レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fedt - 1. gangskunde og glÊder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrÞgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hyggeligt spisested. Vi var et selskab pÃ¥ 5, hvor af 2 fik en hakkebÞf med pomfritter og bearnaise, det var blÞde og ikke sÊrlig varme pomfritter, og bÞfferne var meget tÞrre. Fiske buffeten var vir... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille
 vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sÞdt personale, de ar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

God og hurtig betjening. Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter. Maden veltilberedt og fisken frisk og lÊkker.

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gÞr vi ved at sÞrge for, at vi altid sÊlger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 64ä»¶

レビュヌを曞く

KÞrte 100 km forgÊves for baksuld

KÞrte 100 km. Fra GrÞnhÞj strand for at kÞbe bakskuld. Troede at butikken altid havde det på lager da de reklamerer med en opskrift på en ret med det. Stor skuffelse da de var udsolgt. Jeg tror ikke de fÞrer der da det heller ikke er på deres webshop.

2025幎6月15日

Hej Stig,

Vi er rigtigt kede af, at du er kÞrt den lange vej uden held. Bakskuld er desvÊrre ikke noget vi altid har i fiskebutikken, da det krÊver at vi har nogle gode og tykke isinger fÞr den egner sig til koldrÞgning, og det er ikke altid, vi kan skaffe den kvalitet, vi Þnsker. Når vi har de rette isinger, tager koldrÞgningen 7 dage.
Vi anbefaler altid at ringe i forvejen, hvis man kÞrer langt, så vi kan tjekke om vi har det I Þnsker.

Super udvalg

Super udvalg
Ting som Lakseroulade får man sjÊldent
Fint med skiver af fisk til kunden også
Alt er finr

2025幎6月13日

Hej Gunhild,

Tusind tak for de pÊne ord.
Det betyder meget, at du sÊtter pris på ting som lakseroulade og vores udvalg af fisk i skiver. Det er rigtigt dejligt at hÞre, at alt var fint :)

Lea – Hvide Sande RÞgeri

5぀星のうち1の評䟡

Vi var der i går og fik den dårligst

Vi var der i går og fik den dårligst rÞdspÊtte nogensinde - smagte ikke engang af fisk - tyk panering der kunne brÊkkes af i hårde flager. Persillesovsen havde ikke smagen af persille og var nÊsten så tynd som mÊlk. Salatbaren var meget kedelig og passede ikke til menuen.
Vi kan bestemt ikke anbefale dette sted.
Tjeneren skal dog have ros for venlig betjening.

2025幎6月7日

Hej Kristine,
Vi beklager rigtigt meget, at oplevelsen i vores restaurant ikke levede op til jeres forventninger. Vi sender selvfÞlgeligt kommentaren videre til vores kÞkkenpersonale, så de er opmÊrksomme på problemet. Salatbaren er helt valgfri, og man bestemmer selv om man synes det passer til den menu, man har bestilt til hovedret :)
Dejligt at vores tjenerpersonale har givet jer en god betjening, det er vi rigtigt glade for at hÞre.
Lea, Hvide Sande RÞgeri

Skuffende fiskebuffet

Vi havde glÊdet os til jeres fiskebuffet.
Men blev virkeligt skuffet over den.
Ingen af jeres retter er pyntet op, så det ser lÊkkert ud, det fremstår cafeteria agtigt, med virkelig langt mellem de få skåle og fade med fisk, der står på is.
Meget af serveringsbestikket er ikke egnet til buffet, da det er alt for kort og ryger ned i maden, det er ret ulÊkkert isÊr tÊnger på jeres rÞget laks og rÞget helle fisk.
Buffeten er ligeledes ikke overvåget af personalet, flere slikkede på deres fingre, og tog så fat på den nÊste ske.
Det var kedeligt brÞd, kun en slags lyst brÞd og en slags rugbrÞd. Den varmrÞgede laks, var nogle virkelige magre lakse sider der var tÞrre og kedelige.
Der var to slags billige sild i snitter, men ingen friske rå lÞg til, generelt kedeligt tilbehÞr, og salatbar.
Det bedste var de fiskefileter vi fik serveret ved bordet.

2025幎5月31日

Hej Brian,

Tak for din Êrlige feedback – og beklager, at jeres oplevelse med fiskebuffeten ikke levede op til forventningerne.

Vi har taget dine kommentarer videre til kÞkkenet og personalet, og vi er i gang med at se på både prÊsentationen, udvalget og hygiejnen omkring buffeten. Det er vigtigt for os, at det både ser indbydende ud og fÞles trygt at tage mad.

Vi er glade for, at fiskefileterne faldt i smag, og håber, I vil give os en ny chance en anden gang.

5぀星のうち1の評䟡

Vi er kommet pÃ¥ RÞgeriet gennem de

Vi er kommet på RÞgeriet gennem de sidste 15 år. Altid tilfreds og glad når vi er gået derfra.
I aftes oplevede vi for fÞrste gang at niveauet var faldet til ekstremt lavt. Hummersuppen de serverede var kold. Det normale gode og varierende brÞd sortiment var nedskalleret til et kedeligt blÞdt hvidt brÞd og et rugbrÞd. Der var generelt ikke meget i buffetten og salat baren var trist.
Vi har sommerhus ved Hvide Sande og har brugt restauranten ofte, men tÊnker dette var sidste gang

2025幎5月31日

Hej Bjarne
Tak for jeres tilbagemelding – og for jeres mange besÞg gennem Ã¥rene. Det betyder meget for os, og vi er virkelig kede af, at jeres seneste oplevelse ikke levede op til det niveau, I har vÊret vant til hos os.

Vi har allerede talt med vores kÞkken og gjort dem opmÊrksomme pÃ¥, at de skal vÊre mere opmÊrksomme pÃ¥ kvaliteten og udvalget i vores fiskebuffet fremover – herunder bÃ¥de temperatur, brÞdudvalg og salatbar. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster, og vi beklager, at det blev sÃ¥dan denne gang.

Vi håber, at I vil give os en ny chance for at vise, at vi stadig kan levere den gode oplevelse, I tidligere har sat pris på.

Fine og friske varer.

Hurtige svar. Fin kommunikation. LÊkker skalddyrs salat og smagfulde hvidlÞgs- og cremefraichesild.
Derfor har jeg bestilt fisk, skalddyr og rÞgvarer til et lÊkkert fiskebord på min fÞdselsdag.
Tove Lysgaard.

2025幎5月29日

Hej Tove,
Tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at du har vÊret tilfreds med din bestilling. Vi håber, at du får en dejlig fÞdselsdag med en masse lÊkkert fisk :)

5぀星のうち5の評䟡

Bestillingen er gået rigtig godt

Bestillingen er gået rigtig godt, leveringen er fÞrst 2.7.

2025幎5月20日

Hej Anette,
Tak for din feedback. Vi er glade for at hÞre, at bestillingen er gået godt. Vi håber, at leveringen den 2.7. forlÞber lige så godt, og at du bliver tilfreds med dine varer :)

Meget tilfreds

Meget tilfreds, kun lille minus

2025幎5月15日

Hej Lene,
Tak for din feedback. Vi er glade for, at du er meget tilfreds med os :)

5぀星のうち1の評䟡

At servere blÞde stegte kartofler med

At servere blÞde stegte kartofler med skrald på og salatbord hÞrer ikke hjemme til en stegt rÞdspÊtte med persillesovs.
Jeg tror de er de eneste i Danmark og som påstår at kunderne er tilfredse.
PrÞv at spÞrge dem, om de foretrÊkker en god - gerne ny - hvid kartoffel til fisken fremfor de elendige stegte, smattede kartofler.
Min anbefaling af jeres sted slutter.
Mvh Hanna

2025幎4月18日

Hej Hanna,
Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Salatbaren er et frivilligt tilbud til vores gÊster, hvor man selv kan vÊlge, om man vil blande en salat. Vi tager din bemÊrkning om de stegte kartofler til os og vil arbejde på at forbedre kvaliteten af denne ret.

Vi håber, du vil give os en ny chance og ser frem til at byde dig velkommen igen :)

Igennem de sidste 40 Ã¥r er vi kommet på

Igennem de sidste 40 år er vi kommet på spisestedet hvide sande rÞgeriet.

Og kommer der gerne endnu 2-3 gange årligt

Og kan sagtens huske i 80’ at var der ikke nogle rÞdspÊtter fik man 2 stegte skrupper med hjemmelavet persillesovs og friske danske kartofler til en pris pÃ¥ kun 59 kr☺

Sådan er det langt fra idag vi har kunne fÞlge en udvikling der bare er gået fra hygge til benhård indtjening og et menukort der er blevet til 4-5 stykke A4 papir for at tjene så meget som muligt.

Sidst vi var der var D. 26 April 2025

Og det er nu så trist at når man bestiller en rÞdspÊtte som vi altid gÞr.

Så kommer den med ristet kartofler som smager af noget der er blevet kaseret på marken og en persillesovs der er grå og kedelig🥲

Kunne se ved flere bord at da de fik deres servering blev tilbehÞret omtalt ved godt vi bare kunne klage over det og det har vi også gjort flere gange men der lyttes ikke for det er blevet benhård business

Er ked af at måtte skrive den her anmeldelse men det er også vigtig at man bliver hÞrt og det gÞr man ikke i restauranten hos de ansÊtte tjener.

For de har jo en ledelse der skal have så stort et overskud som muligt.

2025幎4月26日

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine tanker om vores udvikling gennem årene. Vi sÊtter stor pris på, at I har vÊret faste gÊster hos os i så mange år.

Vi er kede af at hÞre, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi tager dine kommentarer om både kvaliteten af maden og servicen til os. Vi bestrÊber os altid på at levere en god oplevelse til alle vores gÊster, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dette ved dit besÞg. Din feedback vil blive taget med i vores fortsatte arbejde for at forbedre både vores menu og service.

Vi håber, at du vil give os en ny chance i fremtiden og ser frem til at kunne tilbyde dig en bedre oplevelse.

Skuffende stjerneskud

Skuffende stjerneskud
To friturestegte tÞrre fisk, med salat som havde set bedre dage. 1/2 stk ristet brÞd. Mangel på dressing.
Det var ikke kÞreturen vÊrd. Havde forventet lÊkker friske pandestegte fileter, det er det man kÞrer til kysten for. Har vÊret der mange gange, men det blev sidste gang.
Nok derfor der ingen mennesker var på restauranten..

2025幎4月24日

Hej Birgitte,
Tak for din feedback. Vi er kede af at oplevelsen hos os ikke levede op til dine forventninger denne gang. Vi strÊber altid efter at servere kvalitet og friske råvarer til vores gÊster i restauranten. Vi tager din besked til efterretning for at forbedre det til en anden gang.

Helt tilfreds😊

Vi elsker at handle hos Hvide Sande RÞgeri, både online og i butikken. Altid god service og varerne har vi også altid vÊret tilfreds med

2025幎4月13日

Hej Anne,
Tak for den fine feedback. Det glÊder os at du altid er tilfreds med servicen og de varer du kÞber hos os :)

5぀星のうち5の評䟡

Min nevÞ & jeg havde vÊret en tur på

Min nevÞ & jeg havde vÊret en tur på Stranden i SÞndervig og ville tage turen til Hvide Sande for at spise frokost på RÞgeri.
Min nevÞ fik en fantastisk dejlig stor Stjerneskud & jeg fik Moules Frites.
Vildt lÊkkert og i dejlige omgivelser og betjening var perfekt.
Prisen var også rigtig godt når vi tÊnker på hvor godt det var.
Altid et besÞg hver. Top kvalitet.

2025幎3月18日

Hej Michael,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at både du og din nevÞ havde en god oplevelse hos os, og at I nÞd både maden og servicen. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen :)

5぀星のうち4の評䟡

Hvis man kunne give hale

Hvis man kunne give hale, så 4.5 stjerner.
Super dejlig betjening 👍
God mad, stjerneskudet var stort, fiske burgeren lidt lille, velskÊnket kold Þl.
Troede at vi skulle sidde ude ved vejen, da vi havde 2 DvÊrg puddeler med, men de var velkommen i udestuen.
Tusind tak 🙏

2025幎3月9日

Hej Marianne,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glÊder os, at I har haft et hyggeligt besÞg hos os i vores restaurant :)

5぀星のうち1の評䟡

Dyr turistfÊlde uden faglighed!

Dette er oprigtigt en skÊndsel for hele håndvÊrket og branchen. Alle fisk i butikken er fileteret, de eneste fisk ud over nogle rÞdspÊtter som forsat havde skind og ben, var to mellemstore torsk. Dette udgjorde måske 2% af det samlede sortiment. Damen der ekspederede vidste intet om fisk og kunne ej heller finde ud af at tage hovedet af torsken og blev frustreret fnyste over at vi Þnskede en frisk fisk frem for de fileterede! Hun blev til gengÊld glad for vores penge, vi endte med at betale 600kr for 2 kg torsk med ben og skind. 95% af kunderne i butikken kunne med fordel kÞre 400 m ned af vejen og handle den eksakt samme laks, brosme og fileteret torsk i supermarkedet til en pris der er 30% lavere. KÊre Hvidesande RÞgeri hvis I Þnsker at bevarer jeres relevans i markedet så pak i det mindste kÞbssituationen ind i noget god service, storytelling eller råd om tilberedning, valg af vin eller lign. Alt i alt en kedelig, ikke faglig kompetent turistfÊlde, Þv!

2025幎2月16日

Hej Jackie,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger, både hvad angår udvalg og betjening.

Vi har taget dine kommentarer til os og vil dele dem med vores butikspersonale, så de er opmÊrksomme på dine oplevelser.

Vi sÊtter pris på, at du tog dig tid til at skrive til os.

5぀星のうち5の評䟡

Dejligt at få noget godt fisk på lager

Dejligt at få noget godt fisk på lager igen. Perfekt ekspedition og hurtig leverance. Godt emballeret i rigeligt is.
Vi er lidt irriteret over det valgte transportfirma Xpressen. Når vi forventer at få leveret en dag, forventer vi ikke, at det bliver så sent som 18-18.30, hvor vi så er nÞdt til at finde på et andet måltid for aftenen. Deres tracking hjemmeside er ubrugelig.

2025幎2月5日

Hej Bent,
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med din leverede ordre. Vi bruger Xpressen, da de er et af de få firmaer, der kan og vil håndtere fÞdevarer korrekt. Deres leveringer sker typisk mellem 08.00 og 18.00, og vi har desvÊrre ikke kontrol over prÊcist hvornår :)

Bestilte en menu bestående af 2x

Bestilte en menu bestÃ¥ende af 2x fiskefileter med pommes frites og remulade, to go! Jeg havde glÊdet mig. Stor var skuffelsen dog da jeg kom hjem og skulle spise retten. De to fiskefileter lÃ¥ ovenpÃ¥ pommesfrites og var blÞde og ikke stegt nok. De faldt sammen og blev Þdelagte, da de skulle pÃ¥ tallerknen, sÃ¥ de nÊrmest ikke kunne spises. Øv - nÃ¥r man tager kr. 89.- for en takeaway meny, skal den ogsÃ¥ vÊre god! Jeg blev sku skuffet!!!

2025幎2月5日

Hej Rene,
Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at hÞre, at din take away menu ikke levede op til forventninger. Det er vigtigt for os at både kvalitet og prÊsentation er i orden. Vi tager din feedback til os, og ser hvordan vi kan forbedre os i fremtiden.

HÞj kvalitet

HÞj kvalitet
God information lÞbende ,så alt fungerede

2025幎1月24日

Hej John,
Tak for din feedback. Det glÊder os, at du var tilfreds med din ordre :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。