レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at vÊre glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om fÃ¥ dage starter nÊste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stÃ¥ sin prÞve. Tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag mÀrkt tydliga förbÀttringar. Jag kÀnner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i nÀrheten av hundar/djur. Jacobs professione... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jacob er en skÞn underviser; levende, nÊrvÊrende og enormt dygtig! Han evner at favne hele holdet og skaber en atmosfÊre af samhÞrighed og nysgerrighed. Igennem uddannelsen skabes en god rÞd trÃ¥d,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Varm og personlig tone.. En rigtig god og alsidig uddannelse, der pÃ¥ bare 8 dage kommer godt omkring mange vigtige emner. Undervisningen formidles med bÃ¥de varme, humor og glimt i Þjet, hvilket gÞr... もっず芋る

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス
  2. キャリア コヌチ
  3. ラむフ コヌチ

圓該䌁業による蚘述

Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af HypnotisÞrer og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil vÊre hypnotisÞr og hypnoterapeut og professionelle som vil lÊre at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 HypnotisÞrer og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Hypnose mod Klaustrofobi

Jeg har vÊret hos Jacob Strachotta 2 gange. Jeg lider af klaustrofobi og det har hÊmmet mig meget. Efter jeg havde vÊret hos Jacob 1 gang, oplevede jeg efter et par dage at jeg kunne kÞre med elevator og turde låse toiletdÞren på offentlige toiletter. Jeg har efterfÞlgende vÊret ude og flyve, uden at stå udenfor og grÊde til lige inden dÞren blev lukket. Grunden til jeg opsÞgte Jacob Strachotta igen var at jeg ikke kunne komme ind i en MR scanner og Þnskede at få en Frisch up. AtmosfÊren hos institut for Avanceret hypnose, er i rolige og behagelige omgivelser. Jeg kan kun anbefale til andre og ville Þnske jeg selv havde sÞgt hjÊlp der noget fÞr.

2025幎3月31日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej Conny, tak for din tilbagemelding. Dejligt, at hÞre du har haft god effekt af behandlingen.

Kompetent og meget professionelt

Kompetent og meget professionelt. Finder hurtig ind til problemstilling ved at lytte til ens tanker og oplevelser. Utrolig behagelig behandling hvor der kommes i kontakt med styrker og indre ro.

2025幎3月31日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tak for tilbagemeldingen. Det er jeg rigtigt glad for at hÞre.

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Opdager ting om sigselv, man ikke vidste var der. Kan varmt anbefales

2025幎3月4日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er jeg glad for at hÞre.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Jacob er meget venlig og empatisk og jeg kan mÊrke min angst er lettet på en måde efter konsultationen. Det er ret stort og hvis der kommer andre udfordringer i fremtiden vil jeg ikke tÞve med at bruge Jacob igen.

2025幎2月11日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak, godt du kunne bruge hypnoterapien. Du er altid velkommen en anden gang.

Virkelig behagelig oplevelse

Virkelig behagelig oplevelse, kan varmt anbefales. Også til dem der tvivler på hypnose

2025幎1月29日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Det glÊder mig meget, at du fandt oplevelsen behagelig og vÊrdifuld

Dygtig og empatisk

Dygtig og empatisk
Jeg var for fÞrste gang til hypnose for generaliseret angst i sidste uge med Jacob.
Det var en rigtig god oplevelse. Han er meget behagelig, imÞdekommende og empatisk. Fik en rigtig god snak fÞr selve hypnosen.
Jeg gik ikke derfra og fÞlte mig "kureret", det forventede jeg heller ikke. Men trods en ellers udfordrende uge synes jeg at jeg har oplevet mine ellers daglige fysiske angstsymptomer vÊret en smule mere afdÊmpede. Jeg tror heller ikke jeg har den fulde effekt endnu af behandlingen.
Det er nok ikke sidste gang jeg har benyttet mig af Jacobs ekspertise.

2025幎2月19日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for at dele din oplevelse og for de venlige ord. Det betyder meget for mig at hÞre, hvordan sessionen har haft en positiv indvirkning, selv i en udfordrende tid. Jeg er glad for at hÞre, at du fÞlte dig godt tilpas og stÞttet under hele processen. Din indsigt i behandlingens progressive natur er helt korrekt, og det er fantastisk, at du allerede mÊrker en forskel.

5぀星のうち5の評䟡

Det var virkelig en god oplevelse

Det var virkelig en god oplevelse. Jacob formår at skabe et rum hvor man fÞler sig tryg og forstået, inden hypnosen påbegynder. Jeg kan mÊrke at jeg har fået det venlige og kÊrlige skub jeg havde brug for. Har anbefalet ham til flere og ville helt klart selv vÊlge at bruge ham, ved andre ting, ved behov.

2025幎1月28日

Zander på 13 år

Zander på 13 år, har angst som gÞr at han har afskåret mange af de ting han plejer at nyde at gÞre, da angsten har taget helt over, og invalideret Zanders liv.

Zander har vÊret hos Jacob 1 gang og vi er meget imponeret, nu kan han igen gå med i indkÞbscenter og mange flere ting, han skrÊk i Þjnene er vÊk.
Jacob er meget sÞd, venlig, og rigtig behagelig, så han hjalp Zander igennem denne hypnose med stor professionelt faglighed.
Jacob får store anbefalinger fra vores familie og isÊr fra Zander.

2024幎11月28日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er jeg rigtigt glad for at hÞre :-)

5぀星のうち5の評䟡

En oplevelse af nÊrvÊr, tryghed og håb

Jacob var virkelig nÊrvÊrende og engageret, og jeg fÞlte mig meget tryg under hele forlÞbet. Jeg fik en stÊrk fÞlelsesmÊssig reaktion under hypnosen, men det var dejlig forlÞsende. Det var en virkelig god oplevelse, både at snakke med Jakob og selve hypnosen. Jeg tror dog at der skal flere gange til, men det har bestemt rykket i den rigtige retning. Jeg ser meget frem til nÊste gang.

2024幎12月4日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tak for din tilbagemelding. Godt, at hÞre. Du er altid velkommen til at vi kan arbejde videre.

Virkelig god oplevelse hos Jacob

Virkelig god oplevelse hos Jacob. Han er meget sympatisk, lyttende og imÞdekommende. Kan anbefales pÃ¥ det varmeste🙏🏌

2024幎12月3日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for den fine tilbagemelding. Godt du kunne bruge det :-)

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde en rigtig god seance hos

Jeg havde en rigtig god seance hos Jacob. Han er yderst kompetent og fremragende til at hypnotisere.
Jeg var der grundet min vÊgt og min mors dÞd. Og disse områder kom han ind på på bedste vis. Jeg har ikke fÞlt sult siden og fået sat min mors dÞd i relief.

2024幎11月21日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er jeg rigtigt glad for at hÞre. Godt, du kunne bruge hypnose behandlingen.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jacob er så sÞd og imÞdekommende og man fÞler sig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

2024幎11月21日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tak for din gode tilbagemelding. Godt, du kunne bruge en session med hypnoterapi behandling.

5぀星のうち5の評䟡

Overraskende god og hurtig effekt

En behandling med helt overraskende god og hurtig effekt. Mange års angst stort set elimineret på 30 minutter. Det kan man godt undre sig over er muligt. Men det er det. Samtidig farvel til fysiske spÊndinger i kroppen. Kan varmt anbefale både personlig behandling og appen Hello Mind, som var endnu en overraskende virkningsfuld oplevelse.

2024幎9月5日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Godt, at hÞre. Og godt du kunne bruge appen HelloMind til at yderligere Þge dit velbefindende. Et psykologisk vÊrktÞj der altid er ved lige ved hånden. :-)

Ganske enkelt genialt :)

Jeg er dybt fascineret over det materiale Jacob har bygget og sat sammen ud fra hans mange års erfaring med hypnose og hypnoterapi. Jeg mener fuldt ud, at han fortjener en plads i historiebÞgerne omkring emnet hypnose. Med Jacobs materiale kan personer, som mig selv, uden erfaring med hypnoterapi, lÊre det nemt og hurtigt. Uanset om jeg selv kommer til at bruge det professionelt, så er det 8 mindevÊrdige dage, som jeg for alt i verden ikke ville have vÊret foruden! Kan kun varmt anbefale alle med interesse for om området, eller bare generelt selvudvikling, at tilmelde sig :)

2024幎10月13日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Mange tak for den fine tilbagemelding. Det var også super at have dig med på holdet og som du selv skriver, så kan det både bruges professionelt og til selvudvikling :-)

Super spÊndende kursus

Efter otte dages intensivt og super inspirerende hypnose/hypnoterapi kursus, er jeg vendt hjem med masser af viden og fascination.
Timerne er flÞjet afsted og det har ikke vÊret kedeligt pÃ¥ noget som helst tidspunkt. SpÊndende teori og udfordrende praksis. Tak for et mega godt kursus 😀

2024幎10月13日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for den fine tilbagemelding. Det var også rigtigt godt at have dig med på holdet!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。