Aldrig har jeg oplevet et sted sÃ¥ kaotisk og sÃ¥ lidt styr pÃ¥ maden og gÊster. Man skulle selv hente menukortet, kÊmpe for at fÃ¥ lov at bestille. En ordre pÃ¥ 2 alm bacon cheeseburger og 1 med grov bo... ãã£ãšèŠã
Highway 69, er mit favorit sted nÃ¥r jeg vÊlger mad udefra. De har et bredt menukort. Du fÃ¥r massere af mad for pengene og det smager bare kanont. Super god service, altid smilende og imÞdekommende... ãã£ãšèŠã
Har spist der mange mange gange nu, + fÃ¥et mad ud af huset. Og har absolut kun positive ting at sige. Nordjyllands bedste pizza Man fÞler sig altid velkommen og atmosfÊren er super,... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig dÃ¥rlig service. Vi kommer i bil med handicapskilt og vi har bestilt bord og handicapplads til bilen, da vi fÞr har prÞvet at ejeren holdt pÃ¥ handicappladsen uden skilt. Der holder en bil pÃ¥ han... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Altid super godt mad ..
Aldrig har jeg oplevet et sted sÃ¥âŠ
Aldrig har jeg oplevet et sted så kaotisk og så lidt styr på maden og gÊster. Man skulle selv hente menukortet, kÊmpe for at få lov at bestille. En ordre på 2 alm bacon cheeseburger og 1 med grov bolle går i kaos. Mega lang vente tid. Noget af maden kom, måtte vente på den sidste som så ikke var en bacon cheeseburger og brÞdet var koldt. De kommer så tilbage med en alm bacon burger i alm bolle. Påpeger der ikke er nogen ost i og det er forkerte bolle. Tjener peger også siger det er ost, hvortil vi kan sige at det er mayo og ingen ost. Tjeneren siger at han gÞr hans bedste, på engelsk og trÊkker på skulderen. Vi kommer ikke der igen, her i Skagen
Forkerte pizzaer og urimelig kompensation
Vi bestilte og betalte for 2 bestemte pizzaer, men fik leveret 2 helt andre.
Da vi kontaktede restauranten, forventede vi naturligvis, at de ville rette fejlen og lave de 2 korrekte pizzaer. I stedet fik vi at vide, at de kun ville lave 1 ny pizza, hvis vi beholdt de 2 forkerte â eller 2 nye pizzaer, hvis vi selv afleverede de forkerte tilbage.
Det mener vi ikke er rimeligt, da fejlen ikke lå hos os. Vi havde blot forventet at få det, vi havde bestilt og betalt for, uden at skulle transportere maden retur eller acceptere en lÞsning, der ikke svarede til vores ordre.
Fejl kan ske, og det har vi forstÃ¥else for. Det afgÞrende for os er dog, hvordan man hÃ¥ndterer dem â og her oplevede vi desvÊrre ikke en sÊrlig imÞdekommende lÞsning.
Maden var i bedste fald middelmådig.
Maden var i bedste fald middelmådig. Det samme kan desvÊrre ikke siges om prisen.
Men nu er det prÞvet :)
Altid fantastisk mad og venligâŠ
Altid fantastisk mad og venlig betjening.
Til gengÊld venter vi aldrig ret lÊnge fÞr en veltilrettelagt anretning serveres. Har aldrig oplevet noget negativt.
En god oplevelse
Rigtig sÞdt personale og må sige, at burgeren og pommes smagte rigtigt godt med den hjemmelavet dip.
highway 69 SÊby
Jeg fik en pulledpork burger der kostede 129kr den var helt slatten i bunden og smagte ikke af sÊrlig meget. Jeg har også haft kÞbt en snackkurv til 99kr der var nÊsten ingen ting i virklig dårlig mad!!!
Vi oplever at maden aldrig er klar tilâŠ
Vi oplever at maden aldrig er klar til tiden ved bestilling af take away både elektronisk og telefon. Vi havde bestilt mad hjemmefra en time fÞr og skulle yderligere venter 20 min i restauranten. Synes det er under alt kritik at det i alt kan tage 1 timer og 20 min for dem at lave mad til 5 personer.
Vi kom 13 personer til mad
Vi kom 13 personer til mad. Maden var super god. Alle var tilfreds. Kunne godt tÊnke os et lidt mere imÞdekommende personale. Et Smil og en frisk velkomst koster jo ikke noget.
ðšðšðšðšhold jer vÊk ðšðšðšðš
Hej her vores lille oplevelse.
Vi fik en skinke schnitzle hvor panering boblede op, kÞdet var tÞrt og smagte af olie fÞj, den gled rundt pÃ¥ tallerkenen og var uspiseligt. Vi nÊvner det for personalet ved betaling, hendes svar var bare nÃ¥!!!! Det er under alt kritik. Vi gik uden og spise schnitzlen, 149 kr ud af vinduet og et nÃ¥ med pÃ¥ vejen. Der kommer vi aldrig igen og ikke et sted jeg vil anbefale. Den ene stjerne er fÃ¥r pizza vi fik ðð
Dårlig dårlig service
Dårlig dårlig service. Vi kommer i bil med handicapskilt og vi har bestilt bord og handicapplads til bilen, da vi fÞr har prÞvet at ejeren holdt på handicappladsen uden skilt. Der holder en bil på handicap parkeringspladsens unden skilt, det viser sig at det er en ansat denne gang. Denne ansat griner af vores frustrationer og den manglende respekt over parkeringspladsen som er til handicappet. Vi vÊlger at finde en anden restaurant i SÊby. Vi har ellers vÊret på Heigway 69 et par gange maden ok, personalet sÞde og venlige, ejeren ikke sÊrlig venlig overfor sit personale. Vi kommer der ikke mere
Vi spiser altid pÃ¥ highway med storâŠ
Vi spiser altid på highway med stor fornÞjelse
Vi er vÊldig godt tilfredse med både serveringen og maden. Helt afgjort er sted vi besÞger igen
Spist der et par gange igennem årene
Spist der et par gange igennem årene, intet at komme efter udover at deres kÞd kunne vÊre en smule bedre, men man får vel hvad man betaler for.
Fik spareribs og mÞrbradbÞf
Fik spareribs og mÞrbradbÞf. Var rigtig godt. Gode grÞntsager til bÞffen. Pommes frites til spareribs var lige som de skulle vÊre. SÞd servitrice.
Mig og kÊresten var et smut pÃ¥ HighwayâŠ
Mig og kÊresten var et smut pÃ¥ Highway 69 og spise da jeg rigtigt godt kunne tÊnke mig at prÞve at spise pÃ¥ en rigtig amerikansk diner. Det var til MEGET stor skuffelse, for der er overhovedet ikke det mindste amerikansk over denne diner. Det skal siges at min kÊreste er vaskeÊgte amerikaner der er fÞdt og opvokset i usa og kok der har forstand pÃ¥ hvordan de amerikanske ribeye steaks osv. skal tilberedes. Det starter med at vi kommer ind og servitricen anerkender os (kunderne) og spÞrger om hun kan hjÊlpe os. Tlf. ringer bag hende og vi da vi har sagt ja tak et bord til 2, vÊlger servitricen at vende os ryggen og tage tlf istedet for at vise os hen til vores bord. Det er utrolig dÃ¥rlig service og virkeligt ubehÞvlet. Da vi sÃ¥ endelig kommer hen til bordet gÃ¥r der ca. 5 min. og hun kommer hen og spÞrger om vi er klar til at bestille. Vi siger ja og vi fÃ¥r bestilt. Da maden kommer er det, formoder jeg (ejeren), en udenlandsk (arabisk udseende mand), kan han ikke engang huske hvad det er han skal til at servere for os. Men okay, da vi sÃ¥ endelig fÃ¥r vores mad som er en amerikansk steak og en ribeye steak, er min amerikanske steak god men kÊrestens ribeye steak er for hÃ¥rd at tygge i. En ribeye steak skal vÊre mÞr og ikke senet og hÃ¥rd at tygge i. Han kalder den formodede ejer hen igen og fortÊller ham at det ikke kan spises fordi det er simpelthen for sejt at tygge i og han fÃ¥r tilbudt en ny hvidlÞgsbÞf istedet for og siger at denne ribeye bare er sej at tygge i og skal vÊre sÃ¥dan sÃ¥ han kunne ikke love en ny af denne. Ãhhhh nej, en ribeye skal ikke vÊre mega sej at tygge i og lad vÊre med at fortÊlle en vaskeÊgte amerikaner og endda kok hvordan en amerikansk ribeye steak skal vÊre tilberedt nÃ¥r du ikke engang selv som restaurent ejer ved det eller for den sags skyld ikke engang kan huske hvad det er du serverer for dine kunder. Da kÊresten sÃ¥ endelig langt om lÊnge fÃ¥r sin nye hvidlÞgsbÞf, er den serveret af servitricen som nÊsten med et suk og uden at gÃ¥ hele vejen hen til bordet, men istedet for vÊlger at bukke og strÊkke sig hen til bordet sÊtter retten hen til min kÊreste som siger mange tak men intet kommer tilbage fra servitricen. Hun gÃ¥r igen og kommer tilbage med en kurv brÞd mere som hun med et suk ligesom om vi er et problem eller at hun ikke gider at vÊre der, sÊtter pÃ¥ bordet. Det er virkelig ikke god service. Det er virkelig dÃ¥rlig stil. Inde i selve restaurenten er der et par billeder og malerier med amerikanske biler, marilyn monroe osv, men intet amerikansk tema agtige borde og siddepladser. Hvad angÃ¥r en Êgte amerikansk diner med hensyn til mad og drikkevarer, hmmm. SÃ¥ skal i nok lige tÊnke jer rigtigt godt om, for der er ingen Êgte amerikanske milkshakes eller Êgte amerikansk apple pie eller servitricer der kommer rundt og spÞrger om man vil have en kop kaffe mens man venter. Det er sÃ¥dan en vaskeÊgte amerikansk diner er og handler om. Maden er hvad man kan fÃ¥ i alle andre restaurenter og american style pizza.??? Virkelig.??? Det er der sÃ¥ ikke noget der hedder. Der er deeppan pizza men ikke noget der hedder amerikansk pizza. Den eneste stjerne jeg vil give er for den cola jeg fik der var som den skulle vÊre. Der var intet der hedder service mindet personale der og intet amerikansk agtigt tema i restaurenten ud over de skilte og billeder der hang pÃ¥ vÊggen. Jeg kommer ALDRIG der igen.....!!!
Fejl på fejl
Maden ok, men problematisk at to ud af tre bestilte pizzaer havde forkerte ingredienser, når personalet trods alt kun skal forholde sig til tre.
Dyre pizzaer når man ikke får det bestilte.
Super god betjening
69 sÊby
Super god betjening.
Maden var helt i top. (Okse mÞrbrad med bagt kartofler)
Absolut intet at klage på.
Og så har de glutenfri boller og pizza.
Vi spiser der igen i aften
5 stjerner herfra
bestilte mad i sÊby på fars dag
bestilte mad i sÊby på fars dag, og ville forkÊle med oksemÞrbrad til ham og der blev meddelt at maden ville vÊre klar inden for en halv time, men ventede tålmodigt i 1 time og da vi så kom hjem var det ikke det mad vi havde bestilt men forsÞgte da stadigt at spise det, da vi var alt for sultne til at vente på ny omgang. men kÞdet var uspiseligt og fyldt med sener og umuligt at skÊre over, da vi ringer blev der flabet sagt at det var oksemÞrbrad og vi bare kunne spise maden, men udtrykkeligt sagde vi at maden ikke kunne spises og slet ikke som vi havde bestilt og at vi havde forsÞgt at spise det. der blev bandet og lagt på i den opkald og derfor vÊlger vi at tage kÞdet med for at vise dem det men bliver truet af personalet og at de vil ringe til politiet, hvilket vi med opfordring lader dem gÞre eftersom de truer og håber op i hovedet af os.
Vil ikke beskyldes for at âlyveâ
Vil ikke beskyldes for at âlyveâ
Påstår de ikke har modtaget bestilling
Jeg kan fremvise tlf opkald og tid
De påstår jeg har ringet til anden High Way !
FÃ¥r dog bestilling efter 45 min.
(Men ikke lun/varm)
Manglede en hel menu som vi ikke fikâŠ
Manglede en hel menu som vi ikke fik med hjem (take away)