レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De tent was zeer snel geleverd en kon kort daarna worden uitgetest op een natuurkamping. De NatureHike Pro Mongar voor 3 personen is heel erg ruim en goed waterafstotend, want de spullen in de tent zi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prettig en deskundig persoonlijk contact. Robbert begreep het belang van een snelle levering van mijn tent en heeft zijn best hiervoor gedaan waardoor ik deze de volgende dag inderdaad al in huis had.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbare leverancier, nooit eerder meegemaakt maar leverancier heeft gecommuniceerd over de zending. 1 bril was niet op voorraad en samen besloten te wachten om er 1 zending van te maken. Alsnog... もっず芋る

䌁業情報

1. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Bij HikingShop.nl verkopen wij alles wat je nodig hebt voor jouw outdoor avontuur!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 118ä»¶

レビュヌを曞く

Duidelijke site

Duidelijke site, goed ordening van keuzes.
Bestellen en verzenden is ook goed geregeld

2026幎3月19日

Hikingshop からの回答

Super dat het zo goed is bevallen, Ton! Daar zijn we erg blij mee:) Veel buitenplezier gewenst en dank voor het delen:)

Vorige week mooi lichtgewicht

Vorige week mooi lichtgewicht dubbeldaks tentje gekocht bij HikingShop. Past prima in de rugzak. Vlot geleverd, nu nog even uitproberen. Ben blij met de nieuwe tent en de HikingShop!

2026幎3月17日

Hikingshop からの回答

Wat fijn om te lezen, Ben! Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst met je mooie nieuwe tent!

Snelle levering en persoonlijke

Snelle levering en persoonlijke benadering. Heel prettig winkelen. Toilettas is precies zoals afgebeeld. Ben er blij mee.

2026幎3月28日

Hikingshop からの回答

Super, Natasja! We zijn blij dat de toilettas goed bevalt. Veel plezier ervan en dank voor het delen:)

Alle credits voor Robbert

Alle credits voor Robbert! Klantgericht en uiterst zorgvuldig.

2026幎3月14日

Hikingshop からの回答

Wow, hartelijk dank Felix! Wat leuk om terug te lezen en fijn dat het allemaal zo goed bevallen is. Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst met je bestelling:)

Top!

Fijne communicatie, snel verstuurd, mooie spullen!

2026幎3月12日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je terugkoppeling, Niek! Veel buitenplezier gewenst met je bestelling:)

5぀星のうち5の評䟡

Wat een geweldige service!

Ik had een jaar geleden een zonnebril gekocht van hikr waar nu een pootje van is afgebroken. Robbert van hikingshop gaf aan dat hij onder garantie een nieuwe kon opsturen. Wat een geweldige service!!!! Ik koop hier zeker weer!

2026幎3月24日

Hikingshop からの回答

Heel fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen, uiteraard geen probleem. Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst met je nieuwe zonnebril!

Goed produkt

Goed produkt, snel en correct verpakt ontvangen met persoonlijke touch: heel tevreden!!

2026幎2月9日

Hikingshop からの回答

Fijn dat het zo gewaardeerd wordt, Keetje! Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Lanshan 2 4 seizoenen besteld

Lanshan 2 4 seizoenen besteld, perfect verzonden met persoonlijke mail en papier. Ook een erg goede tent. De prijs voor de tent was ook geweldig.

2026幎1月27日

Hikingshop からの回答

Super om te lezen, fijn dat alles zo goed is bevallen. Ik wens je veel buitenplezier toe in je mooie nieuwe tent! Dankjewel voor het delen:)

Goede spullen

Goede spullen, snelle levering, tent slaapzak en slaapmatje hebben zich prima gehouden gedurende 5 weken trekken door new zeeland

2026幎1月1日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor het delen Michiel. Fijn dat onze producten je goed hebben kunnen ondersteunen gedurende je trekking door New Zeeland🀩

5぀星のうち5の評䟡

Fijne slaapzak besteld van nature hike

Fijne slaapzak besteld van nature hike, maar de breedte was voor mij te krap. In overleg terug gestuurd en een grotere maat gekregen. Top service!

2026幎2月12日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor het delen, Irene!
Fijn dat we het hebben kunnen oplossen met een maatje groter:) Veel plezier ervan!

5぀星のうち4の評䟡

Snel geregeld

Snel geregeld, goed produckt

2026幎1月20日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je terugkoppeling!
Mocht je nog tips of ideeën hebben over hoe we onze producten/dienstverlening kunnen verbeteren dan horen we dat uiteraard graag! Veel buitenplezier:)

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een verkeerd product besteld en

Ik had een verkeerd product besteld en kreeg snel antwoord en zeer vriendelijk respons. Ik kreeg daarop het geld meteen teruggestort. Dit kan ik erg waarderen. Betrouwbare, snelle en vriendelijke service!

2026幎2月6日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je feedback! Fijn dat we het hebben kunnen oplossen en wie weet tot een volgende keer:)

Helemaal blij!

Goede kwaliteit! Snelle service en een kleine persoonlijke noot maken het helemaal af. Echt top. En blij met de zonnebril die inclusief mooie case en een koortje kwam. Precies wat ik nodig had voor mijn zeil- en hike avonturen.

2026幎2月5日

Hikingshop からの回答

Wow, wat super om terug te lezen, Jeantine! We zijn erg blij dat onze zonnebril zo goed bevalt:) Veel buitenplezier en bedankt voor je terugkoppeling!

5぀星のうち4の評䟡

Heel prettig hoe zij een bestelling

Heel prettig hoe zij een bestelling afwerken.

2026幎1月14日

Hikingshop からの回答

Dank voor het delen, Jetje!
Mocht je nog tips hebben over hoe we onze producten/dienstverlening kunnen verbeteren, dan hoor ik dat graag. Veel buitenplezier gewenst:)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。