レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hindsgavl Slot var bare en fantastisk oplevelse, beliggende i skÞnt naturomrÃ¥de hvor der bare var fred og ro. Restauranten serverede gode menuer de 3 dage vi var der. Vores vÊrelse lÃ¥ pÃ¥ selve slotte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super skÞnt sted i de smukkeste omgivelser. NÞd flere timer pÃ¥ bÊnken ved badebroen, virkelig idyllisk. Vi boede i en af jeres slots suiter, super dejligt vÊrelse som til fulde levede op til forvent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Weekend ophold med 4 serveringer i Slotsladen: God, veltillavet mad - dog et minus at man ikke kunne fÃ¥ en ren sort te Darjeling eller Assam til afslutning med det sÞde. HÃ¥blÞst lokale, helt uegn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ren Nydelse. Hindsgavl ligger i den skÞnneste natur. Rolig atmosfÊre bÃ¥de ude og inde. Fantastisk personale, god betjening isÊr af en ung kvindelig elev, vi blev blÊst bagover. Veltillavet mad i... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌚議宀レンタル サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hindsgavl Slot beliggende i historiske og naturskÞnne rammer på Hindsgavls halvÞen ved Middelfart.

4.2

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Efterårs-getaway

Efterårs-getaway
Vi havde valgt Hindsgavl Slot, da vi havde hÞrt, at det var fantastisk. Utrolig flotte omgivelser og park at ankomme til. SÞd og smilende reception. Kaffen i Cafe’en mÃ¥tte sendes ud 2 gange - tynd og uden smag! Uerfaren og uprofessionelt personale i cafe’en. Flot og smagsfyldt 3 retters aftensmÃ¥ltid. Dog noget af en satsning med torsk/fisk til hovedret- vi er nogen der ikke er SÅ glade for fisk! Personalet virkede stresset - vi ventede 20 min. pÃ¥ at bestille vin, der sÃ¥ blev serveret nogen tid efter forretten var pÃ¥begyndt! Havde nok forestillet os, at vi skulle sidde i et hyggeligt slotsrum til middagen - her var det en stor spisesal! SkÞn og lÊkker morgenmad. Vores forventninger til et fantastisk ophold blev desvÊrre ikke helt indfriet!
Jette Chor

2023幎10月14日

KÊre Jette

Tak for besÞget, og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse her. Vi er naturligvis kede af, at vi ikke formÃ¥ede at indfri jeres forventninger, og din feedback vil indgÃ¥ i vores lÞbende evaluering af vores service. Derfor hÃ¥ber jeg, at vi kan byde jer velkommen pÃ¥ Hindsgavl Slot igen en anden god gang – til en endnu bedre oplevelse.

Efterårs getaway - ren forkÊlelse

Vi har vÊret på et efterårs getaway med en enkelt overnatning, tre retters aftenmenu samt morgenmad.
Fra indtjekning til udtjekning blev vi mÞdt af smilende, imÞdekommende og dygtige medarbejdere.
VÊrelset var i forpagterboligen/svinestalden, et hyggeligt og lyst vÊrelse, fint indrettet, lidt neutralt i udtrykket.
Aftenmenuen blev serveret i et flot og hÞjloftet lokale i hovedbygningen. Det var utrolig lÊkkert og velsmagende med lokale råvarer. Vi fik vinmenu (tilvalg) som var nÞje afstemt retterne, og det var sÊrdeles velvalgte vine. Udover de tre retter fik vi en starter med tre lokale delikatesser. Utrolig lÊkker anretning - et glas bobler eller lignende ville have sat prikken over i'et. Personalet var velinformerede om mad og vine, professionelle på en imÞdekommende og afslappet måde, og vi blev i den grad forkÊlet.
Morgenmaden var igen med mange lokale råvarer og hjemmelavede produkter af hÞj kvalitet, både lune og kolde retter.
Omgivelserne er jo et kapitel for sig selv. Det indbyder til lange gåture i den smukke, omkringliggende natur/dyrehave og selve slotsparken er også et besÞg vÊrd.
Vi kommer helt sikkert igen :-)

2023幎10月13日

KÊre Maria

1000 tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt jeres efterårsgetaway, og vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen på Hindsgavl Slot igen.

GÊsteambassadÞr

God, veltillavet mad i uegnet , ikke hyggeligt lokale

Weekend ophold med 4 serveringer i Slotsladen:
God, veltillavet mad - dog et minus at man ikke kunne få en ren sort te Darjeling eller Assam til afslutning med det sÞde.
HåblÞst lokale, helt uegnet til en romantisk middag for to, som vi havde sat nÊsen op efter. Cirka 60 personer i lokalet, hÞjt stÞjniveau.Ikke hyggeligt.
VÊrelset : stort og velfungerende.
God morgenmad.

2023幎9月30日

KÊre Pia

Mange tak for besÞget og din feedback her, som vi sÊtter pris på, og som vil indgå i vores lÞbende evaluering af vores service og produkter.

Vi er glade for, at I har nydt bÃ¥de maden og vÊrelset, men skal naturligvis beklage, at vi ikke har din foretrukne te i sortiment. Ligesom mange andre sammensÊtter vi sortimentet ud fra efterspÞrgslen – og vi kan derfor heller ikke udelukke, at der bliver tilfÞjet Darjeeling eller Assam pÃ¥ et tidspunkt.

Det Êrgrer os selvfÞlgelig, at I ikke synes om Slotsladen. Andre giver udtryk for, at der er masser af stemning i rummet under de kraftige bjÊlker.

Vi håber, at I alligevel har lyst til at besÞge Hindsgavl Slot igen en anden god gang.

GÊsteambassadÞr

LÊkker mad i de skÞnneste omgivelser

Utrolig professionelt og serviceminded personale. Stort fokus på den perfekte kundeoplevelse. Der blev taget glimrende hensyn til fÞdevareallergier osv. unik betjening til både middagen og hos barpersonalet. utroligt smukke og velplejede omgivelser og en inspirerende guide omkring slottet og haven.
Forbedringsforslag: vi betaler ca 8.500 kr. for to mini suites i en nat og 4 retters middag, så lad vÊre med at fakturere kunden 155 kr. for en eftersendt oplader.
Udvalget til morgenmaden er lidt for tyndt, men har hÞj kvalitet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2023幎9月16日

KÊre Jan

Mange tak for besÞget, og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse her. Det sÊtter vi meget stor pris på, ligesom vi altid lytter til forbedringsforslag.

Jeg kan sagtens forstÃ¥, at den ekstra opkrÊvning for returnering af din oplader kan virke lidt ved siden af. BelÞbet dÊkker bÃ¥de emballage, afhenting hos os og selve forsendelsen – via den platform, vi bruger til formÃ¥let. Med mange glemte sager om ugen er det desvÊrre en udgift, vi er nÞdt til at pÃ¥lÊgge gÊsterne selv. Nogle bruger det som en mulighed til at besÞge os igen – for at hente deres ting – men det er altsÃ¥ ikke noget, vi spekulerer i.

Noget, vi til gengÊld har gjort os mange tanker om, er vores morgenmadskoncept. Som du bemÊrkede, satser vi netop på kvalitet frem for kvantitet, og derfor vil nogen måske savne lige netop deres morgenmadsfavoritter.

Vi er glade for, at I har nydt både maden, servicen og omgivelserne, og vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen til flere gode oplevelser.

GÊsteambassadÞr

Som altid en fornÞjelse at besÞge

Som altid en fornÞjelse at besÞge Hindgavl Slot. Der er bare styr på det hele - og selvom I har huset fuld af rigtig mange gÊster, så mÊrker man det ikke. Alt er tjekket på den helt rigtige måde ligefra maden til betjeningen på alle fronter.

2023幎8月25日

KÊre Belinda

1000 tak for besÞget og din feedback her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber, du snart tjekker ind igen til endnu en tjekket oplevelse.

Dejligt ophold

Vi blev godt modtaget af det sÞde personale i receptionen og gik en dejlig tur i de smukke omgivelser efter at have fået vÊrelset.
VÊrelset var lille, men hyggeligt, rent og roligt. BadevÊrelset var dejligt med alt hvad man skal bruge til et bad, omend skråvÊggen gjorde det lidt stramt med plads for min kÊreste.
Vi havde booket en overnatning inkl. 3-retters menu i restauranten. Maden var fabelagtig med hovedsageligt lokale eller hjemmedyrkede råvarer. Det samme gjaldt den omfattende morgenbuffet.
Serveringspersonalet var sÞde og positive.
En virkelig god oplevelse, som vi med glÊde gentager en anden gang.

2023幎6月24日

KÊre Charlotte

1000 tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt det hele, og håber, at vi snart kan byde jer velkommen igen.

Vi hjÊlper gerne med at vÊlge en anden vÊrelsestype nÊste gang, hvis I vil undgÃ¥ skrÃ¥vÊgge – i sÃ¥ fald kontakter I os bare i forbindelse med jeres booking.

GÊsteambassadÞr

A very delightful stay in beautiful

A very delightful stay in beautiful surroundings accompanied by the most friendly staff that really understood the meaning of good and cordial service.
A very tasty menu at the evening and an abundant morning buffet.
My wife and I really enjoyed the stay and will warmly recommend it

2023幎5月20日

Dear Klaus,

Thank you very much for visiting Hindsgavl Slot, and for sharing your recommendation here. We are delighted to learn that you enjoyed your stay. Hopefully, we can welcome you at Hindsgavl Slot again soon.

Best regards,
Guest ambassador

Slotsstemning blev til ladestemning

Vi valgte hindsgavl slot for at opleve slottet, stuerne, stemningen. Vi bestilte vÊrelser på slottet og fik lovning på udsigt til haven, men fik et lÊkkert vÊrelse lige ud til vejen og parkering. I haven savnede vi hynder på stolene og bordene trÊngte til rengÞring, men kaffe og kage var super. Middagen og morgenmaden foregik i laden og dermed ingen slotsstemning, men maden var rigtig god. Det kan da ikke passe, at man skal vÊre ude af sit vÊrelse kl 10, når man har fri.

2023幎5月19日

KÊre Birgit

Mange tak for besÞget og for din feedback her, som vi sÊtter pris pÃ¥ – for sÃ¥dan ved vi, hvad vi evt. kan gÞre anderledes for at give en endnu bedre oplevelse en anden gang.

Vi er glade for, at I nÞd maden og syntes sÃ¥ godt om vÊrelset, at I gerne ville blive lidt lÊngere. Mandag til lÞrdag er der udtjekning senest kl. 10, mens det pÃ¥ sÞn- og helligdage er kl. 11. Ønsker man at tjekke ud senere, er man velkommen til at kontakte os pÃ¥ forhÃ¥nd. SÃ¥ vil vi gÞre vores bedste for at imÞdekomme Þnsket. Det er desvÊrre ikke altid muligt, og i nogle tilfÊlde kan det vÊre nÞdvendigt at opkrÊve et gebyr. Tidspunkterne for ind- og udtjekning fremgÃ¥r af hjemmesiden og den bekrÊftelse, der bliver sendt ud.

PÃ¥ vores hjemmeside og i jeres bekrÊftelse skulle det ogsÃ¥ meget gerne fremgÃ¥, at spisning foregÃ¥r i Slotsladen. Derudover er man selvfÞlgelig velkommen til at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse i stuerne pÃ¥ slottet – og sÊtte sig og nyde en kop kaffe eller andet. Nu lyder det til, at I var sÃ¥ heldige med vejret, at I kunne nyde kaffen udenfor. Her skal vi nok vÊre vaksere med aftÞrringen! Og vi har tÊpper klar, som man kan sidde pÃ¥.

I forhold til udsigten fra vÊrelset er det desvÊrre ikke alle vÊrelser, der har udsigt til haven. Det fremgår af vÊrelsesbeskrivelserne, hvilke vÊrelser der har udsigt, og man kan naturligvis opgradere til disse vÊrelser, hvis man Þnsker.

Vi håber, at I har lyst til at besÞge Hindsgavl Slot igen en anden gang. I så fald hjÊlper vi naturligvis gerne med at vÊlge det helt rette vÊrelse på forhånd, ligesom vi kan se på mulighederne for senere udtjekning, og på den måde sikre, at I får et endnu bedre ophold.

Fantastisk service og betjening

Fantastisk service og betjening, lÊkker mad og vin. Dejlig park.

2023幎5月13日

KÊre Ingrid

1000 tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Sikke et super skÞnt ophold

Sikke et super skÞnt ophold. Dejlige omgivelser, dejlig stemning og super dejlig mad (mÃ¥ske en smule for meget 🀣). Betjeningen i restauranten kunne mÃ¥ske godt lige strammes op. De er rigtige gode til at holde Þje med bordene, og dog. Vi fik 4 retter plus en starter. Da vi var i gang med starteren opdager vi, at de andre borde har fÃ¥et brÞd, mens vi kun fik smÞr. Jeg gik op og spurgte om vi kunne fÃ¥ brÞd, hvilket vi straks fik, men sÃ¥ var vi fÊrdig med retten. Vi valgte en vinmenu af forskellige hvidvin. Der var 4 tjenere om os hele aften. Da vi kom til 3 ret fik vi serveret den vin vi lige havde fÃ¥et til ret 2, nok fordi det var en ny tjener, som ikke vidste, hvad vi allerede havde fÃ¥et, men vi stoppede hende inden hun fik hÊldt for meget op. Der gik enorm lang tid mellem ret 4 og 5, men ellers var det godt.
Og havde betjeningen vÊret i top, så havde jeg nok givet 5 stjerner, men der skal også vÊre plads til forbedringer.
Tak for et godt ophold.

2023幎5月6日

KÊre Jeanette

Mange tak for besÞget og din anmeldelse her. Vi er glade for at hÞre, I har haft et skÞnt ophold med dejlig mad. Vi vil bruge din feedback i forhold til betjeningen til at blive endnu bedre og gÞre os fortjente til den femte stjerne også. Vi håber derfor at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Lidt kedelig mad i cafeen.

Vi var for nyligt på besÞg i caféen for at spise en frokost i anledning af min mors 85 års F.dag.

Alt var godt

pÃ¥ nÊr maden. Og det var lidt Êrgerligt, da det primÊrt var den vi kom for. Den var altsÃ¥ kun en jÊvn oplevelse, og ikke det vi havde forventet. De fleste gÊster havde valgt kylling til hovedret. SammensÊtningen af serveringen var direkte kedelig. Salaten var klart en “salatmix” fra pose, og det hele var lidt ensformigt og uinteressant. “De 5 smage” var ikke hjemme den dag
 hÞjst de 2 🫣

Vi ved det kan gÞres meget bedre til prisen, hvis kokken/ kÞkkenchefen ellers har fantasien til det.

Lidt Êrgerligt da det ellers er et super fedt sted hvor vi er kommet siden 80Žerne.

2023幎4月15日

KÊre Morten

Det vigtigste fÞrst: Stort tillykke med din mor! DernÊst mange tak for besÞget og din feedback her, som vi sÊtter pris pÃ¥ – for sÃ¥dan bliver vi klogere pÃ¥, hvad vi evt. kan gÞre anderledes.

Vi er naturligvis kede af, at maden ikke levede op til jeres forventninger og tidligere besÞg. I slotskÞkkenet er der bestemt både fantasi og råvarer til mere end en jÊvn oplevelse. Det håber jeg, vi kan få lejlighed til at bevise, hvis I vÊlger at besÞge os igen.

GÊsteambassadÞr

Katastrofal mangel på integritet og evne til at sÊtte sig i kundens sted

Jeg havde en enkelt overnatning fordi jeg skulle vÊre på et Teams mÞde fra tidlig morgen til eftermiddag dagen efter, men samtidig skulle trÊde ud af mÞdet i 1œ time og give et foredrag på Hindsgavl slot, og så skynde mig tilbage.

Jeg ringede i forvejen og de mente der var flere gode steder at sidde og holde mÞdet. Da jeg ankommer aftenen fÞr er personalet dog mindre optimistiske, og har nogle ideer til hvor jeg kan sidde nÊste dag når jeg er tjekket ud om formiddagen (man skal ud mellem 10 og 11), men de lokaler/steder viser sig at vÊre optagede / ikke due.

Jeg spÞrger om jeg kunne blive siddende på vÊrelset nu hvor det ser så sort ud, og efter at have hentet en til person fra personalet der var der om aftenen, nåede de frem til at det kunne jeg godt for der var masser af vÊrelser og det var endda gratis. Jeg roste dem for TOP kundeservice, og var glad og lettet over at det stramme program på denne måde hang sammen.

NÊste morgen sÊtter jeg webcam, computer, mm. op i vÊrelset og skynder mig til morgenmad, men hilses af en ny person i receptionen, som forklarer at den aftale der blev indgået aftenen fÞr skal hun "lige undersÞge". Da jeg kommer tilbage fra morgenmaden siger hun jeg skal forlade vÊrelset! Jeg har her 10 min til at mit mÞde skal gå i gang hvilket jeg forklarer og insisterer på at de holder deres lÞfte fra aftenen fÞr.

Efter en MEGET viljefast argumenteren fra min side giver de sig og lover at de ikke fjerne mine ting fra vÊrelset hvor mit mÞde fortsÊtter online mens jeg holder foredrag for nogle af deres gÊste i et andet stÞrre lokale, og jeg går frustreret og stresset til vÊrelset for at begynde mit mÞde.

Da det hele er overstået, skal jeg tjekke ud og MINSANDTEN om der nu ikke krÊves betaling for endnu en overnatning, selv om kl. er 16 og jeg skal tjekke ud (ikke overnatte). De forklarer at jeg får det til "halv pris". Det ville normalt vÊre fint/fair, men IKKE med det jeg har vÊret igennem OG når de har sagt det var gratis fÞr og jeg har stået og takket ydmygt for dette.

Det finder jeg mig ikke i, og de har jo ingen argumenter over for hvad jeg er lovet af personalet fra aftenen fÞr og giver sig. Jeg tror de kunne mÊrke at jeg ikke havde tÊnkt mig at finde mig i mere nu.

Personalet har INGEN evne eller forståelse for at sÊtte sig i kundens sted. Man kan ikke regne med ting de siger/lover en. Det er ikke folk man kan stole på. De oplever ikke deres eget sted gennem kundens Þjne. Hold jer LANGT vÊk.

PS: Som mange andre siger fÞles det ikke som et slot andet end når man lÊser navnet, så vil man have en "Slotsoplevelse" er det ikke her - det er mere forretningsfolk der er på konference, og de stakkels folk der ikke lÊste denne anmeldelse (advarsel).

2023幎4月13日

KÊre Erik

Mange tak for besÞget, som vi naturligvis ville Þnske, havde vÊret en bedre oplevelse.

Vi beklager, hvis vi ikke har kommunikeret klart og enigt. Heller ikke vi er fejlfrie. Men hvis der sker fejl, vil vi dels prÞve at udbedre fejlen, og dels tage ved lÊre af den. Vi vil derfor bruge din feedback til at sikre, at vi undgår lignende situationer fremover.

Vores personale bliver ofte rost for en nÊrvÊrende, personlig betjening og en lÞsningsorienteret tilgang. Igen kan vi kun beklage, at det ikke var den oplevelse, du havde.

Det er rigtigt, at Hindsgavl Slot besÞges af mange forretningsfolk og konferencegÊster i hverdagene. I weekenden er her en anden stemning med gÊster på weekendophold, bryllupper og lignende i de flotte omgivelser.

Vi håber, at vi på et eller andet tidspunkt får muligheden for at vise dig, at vi i hÞj grad evner at sÊtte os i vores gÊsters sted.

GÊsteambassadÞr

God service dejlige rum og lÊkker mad

2023幎2月1日

KÊre Bo

1000 tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt det, og vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Helt igennem et skÞnt weekend ophold

Helt igennem et skÞnt weekend ophold, maden var lÊkker og indbydende, flinkt og hjÊlpsomt personale og den guidede tur var legendarisk .

2022幎9月10日

KÊre Johnny

1000 tak for besÞget og din tilbagemelding her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Lidt kedelig middag

SkÞnt vÊrelse, meget smukke oplevelser, venligt personale, dejligt morgenmad, men middagen om aftenen, d.17.9.2022, var kedelig og ikke så velsmagende. Vi fik til hovedret havtaskekÊber, som var seje, og en forret som var intetsigende. Ostebord, dessert og vinmenu var fine.

2022幎9月17日

KÊre Karen

Mange tak for besÞget og din tilbagemelding her, som vi sÊtter stor pris pÃ¥. Vi er glade for, at I har nydt det – selv om menuen ikke faldt helt i jeres smag.

HavtaskekÊber har lidt mere tekstur, end fisk normalt har, men de skal naturligvis ikke vÊre seje. Vi havde gerne lavet en ny portion til jer, hvis I gjorde os opmÊrksom på det.

Vi håber, at vi kan byde jer velkommen på Hindsgavl Slot en anden god gang – til en endnu bedre oplevelse.

GÊsteambassadÞr

Hindsgavl Slot er en arkitektonisk perle.

Hindsgavl Slot får 5 stjerner pga den helt fantastiske restaurering, hvor både vÊrelset og slottets stuer er en estetisk oplevelse.
Slottet og parken ligger utrolig smukt, vi var der en solskinsperiode, hvilket også hjÊlper, men beliggenheden er stadig fantastisk.
Personalet er effektivt, hjÊlpsomt og meget sÞdt.
To små minusser er at der ikke er en badeskammel i bruserummet, og at maden ikke stod mål med alt det andet utrolige på slottet.

2022幎8月13日

KÊre Susanne

Mange tak for besÞget og din tilbagemelding her, som vi sÊtter stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt rammerne, betjeningen og det gode vejr.

Derimod beklager vi, hvis maden ikke har levet op til jeres forventningerne. De dygtige kokke i slotskÞkkenet arbejder med gode rÃ¥varer – bl.a. fra vores egen kÞkkenhave – og mange er meget begejstrede for maden. NÃ¥r det er sagt, kan vi desvÊrre ikke ramme alles smag 100 %.

Vi håber, at I alligevel har lyst til at besÞge os igen en anden gang.

Super dejligt sted

Super dejligt sted! PÊnt og rent vÊrelse, venlig betjening og rigtig god mad.
De fantastiske omgivelser er endnu et +.

2022幎8月4日

KÊre Monika

Mange tak for besÞget og din feedback her, som vi sÊtter stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Fin velkomst og vÊrelse

Fin velkomst og vÊrelse. Omgivelserne er i sÊrklasse. Det kunne vÊre fint med lidt ekstra sovs og kartofler på bordet. Alt i alt en fin oplevelse .

2022幎7月20日

KÊre Mette

Mange tak for besÞget og din tilbagemelding her. Vi er glade for, at du har haft en fin oplevelse. Vi beklager naturligvis, hvis der var for lidt sovs og kartofler. Vi forsÞger at begrÊnse den madspild, der opstår ved at sÊtte for meget på bordet, som ikke bliver spist. Vi vil dog altid gerne komme med mere sovs og kartofler til dem, der beder om det. Så hold dig endelig ikke tilbage en anden gang. Og vi håber, der bliver en anden gang.

GÊsteambassadÞr

Fremragende sted med super god service

Fremragende sted med super god service. Fantastiske omgivelser og skÞn mad 😊

2022幎7月11日

KÊre Marianne

1000 tak for besÞget og din fine tilbagemelding her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Vidunderligt sted❀

SjÊldent har jeg fÞlt mig så velkommen. Hindsgavl er i mine Þjne et super skÞnt sted.
Har haft en enkelt overnatning sidste weekend i juni 2022. Vejret var med os, det var varmt og mildt.
Da vi ankom var der mulighed for at deltage i en rundvisning med lidt historiefortÊlling - det gjorde vi og det var så hyggeligt.
Havde en 4 retters menu med, og det levede absolut op til forventningerne. Virkeligt lÊkkert.
Områderne inviterer til romantiske gåture, rolige dage og nÊrvÊr.
VÊrelset var med kig til parken. Det var også fint, pÊnt og med gode senge og ekstra puder.
Eneste ting jeg ville gÞre anderledes er at Êndre pÃ¥ automatisk lystÊnding pÃ¥ badevÊrelset, sÃ¥ man selv kan bestemme om det skal tÊndes hvis man er oppe og risle om natten😉.
Vi har nydt vores kÊrestetur og kommer helt sikkert tilbage.

2022幎6月26日

KÊre Helle

1000 tak for besÞget og din feedback her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt jeres kÊrestetur og glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen nÊste gang.