ItHansen v/ Kim Hansen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stay away!!, they did not deliver the product I purchased and havenÂŽt refunded either, this is a scam, customer service has stopped responding to my emails. Dealing with this issue directly with my ba... もっず芋る

KÞbte en gamer PC (Yggdrasil # 2.2 Ryzen 5 2600 8GB 250GB GTX 1660 6G) - super maskine med solidt og lÊkkert kabinet, til en mere end rimelig pris. Tingene kom til tiden og alt fungerede. Kim fra IT... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik den nÞdvendige hjÊlp fra ITHansen, da han rensede min computer via fjernhjÊlp. Han brugte mange timer pÃ¥ det. og fandt en masse ting der skulle fjernes, Jeg kan se at de vÊmmelige ting jeg hav... もっず芋る

Men pc havde afbrudt samarbejdet med mig og jeg havde brug for en computer-hvisker. Kim var hurtig og kompetent og fik i lÞbet af ingen tid overbevist min pc om at fortsÊtte samarbejdet. Det er ik... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

ItHansen har vÊret i gang siden 2004. Og sÊtter stor Êre i en god kunde service. Og går rigtig langt for at kunden bliver tilfreds.

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

68件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte antivirus og fik leveret inden for 12 timer. God vejledning medfulgte.

2016幎4月16日

Hej Charlotte,
Takker for din anmeldelse. Og kan se faktura delen. Og du modtog licensen efter 1 time og 4 minutter. Og ItHansen siger endnu engang tak for din ordre. Og glad for du er tilfreds med oplevelsen.

Fremragende Service

Jeg forsÞgte at kÞbe Windows 7 Professional men fandt ud af at denne online butik havde en Windows 7 Professional med Retail licens nÞgle til.

Jeg kom hurtigt i kontakt med Kim Hansen og for at hÞre om jeg kunne lave ordren om så jeg fik Windows 7 Professional med Retail i stedet for med OEM licens nÞgle men han måtte lige undersÞge med sin grossist om de lå inde med flere gyldige licens nÞgler til produktet.

Der gik ikke lang tid fÞr at jeg fik svar og det var desvÊre ikke muligt på det tidspunkt, så vi bliv enig i at slette min ordre. Kim Hansen er utrolig imÞdekommende og meget hjÊlpsom, så jeg tÞr godt at handle med ham hvis han nu skulle få mit Windows 7 med Retail licens nÞgle til.

Derudover vil jeg sige at priserne er dejlige lave og der kan spares mange penge ved at handle hos ItHansen.

2016幎4月14日

ItHansen v/ Kim Hansen からの回答

ItHansen takker for din fine anmeldelse.

Fin service

Fin service hos Kim. Han hjalp endda uden for hvad man kan kalde normal åbningstid.

2016幎3月25日

Hej,
Så burde det jo vÊre 5 stjerner og ikke 4...Hahaha. God Påske

Valuta for pengene!

Jeg kÞber meget på nettet og ItHansen leverer hvad de lover. Jeg vÊlger dem for fremtidigt indkÞb.

2016幎3月17日

ItHansen v/ Kim Hansen からの回答

Waldemar, ItHansen takker for din fine anmeldelse. Fortsat god dag.

Produkt kÞb og service...hos IT-Hansen

Det går altid super hurtigt ved Kim med behandling af kÞb af div.software pakker og alt kÞrer som det skal.....har kun rosende ord til IThansen.
Mvh.SMØRREBRØDSKONGEN ApS Odense.

2015幎2月15日

ItHansen v/ Kim Hansen からの回答

Takker for din anmeldelse.

Absolut anbefaling for ithansen.dk

Kim Hansen fÃ¥r 4 stjerner kun fordi man ikke straks fÃ¥ fat i ham. Men --- lÊg en besked og han ringer tilbage samme aften. Han er altid hÞflig, hjÊlpsom, tÃ¥lmodig, og PROBLELMET BLIVER LØST. (Har brugt ham mange gange.)

2014幎7月22日

ItHansen v/ Kim Hansen からの回答

Tak for din anmeldelse. Og er altid glad for, at kunne hjÊlpe. Og i sÊrt når problemerne bliver lÞst.

Super og fair service.

Brugbar og nem vejledning.

2014幎7月13日

ItHansen v/ Kim Hansen からの回答

Tak for tilbagemeldingen. Og rart at hÞre, at vejledningen var lige til at gå til.

Helt i top.

Hurtigt og nemt og til afhentning der hvor jeg handler dagligt.

2014幎7月10日

Hej,
Tak for anmeldelse. Og ja det er blevet dejligt nemt i dag, når man bestiller varer fra internettet.
Mvh. ItHansen

ItHansen - fint med finansen.

Billig kÞb af ESET produkt, men lidt langsom levering i forhold til andre, men produktet er som lovet, så fint nok.

2014幎7月6日

ItHansen v/ Kim Hansen からの回答

Nu har jeg lige tjekket op på bestillingen. Og kan se bestillingen blev modtaget kl. 15:36:54. Og blev ordren blev fÊrdigbehandlet kl. 19:59:14. Så det var vel ikke så galt igen. Efter det kunne tage op til 24 timer som der står på hjemmesiden hvor du bestilte.
Mvh Kim

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。