レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De tent was zeer snel geleverd en kon kort daarna worden uitgetest op een natuurkamping. De NatureHike Pro Mongar voor 3 personen is heel erg ruim en goed waterafstotend, want de spullen in de tent zi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prettig en deskundig persoonlijk contact. Robbert begreep het belang van een snelle levering van mijn tent en heeft zijn best hiervoor gedaan waardoor ik deze de volgende dag inderdaad al in huis had.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Betrouwbare leverancier, nooit eerder meegemaakt maar leverancier heeft gecommuniceerd over de zending. 1 bril was niet op voorraad en samen besloten te wachten om er 1 zending van te maken. Alsnog... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heb mijn bestelling voor minder dan ik voorheen bij andere aanbieders moest betalen . Daarnaast zeer snel geleverd ! Ben echt zeer tevreden 🤗

企業情報

1. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

Bij HikingShop.nl verkopen wij alles wat je nodig hebt voor jouw outdoor avontuur!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 129件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Op tijd en snel geleverd

Op tijd en snel geleverd, productinformatie is juist, klantvriendelijk, zoals het hoort.

2026年6月8日

Hikingshop からの回答

Fijn dat alles naar wens is geweest, Dirk. Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

5つ星のうち5の評価

Heel erg blij met Hikingshop!

Bij de bestelling kreeg ik een persoonlijk mailtje van Robbert, dat het iets langer kon duren door de warmte. Dit voelde al persoonlijk. Toen ik de hangmat toch al heel snel binnen kreeg, zat er een briefje bij met hand geschreven tekst. De hangmat zelf ziet er mooi en goed uit en is zeer compact en licht, precies waar ik naar op zoek was. Dus: top service, goede bezorging en goed product! Heel blij mee!

2026年6月29日

Hikingshop からの回答

Super om te lezen dat alles zo goed is bevallen, Ellen!
Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst met je bestelling:)

Erg fijn

Erg fijn, snel en persoonlijk geholpen. Alles volgens afspraak, product in goede orde ontvangen.

2026年6月1日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor het delen, Chris! Ik wens je veel buitenplezier toe:)

Snelle reactie en levering

Snelle reactie en levering. Fijne bril.

2026年5月25日

Hikingshop からの回答

Dank voor het delen, Els:)
Als je nog tips of ideeën hebt over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren dan horen we het graag.
Veel buitenplezier gewenst!

Mooie slaapzak

Mooie slaapzak. Ook erg fijn dat de slaapzak lichtgewicht en katoen is.

2026年6月1日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te lezen dat de slaapzak zo in de smaak valt:) Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst met je nieuwe slaapzak!

Nieuw Adresje erbij

Klein dingetje besteld en toch voelt het lekker persoonlijk. Gewoon prima👌

2026年6月10日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor het delen, Ronald! Fijn dat alles naar wens is geweest. Veel buitenplezier!

Hikingshop からの回答

Dank voor het delen, Bea:)
Veel buitenplezier gewenst!

Snelle reactie

Snelle reactie, vlot bezorgd.

2026年5月18日

Hikingshop からの回答

Dank voor het delen, Carolien! Fijn dat alles goed is bevallen en ik wens je veel buitenplezier toe:)

5つ星のうち5の評価

Mooie tent gekocht, die snel werd geleverd!

2026年5月9日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je terugkoppeling, Casper! Veel buitenplezier gewenst met je nieuwe tent:)

Prima zonnebril

Prima zonnebril, snel geleverd

2026年5月10日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je reactie, Dennis! Veel buitenplezier gewenst met je nieuwe zonnebril:)

Super service

De bestelde tent is top! En zelfs extra snel opgestuurd, zodat ik hem in het weekend kon uittesten. Super nette service !

2026年5月16日

Hikingshop からの回答

Super om te lezen, Kimberly! Veel buitenplezier gewenst in je nieuwe tent:)

Ik heb de Hikr Hero 2 persoons gekocht

Ik heb de Hikr Hero 2 persoons gekocht. Compact, functioneel en makkelijk op te zetten
Vooraf telefonisch advies gekregen. Prettig contact en plezierig contact.

2026年5月29日

Hikingshop からの回答

Wat fijn dat je nieuwe tent zo goed bevalt, Rini!
Hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Heel tevreden…

Heel tevreden… Goede communicatie, vriendelijk en correct 👍🏼

2026年4月26日

Hikingshop からの回答

Dank voor je terugkoppeling, Sigrid! Veel buitenplezier:)

Responsief

Snelle levering en zeer goede communicatie met hikingshop.

2026年5月10日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te lezen, Ronald! Hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Het product, reisportomonnee, zag er net zo uit als op de foto's. Goede kwaliteit en de persoonlijke noot op kaart bij het product is heel attent. Zal deze website zeker aanbevelen.

2026年5月23日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te lezen dat de reisportemonnee goed bevalt, Patrice!
Hartelijk dank voor je feedback en ik wens je veel buitenplezier toe:)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。