor het rijden veel beter lijkt

Werkplaatsbezoek
Ben door het personeel van de dealer prima geholpen vandaar de 5 sterren.
Een aandachtspunt voor de totale organisatie is het feit dat de keuze is gemaakt om centraal een paar voorraadlocaties in het land te hebben waarvandaan de onderdelen moeten komen. Dit kan tot lange wachttijden bij relatief eenvoudige reparaties leiden. In dit geval was de defecte ruitensproeierpomp gedemonteerd en moet gewacht worden op de nieuwe.

Eerste afspraak onduidelijk
Eerste afspraak onduidelijk: we hadden geen wachtafspraak. Is handiger als men bij het maken van de afspraak aan de telefoon vraagt of men er op wil wachten. Blijkbaar heb ik dat in het verleden zelf steeds aangegeven.
Tweede afspraak helemaal okay. Zelfs het bedrag voor de onderhoudsbeurt viel mee.

Goede service!
Afspraak via Peugeot online was niet goed doorgegeven. Toch nog gezorgd voor inplannen op de dag. Goede klantbenadering.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。