Aldrig har jeg oplevet et sted sÃ¥ kaotisk og sÃ¥ lidt styr pÃ¥ maden og gÊster. Man skulle selv hente menukortet, kÊmpe for at fÃ¥ lov at bestille. En ordre pÃ¥ 2 alm bacon cheeseburger og 1 med grov bo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Highway 69, er mit favorit sted nÃ¥r jeg vÊlger mad udefra. De har et bredt menukort. Du fÃ¥r massere af mad for pengene og det smager bare kanont. Super god service, altid smilende og imÞdekommende... ãã£ãšèŠã
Har spist der mange mange gange nu, + fÃ¥et mad ud af huset. Og har absolut kun positive ting at sige. Nordjyllands bedste pizza Man fÞler sig altid velkommen og atmosfÊren er super,... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig dÃ¥rlig service. Vi kommer i bil med handicapskilt og vi har bestilt bord og handicapplads til bilen, da vi fÞr har prÞvet at ejeren holdt pÃ¥ handicappladsen uden skilt. Der holder en bil pÃ¥ han... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skuffende spareribs var mega seje
Skuffende spareribs var mega seje, så er det Þv at man har bestilt XL ben.
Kentucy Chicken bestilt den store portion, da det normalt er 2 lÊkre krydderede kylling fileter, men ikke igÃ¥r... Ãv Þv det var nÊrmere en kyllinge filet uden krydring, ja og sÃ¥ 3 smÃ¥ Chicken tenders.
Kold mad
Bestilte til kl. 17.30 måtte vente 15 min ekstra og da jeg kommer hjem er burgeren is kold hele vejen igennem.. pinligt at servere for sine gÊster .. ingen anbefaling herfra
Vi fik takeaway fra SÊby Highway 69 detâŠ
Vi fik takeaway fra SÊby Highway 69 det var super god og bÞffen var som jeg hade bestilt den medium og pomfritter superðð kan anbefales pris ok. En rigtige god oplevelse ðð
Nu bliver jeg nÞd til at skrive enâŠ
Nu bliver jeg nÞd til at skrive en anmeldelse, da det er anden gang det sker. Bestilte mad til et bestemt tidspunkt, og kom 10 min fÞr. Det skal siges at det var ikke i myldretiden. Men alligevel formåede de ikke aflevere maden til tiden. Min pizza var fÊrdig og stod 10-15 min oven på ovnen inden pommes blev fÊrdig.... Jeg brokkede mig men lige hjalp det, og kom hjem med en trÊls kold pizza. Så er fÊrdig med at handle der ude
Altid god mad og super personale
Har spist der mange mange gange nu, + fået mad ud af huset.
Og har absolut kun positive ting at sige.
Nordjyllands bedste pizza
Man fÞler sig altid velkommen og atmosfÊren er super, også selvom restauranten er propfyldt :)
Kommer der igen og igen og igen :)
LÊkkert mad!
Highway 69, er mit favorit sted når jeg vÊlger mad udefra.
De har et bredt menukort. Du får massere af mad for pengene og det smager bare kanont. Super god service, altid smilende og imÞdekommende.
Der er en hyggelig atmosfÊre og jeg kan spicelt anbefale deres spareribs MUMS! de fås ikke bedre efter mening. Stor ros herfra :)
kanon oplevelse
var lige en smut på highway 69 igen - kanon spisested hvor man får det man kan spise til billig penge.
kan varmt anbefalde stedet - prÞv det selv
Highway 69
Vi blev inviteret ud at spise på Highway 69 af min mor.Vi blev mÞdt med god stemning fik super god mad til rimelige priser og god betjening. kan varmt anbefales til andre.
God mad til billige penge
Jeg har fået mad fra High Way 69 flere gange, og der har aldrig vÊret noget at klage over.
Det er sÞd og venlig betjening, god mad og så er prisen til at betale. :)
Jeg vil anbefale stedet til andre. :)
Yderst utilfredsstillende!
Vi var 6 personer som tog ind for at spise. Ved snart ikke hvor vi skal starte, ikke et sted som kan anbefales!
Vi blev hÞfligt spurgt hvordan vi alle ville have vores bÞf, hvor vi valgte at gÞre det let ved for kokken og valgte alle medium. Da vi fik bÞfferne var de helt gennemsteget.. TilbehÞret var ikke det rigtige og pommsfritterne var kolde og det samme med de to burgere vi bestilte..
Da vi ville klage over de forkert stegte bÞffer, kom kokken hÞfligt ud og ville give os nogle nye, hvilket er god service. DesvÊrre glemte han den sidste, hvor vi valgte at kontakte tjeneren igen, som tog maden med, og fik kokken ud igen.
Her valgte han at diskutere hÞjlydt, så hele resturanten kunne hÞre det, hvor han desuden virkede meget ophidset, hvor vidt bÞffen var gennemsteg eller medium.
Da vi så igen fik de nye protioner, var bÞfferne acceptable, men kartoflerne kolde og sovsen uspiselig.
Flere andre kunder oplevede det samme, under vores besÞg. Flere andre fik forkert mad og ikke korrekt stegt kÞd.
Maden er forholdsvis billig, men bestemt ikke pengene vÊrd!
Den ene stjerne ligger i sodavanden, som heldigvis havde den rigtige temperatur..
Alt er altid som det skal vÊre
Min kÊreste og jeg har spist på nÊsten alle spisesteder her i SÊby, hvor vi bor. Mange gange har vi vÊret skuffede og har tÊnkt at det kunne gÞres bedre. Nogle gange har jeg vÊret decideret sur, når jeg er kommet hjem og har åbnet for maden, og set at halvdelen har manglet eller har fået for lidt/meget..
På Highway 69 har vi oplevet en rigtig god service - dem der betjener kunderne er altid sÞde og venlige, vi har fået mad som fulgt ud - ja langt over - har levet op til vores forventninger, hvad enten vi har fået burgere, pizza eller steaks. Der har aldrig manglet noget hverken når vi har spist derude eller har bestilt til at tage med hjem, og der er MASSER af mad for pengene.
Bestemt et besÞg vÊrd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹