Hovmand energi レビュヌ 181

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft Hovmand Energi til at udfÞre flytning af udedelen pÃ¥ vores varmepumpe, og vi er meget tilfredse med arbejdet. Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af... もっず芋る

Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra fÞrste mÞde til den endelige aflevering har alt kÞrt helt som aftalt. Levering til tiden, lÞbende orientering... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250. Det krÊvede en ekstra indsats for de to montÞrer at fÃ¥ den gamle ud, men det tog de i stiv arm. Flinke imÞdekommende professionelle folk... もっず芋る

Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gÃ¥ hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flÊkkede loftsbrÊdder, manglende isolering af rÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

181件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vi har haft en sÊrdeles positiv oplevelse

Vi har haft en sÊrdeles positiv oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med en forsikringssag vedrÞrende vores jordvarmeanlÊg. Fra start til slut har virksomheden udvist stort engagement i vores sag. FejlsÞgning, rapportering og håndtering af reparationer blev gennemfÞrt hurtigt og grundigt. Da det til sidst blev konkluderet, at anlÊgget ikke kunne reddes, og vi blev bevilget et nyt, sÞrgede Hovmand Energi for en problemfri proces. Trods en travl kalender lykkedes det dem at installere det nye anlÊg inden for blot 14 dage. Vi er meget tilfredse med deres service og kan varmt anbefale dem.

/ Marie

2025幎5月13日

Hovmand energi からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱 Vi er glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de service og installation af dit nye anlÊg.

Filuca Hovmand Larsen / Hovmand Energi 🔋

Godt håndvÊrk, knap så god kommunikation

Vi fik en ny varmepumpe. Selve installationen forlÞb perfekt og meget professionelt, men den forudgående planlÊgning herunder svar fra Hovmandenergi var ikke tilfredsstillende.
Efter rate forudbetaling måtte vi rykke for kvittering.
Vores gentagne forsÞg på at få blot en indikativ prognose for en installationsdato blev kun til henholdende og udskydende forklaringer.
Men alt i alt dog en sÊrdeles god oplevelse

2025幎4月23日

KÊre Kirsten,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

FÞrst og fremmest vil jeg gerne undskylde for den utilfredsstillende kommunikation og koordinering op til installationen. Det er helt klart et omrÃ¥de, hvor vi mÃ¥ erkende, at vi ikke har levet op til vores egne standarder – og det tager vi til os.

Vi sÊtter stor pris på jeres tålmodighed undervejs, og det glÊder mig virkelig at hÞre, at selve installationen levede op til forventningerne og blev oplevet som både professionel og problemfri.

Som et lille "plaster på såret" vil vi gerne tilbyde et gratis serviceeftersyn om et år. Det bliver registreret i vores system, og vi kontakter jer automatisk, når tidspunktet nÊrmer sig.

Tak fordi I valgte Hovmand Energi til udskiftningen af jeres varmepumpe – og for jeres Êrlige og konstruktive feedback.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

ny varmepumpe

Hovmand har netop installeret en ny varmepumpe i vores hus, og fra vores fÞrste kontakt til projektets afslutning er alt gået rigtig godt. Deres råd, deres venlighed, deres tilgÊngelighed, den enestående kvalitet af deres arbejde og renligheden på stedet var bemÊrkelsesvÊrdig. Vi kan varmt anbefale disse håndvÊrkere.

2025幎4月9日

Hovmand energi からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱 Det glÊder os meget, at du er tilfreds med bÃ¥de installationen af din nye varmepumpe og vores service undervejs.

Hurtig og effektiv hjÊlp

Hurtig og effektiv hjÊlp

2025幎3月21日

Hovmand energi からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐ Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplevede hurtig og effektiv hjÊlp, det betyder meget for os. 🌱

Filuca Hovmand Larsen / Hovmand Energi 🔋

Anede ikke hvad de lavede.

Anede ikke hvad de lavede.

Gjorde ondt vÊrre, og sender så en kÊmpe regning.

2025幎3月21日

Hej SÞren.

Angående denne sag vil vi gerne benytte lejligheden til at prÊcisere nogle vigtige punkter, både for dig og for andre, der lÊser med:

Da vi ankom, var jeres anlÊg uden korrekt driftstryk (0,7 bar). Vi påfyldte korrekt vandtryk, afiset anlÊgget og fik anlÊgget i drift, hvilket resulterede i varmeproduktion på ca. 23 grader.

Vi konstaterede efterfÞlgende fejl, som efter nÞje fejlsÞgning og rÃ¥dgivning fra producenten, blev vurderet at stamme fra kÞlekredsen. Da kÞlekredsen er hermetisk lukket fra fabrikken, mÃ¥ der ikke foretages reparation pÃ¥ garabtu uden producentens godkendelse – hvilket vi informerede om pÃ¥ stedet.

Vi guidede jer til at oprette en garantisag hos producenten for at få sagen lÞst korrekt, hvilket dog blev afvist fra jeres side på davÊrende tidspunkt.

Konklusionen er fra vores side, at vi har brugt en hel arbejdsdag på fejlsÞgning, support og dokumentation. Dette arbejde er udfÞrt i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser, hvilket i Þvrigt også er baggrunden for den fremsendte (ubetalte) faktura.

Vi forstår, at det kan vÊre skuffende, når en lÞsning ikke kan findes med det samme, men vi bestrÊber os altid på at lÞse opgaverne professionelt og i samarbejde med vores kunder og leverandÞrer. Vi har dokumentation for alt udfÞrt arbejde, herunder billeder, GPS-registreringer og korrespondance.

Hos Hovmand Energi lÊgger vi vÊgt pÃ¥ at levere en grundig og fair service – og vi forventer naturligvis ogsÃ¥ en fair behandling den anden vej. SÃ¥ i mÃ¥ meget gerne svare mails retur vi har sendt til jer, for at fÃ¥ lÞst denne sag.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

virkelig sÞde og kompetente mennesker

virkelig sÞde og kompetente mennesker, har haft flere håndvÊrkere ude som laver lappelÞsninger men de her finder fejlen og ordner tingene til bunds.

Alle burde bruge dem

2025幎3月17日

KÊre Qazaz

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger! 🌱

Skulle der blive noget andet skal du endelig ikke tÞve med at kontakte os.

Mvh Ida / Hovmand Energi 🔋

Oliefyr til varmepumpe!

Vi har fået skiftet vores oliefyr ud med en super lÊkker varmepumpe af hovmand energi, hurtig udfÞrelse og flot stykke arbejde, vi regnede med at de blev fÊrdige torsdag, men de blev fÊrdige allerede onsdag. Der har ikke vÊre andet end super god kommunikation hele vejen og bare en helt igennem god oplevelse!

2025幎2月3日

KÊre Andreas

Mange tak for den fine anmeldelse, vi sÊtter pris på at du har brugt tiden på at skrive den.

Med venlig Hilsen

Yderst kompetent firma!

Yderst kompetent firma, der ultrahurtigt fik etableret en fin Kronoterm-varmepumpe hos os, da vores naturgasfyr gik dÞd med dags varsel. Lynhurtigt tilbud, lynhurtig installation og fakturering, der 1:1 svarede til det tilbudte. Kan klart anbefales!

2024幎11月28日

KÊre Martin

Yderst vÊrdsat anmeldelse du har fået sendt vores vej, vi håber at du bliver glad for din Kronoterm varmepumpe i mange år frem.

Ida / Hovmand Energi 🌱

Hurtig og meget effektiv online behandling. Der blev stillet en diagnose på problemet, reservedel bestilt og reparation udfÞres når reservedelen modtages. Fin oplevelse!

2024幎12月10日

KÊre Torben
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service.

God service og kompetencer

God service og fÞlelsen af de ved hvad de har med at gÞre.

På trods af en lille misforståelse blev fejlen rettet og de erkendte fejlen fra deres side.

Kan fint anbefales

2024幎12月4日

Hovmand energi からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god service og kompetence.

Med venlig hilsen, Ida / Hovmand Energi 🌱

Service og varmepumpe

Hovmand Energi.Det har styr på hvad de laver.Var godt nok et lille problem med vores varmtvandsbeholder.Men det fik de klaret.Så alt i alt meget fin service

2024幎10月15日

KÊre Niels
Mange tak for din anmeldelse, vi sÊtter stor pris pÃ¥ den!🌱
Vh. Ida - Hovmand Energi

Vi havde HOVMAND til at gennemgå vores

Vi havde HOVMAND til at gennemgå vores varmepumpe samt gennemgå varmtvands installationen i vores gamle hus og efter at de udfÞrte det der var tilbudt er resultatet perfekt.
On time, on cost og speck hele vejen igennem.

2024幎9月24日

Hovmand energi からの回答

KÊre Peter, det glÊder os at du har haft en god oplevelse!
Mange tak for anmeldelsen, det sÊtter vi pris på :)
Mvh Ida Hovmand Energi

Jeg har sjÊlden oplevet sÃ¥ god service

Jeg har sjÊlden oplevet så god service som her. Uanset tidspunkt og problem var der kun god service og en meget fair afregning efterfÞlgende.
Det er virkelig betryggende når man er så afhÊngig som man er af sin varmepumpe til varmt vand, varme og ventilation.
En servicepartner jeg holder fast i.

2024幎9月10日

Hovmand energi からの回答

KÊre Nicki, skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med os!
Vi ser frem til forsat at arbejde sammen om at holde din varmepumpe i tiptop stand👌
/ Ida, Hovmand Energi

Imponerende service og flot resultat

Jeg kan på det kraftigste anbefale Hovmand energi, hvis i står og overvejer at installere varmepumpe!
SÞde mennesker, med utrolig hÞj service og sans for detalje.
På 3 dage stod vores nye system klar, uden noget at sÊtte en finger på.
EfterfÞlgende har de også vÊret super skarpe til vejledning og rådgivning hvad angår vedligeholdelse af systemet.

2024幎9月6日

Hovmand energi からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os at du har brugt tiden på det!
/ Ida, Hovmand Energi

Positiv oplevelse

Vi brugte Hovmand energi til udskiftning af et Nilan VGU. Der var god kommunikation under udarbejdelse af tilbud og god forståelse af vores behov. Meget flinke medarbejdere der desuden kom til tiden :)

2024幎7月26日

Hovmand energi からの回答

Tak for din anmeldelse, det vÊrdsÊtter vi meget 😊
vh. Ida / Hovmand Energi 🌱

Super professionelt 👍 overholdt alle

Super professionelt 👍 overholdt alle aftaler, og generelt virkelig venlige og fleksible.

Tak for hjÊlpen

2024幎6月26日

Hovmand energi からの回答

KÊre Jeppe, tak for de pÊne ord!

Vi er glade for at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vh. Ida / Hovmand Energi 🌱

Super fin service!

Super fin service fra start til slut.
Meget venlig og serviceminded oplevelse, både i telefonen, hvor aftalen blev lavet og ved servicebesÞget af teknikeren.

2024幎5月21日

KÊre Marianne

Vi sÊtter pris på din anmeldelse, vi gÞr vores bedste til at leve op til dine forventninger, og det glÊder os at hÞre at vi har mÞdt disse.

vh. Ida / Hovmand Energi 🌱

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。