Da jeg selv er uddannet kosmetisk sygeplejerske, stiller jeg høje krav til min behandler. Igennem de sidste 3 år har jeg fået behandlinger hos Sara og jeg er fuldt tilfreds HVER gang. Hun er nærværen... もっと見る
企業が回答しました
Super professionel rådgivning og utrolig venligt og imødekommende personale! Fra første opkald til klinikken til gennemført behandling føler man sig velkommen, hørt og hjulpet godt igennem. S... もっと見る
企業が回答しました
Har fået permanent hårfjerning på begge ben med laser - hvilket har virket efter 12 behandlinger i løbet af 1,5 år. En uvurderlig investering for mig personligt. Inviocare er kvalitet for alle pengene... もっと見る
企業が回答しました
Et godt, dygtigt og professionelt team. Varm, venlig og smilende velkomst i receptionen, og et velforberedt personale der har tid til at tage sig af deres klienter. Klinikken har iøvrigt gode pakketil... もっと見る
企業が回答しました
Inviocare er internationalt anerkendt for vores kosmetiske behandlinger. Vi tilbyder skønhedsbehandlinger som fillers, fedtfrysninger og peelinger.
Palægade 4, 1261, København, デンマーク
Professionel og meget venlig behandling. Information på ikke pågående niveau, kommer derfor meget gerne igen.
Jeg er meget tilfreds og jeg kan i den grad anbefale stedet. Jeg (som er meget forsigtig/påpasselig) følte mig meget tryk både før, under og efter.
Det er ikke sidste gang, at jeg besøger Inviocare!

Inviocare からの回答
Jeg vil bestemt anbefale Inviocare til andre.
Jeg oplevede en klinik med kompetente og serviceminded medarbejdere.
Man bliver mødt af indbydende lokaler i rolige omgivelser og smilende medarbejdere. Selve konsultationen og den efterfølgende første behandling er der ikke en finger at sætte på. Jeg har allerede booket tid til næste behandling.

Inviocare からの回答
Vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til. Så egentlig var det fint, at en monitor i venteværelser viser de forskellige muligheder for behandling med indsprøjtninger som var det jeg skulle have. Jeg var derfor lidt bedre forberedt med det billede på nethinden, da jeg lå på briksen og skulle have nålene ind i huden. Det var ikke SÅ slemt. Jeg gør det igen, og glæder mig til resultatet. Gider ikke være gammel udenpå.

Inviocare からの回答
Høflig betjening og god informering omkring behandlingen. Ligeledes effektiv behandling i dejlige omgivelser.

Inviocare からの回答
Virkelig fint sted. Sød og informativ sygeplejerske og fin behandling.
Jeg kommer gerne igen.

Inviocare からの回答
Jeg har nu haft 2 behandlinger hos Inviocare og begge gange, har jeg været behandlet rigtig godt. Selv om der var gået godt 1 måned i mellem mine behandlinger, kunne de stadig genkende mig og huske, at jeg fra første behandling havde udfordringer med svimmelhed.
Jeg har begge gange følt mig tryg, vigtig og professionelt behandlet. Både før, under og efter behandlingen får man god vejledning, og man føler også, at man med god samvittighed kan kontakte klinikken, hvis der skulle være noget. De gør meget for, at man føler det er ukompliceret. Ligeledes er det godt hvad angår bookning. Det er nemt på nettet og hvis ikke på nettet, så er de utrolig søde til at hjælpe over telefon. Jeg kan kun anbefale klinikken. Lokalerne og stedet er også et rart sted at være.

Inviocare からの回答
I've had 3 appointments at Inviocare so far, and have had a great experience every time. The clinic is clean, beautiful and makes you feel at ease right when you cross the doorstep. The staff is friendly, helpful and able to answer all questions quickly and comfortably. Would 10/10 recommend!

Inviocare からの回答
Inviocare is professional and clean, with friendly staff. I feel very comfortable and well taken care of. I would highly recommend.

Inviocare からの回答
Min mand og jeg blev, fra vi gik ind i klinikken, mødt med smil og velkomst. Der var super god service og medarbejderne var virkelig søde og imødekommende.
Vores sygeplejerske som skulle give os konsultation omkring cooltech var virkelig dygtig og vi fik professionel rådgivning som vi var yderst tilfreds med.
Sekretæren som hjalp os med booking af tid samt beregning af pris var også yderst professionel og serviceminded.
Vi var begge rigtig glade og tilfredse, da vi gik derfra og jeg er helt sikker på at vi vil komme der igen og igen til forskellige behandlinger.

Inviocare からの回答
Venlige og serviceminded. Vi fik professionel rådgivning som vi var yderst tilfreds med.

Inviocare からの回答
Jeg elsker at komme her. Personalet er så søde og hjælpsomme og klinikken er superfin. Jeg har været på lidt forskellige klinikker i Kbh, men jeg har klart været mest tilfreds her. De er enormt gode til at vejlede og så er de bare sindsygt kompetente, virkelig dygtige. Og så har de altid nogle meget relevante og spændende tilbud til en god pris.
Jeg anbefaler dem altid, når jeg bliver spurgt hvor jeg får mine behandlinger.
Very good place, highly professional staff. Good prices and great location. Highly recommended.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。