レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hoesje is prima, contact keurig en snel. Helaas had laat Post NL steken vallen en doet ca3 weken over een brievenbus levering. Hoesjesdirect pakte het keurig op door na 1 week een nieuwe te st... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na meerdere malen telefonisch contact te hebben gehad en 3X nieuwe aanvraag hoesjes gedaan (Steeds niet meer verkrijgbaar) terwijl deze op hun side wel zo stond en was, nog steeds niks ontvangen. St... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Na een eerste mislukte poging van het plaatsen van mijn glazen screenprotector kreeg ik na e-mail contact uit coulance netjes een nieuwe protector toegestuurd. Dit keer perfect gelukt! Goede service d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na aankoop gedaan te hebben moest dit vanwege cadeau omgeruild worden. Geen enkel probleem. Eerst nieuwe aankoop gedaan, volgende dag alweer binnen. En de retourzending is snel weer uitbetaald. Tja ze... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話アクセサリ店

当該企業による記述

hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en Belgie voor telefoon, tablet en laptop accessoires. Kies uit ruim 60.000 hoogwaardige producten voor alle toestellen. Altijd inclusief gratis verzending en gratis ruilservice binnen 60 dagen voor het geval je product niet helemaal bevalt.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Hoe moeilijk maak je het…

Verkeerde kleur ontvangen en vervolgens ingewikkeld retourproces

2026年3月24日

Goedendag,

het spijt me om te lezen. Ik raad u aan om contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen wij u sneller helpen.

Met vriendelijke groet, Yvonne

Slechte leverin

Als je een bestelling plaatst staat er 1 dag levering, is dat niet zo dan moet je wachten! Ik vind de service onder alle peil. Ook de kortaf antwoorden via de chat!!! Ik wil mijn geld terug en niets meer met hun te maken hebben! Bedenk voor je hier besteld

2026年3月17日

Beste klant,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Helaas is het druk bij de post, en vragen wij dan om de extra wachtdagen af wachten. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Yvonne

Let op bij dit bedrijf

Update; inmiddels ben ik gemaild door een manager en excuses is aangeboden voor het onderstaande. Ik krijg nu mijn gehele bedrag retour, hoef het product niet retour te doen, goed opgelost zo en conform het desbetreffende wetsartikel.

Aangezien dit bedrijf mijn review rapporteert hierbij een feitelijke weergave van het voorval;

Product functioneert niet naar behoren bij normaal gebruik, ondanks dat ik het heb gebruikt volgens de door de verkoper verstrekte instructies.

De verkoper stelt dat het product “getest” en “werkend” is, maar dit blijkt in de praktijk niet het geval. Daarnaast geeft de klantenservice tegenstrijdige informatie: de ene medewerker biedt terugbetaling minus retourkosten aan, terwijl een andere medewerker alleen winkeltegoed wil geven.

De afhandeling wordt vervolgens als “coulance” gekwalificeerd, terwijl naar mijn mening sprake is van non-conformiteit (artikel 7:17 BW). Op grond van artikel 7:21 BW komen in dat geval alle kosten, inclusief retourkosten, voor rekening van de verkoper.

Onder deze review wordt benoemd dat er een gratis retourlabel is verstrekt, echter wordt in een chat vermeld dat deze retourkosten worden ingehouden.

Ik ben niet verplicht om
akkoord te gaan met
winkeltegoed; bij non-conformiteit (artikel 7:17 en 7:21 BW) heb ik recht op terugbetaling via de oorspronkelijke
betaalmethode en op
vergoeding van retourkosten.

Mijn ervaring is dat er niet wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen en dat de communicatie zeer inconsistent verloopt.

2026年3月17日

Goedendag,

Vervelend dat u deze ervaring heeft, maar wij herkennen ons niet in het geschetste beeld. Onze technische dienst heeft uw oplader uitvoerig getest en geen defect vastgesteld. Daarnaast is de retourtermijn van 60 dagen reeds verstreken, waardoor er wettelijk geen recht op terugbetaling meer is.

Toch hebben wij u uit coulance het volledige aankoopbedrag in de vorm van winkeltegoed aangeboden én een gratis retourlabel verstrekt. Wij doen hiermee juist een extra stap om u tegemoet te komen buiten de voorwaarden om.

Dit aanbod staat nog steeds voor u klaar. Mocht u hier alsnog gebruik van willen maken, dan vernemen wij dat graag via de klantenservice.

Slechte Service

3-1 oplader besteld, deed het niet. Niet op website vermeld je speciale charger moet hebben. Ze raadden toen 20W charger aan. Bleek ook niet te werken. Bleek ik 45W charger nodig te hebben. Wil ik niet. Retour niet geaccepteerd.

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat de bestelling niet naar wens is. Het is u niet verteld dat u helemaal niet kunt retourneren. Mijn collega heeft u al meerdere keren aangegeven dat u gewoon de bestelling volgens de reguliere wijze online kunt retourneren. Dit kunt u op dit moment nog steeds doen en kunnen wij het na aankomst in behandeling nemen.

Enkel positieve ervaringen

Na een aantal maanden was een vijsje van een bandje losgekomen en dit vijsje konden we niet terugvinden. De oplossing werd snel, adequaat en kosteloos aangeboden. Enkel positieve woorden voor de service van hoesjesdirect.nl

2026年3月9日
5つ星のうち3の評価

Geen goed houvast

Telefoon ligt niet echt goed vast in dit hoesje

Bedankt voor uw review.

Jammer om te horen dat het bestelde artikel niet naar wens was. Als u het artikel niet wenst te behouden, kunt u online binnen 60 dagen de bestelling retourneren of omruilen.

5つ星のうち1の評価

Hoesje was na 1 week defect.

Hoesje was na 1 week defect.
Slechte kwaliteit helaas.

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat het artikel in korte defect is geraakt. Om na te gaan of dit onder garantie valt, kunt u hiervoor online een garantieaanvraag indienen. We kijken dan graag met u mee. Meer informatie vindt u via de onderstaande link:

5つ星のうち2の評価

Matige kwaliteit

Matige kwaliteit. Had een telefoontasje gekocht maar het hengsel was echt heel dun en van slechte kwaliteit. Het was precies verpakt zoals mijn Aliexpress pakketjes met een sticker erop met Chinese tekst. Dat verklaart de kwaliteit waarschijnlijk. Hun reviewbeleid is ook niet erg transparant: je review op de website wordt pas na moderatie geplaatst.

2026年2月20日

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat het bestelde artikel niet naar wens is. Als u het artikel niet wenst te behouden, kunt u online binnen 60 dagen uw bestelling retourneren of omruilen. Hieronder meer infromatie:

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。