レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hindsgavl Slot var bare en fantastisk oplevelse, beliggende i skÞnt naturomrÃ¥de hvor der bare var fred og ro. Restauranten serverede gode menuer de 3 dage vi var der. Vores vÊrelse lÃ¥ pÃ¥ selve slotte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super skÞnt sted i de smukkeste omgivelser. NÞd flere timer pÃ¥ bÊnken ved badebroen, virkelig idyllisk. Vi boede i en af jeres slots suiter, super dejligt vÊrelse som til fulde levede op til forvent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Weekend ophold med 4 serveringer i Slotsladen: God, veltillavet mad - dog et minus at man ikke kunne fÃ¥ en ren sort te Darjeling eller Assam til afslutning med det sÞde. HÃ¥blÞst lokale, helt uegn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ren Nydelse. Hindsgavl ligger i den skÞnneste natur. Rolig atmosfÊre bÃ¥de ude og inde. Fantastisk personale, god betjening isÊr af en ung kvindelig elev, vi blev blÊst bagover. Veltillavet mad i... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌚議宀レンタル サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hindsgavl Slot beliggende i historiske og naturskÞnne rammer på Hindsgavls halvÞen ved Middelfart.

4.2

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Det har vÊret en helt vidunderlig

Det har vÊret en helt vidunderlig oplevelse. Dejlige vÊrelser i Kostalden og alt i restauranten morgen- og aftensmad var helt i top. Dejligt nÊrvÊrende personale. Vi har vÊret her fra tirsdag til fredag. Set haverne, dyrene, vandet nydt det rigtig meget.

2025幎8月5日

KÊre Annett

Tusind tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt det hele, og vi håber at kunne byde jer velkommen på slottet snart igen.

SuperskÞnt ophold

SuperskÞnt ophold. Meget smukt område og smukke bygninger, fantastisk dejlig mad og den bedste og sÞdeste betjening af personalet alle steder. Hindsgavl Slot er et meget stort sted, men kan varmt anbefales. Så på gensyn herfra.

2025幎7月31日

KÊre GÊst

Tusind tak for besÞget og din 5-stjernede anbefaling her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt både maden, betjeningen og vores omgivelser. Vi glÊder os til at byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Super lÊkkert sted

Super lÊkkert sted
Dejlig natur
Rigtig god mad

2025幎7月27日

KÊre Mikael

Mange tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt både maden og vores omgivelser, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

vÊrelset var rent men kedeligt

Jeg synes vÊrelset var rent men kedeligt.
Jeg synes maden var OK men spisestedet i laden var dÞdsygt og ucharmerende.
Specielt er det Êrgerligt, når der er så smukke lokaler på selve slottet. Vi var der fra 15. 7. -18.7. 25

2025幎7月15日

KÊre Pia

Mange tak for besÞget og din anmeldelse her. Vi beklager naturligvis, at besÞget ikke levede op til dine forventninger.

I den travle sommertid kÞrer vi med en fast 3-retters menu, som skifter fra aften til aften, men hvor det selvfÞlgelig kan vÊre svÊrt at ramme alles smag 100 procent. De dygtige kokke i slotskÞkkenet bruger dog gode og friske rÃ¥varer – herunder urter, frugt og grÞnt fra kÞkkenhaven.

Det er rigtigt, at Slotsladen tilbyder andre rammer end de klassiske stuer, men i forhold til bl.a. kapacitet og logistik serverer vi morgenmad og aftensmad under de trÊbjÊlker i den hÞjloftede lade.

Vi tilbyder med jÊvne mellemrum ophold med spisning i stuerne. Hold evt. Þje med hjemmesiden, hvis I Þnsker at få denne oplevelse. Vi har desuden flere forskellige vÊrelsestyper, så måske er der et af de andre vÊrelser, som kunne vÊre et bedre match, hvis I skulle have lyst til at besÞge os igen på et senere tidspunkt.

GÊsteambassadÞr

PrÞvede pÃ¥ nettet at booke et ophold på

PrÞvede på nettet at booke et ophold på deres sommerferie tilbud 3 for 2, men måtte ringe til dem istedet for at det ikke fungerede.
Skulle booke ophold på deres sommerferie ophold 3 for 2 til fra kr. 2.045,-. Da jeg har en lille hund med, kan det kun lade sig gÞre i "staldvÊrelserne" som er beregnet til gÊster med hund som koster 300,- ekstra pr. person og dertil skal så tillÊgges yderligere 300,- for hund den fÞrste nat og 200 kr. for den nÊste nat. Så alt i alt 1.700,- ekstra for hund - men ingen tillÊg for hund for den tredje og gratis overnatning.
Så i bund og grund er det dobbelt tillÊg for at have en hund med.
Men godt at der er andre steder man kan have hund med uden de voldsomme tillÊg.
Ville egentlig glÊde min mor som har haft mange miniferier på Hindsgavl sammen med min far som ikke er her mere, men nu bliver det et andet sted hun kommer til at opleve.

2025幎7月18日

Hej Gitte

Det er ikke alle vores vÊrelser, hvor hunde er velkomne – af hensyn til andre gÊster. De er til gengÊld velkomne pÃ¥ udvalgte vÊrelser i de renoverede staldbygninger med stengulv. Det vil muligvis vÊre en opgradering fra de vÊrelser, I fÞrst have overvejet, hvilket koster ekstra. Derudover er der selve tillÊgget for hunden.

Jeg håber, I og hunni finder et andet godt sted at holde ferie.

GÊsteambassadÞr

Vi var seks venner der nÞd opholdet med

Vi var seks venner der nÞd opholdet med to overnatninger i fine vÊrelser. Slottet og parken er utrolig charmerende, en fin gestus, at man må gå rundt i alle stuerne. Aftens måltidet utroligt velsmagende, og hygge pianisten var med til, at der var en hyggelig stemning, trods det store lokale vi sad i. Morgenmaden var vi også meget tilfredse med.
Personalet skal også have stor ros, både morgen og aften personalet.
Vil gerne komme igen

2025幎7月14日

KÊre Helene

Mange tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter stor pris pÃ¥. Vi er glade for, at I har nydt det hele, og vi hÃ¥ber at kunne byde jer velkommen pÃ¥ Hindsgavl Slot snart igen – til endnu mere hygge og forkÊlelse.

Super dejligt ophold

Super dejligt ophold på Hindsgavl Slot. SkÞnne vÊrelser og fantastiske omgivelser.
Personalet er alle meget venlige og hjÊlpsomme.
Vi kan varmt anbefale Hindsgavl Slot.

2025幎7月16日

KÊre Kenn

Mange tak for besÞget og din fine anbefaling her, som vi sÊtter stor pris pÃ¥. Vi er glade for, at I har nydt det, og vi hÃ¥ber at kunne byde jer velkommen pÃ¥ Hindsgavl Slot snart igen – til endnu mere nydelse og hygge.

Ro og afslappet

Wauw sikke et sted at booke en overnatning.
Hindsgavl Slot er et magisk sted i skÞnne natur omgivelser og tÊt på vandet. Her kommer man ned i gear og fÞler sig så godt tilpas.

VÊrelse og badevÊrelse er i top. Rent, lyst og lÊkket.

Morgenmaden smagte virkelig godt. Masser al lÊkre ting at vÊlge imellem også til dem med diverse allergi.

Personalet var både hÞflige, venlige og smilende og der var styr på tingene.
Mit fÞrte besÞg, men bestemt ikke det sidste.
Tak for en god oplevelse.

2025幎6月13日

KÊre Runa

Tusind tak for besÞget og for at dele din oplevelse her. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen her igen – til mere magi og forkÊlelse.

GÊsteambassadÞr

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse efter en lang dag

Efter en lang konference torsdag aften blev jeg desvÊrre dobbeltbooket af hotellet, hvor konferencen blev holdt, og jeg stod pludselig uden vÊrelse. TrÊt og klar til ro blev jeg modtaget af Ricardo i receptionen, som med et stort smil og Êgte overskud tog sig af mig med det samme.

Han sÞrgede ikke kun for at lÞse situationen professionelt, men lÞftede ogsÃ¥ mit humÞr med en god snak og en sÞd gestus – han gav mig lidt snacks med pÃ¥ vÊrelset og sagde med et smil: "Du har vist brug for lidt sÞdt." Den personlige og omsorgsfulde behandling gjorde virkelig en stor forskel efter en lang dag.

Det er tydeligt, at personalet her sÊtter en Êre i deres arbejde og virkelig Þnsker at give gÊsterne den bedste oplevelse. Jeg kan varmt anbefale hotellet – en serviceoplevelse langt ud over det sÊdvanlige!

KÊre Mads

Tusind tak for besÞget og din anbefaling her, som vi sÊtter meget stor pris på.

Vi er glade for, at Ricardo kunne sÞrge for både en seng at sove i og godt humÞr. Han ER Mr. Overskud, og jeg skal sÞrge for at dele din ros med ham.

Ophold på Hindsgavl

Min mand og jeg har lige vÊret på et ophold. De har problemer med deres online systemer. Den sÞde receptionist beklagede og sagde at de bÞvlede med det. Der var vist i januar kommet et nyt system. Ikke så heldig for gÊsten. Vi spurgte om vi kunne få kaffe og kage, receptionisten sagde det kunne vi kÞbe i deres launge.
Vi gik til vores vÊrelse og ville tage kaffen når vi var på plads.
FÞrst gik min mand ind i et spindelvÊv da han skulle på toilettet. Så opdagede vi på loftet til venstre for seng at der på loftet sad en kÊmpe mejeedderkop.
PÃ¥ vej til kaffe pÃ¥talte vi det i receptionen. De beklagede og spurgte om vi ville ha’ andet vÊrelse, men vi bad bare om at fÃ¥ det fjernet.
I laungen var der intet personale, vi ringede og ringede og langt om lÊnge dukkede der en ung pige op temmelig sur i betrÊkket. Hun vidste ikke hvad vi kunne fÃ¥ og mÃ¥tte finde nogen at spÞrge. Senere kom hun tilbage og meddelte vi kun kunne fÃ¥ en slags - lagkage. Det fik vi sÃ¥. Hvorefter personen aldrig kom tilbage og vi fik ingen servietter. Og der var ikke et Þje at se. Senere fik vi middag inde i hovedbygningen. Servitricen en meget ung pige, som kun var pÃ¥ sin 3’ vagt, havde ikke fÃ¥et at vide at der var bestilt vinmenu. Hun virkede nervÞs og stresset sÃ¥ vi forsÞgte at berolige hende, da glassene sÃ¥ pludselig var forkerte til vinmenuen, glemte den ene kuvertsmÞr osv.. Vedkommende havde bestemt ikke fÃ¥et nogen sÞnderlig oplÊring. Det var synd for hende. Vi spurgte om der var mange nye hvortil der blev svaret at det var de nÊsten alle.
Maden var ok. Hovedretten var det bedste.
Arkitektonisk er det et smukt sted med skÞnne parkforhold. Slottets indvendige lokaler er dog ganske nÞjne med kun ganske fÃ¥ slotsting - nogle gamle spejle kakkelovne og nogle store prismekroner. Prismekronerne trÊngte virkeligt til en rens af prismerne som efter Ã¥rs neglect var blevet helt brunlig. Hvis de blev renset ville de tage sig langt flottere ud. Vi fÞler at slottet mangler “sin stads” hvilket virkeligt ville medvirke til hyggen. Der er gÃ¥et for meget “strÞmlinet” over det
Men mÃ¥ske satser man mere pÃ¥ store arrangementer.
Vi havde forventet noget andet - varmt og hyggeligt, samt et velfungerende vidende personale. Men hvis der ikke er ordentlig oplÊring vil vi sige at de jo så ikke kan gÞre for det. Slottet har bare så meget potentiale som det så kunne leve op til. - Men det er selvfÞlgelig en smags sag.

KÊre Susie

Mange tak for besÞget og din feedback her. Vi beklager, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger.

Vi tager dine kritikpunkter til os, og de vil indgå i vores lÞbende evaluering af gÊsteoplevelsen, som naturligvis er afgÞrende for et sted som vores.

Forhåbentlig kan vi ved en senere lejlighed byde jer velkommen igen til en endnu bedre oplevelse.

Flot Hotel/Slot

Flot Hotel/Slot, vidunderlig Park og urtehaven er et besÞg vÊrd.
Restaurantens indretning- betjening,
Kan anbefales, morgen buffet er en dejlig afslutning med gode råvarer.
Hotellet er en af Fyn’s Perler

KÊre Mogens

Mange tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi håber at kunne byde dig velkommen på vores fynske perle snart igen.

GÊsteambassadÞr

Flot stort vÊrelse og rigtig god service

Flot stort vÊrelse, flotte omgivelser, super lÊkker mad og venlig betjening

2025幎5月10日

KÊre Karen Birgitte

Mange tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Alt i alt dejligt et sted

Vi var i weekenden til koncert og gourmet ophold.
Det var bare vellykket hele vejen👍
Mad - vin - morgenmad og fantastisk personale overalt.
Nu fik vi ogsÃ¥ Rosa stue helt for os selv helt i hjÞrnet 🙏men vi blev ikke glemt, vi fik fuld opmÊrksomhed og fyldte glas🀣🍷

2025幎3月8日

KÊre Vita

Mange tak for besÞget og for at dele din oplevelse her. Vi er glade for, at I har nydt både maden og koncerten, og vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Som flere x fÞr

Som flere x fÞr: rigtig skÞnt ophold!
Vidunderlig mad, og sÞd betjening.
Tak for denne gang.

2025幎3月5日

KÊre Kirsten

Tusind tak for endnu et besÞg og for at dele din oplevelse her. Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber at kunne byde dig velkommen her på Hindsgavl Slot snart igen.

Virkelig hyggeligt

Virkelig hyggeligt, rent , flink personale og maden fejlede bestemt heller ikke noget. Pragtfuldt område

2025幎2月11日

KÊre Susanne

Mange tak for besÞget og for at dele din oplevelse her. Det sÊtter vi stor pris på! Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Nyder altid de rolige omgivelser og

Nyder altid de rolige omgivelser og fine vÊrelser og så det lige i baghaven til firmaet.

Morgenmaden er heller ikke sÃ¥ ringe endag. 🀩

2025幎1月14日

KÊre Henrik

Mange tak for besÞget i din baghave ;) Vi er glade for, at du har nydt det hele – ogsÃ¥ morgenmaden – og vi hÃ¥ber at kunne byde dig velkommen pÃ¥ Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Vi var så heldig at vinde et gavekort

Vi var så heldig at vinde et gavekort igennem jeres nyhedsbrev. Der var virkelig en dejlig oplevelse,fÞrst en gåtur på 21 km i området,flot natur.Blev modtaget af venlig personale,fine vÊrelse og 4 rette lÊkkert mad og morgenmad..5 store stjerner herfra...

2025幎1月11日

KÊre Tove

Mange tak for besÞget. Vi er meget glade for, at I har nydt besÞget, og håber, at vi kan byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Et brag af et nytårsophold.

Vi oplevede et nytårsophold 2024 på Hindsgavl Slot, som var den stÞrste spiseoplevelse til dato. Hele arrangementet fortjener 5 stjerner, men desvÊrre bliver vi nÞdt til kun at give jer 4 stjerner på grund af musikken nytårsaften. Et super dygtigt band leverede musikken for fuld udblÊsning, så det nÊsten var umuligt at kommunikere med sidemanden og dem overfor.

Vi ved godt, det er vanskeligt at vÊlge musik, der tilfredsstiller alle gÊster, da der trods alt er mange aldersgrupper at tage hensyn til – men nok flest pensionister.

Derfor vil vi foreslå, at I til nÊste års arrangement hyrer en dygtig DJ. Vi er sikker på, at der findes en, der kan levere musik, som tilfredsstiller alle både med hensyn til lydniveau og musikgenrer.

Jeg håber, vi ses i 2025! 🎉
Mvh
Per Ølholm

2024幎12月30日

KÊre Per

Tusind tak for besÞget til nytår og for din feedback her, som vi vil tage med i vores samlede evaluering af nytårsopholdet.

Vi er glade for, at du nÞd maden og kom godt ind i 2025. Vi håber ligesom dig, at vi ses i 2025 og vil gÞre, hvad vi kan for at gÞre os fortjent til den femte stjerne.

Et super ophold i december 2024

Et super ophold i december 2024 . En smuk ejendom med meget hÞj vedligeholdelsesstandard. Dygtige, imÞdekommende og venlige medarbejdere, der gjorde alt for gÞre opholdet til en stor nydelse. Intet er for besvÊrligt. HjÊlpen og en lÞsning på eventuelle spÞrgsmål er der omgående. Super service af alle. En super veltillavet 3 retters menu med gode muligheder for hygge fÞr og efter. Dejligt vÊrelse med smuk udsigt til vandet. Bestemt vÊrd at kÞre efter. Mvh Henrik

2024幎12月21日

KÊre Henrik

Tusind tak for besÞget og din tilbagemelding her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det, og håber at kunne byde velkommen på Hindsgavl Slot snart igen til mere af det hele.

GÊsteambassadÞr

Utrolig dejligt ophold her i december!

Utrolig dejligt ophold her i december!
GÊstfri modtagelse, dejligt vÊrelse, ro og skÞn aftenservering.

2024幎12月16日

KÊre Sofus

Mange tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt opholdet, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.