Vi var to som besÞgte badehotellet torsdag d. 13.nov 2025. Maden var i top. Vi fik det lÊkreste mad , super velsmagende som var flot anrettet. Som altid nÞd vi de skÞnne omgivelser. Vi har vÊret der f... ãã£ãšèŠã
To overnatninger med familien, 6 voksne og 4 meget livlige tÞser, blev en absolut succes, takket vÊre utroligt venlig personale og meget dygtige folk i kÞkkenet. Vi fik den ene aften en 5-retters men... ãã£ãšèŠã
Vi var 8 personer, som boede pÃ¥ Henne MÞlle à Badehotel, og man skal lede lÊnge efter at finde et bedre sted at fejre sin fÞdselsdag pÃ¥. SkÞn beliggenhed lige ud til Vesterhavet, gode vÊrelser, bet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Spiste pÃ¥ Henne MÞlleÃ¥ badehotel d. 29 nov.2024 og det var en super fin oplevelse. Fik krondyr, var stegt helt perfekt, mÞrt som smÞr og en fantastisk smag. Dessert var en osteanretning med nogle lÊk... ãã£ãšèŠã
- ããŒã ãªãŸãŒã
- ããã£ã㯠ããã«
- äŒè°æœèšä»ãããã«
- å®¶æåãããã«
- ããã«
- å®¿æ³æœèš
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Henne MÞlle à Badehotel er et hyggeligt lille badehotel ved Vesterhavet bygget af arkitekten Poul Henningsen (PH).
HennemÞlleÃ¥vej 6, 6854, Henne, ãã³ããŒã¯
- +4576524000
- mail@hennemoelleaa.dk
- hennemoelleaa.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Beskidt vÊrelse ,kedelig mad,overlegenâŠ
Beskidt vÊrelse ,kedelig mad,overlegen chef
Beskidte vÊrelser og maden under alt kritik
Vi havde booket et forkÊlelse ophold med 2 overnatninger.
VÊrelset virkede som om, det slet ikke var gjort rent. KÞleskabet var beskidt, stÞv overalt, dÞre, stole og andet inventar var synligt beskidt, hundehår på måtten og generelt et vÊrelse, som trÊngte til en hovedrengÞring.
Maden fredag var en underlig sammen blanding af italiensk forret og dansk hovedret. Forretten, Tortellini, var virkelig dårlig. Virkede som noget, det var lavet en uge i forvejen. Sej pasta og ikke sÊrlig appetitlig lammekÞds fyld. RÞdspÊtten var ok, men heller ikke mere. Vinen var tilgengÊld god, men 40,- for 2 flasker vand, er alt for meget ( troede faktisk, det var på husets regning, når man havde kÞbt en flaske vin til 425,-)
Morgenmaden var ok, men måske man ikke bÞr lade pålÊg / ost lÊgge på et fad i flere timer inden det skal spises. Det skal serveres frisk fra kÞleskabet.
Aftensmaden lÞrdag, havde vi set frem til, 5 retter. Men det var en utrolig skuffende oplevelse. Maden bar tydelig prÊg af, at det absolut ikke var frisklavet. Hovedretten var simpelthen under alt kritik!! Virkelig dårlig og grimt anrettet. Det der hev middagen lidt op, var desserten, som var virkelig god. Men alt i alt en utrolig skuffende madoplevelse.
Vi har haft 2 tidligere ophold på badehotellet, som var en fornÞjelse, hvor maden var god og rengÞringen noget bedre. Vi havde derfor glÊdet os til opholdet, men må sige, at vi er noget skuffet, specielt når man tÊnker på, at vi gav 5000,- for 2 dage. Absolut ikke prisen vÊrd.
Det der gir det 2 stjerner, er kun beliggenheden.
Håber, badehotellet kommer tilbage til den tidligere standard med en betydelig bedre madoplevelse og rengjorte vÊrelser.
Vi kommer ikke igen, og kan derfor ikke anbefale stedet lÊngere, desvÊrre...
Lunken 80 års fÞdselsdag
Min mor skulle holde 80 års, og havde bestilt 2 måneder i forvejen. Min mor er kommet i Henne Strand siden 50erne, hun er nu svÊrt handicappet, en af hendes trÞster er at komme steder hun kender.
Hun havde fået lov til at vÊre i restaurantstuen, men det blev afvist.
RestauratÞren skÊndtes herom med min mor, så hun fÊldede en tåre eller to.
Lokalet vi spiste i var ikke sÊrligt varmt, og ikke så hyggeligt. Når maden blev introduceret var det ikke professionelt udfÞrt med en meget lille stemme.
Maden jeg fik var god (ChristiansÞ sild, og PerlehÞne), men den bakskuld andre fik var kedelig. Alle fik kaviar med blinis til apetizer, som var god, men der var for få blinis.
Vi har fÞr vÊret på Henne MÞlleå Badehotel, da det sÊdvanlig borger for kvalitet - but not so much denne gang..
Vi tog kaffen og kagen inde i Henne StrandâŠ.
Skuffende, men bekostelig oplevelse på Henne MÞlleå Badehotel.
Henne MÞlleå Badehotel har en helt unik, smuk beliggenhed og en skÞn historie og stemning, som ved vores besÞg desvÊrre blev Þdelagt af flere uheldige omstÊndigheder.
Vi har besÞgt badehotellet hvert år i over 25 år. Kun afbrudt i de sidste 3 år grundet coronanedlukning og andre omstÊndigheder.
I mellemtiden har stedet fået ny forpagter i 2019.
Vi besluttede at genoptage vores regelmÊssige besÞg i august 2022. Det fortrÞd vi. Og vi vil ikke anbefale det.
Vi fik et vÊrelse mod Nord, mod parkeringspladsen.
Prisen for en overnatning var på hjemmesiden angivet til 1.790,- kr. Vi blev derfor noget overraskede, da vi ved udtjekning blev opkrÊvet 1.990,- kr.
Da vi prÞvede at pÃ¥pege dette misforhold, blev vi affÊrdiget med et âdet kan ikke passeâ.
Ved efterfÞlgende kommunikation med forpagteren, Þnskede han heller ikke at kompensere belÞbet.
Tilsyneladende reklamerer man på hjemmesiden med 2021 priser, men opkrÊver 2022 priser hos gÊsterne, det var sådan vi forstod det. Det er en indlysende vildledende og dårlig markedsfÞringsskik.
Et tilsvarende vÊrelse mod klitten ville koste 2.190,- kr. i 2022 priser.
Så er bristepunktet for prissÊtningen vel også nået. Det er et prisleje, hvor tilsvarende badehoteller i samme kategori slet ikke kan fÞlge med.
Det anviste vÊrelse var ret nedslidt, kedeligt, lille og mÞrkt. Malingen var skallet af mange steder.
Hotellet skriver pÃ¥ deres hjemmeside: âI 1987 overtog fagforeningen Frie driften, og i den forbindelse blev bygningerne gennemgribende renoveret. I dag er Henne MÞlle Ã
Badehotel derfor et moderne badehotel.â
Den beskrivelse kan vi ikke genkende, og nu efter 35 års brug, er det iÞjnefaldende, at hotellet trÊnger til en ny, gennemgribende renovering.
RengÞringen havde store mangler. Vi oplevede vÊrelset som generelt nusset og stÞvet.
Selvom kÊledyr ikke er tilladt, var det tydeligt, at en labrador havde vÊret på besÞg i vÊrelset bl.a. også i sengen. Om hunden havde vÊret der fÞr eller efter, vÊrelset var blevet rengjort, er ikke til at sige, men det mest sandsynlige er vel fÞr. Heldigvis lider vi ikke af allergi.
I restauranten gik det ikke meget bedre.
Vores aftenmenu var en forret bestående af 1 stk. jomfruhummer til 160,- kr. en fiske- hovedret med lange til 345,- kr. en fl. hvidvin til 465,- kr. (140,- kr. i butikken), vand til 40,- kr.
Igen var grÊnsen nået for, hvad prisen kan bÊre, når kvantitet og kvalitet tages i betragtning.
Vi kiggede langt efter den legendariske stegte rÞdspÊtte med persillesovs og nye sommerkartofler. Men den fandtes ikke lÊngere på menukortet.
Ved vores tidligere besÞg var pris, service og mad helt i top. Sådan opfatter vi ikke restauranten ved dette besÞg.
Man prÞver tilsyneladende at fÞre hotellet op på et hÞjere kulinarisk gourmet og luksus niveau, som det ikke kan bÊre. Måske inspireret af den nÊrliggende 2 Michelin stjernede Henne Kirkeby Kro. Men det faldt desvÊrre til jorden.
Tidligere var hotellet underspillet på en afslappende, behagelig, uforpligtende måde, som passede til klientellet, stedet og omgivelserne.
Sådan er konceptet ikke lÊngere, så vi slap desvÊrre ikke for alenlange udredninger fra den unge serverings person, som angiveligt netop havde afsluttet hÞjere handelsskoleeksamen, hvilket så åbenbart kvalificerede til at vÊre tjener på hotellet.
Vi fik bl.a. en forklaring på, hvordan de rÞde og grÞnne tomater til jomfruhummeren var tilberedt af kokken, samt mange andre detaljer. Og hele vejen igennem måltidet skortede det ikke på udredninger, fÞr vi fik lov til at spise maden.
Godt, vi ikke havde bestilt den 5 retters aftenmenu.
Til den i Þvrigt udmÊrkede dampede lange med risotto, bad vi om citron, hvilket retten trÊngte til. Fisken var desvÊrre spist, fÞr citronen nåede frem.
Serveringspersonen forsÞgte at gÞre det så godt som muligt, men var altså blevet instrueret til at give max. gas med kulinariske forklaringer og udredninger. Noget, vi absolut helst ville have undgået.
Tidligere var der en opholdsstue, dårligt indrettet, men alligevel. Denne er nu inddraget i restauranten. Så der findes slet ingen steder, man nu kan opholde sig indendÞrs i tilfÊlde af dårligt vejr. VÊrelserne er for små til rigtigt at opholde sig i. Opholdsområder er en absolut mangelvare.
Morgenmaden, der er inkluderet i prisen, var til gengÊld udmÊrket. Kaffe/the, juice og brÞd, smÞr, ost og pÞlse, samt et blÞdkogt Êg stod pÃ¥ bordet, sÃ¥ vi slap for den sÊdvanlige taâ selv buffet. Det var en udmÊrket praksis, som utvivlsomt har overlevet pÃ¥ hotellet siden corona restriktionernes tid.
Virkelig lÊkker og veltilberedtâŠ
Virkelig lÊkker og veltilberedt mad.Betjent af Lasse - Sà dygtig og serviceminded. Vores klare anbefaling
Vi have tre skÞnne dage pÃ¥ Henne MÞlleÃ¥âŠ
Vi have tre skÞnne dage på Henne MÞlleå Badehotel i september. Er man vild med Vesterhavet fåes det ikke smukkere eller bedre beliggenhed! VÊrelset lå med udsigt til klitter og hav - et lille fint, enkelt vÊrelse - og virkelig dejligt man kunne sÊtte sig udenfor foran vÊrelset. Maden var et kapitel for sig - HELT fantastisk! Vi kan stadig smage bl.a jordskokke-suppen og den bagte torsk endnu - til dato den bedste vi har fået! NÞd at morgenmaden blev serveret på bordet (når man nu ikke er vild med buffeter). Måske er det COVID-19 der har haft sin indflydelse - men hold gerne fast i det! Og så må man have hund med - en afgÞrende faktor for at booke i fÞrste omgang! Vi glÊder os (meget) til at komme igen!
Bravo! Vi kommer igen.....
Vi oplevede et venligt og professionelt hotel. VÊrelserne er enkle, men velfungerende. Vi fik dejlig morgenmad, men ikke mindst nogle sublime aftensmåltider. Den kulmule glemmer vi ikke med det samme...
Vinkortet er ikke mindre end imponerende, og når tjenerne er så dygtige, velvidende og venlige kan man kun sige BRAVO!
Og så ligger hotellet jo så smukt.
En stor skuffelse at vende tilbage at vende tilbage 07.07.21
Et skuffende menukort til frokost med få retter, vi valgte 3 tarteletter, havde forventet, at vi kunne få en frokostret, som var velsmagende, desvÊrre blev vi skuffet, vi fik hver en lille tartelet, med fyld af torsk, krebsehaler og en topping af et lille stykke hummer, saucen i tarteletten var tynd, og den manglede smag.
Hvis stedet Þnsker at tilbyde frokostretter til en meget hÞj pris kr 185,00 for en lille tartelet skal det vÊre noget sÊrligt og det var det bestemt ikke.
Kort sagt! âKejserens nye klÊderâ
Fantastisk dÞgn!!!
Fantastisk dÞgn!!!
Havde bestilt et forkÊlelse ophold.... Og det fik vi! Venlig modtagelse og fint rent vÊrelse. Aftensmaden (5 retters) med dertil hÞrende vinmenu var en stor oplevelse. Tjenerne have flot styr på detaljerne. Det gÊlder både servering og prÊsentation af mad og vin. Tjenerne sÞrgede for at afstemme alt til vores fulde tilfredshed. Morgenmaden stod klar på bordene og kaffen blev hurtig serveret.
Beliggenheden kan nÊsten ikke vÊre bedre.
Vores fÞrste ophold pÃ¥ stedet, men helt sikkert ikke vores sidste. ðð
Weekend ophold pÃ¥ Henne MÞlleÃ¥âŠ
Efter et weekend ophold på Henne MÞlleå Badehotel - må vi konstatere at vi ikke kommer igen.
Maden lever slet ikke op til det hÞje prisniveau - bedÞmt på to gange aftensmad og to gange morgenmad.
Det som har efterladt stÞrst indtryk er at stedet mangler sjÊl.
Venligt personale og lÊkker mad
Min familie valgte at fejre min fars fÞdselsdag på badehotellet. Vi blev hurtigt fÞrt til vores bord og fik menukortene serveret. Personalet var rigtig sÞde og smilende, vi fik forklaret et par af retterne og bestilte så. FÞr dette fik vi afgivet vores drikkevare bestilling og de kom med det samme. Maden kom på ca. 15-20 min og det var rigtigt lÊkkert. Vi fik koordineret om hvornår hvilke smÞrrebrÞd der skulle komme hvornår, så det hele hang sammen. Det var virkelig lÊkkert mad, og isÊr tartaren skilte sig ud. Mega lÊkkert og helt klart et besÞg vÊrd. Og også flotte omgivelser!!
Vi kommer nok igenð
Ãv Ãv.....Maden og serveringen leverâŠ
Ãv Ãv.....Maden og serveringen lever slet ikke op til prisen.
Vi kendte ikke stedet men holder meget af de smukke omgivelser og rammer og ville spise en frokost med kaffe til to.Men maden lever slet ikke op til det meget hÞje prisniveau. Sammenlignet med andre fine spisesteder i Danmark, var kvaliteten alt alt for ringe og prisen alt for hÞj.
To meget små stykker smÞrrebrÞd kostede 125.- pr. mand. En sodavand 40,- og et enkelt stykke kage 50,-.Så forventer man god kvalitet.
SmÞrrebrÞdet var kedeligt, ordinÊrt og brÞdet var både tÞrt og hårdt. RÞdspÊtten var meget vandet.Og min Kone fik et stykke med hÞnsesalat som også manglede smag til 125.- kr. alene og BrÞdet var svÊrt at bide over
Vi fik en rugbrÞdslaglage og gammeldaws Êblekage til kaffen, og den smagte heller ikke af meget kun lidt af gammelt, tÞrt rugbrÞd med kedeligt syltetÞj og en klat flÞdeskum. Havde absolut intet med en kage at gÞre..
Vi kan ikke anbefale stedet og vi kommer der ikke igen.Men gåturen i de smukke omgivelser sammen med min kone efter denne skuffende oplevelse var bare super
En tom restaurant og fÃ¥ mennesker pÃ¥âŠ
En tom restaurant og få mennesker på terrassen og alligevel skulle der gå mere end 40 min fÞr vi fik serveret to af i alt fire bestillinger. Vi påtaler efter yderligere 20 min, hvornår de sidste to bestillinger kommer, så vi kan spise i fÊlleskab. Tjeneren havde en utrolig provokerende attitude og fremstod fuldstÊndig ligeglad og svarede os frÊkt tilbage. Der flÞd bÊgeret over og vi forlod restauranten uden at have spist.
Trist at opleve dette skÞnne sted I frit fald med massiv mangel service og venlighed.
Stram op og kom igen
Vi havde virkelig set frem til detteâŠ
Vi havde virkelig set frem til dette besÞg.
Da vi kommer til vÊrelset er den store pude på sengen fuld af hunde hår. Da vi kigger nÊrmere på sengen er der både lange lyse hår, og korte sorte. Hele sengen bliver rystet, og de to store puder lagt vÊk.
Men menuen var printet ind i hovedet, stegt rÞdspÊtte som de angiver som deres specialitet glÊdede man sig til. Men hvor skuffende.... tÊnker de laver denne ret mange gang hver dag da menukortet blot indeholder få retter.
På den ene side perfekt tilberedt men på den anden side havde fisken slet ikke fået nok.... blÞd, bleg og havde slet ikke fået nok. Fortalte det til tjeneren, og fik tilbuddet om et par fiskefilter... takkede pÊnt nej. Hun slog dog af i prisen.
Morgenmaden var en dejlig oplevelse.
Betjeningen var super og venlig personale. Området er jo et kapitel for sig selv og bestemt et besÞg vÊrd. Men jeg tÊnker ikke vi besÞger Badehotellet igen.
Et rigtig hyggeligt mindre badehotelâŠ
Et rigtig hyggeligt mindre badehotel med dejlig afslappet stemning og god betjening samt lÊkker mad. Og naturen omkring hotellet er fantastisk. Helt klart et sted vi kommer igen.
Positivt ophold på Henne MÞlleå Badehotel.
Vi holdt sidste år ferie ved Henne Strand, i den forbindelse spiste vi frokost på Henne MÞlleå Badehotel, - lÊkkert. I år har vi holdt ferie på forskellige badehoteller og i den forbindelse også et ophold på Henne MÞlleå Badehotel. Fremragende modtagelse, aften menu, overnatning og morgenbuffet. Alt fortjener stor ros og vi kommer igen. Omgivelserne er helt unikke.
Vi kan varmt anbefale Henne MÞlleå Badehotel.
Ãv en skuffelse
Ãv, Êv og Êrgerligt at maden var langt under hvad man kunne forvente set i relation til badehotellets traditionsrige historie.
Vi var dog advaret, da andre havde vÊret kristiske over maden sidste år, men da vi hÞrte, at der var kommet nye krÊfter til, så fik de chancen, men der fortryder vi nu set i bagklogskabens lys.
Helpension koster fair nok kr. 300 udover prisen for overnatning.
For den får man 2 retter samt en lille snack ret som de kaldte de.
Vinen valgte vi ud fra vinkortet men den vin vi Þnskede havde de pludselig ikke selvom den stod på kortet og sÊsonen kun lige var begyndt. Vi fik til gengÊld en udemÊrket GrÌner Veltliner og efter yderligere afkÞling så smagte den herligt. Så langt så godt.
Snacken var vist nok lidt tunmousse som serveres som en lille hapser. BrÞdet til var til gengÊld ikke bagt fÊrdig og derfor virkede det en smule klÊgt.
Forretten var hakket rejer med advokodomousse men manglede fuldkommen smag og fyldte kun en god femkrone på tallerkenen.
Hovedretten var en kÊmpe skuffelse. Vi fik serveret and, ja du lÊste rigtig and på årets fÞrste forårsdag den 7.4. Den havde vi ikke set komme idet vi for vores vedkommende var Þvre sÊsonen for at spise and.
Tilbedredningen var katatrofal. Total gennemstegt andebryst, sejt og stykket vi fik var max 50-60 g pr. person. TilbehÞret var gamle knaldhård gulerÞdder, små kogte kartofler med persille og orangesovs.
Det virkede, uden at det dog kan bevises, som om at de var efterladenskaber fra den foregående forpagters fryser og derfor skulle det absolut bruges.
Betjeningen derimod var det eneste positive, der er at sige om aftenens gastronomiske kÊmpe skuffelse.
Vi kan derfor klart anbefale, at man i stedet tager ned til Cafe Stranden ved Henne Strand og nyder en middag der og, det var kun fordi, at de endnu ikke havde åbnet for sÊsonen, at vi ikke benyttede os selv af dette hos stedets ejer Hans Beck Thomsen, som tidligere stor i spidsen for Henne Kirkeby Kro.