レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De tent was zeer snel geleverd en kon kort daarna worden uitgetest op een natuurkamping. De NatureHike Pro Mongar voor 3 personen is heel erg ruim en goed waterafstotend, want de spullen in de tent zi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prettig en deskundig persoonlijk contact. Robbert begreep het belang van een snelle levering van mijn tent en heeft zijn best hiervoor gedaan waardoor ik deze de volgende dag inderdaad al in huis had.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbare leverancier, nooit eerder meegemaakt maar leverancier heeft gecommuniceerd over de zending. 1 bril was niet op voorraad en samen besloten te wachten om er 1 zending van te maken. Alsnog... もっず芋る

䌁業情報

1. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Bij HikingShop.nl verkopen wij alles wat je nodig hebt voor jouw outdoor avontuur!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 118ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Heel prettig en snel contact

Heel prettig en snel contact, ondanks dat ze even op vakantie waren. Super snel en netjes verzonden en het product bevalt ook heel goed!

2026幎4月27日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te lezen, Melanie! Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Ondanks aanvankelijk teleurgestelde

Ondanks aanvankelijk teleurgestelde beleving nadat ik het product had uitgeprobeerd, heb ik, na contact opneming met Hikingshop, zeer snelle en duidelijke uitleg gekregen omtrent het product, waardoor ik zeer dankbaar was voor de snelle en correcte ondersteuning, waardoor ik uiteindelijk zeer tevreden was over mijn aankoop. Nogmaals dank !!!

2026幎4月29日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor het delen! Fijn dat je uiteindelijk toch tevreden bent met je aankoop:) Veel buitenplezier gewenst!

Alleszins prima

Snel verzonden, netjes verpakt. De site was zelf duidelijk, en doordat er veel reviews waren hielp dat met het maken van een keuze.

2026幎4月15日

Hikingshop からの回答

Wat goed om te lezen! Fijn dat alles naar wens is en hartelijk dank voor het delen. Veel buitenplezier:)

Prettige communicatie

Prettige communicatie, veel verstand van zaken en oprecht behulpzaam!

2026幎4月3日

Hikingshop からの回答

Super om terug te lezen, Petra! Hartelijk dank voor het delen en ik wens je veel buitenplezier toe met je bestelling:)

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website.
Correcte prijzen.
Correcte levering.
Webshop die persoonlijke aanpak hanteert.

Aanrader!

2026幎4月8日

Hikingshop からの回答

Dank voor je duidelijke terugkoppeling, Brent! Fijn dat alles goed is bevallen. Ik wens je veel buitenplezier toe:)

5぀星のうち4の評䟡

Hier wordt u als klant op een nette

Hier wordt u als klant op een nette manier geholpen, bedankt voor de snelle levering Robbet, erg blij met mijn aankoop, ons avontuur is begonnen bij Hikingshop bedankt:)

2026幎4月25日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te lezen! Veel plezier gedurende je outdoor avonturen:) Mocht je nog tips of ideeën hebben over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren dan hoor ik het graag.
Veel buitenplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Tent gekocht. Fijne persoonlijke benadering.

Tent gekocht voor een zeer concurrerende prijs. Volgende dag ontvangen. En wat vooral heel fijn is, is de persoonlijke benadering. Geen grote chinese webshop of megashop. Een verademing vind ik het. En dat mag beloond worden met een verdiende positieve beoordeling. Ga zo door.

2026幎4月20日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te lezen, Hans! Dat doet ons goed:) Ik wens je veel buitenplezier toe en bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Goede tent voor weinig geld.

Goede tent voor weinig geld. Nog maar één keer gebruikt, dus ik weet nog niet hoe duurzaam hij is, maar de kwaliteit van het materiaal en de afwerking lijken dik in orde. Bovendien zeer servicegerichte afhandeling: ik had per direct een compactere tent nodig, en omdat ik het geluk heb dicht bij hun logistiek centrum te wonen, had ik m binnen een uur in huis. Bovendien twee zomerluchtbedden gekocht: eerste nacht niet hard genoeg opgeblazen, zodat ik het koud kreeg (het is per slot van rekening ook nog geen zomer), maar na bijvullen de tweede nacht heerlijk warm geslapen.

2026幎3月30日

Hikingshop からの回答

Wat super om te lezen! Hartelijk dank voor je uitgebreide review:) Fijn dat alles goed is bevallen en ik wens je veel buitenplezier toe met je bestelling!

Zeer positieve ervaring

Ik heb een luchtbed van Hikr besteld. De voetpomp en het materiaal van het luchtbed moet ik ff aan wennen (wat waarschijnlijk gewoon aan mij ligt) maar hij is wel heel compact en licht. De kwaliteit lijkt goed maar of dat ook zo is zullen we de komende 5 jaar mee gaan maken want dat lijkt mij toch wel de minimale periode waarvan je mag verwachten dat een luchtbed van deze prijsklasse (€68) mee mag gaan.
De persoonlijke e-mail berichten waarmee je op de hoogte wordt gehouden (niet automatisch gegenereerd) en het handgeschreven bedankkaartje bij de bestelling geven je in ieder geval wel het gevoel dat hier mensen achter zitten die je serieus nemen en ook staan voor kwaliteit. Ik geloof dus ook niet dat je je zorgen hoeft te maken over de service voor het geval er iets niet in orde zou zijn.
Dus voor nu is mijn ervaring top en kan ik deze winkel zeker aanraden!

2026幎4月17日

Beste Dimitri,
Hartelijk dank voor je uitvoerige beoordeling! Fijn dat alles zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij ook dat je langdurig kunt genieten van het Hikr luchtbed. Ik heb je inmiddels via de mail enkele toelichting en tips toegezonden over hoe je de levensduur van het Hikr luchtbed kunt verlengen.

Nogmaals hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk contact en goede prijzen.

Ik moest mijn bestelling aanpassen nadat ik hem had gemaakt. Ik heb het team gemaild en kreeg snel antwoord en een oplossing. Bovendien, goede prijzen voor het product.

2026幎3月29日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om terug te lezen, Rik!
Hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Snel en persoonlijk

Snelle levering met een persoonlijk bericht toen de order werd verstuurd. Ook het kaartje bij levering vond ik erg leuk. Heb het bestelde product nog niet gebruikt maar ziet er degelijk uit.

2026幎3月29日

Hikingshop からの回答

Wat goed om te lezen, June. Ik ben blij dat het zo gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor je feedback en veel buitenplezier gewenst:)

scherpe prijs snel geleverd

Mongar ul 2p tent van Naturehike tegen. De scherpst vindbare prijs gekocht
Snel geleverd
Top

2026幎3月25日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je terugkoppeling en veel buitenplezier gewenst met je mooie nieuwe tent:)

Gewoon prima ;-)

Product is zoals beschreven. Het heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Alles is vlot geleverd.

2026幎3月23日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te horen, Han! Hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。