レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hindsgavl Slot var bare en fantastisk oplevelse, beliggende i skÞnt naturomrÃ¥de hvor der bare var fred og ro. Restauranten serverede gode menuer de 3 dage vi var der. Vores vÊrelse lÃ¥ pÃ¥ selve slotte... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super skÞnt sted i de smukkeste omgivelser. NÞd flere timer pÃ¥ bÊnken ved badebroen, virkelig idyllisk. Vi boede i en af jeres slots suiter, super dejligt vÊrelse som til fulde levede op til forvent... もっず芋る

䌁業が回答したした

Weekend ophold med 4 serveringer i Slotsladen: God, veltillavet mad - dog et minus at man ikke kunne fÃ¥ en ren sort te Darjeling eller Assam til afslutning med det sÞde. HÃ¥blÞst lokale, helt uegn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ren Nydelse. Hindsgavl ligger i den skÞnneste natur. Rolig atmosfÊre bÃ¥de ude og inde. Fantastisk personale, god betjening isÊr af en ung kvindelig elev, vi blev blÊst bagover. Veltillavet mad i... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌚議宀レンタル サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hindsgavl Slot beliggende i historiske og naturskÞnne rammer på Hindsgavls halvÞen ved Middelfart.

4.2

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Der mangler ro omkring gÊsterne

SÃ¥ smukke omgivelser , og fantastisk natur.

Dog meget larmende sted. Andre gÊster larmede til langt ud på natten, og arbejdsmaskiner startede tidligt morgen lige ud for vores vinduer.

Lidt blandede fÞlelser for opholdet, da vi helst skulle have vÊret friske til bridgewalking dagen efter 🙈

2022幎6月11日

KÊre Pia

Mange tak for besÞget og din feedback her. Vi er glade for, at du har nydt vores smukke og naturrige omgivelser. Derimod beklager vi, at du ikke har oplevet den fred og ro, som du er kommet for. Vi lytter til kritikken og vil arbejde på at undgå lignende oplevelser.

Derfor hÃ¥ber jeg ogsÃ¥, at du har lyst til at besÞge Hindsgavl Slot igen en anden god gang – til en endnu bedre oplevelse.

GÊsteambassadÞr

Vi var i weekenden gÊst pÃ¥ hindsgavl

Vi var i weekenden gÊst på hindsgavl slot med familien, og havde lidt blandede oplevelser.
Morgen maden var super lÊkker, og betjeningen rigtig god.
Omgivelserne var super smukke ,og der var en fantastisk udsigt over vandet. Meget idyllisk og med sÞde rensdyr i marken.
Vi oplevede dog af blive vÊkket af fyrvÊrkeri midt på natten pga bryllup, og samtidig var der et ventilations system som larmede en del om natten.
Selvom man synes det er specielt med fyrvÊrkeri osv til sit brullyp, så burde i måske sÊtte en grÊnse for hvor meget gene, det er for de andre gÊster.

2022幎6月8日

KÊre GÊst

Mange tak for besÞget og for din feedback her. Vi er glade for, at I har nydt bÃ¥de mad, service og omgivelser. Dyrene i dyrehaven har formentlig vÊret kronvildt, som godt kan minde lidt om rensdyr – de er dog noget mindre.

Vi beklager, at jeres nattesÞvn er blevet forstyrret. Det er naturligvis ikke optimalt. Vi lytter til kritikken, og vi vil fremover kun tillade brugen af fyrvÊrkeri, i tilfÊlde hvor der ikke er andre gÊster på slottet end festdeltagerne selv.

Vi håber, at I skulle have lyst til at besÞge Hindsgavl Slot igen en anden god gang.

Dyr og larmende overnatning

Kan ikke anbefale at overnatte der. Er klart for dyrt og de sidste 2 gange vi har vÊret der har stedet vÊret fyldt med bryllupper, hvilket gÞr en til de sekundÊre gÊster. Denne gang 2 på én aften, med techno fest og fyrvÊrkeri til langt ud på natten. Baby vågnede og grÊd når der blev fyret fyrvÊrkeri af. Brunch ok, drinks ok, haven og området super flot.

2022幎6月5日

KÊre Mark

Mange tak for endnu et besÞg og for din feedback her. Vi er naturligvis kede af, at I to gange i trÊk har ramt en weekend med bryllup, som har givet jer en mindre god oplevelse.

Vi Þnsker på ingen måde, at nogen af vores gÊster skal fÞle sig som sekundÊre gÊster, og vi vil derfor se på, hvilke forholdsregler vi kan tage for at undgå lignende oplevelser, når der er fester på slottet.

10. år

10. gang pÃ¥ Hindsgavl pÃ¥ 10 Ã¥r, noget rigtigt mÃ¥ de gÞre 😊😊. Denne gang havde vi mine gamle forÊldre i 80’erne med og de var lige som os meget betaget af parken og de lÊkre vÊrelser, samt den dejlige mad👍

2022幎5月16日

KÊre René

1000 tak for besÞgene igennem årene. Vi sÊtter pris på hvert og et af dem. Og vi glÊder os naturligvis over, at I vil dele de gode oplevelser med nogen.

Vi hÃ¥ber at kunne byde jer velkommen til besÞg nr. 11, 12, 117 ... 😊

GÊsteambassadÞr

Fantastisk beliggenhed i den skÞnneste natur

Fantastisk beliggenhed i den skÞnneste natur.
Personalet er meget profesionelle lige fra check-in til restauranten.
Havde det skÞnneste vÊrelse, med egen lille ugenerte terrasse
Kan varmt anbefales

2022幎4月17日

KÊre Claus

1000 tak for besÞget og din anbefaling her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at du nÞd dit ophold, og vi håber at kunne byde dig velkommen snart igen.

GÊsteambassadÞr

Kaffen er lidt til den dyre side

Efter en super god fÞdselsdagsfejring med overnatning på Hindsgavl, kÞbte jeg i april 2020 et gavekort til min mor.

Gavekortet lÞd på Kaffe og kage til 2 personer i de helt sÊrlige rammer på Hindsgavl slot.

Under nedlukningen henvendte min mor sig for at spÞrge til gyldigheden - bare for god ordens skyld (hun var ikke klar over at gavekortet er gÊldende til juni 22)

Her fortalte receptionen hende at gavekortet ville udlÞbe snart.
Hun prÞvede at argumentere for at nedlukningen forhindrede hende i at anvende gavekortet og fik allernådigst lov til at udskyde besÞget.

For nyligt fandt besÞget så sted.
Her blev hun og min far henvist til at tage plads i noget der mest af alt minder om en bar ved receptionen i en sidebygning. Der var et selskab som skulle sidde i salen - desvÊrre.
Her blev de budt 2 x dagens kage og en kande kaffe.

Af menuen fremgår det at kagen kan erhverves til 65 kr pr. stk.
Jeg gav 470 for gavekortet. Altså 340 kr for en kande kaffe i receptionen.
Tak for god service Hindsgavl.

2022幎4月9日

Hej Nikolaj

Tak for din feedback her. Vi er glade for, at du ville forkÊle dine forÊldre med et gavekort til kaffe og kage på Hindsgavl Slot. At oplevelsen ikke levede op til forventningerne beklager vi selvfÞlgelig, men kan også se, at der er sket en fejl, som vi naturligvis gerne vil rette op på.

Vi kan se, at du – da du kÞbte gavekortet pÃ¥ vores hjemmeside – faktisk har bestilt 2 gavekort til 2 personer. VÊrdien pr. gavekort er 230 kr. og sÃ¥ har der vÊret et gebyr pÃ¥ 10 kr. Regnestykket ser derfor markant anderledes ud.

Vi er kede af, at vi ikke opdagede dette, da gavekortet blev indlÞst, som vi burde.

Under alle omstÊndigheder har dine forÊldre et gavekort til endnu en omgang kaffe og kage til gode. Du er meget velkommen til at kontakte os på hindsgavl@hindsgavl.dk eller 6441 8800, så får vi udstedt et nyt gavekort med et års gyldighed.

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, at der den pågÊldende dag ikke var plads i stuerne pga. selskab. Selv om baren ved receptionen har en anden stil, synes vi selv, at lokalet er ret hyggeligt.

Dine forÊldre er meget velkomne til at ringe forud for at hÞre, om der er plads i stuerne – eller pÃ¥ terrassen, nu hvor forÃ¥ret og sommeren er pÃ¥ trapperne.

ForetrÊkker I at få refunderet det andet gavekort, finder vi naturligvis også ud af det. Kontakt os blot som nÊvnt ovenfor.

Dejligt ophold

Dejligt ophold, sÞdt personale, god mad.
Sengene var meget hårde at ligge i.
Men vi nÞd opholdet.

2022幎2月13日

KÊre Lene

Mange tak for besÞget og din tilbagemelding her, som vi vi sÊtter stor pris pÃ¥. Vi er glade for, at I har nydt jeres ophold med god mad og service – til trods for de lidt hÃ¥rde madrasser.

Det er virkelig svÊrt at finde én type madras, som alle synes om, men vi tager naturligvis din feedback til os. Og bruger den til at tegne et helhedsbillede af vores gÊsters oplevelse.

Vi hÃ¥ber, I vil besÞge os igen – ogsÃ¥ selv om vi ikke kan love, at der er nye madrasser.

GÊsteambassadÞr

Er netop kommet hjem fra et fantastisk

Er netop kommet hjem fra et fantastisk Juleophold pÃ¥ Hindsgavl Slot. Stedet var det helt perfekte sted, at opholde sig i julen, nu hvor vi var sÃ¥ heldige, at der faldt sne☃👍🏌. Juleaften var med lÊkkert mad i flot slots stue. Personalet er utrolig hjÊlpsomme og opmÊrksomme. Hyggelig og flot natur opskredser det fine slot. VÊrelserne i Ko- og Svinestaldene er virkelig skÞnne med det rÃ¥ murstens look
Endnu engang et godt besÞg pÃ¥ Hindsgavl Slot...Kommer helt sikkert igen.🀩🀩🀩🀩🀩

2021幎12月27日

KÊre Ditte

Rigtig godt nytÃ¥r – og 1000 tak for besÞget i julen samt din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris pÃ¥. Vi er glade for at hÞre, I har nydt det, og vi glÊder os til at byde jer velkommen snart igen.

Hindsgavl får 10 stjerner af mig 😊

Jeg havde et selskab med, sÃ¥ vi var i alt 10 personer. Alt var bare sÃ¥ tilfredsstillende 😊 de har virkelig styr pÃ¥ alt og et dejligt og hjÊlpsomt personale.
Vi fik 4 retters menu, og det var så lÊkkert og gennemfÞrt. Morgen buffet var også super lÊkker.
I alt, hvis jeg kunne give det får de 10 stjerner herfra, og vi kommer igen.

2021幎11月22日

KÊre Maybrith

1000 tak for besÞget og dine 10 stjerner her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for at hÞre, I har nydt det, og ser frem til at byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Rigtig god betjening

Rigtig god betjening, smukke omgivelser, godt udvalg i baren, rigtig god mad.
Belysningen passer desvÊrre ikke til indretningen, den er for skarp.

2021幎11月2日

KÊre GÊst

Mange tak for besÞget og din tilbagemelding her, som vi er rigtig glade for. Det er godt at hÞre, du har nydt det – selv om lyset har vÊret lidt for skarpt. Vi har lysdÊmpere mange steder, sÃ¥ det er oftest noget, vi kan gÞre noget ved, hvis vi fÃ¥r besked om det. Du mÃ¥ derfor endelig sige til en anden gang.

Vi håber i al fald at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot igen en anden god gang.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, vi kommer igen.

2021幎10月30日

KÊre Kim

1000 tak for besÞget og jeres tilbagemelding her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt det, og vi ser allerede frem til at kunne byde jer velkommen igen en anden god gang.

Alt perfekt

Alt perfekt, INTET at komme efter
Hilsen og tak
Merete & Svend

2021幎10月28日

KÊre Merete og Svend

Mange tak for besÞget og jeres tilbagemelding her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt det, og vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

GÊsteambassadÞr

Fine omgivelser, meget små vÊrelser

Fine omgivelser. Men meget meget lille mÞrkt enkeltvÊrelse mig p plads. Som lå på personalegang ved receptionen, så der aldrig var ro. Dejlig mad

2021幎10月21日

KÊre Hanne

Mange tak for besÞget og din feedback her. Det er godt at hÞre, du har nydt omgivelserne og maden. Vi beklager, at dit enkeltvÊrelse ikke levede op til forventningerne. Vi tilbyder en rÊkke forskellige vÊrelsestyper med forskellige placeringer, og vi kan derfor finde et andet vÊrelse til dig, hvis du besÞger os igen en anden god gang, hvilket vi naturligvis håber.

GÊsteambassadÞr

Vi havde en enkelt overnatning fra

Vi havde en enkelt overnatning fra sÞndag til mandag på Hindsgavl Slot, og hvilken oplevelse.
Efter at have meldt vores ankomst og fået tildelt vÊrelse, gik vi en tur på stierne langs LillebÊlt og rundt i slotsparken. Hvilken natur, meget bedre bliver det ikke.
Vi havde bestilt 4-retters menu til aften. Sikken oplevelse. Hertil lÊkker vin. Alt blev professionelt prÊsenteret af dygtige tjenere.
Den berÞmte prik over i'et var dog, da to Êldre svagtseende/blinde damer var fÊrdige med aftenens menu, her tilbÞd tjeneren at fÞlge damerne til deres vÊrelser. BRAVO.
Ikke nok med det, da damerne kom ned til morgenbuffeten tilbud 2 tjenere deres assistance, hjalp damerne til bords og serverede den Þnskede morgencomplet.
KÆMPE ROS TIL TJENERNE.
Dem kan i kun vÊre stolte af.

2021幎9月15日

KÊre gÊst

1000 tak for besÞget og jeres feedback her, som vi sÊtter stor pris på. Vi er meget glade for at hÞre, I nÞd jeres ophold og fÞlte jer godt behandlet. Vi er bestemt meget stolte af hele vores dygtige stab, og jeres ros vil naturligvis blive delt med tjenerne.

Vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Netop hjemkommet efter 3 overnatninger

Netop hjemkommet efter 3 overnatninger. Dejlig natur og udeomgivelser. Heldigvis var vejret godt, for jeg fandt ikke nogle opholdsstuer eller lign hvor man kunne have opholdt sig i dårligt vejr. Og vÊrelset (enevÊrelse) var lille bitte med en meget smal seng og vindue mod parkeringspladsen.
Restauranten var fin og maden
 hmm - blev meget syg med opkastninger efter den sidste middag. (Havde kun spist pÃ¥ hotellet) . NÊvnte det for de sÞde receptionister, som beklagede og Þnskede god bedring .
SÃ¥ med 3 stjerner er fortrinsvis for omgivelser, morgenmaden og de to middage.

2021幎7月29日

KÊre Lissi

Mange tak for besÞget og din tilbagemelding her. Det er godt at hÞre, du har nydt omgivelserne og det gode vejr, men vi er naturligvis kede af, at du har vÊret dårlig i lÞbet af dit ophold.

Sådan en henvendelse tager vi meget alvorligt, og receptionen gav også kÞkkenet besked. Jeg har desuden undersÞgt, om vi i samme periode skulle have modtaget besked om lignende oplevelser, og det har heldigvis ikke vÊret tilfÊldet. Det gÞr selvfÞlgelig ikke din oplevelse mindre trÊls, men det er selvsagt vigtigt for os at få afdÊkket.

Du skriver desuden, at du savnede opholdssteder uden for dit vÊrelse. I vores bar, som ligger over for receptionen, er man altid velkommen til at sÊtte sig – ogsÃ¥ selv om man ikke kÞber drikkevarer eller andet. Og nÃ¥r stuerne pÃ¥ slottet ikke er optaget, er det ogsÃ¥ en mulighed. Skulle du vÊre i tvivl en anden gang, er du meget velkommen til at spÞrge os – sÃ¥ skal vi nok pege dig i retning af en hyggekrog.

GÊsteambassadÞr

Fantastisk sted og yderst serviceminded

Fantastisk sted og yderst serviceminded personale.
Man fÞler sig velkommen fra start til slut.
Ved ankomst bliver man mÞdt af de sÞdeste og smilende receptionister der gÞr at man fÞler sig velkommen. En speciel tanke til Ronni der modtog os med en skÞn energi. Man mÊrker straks personalets ejerskab af stedet.
Vi kommer igen.

2021幎7月17日

KÊre John

1000 tak for besÞget og din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris pÃ¥. Vi er glade for, at du har fÞlt dig velkommen og mÊrket vores energi og ejerskab – for det er naturligvis sÃ¥dan, vi prÞver at skabe mindevÊrdige oplevelser i vores smukke rammer.

Vi ser allerede frem til jeres nÊste besÞg. Vent nu ikke for lÊnge :)

GÊsteambassadÞr

Dejligt "Ferieophold med middag"

Dejligt "Ferieophold med middag". Vi fÞlte os velkommen ved ankomsten. Havde en dejlig guidet rundtur i parken med den tidligere skovfoged. Dejlig middag i Slotsladen, god og perfekt service.Efter middagen hyggeligt samvÊr, aftenen sluttede på terrassen i den dejlige sommeraften. Overnatning på dejlige vÊrelser i de gamle nyrenoverede stalde. Inden morgenmaden var der tid til en morgenbadning i FÊnÞsund.
Alt var vellykket.
Bent 11. juli 2021

2021幎7月12日

KÊre Bent

Mange tak for besÞget på Hindsgavl Slot og for din anmeldelse her, som vi sÊtter meget stor pris på. Vi er glade for at lÊse, I har nydt et vellykket sommerophold, og vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden god gang.

Virkelig dejligt sted

Virkelig dejligt sted. God mad. Dejlige omgivelser. God service. Kan klart anbefales.
Grunden til de fire stjerner og ikke fem:

Vi havde bestilt to voksne og et barn. Alligevel var der kun to dyner og to hovedpuder. Dvs. intet til barnet.

Vi havde fået vÊrelse ud mod parkeringspladsen og der var meget larm indtil sent om natten og kl. 04 vågnede vi ved at nogen stod lige ude foran og snakkede meget hÞjt. Vi var nÞdt til at have vinduer åbne da det var meget varmt.

Men ellers ingen problemer. Vi kan klart anbefale dette sted og vil gerne kommer tilbage.

2021幎7月10日

KÊre Kristine Marie

Mange tak for besÞget samt din feedback og anbefaling her, som vi sÊtter stor pris på.

Vi er glade for, at I nÞd jeres ophold og beklager naturligvis de manglende dyner og puder, og at jeres nattesÞvn blev forstyrret.

Vi ser frem til jeres nÊste besÞg, hvor vi vil strÊbe efter at fortjene den sidste stjerne også.

Fantastisk!

Min kÊreste og jeg havde det mest fantastiske sommerophold på Hindsgavl. Omgivelserne, maden og personalet var alt sammen i absolut topklasse.
Vi vil gerne takke sÊrligt medarbejderen Mikkel, der stod i baren de to dage, vi opholdt os på slottet. Magen til professionel, engageret og ikke mindst (hamrende) dygtig tjener, skal man lede lÊnge efter. Mikkel guidede os kyndigt igennem diverse oplevelser i baren og på slottet generelt, og dette med en enorm viden omkring råvarer, sammensÊtninger og prÊferencer. Mikkel lÞftede vores besÞg i baren til en gastronomisk oplevelse i en grad, vi ikke tidligere har oplevet i en bar, hvormed hele "luksus-oplevelsen" på hindsgavl slot hang sammen fra ende til anden. Tak for det! Vi kommer helt sikkert igen, og vi glÊder os!

2021幎7月9日

KÊre Andreas

Det er os, der takker. Såvel for besÞget som for din feedback her. Vi er glade for, at I har nydt jeres sommerophold og hvert et aspekt af det. Vi ser allerede frem til at byde jer velkommen igen.

Jeg deler naturligvis de pÊne ord med Mikkel, som i den grad har fortjent dem.

Perfektion til bryllupsweekend

Vi har fejret vores bryllupsfest og -weekend på Hindsgavl. Det har vÊret et lÊngere forlÞb med udskydelse grundet corona, og naturligvis en fest og weekend med utrolig mange detaljer og Þnsker der skulle gå op i en hÞjere enhed, så vi har virkelig sat pris på at vÊre i de bedste hÊnder. Vi har primÊrt haft talt med Karin, restaurantchef og Sabrina, f&b koordinator. Selv med en lup er der intet at sÊtte en finger på! Vi havde den perfekte dag, alt spillede og alle detaljer osv. var totalt på plads og alt personale hele dagen havde styr på alt! Som i ALLE detaljer og Þnsker. Jeg kan kun sige, at der findes ikke et bedre sted, hvis du planlÊgger din fest! At maden, slottet, haven er totalt sublim gÞr bare, at vi har haft en helt igennem perfekt oplevelse fÞr og under vores bryllup. Tusind anbefalinger herfra. Katrine og Rasmus , nygifte juli 2021

2021幎7月6日

KÊre Katrine og Rasmus

Stort tillykke med jeres bryllup, som vi er meget beÊrede over at have lagt rammer til. Tusind tak for den tillid og jeres feedback her. Vi er glade for at hÞre, I havde en intet mindre end perfekt dag. Det er lige sådan, det skal vÊre at holde bryllup på Hindsgavl Slot.