Fedt - 1. gangskunde og glÊder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrÞgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyggeligt spisested. Vi var et selskab pÃ¥ 5, hvor af 2 fik en hakkebÞf med pomfritter og bearnaise, det var blÞde og ikke sÊrlig varme pomfritter, og bÞfferne var meget tÞrre. Fiske buffeten var vir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille⊠vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sÞdt personale, de ar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God og hurtig betjening. Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter. Maden veltilberedt og fisken frisk og lÊkker.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gÞr vi ved at sÞrge for, at vi altid sÊlger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.
Troldbjergvej 4, 6960, Hvide Sande, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
KÞrte 100 km. Fra GrÞnhÞj strand for at kÞbe bakskuld. Troede at butikken altid havde det på lager da de reklamerer med en opskrift på en ret med det. Stor skuffelse da de var udsolgt. Jeg tror ikke de fÞrer der da det heller ikke er på deres webshop.

Super udvalg
Ting som Lakseroulade får man sjÊldent
Fint med skiver af fisk til kunden også
Alt er finr

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Vi var der i går og fik den dårligst rÞdspÊtte nogensinde - smagte ikke engang af fisk - tyk panering der kunne brÊkkes af i hårde flager. Persillesovsen havde ikke smagen af persille og var nÊsten så tynd som mÊlk. Salatbaren var meget kedelig og passede ikke til menuen.
Vi kan bestemt ikke anbefale dette sted.
Tjeneren skal dog have ros for venlig betjening.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Vi havde glÊdet os til jeres fiskebuffet.
Men blev virkeligt skuffet over den.
Ingen af jeres retter er pyntet op, så det ser lÊkkert ud, det fremstår cafeteria agtigt, med virkelig langt mellem de få skåle og fade med fisk, der står på is.
Meget af serveringsbestikket er ikke egnet til buffet, da det er alt for kort og ryger ned i maden, det er ret ulÊkkert isÊr tÊnger på jeres rÞget laks og rÞget helle fisk.
Buffeten er ligeledes ikke overvåget af personalet, flere slikkede på deres fingre, og tog så fat på den nÊste ske.
Det var kedeligt brÞd, kun en slags lyst brÞd og en slags rugbrÞd. Den varmrÞgede laks, var nogle virkelige magre lakse sider der var tÞrre og kedelige.
Der var to slags billige sild i snitter, men ingen friske rå lÞg til, generelt kedeligt tilbehÞr, og salatbar.
Det bedste var de fiskefileter vi fik serveret ved bordet.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Vi er kommet på RÞgeriet gennem de sidste 15 år. Altid tilfreds og glad når vi er gået derfra.
I aftes oplevede vi for fÞrste gang at niveauet var faldet til ekstremt lavt. Hummersuppen de serverede var kold. Det normale gode og varierende brÞd sortiment var nedskalleret til et kedeligt blÞdt hvidt brÞd og et rugbrÞd. Der var generelt ikke meget i buffetten og salat baren var trist.
Vi har sommerhus ved Hvide Sande og har brugt restauranten ofte, men tÊnker dette var sidste gang

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Hurtige svar. Fin kommunikation. LÊkker skalddyrs salat og smagfulde hvidlÞgs- og cremefraichesild.
Derfor har jeg bestilt fisk, skalddyr og rÞgvarer til et lÊkkert fiskebord på min fÞdselsdag.
Tove Lysgaard.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Bestillingen er gået rigtig godt, leveringen er fÞrst 2.7.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
At servere blÞde stegte kartofler med skrald på og salatbord hÞrer ikke hjemme til en stegt rÞdspÊtte med persillesovs.
Jeg tror de er de eneste i Danmark og som påstår at kunderne er tilfredse.
PrÞv at spÞrge dem, om de foretrÊkker en god - gerne ny - hvid kartoffel til fisken fremfor de elendige stegte, smattede kartofler.
Min anbefaling af jeres sted slutter.
Mvh Hanna

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Igennem de sidste 40 år er vi kommet på spisestedet hvide sande rÞgeriet.
Og kommer der gerne endnu 2-3 gange årligt
Og kan sagtens huske i 80â at var der ikke nogle rÞdspÊtter fik man 2 stegte skrupper med hjemmelavet persillesovs og friske danske kartofler til en pris pÃ¥ kun 59 krâºïž
Sådan er det langt fra idag vi har kunne fÞlge en udvikling der bare er gået fra hygge til benhård indtjening og et menukort der er blevet til 4-5 stykke A4 papir for at tjene så meget som muligt.
Sidst vi var der var D. 26 April 2025
Og det er nu så trist at når man bestiller en rÞdspÊtte som vi altid gÞr.
SÃ¥ kommer den med ristet kartofler som smager af noget der er blevet kaseret pÃ¥ marken og en persillesovs der er grÃ¥ og kedeligð¥²
Kunne se ved flere bord at da de fik deres servering blev tilbehÞret omtalt ved godt vi bare kunne klage over det og det har vi også gjort flere gange men der lyttes ikke for det er blevet benhård business
Er ked af at måtte skrive den her anmeldelse men det er også vigtig at man bliver hÞrt og det gÞr man ikke i restauranten hos de ansÊtte tjener.
For de har jo en ledelse der skal have så stort et overskud som muligt.

Skuffende stjerneskud
To friturestegte tÞrre fisk, med salat som havde set bedre dage. 1/2 stk ristet brÞd. Mangel på dressing.
Det var ikke kÞreturen vÊrd. Havde forventet lÊkker friske pandestegte fileter, det er det man kÞrer til kysten for. Har vÊret der mange gange, men det blev sidste gang.
Nok derfor der ingen mennesker var på restauranten..

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Vi elsker at handle hos Hvide Sande RÞgeri, både online og i butikken. Altid god service og varerne har vi også altid vÊret tilfreds med

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Perfekt hjÊlp og betjening! Jeg trykkede forkert pÃ¥ skemaetðð»
Min nevÞ & jeg havde vÊret en tur på Stranden i SÞndervig og ville tage turen til Hvide Sande for at spise frokost på RÞgeri.
Min nevÞ fik en fantastisk dejlig stor Stjerneskud & jeg fik Moules Frites.
Vildt lÊkkert og i dejlige omgivelser og betjening var perfekt.
Prisen var også rigtig godt når vi tÊnker på hvor godt det var.
Altid et besÞg hver. Top kvalitet.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Hvis man kunne give hale, så 4.5 stjerner.
Super dejlig betjening ð
God mad, stjerneskudet var stort, fiske burgeren lidt lille, velskÊnket kold Þl.
Troede at vi skulle sidde ude ved vejen, da vi havde 2 DvÊrg puddeler med, men de var velkommen i udestuen.
Tusind tak ð

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Vi havde en hyggelig eftermiddag med god mad :)

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Dette er oprigtigt en skÊndsel for hele håndvÊrket og branchen. Alle fisk i butikken er fileteret, de eneste fisk ud over nogle rÞdspÊtter som forsat havde skind og ben, var to mellemstore torsk. Dette udgjorde måske 2% af det samlede sortiment. Damen der ekspederede vidste intet om fisk og kunne ej heller finde ud af at tage hovedet af torsken og blev frustreret fnyste over at vi Þnskede en frisk fisk frem for de fileterede! Hun blev til gengÊld glad for vores penge, vi endte med at betale 600kr for 2 kg torsk med ben og skind. 95% af kunderne i butikken kunne med fordel kÞre 400 m ned af vejen og handle den eksakt samme laks, brosme og fileteret torsk i supermarkedet til en pris der er 30% lavere. KÊre Hvidesande RÞgeri hvis I Þnsker at bevarer jeres relevans i markedet så pak i det mindste kÞbssituationen ind i noget god service, storytelling eller råd om tilberedning, valg af vin eller lign. Alt i alt en kedelig, ikke faglig kompetent turistfÊlde, Þv!

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Dejligt at få noget godt fisk på lager igen. Perfekt ekspedition og hurtig leverance. Godt emballeret i rigeligt is.
Vi er lidt irriteret over det valgte transportfirma Xpressen. Når vi forventer at få leveret en dag, forventer vi ikke, at det bliver så sent som 18-18.30, hvor vi så er nÞdt til at finde på et andet måltid for aftenen. Deres tracking hjemmeside er ubrugelig.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Bestilte en menu bestÃ¥ende af 2x fiskefileter med pommes frites og remulade, to go! Jeg havde glÊdet mig. Stor var skuffelsen dog da jeg kom hjem og skulle spise retten. De to fiskefileter lÃ¥ ovenpÃ¥ pommesfrites og var blÞde og ikke stegt nok. De faldt sammen og blev Þdelagte, da de skulle pÃ¥ tallerknen, sÃ¥ de nÊrmest ikke kunne spises. Ãv - nÃ¥r man tager kr. 89.- for en takeaway meny, skal den ogsÃ¥ vÊre god! Jeg blev sku skuffet!!!

HÞj kvalitet
God information lÞbende ,så alt fungerede