レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Via bol een laptop rugzak aangeschaft, helaas scheurde hiervan de schouderriem in. Een productiefoutje kan altijd. Na contact werd er ook geheel kosteloos een nieuwe opgestuurd. Wat een top service!!... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De tent was zeer snel geleverd en kon kort daarna worden uitgetest op een natuurkamping. De NatureHike Pro Mongar voor 3 personen is heel erg ruim en goed waterafstotend, want de spullen in de tent zi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Twee zonnebrillen gekocht. Ze zitten goed, filteren goed en werden met koord en etui geleverd. Helaas ging van 1 bril een glaasje/lens verloren - waarschijnlijk toen iemand tegen me aan liep tijdens e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbare leverancier, nooit eerder meegemaakt maar leverancier heeft gecommuniceerd over de zending. 1 bril was niet op voorraad en samen besloten te wachten om er 1 zending van te maken. Alsnog... もっず芋る

䌁業情報

1. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Bij HikingShop.nl verkopen wij alles wat je nodig hebt voor jouw outdoor avontuur!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 119ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Heel prettig hoe zij een bestelling

Heel prettig hoe zij een bestelling afwerken.

2026幎1月14日

Hikingshop からの回答

Dank voor het delen, Jetje!
Mocht je nog tips hebben over hoe we onze producten/dienstverlening kunnen verbeteren, dan hoor ik dat graag. Veel buitenplezier gewenst:)

5぀星のうち5の評䟡

Robbert is zeer betrokken, meedenkend en service gericht

Robbert heeft me ontzettend geholpen om mijn (Lanshan 2 persoons 4 seizoenen) op tijd binnen te krijgen. Toen ik in november besloot om deze tent te bestellen, moest hij nog uit China komen. Robbert gaf aan dat hij er op tijd zou zijn. Helaas was dat niet het geval (kon Robbert natuurlijk niks aan doen). Tijdens zijn vakantie hebben we dagelijks contact gehad over de status van de tent. Het spande er om. Ging hij wel of niet op tijd komen? Uiteindelijk kon ik de 3 seizoens versie krijgen als vervanger. Hij had deze laten opsturen toen bleek dat de 4 seizoens niet op tijd zou komen. Uiteindelijk was de 4 seizoens op tijd en liet hij deze nog opsturen. Alles was nét op tijd voor mijn vertrek naar het buitenland. Ontzettend dank voor de betrokkenheid, het inzetten van je ouders en meedenken in oplossingen! Hele goede service! Ik kijk uit naar het gebruiken van mijn tent.

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Hikingshop からの回答

Super dat het toch gelukt is, Mytte!
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.
Ik had inderdaad verwacht dat de tent er op tijd zou zijn, maar zoals aangegeven kan ik dat nooit garanderen omdat ik voor de levering afhankelijk ben van derden. Net als jij ben ik enorm blij dat de gewenste tent toch nog op tijd bij je is aangekomen, zodat je hier lekker van kan gaan genieten in de buitenlucht! Heel graag gedaan:) Nogmaals dank voor je terugkoppeling en veel buitenplezier gewenst!

Mooi product

Mooi product! Met een vriendelijk bedankje.

2025幎12月25日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je terugkoppeling! Veel buitenplezier gewenst:)

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, makkelijke website en even persoonlijke noot

2025幎12月22日

Hikingshop からの回答

Dankjewel voor je feedback, Sandra:) Veel buitenplezier!

Tent besteld via webshop

Tent besteld via webshop. Lange tijd lopen twijfelen maar op basis van goede informatie toch knoop doorgehakt. Ivm feestdagen kon verzending wat langer duren ivm drukte bij bezorgdienst. Item was netjes verpakt en met persoonlijke noot van verkoper. Item zelf nog niet te beoordelen omdat hij pas in zomer gebruikt gaat worden

2025幎12月3日

Hikingshop からの回答

Dank voor het delen, Martin en alvast heel veel buitenplezier gewenst in je nieuwe tent van de zomer:)

Persoonelijke note

Persoonelijke note. Flinke snelle reacties.
Als echt er persoonlijk mee bezig, geen nummertje bij grote ondernemingen.

2025幎11月8日

Hikingshop からの回答

Wat leuk om terug te lezen dat het zo gewaardeerd wordt, Wouter! Dat doet ons goed:) Dank voor het delen en veel buitenplezier!

super tevreden

Wederom super geholpen met een klein probleempje. 👌👌👌👌

2025幎11月10日
自発的なレビュヌ

Hikingshop からの回答

Dankjewel voor het delen, Bert:) Veel buitenplezier!

Uitmuntende service

Snel, efficiënt en erg goede service. Ze denken met je mee en zorgen voor een persoonlijke touch, ondanks het feit dat je online je bestelling plaatst. Dank, kom graag nog een keer terug!

2025幎9月28日

Hikingshop からの回答

Wat leuk om terug te lezen! Hartelijk dank en veel buitenplezier gewenst!

Robbert is top

Robbert is top! Hij heeft me echt uit de brand geholpen. Toen bleek dat de postbezorger mijn pakketje niet op tijd ging bezorgen. Stuurde hij het artikel nogmaals en deze kwam optijd voor onze trip. Lief kaartje erbij. Echt super, raad hem iedereen aan. Thanks Robbert

2025幎10月9日

Hikingshop からの回答

Hey Yvonne, wat leuk om te lezen! Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven en veel buitenplezier:)

Top!

Snel, goeie communicatie, persoonlijk kaartje erbij, goed product.

2025幎10月5日

Hikingshop からの回答

Dank voor je feedback mevrouw Vos! Fijn dat alles zo goed bevallen is:)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。