レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at vÊre glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om fÃ¥ dage starter nÊste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stÃ¥ sin prÞve. Tr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag mÀrkt tydliga förbÀttringar. Jag kÀnner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i nÀrheten av hundar/djur. Jacobs professione... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jacob er en skÞn underviser; levende, nÊrvÊrende og enormt dygtig! Han evner at favne hele holdet og skaber en atmosfÊre af samhÞrighed og nysgerrighed. Igennem uddannelsen skabes en god rÞd trÃ¥d,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varm og personlig tone.. En rigtig god og alsidig uddannelse, der pÃ¥ bare 8 dage kommer godt omkring mange vigtige emner. Undervisningen formidles med bÃ¥de varme, humor og glimt i Þjet, hvilket gÞr... もっず芋る

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス
  2. キャリア コヌチ
  3. ラむフ コヌチ

圓該䌁業による蚘述

Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af HypnotisÞrer og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil vÊre hypnotisÞr og hypnoterapeut og professionelle som vil lÊre at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 HypnotisÞrer og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

233件のレビュヌ

Jeg besÞgte Jacob i dag (wow!)

Jeg besÞgte Jacob i dag. Efter en grundig gennemgang af mit problem - jeg fÞlte at Jacob forstod hvad det meget prÊcist drejede sig om - kom jeg i ret dyb hypnose (nok lidt mod hvad jeg havde forventet!) det var dejlig og tryg oplevelse, hvor jeg fik arbejdet med mit problem. Jeg forventer at der muligvis bliver en enkelt opfÞlgende behandling, men det er ikke sikkert at det er nÞdvendigt.
Det kan virkelig varmt afbetales. Det er som sagt utroligt trygt at vÊre i Jabocs kyndige hÊnder.

2022幎11月29日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din tilbagemelding på hypnose behandlingen. :-)

Jacob er en uvurderlig hjÊlp

Har haft en konsultation pga dybtliggende angst. Da jeg var helt tryk i Jacobs nÊrvÊr, oplevede jeg, på fantastisk vis, at jeg fik hevet et gammelt ubehag, fra da jeg var ca 4 år frem. Jacob formåede at få mig til at fÞle mig hel og veltilpas. Jeg var meget i fred og indre ro, da jeg forlod klinikken. jeg må absolut anbefale, at besÞge Jacob, hvis du har angst.

2022幎11月29日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din tilbagemelding på hypnose behandlingen. :-)

Jacob var utrolig behagelig og det var

Jacob var utrolig behagelig og det var en fin oplevelse.

Dog oplevede jeg ingen forskel efterfÞlgende, hvilket jeg er ret Êrgelig/skuffet over, da nu man bruger en del penge på det.

Ville vÊre god stil at tilbyde "garanti" eller gratis opfÞlgning når nu det burde virke...

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej Camilla, tak for din tilbagemelding. DesvÊrre kan jeg ikke love, at alle kommer i mål efter 1 behandling da det afhÊnger af individuelle behov og de ting som der skal arbejdes med.

Selvom jeg forsÞger, at få så meget som muligt lavet på en hypnose behandling har nogle brug for opfÞlgning, hvilket er helt normalt. Når jeg får feedback på hvilke ting som ikke fungerede, har jeg mulighed for at arbejde med dem efterfÞlgende og få det fikset også.

Du skrev til mig pÃ¥ mail “
 Der virkede mÃ¥ske lidt de fÞrste to dage men derefter var der ingen effekt.”, hvilket kunne tyde pÃ¥ at den fÞrste behandling ikke var nok til at komme helt i mÃ¥l.

Jeg håber, at de hypnose sessioner i HelloMind appen, som jeg efterfÞlgende har givet dig gratis adgang til i 6 måneder vil hjÊlpe dig til at komme helt i mål.

Ellers er du selvfÞlgelig også velkommen til at booke en opfÞlgning, hvor vi kan få fat i de sidste ting som har blokeret for varige fremskridt.

vh

Jacob

Jeg har deltager i Hypnoterapi på anbefaling

Jeg har deltager i Hypnoterapi på Hypnoterapeut uddannelsen . Institut for mental og fysisk velvÊrd .
Fik uddannelsen anbefalet af en ven . Det var nogle utrolige lÊrerige dage Fik mange redskaber med . Alt fungerede optimalt , stedet , teorien blev kanaliseret ud i mange praktiske opgaver . LÊrerne formår at skabe et godt miljÞ , hvor anderkendende tilgang var i hÞjsÊde .
Kan varmt anbefale uddannelsen 🌺

2022幎9月19日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej Vibeke, det er jeg rigtig glad for at hÞre. Tak fordi du deltog og bidrog med din interesse og opmÊrksomhed på hypnose uddannelsen.

Hypnose er en ny wellbeing vÊrktÞj

Det var en rigtig spÊndende oplevelse hos Jacob. Jeg vil for sikker vender tilbage at arbejde videre på mig selv med vejledning gennem sindet.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er rigtigt godt at hÞre. Tusind tak for tilbagemelding på hypnose behandlingen.

Det var en god og konstruktiv oplevelse

Det var en god og konstruktiv oplevelse at vÊre "i stolen" hos Jacob. Jeg fÞlte mig godt taget af. Jacob er omsorgsfuld og nÊrvÊrende. Jeg er sikker på de mÞnstre jeg skulle have hjÊlp til at bryde efterhånden vil miste kraft.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Godt du kunne bruge behandlingen med hypnose. Tak for tilbagemeldingen.

God oplevelse 😊

God oplevelse 😊
Jeg har lÊnge overvejet at prÞve hypnose. Nu har jeg prÞvet det og Jacob er så sÞd, godt til at lytte og jeg fÞler mig så godt tilpas. Det kan klart anbefales.
Jeg har fÃ¥et hjÊlp til at bryde nogle mÞnstre og fÃ¥ positive tanker. Jeg er godt pÃ¥ vej 💪
Tak Jacob
-Stine

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej Stine, mange tak for tilbagemeldingen på hypnoterapi behandling. Godt, at du kunne bruge hypnose til at bryde mÞnstre.

Uro/angst

Det var en rigtig god oplevelse at vÊre til hypnose hos Jacob. Jeg kan varmt anbefale det. Man fÞler sig tryg og i gode hÊnder. Jeg synes allerede at jeg kan mÊrke en stor forskel. Mange tak Jacob.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej Mette, tusind tak for tilbagemeldingen på hypnose behandling. :-)

Manglende Selvtillid

Jeg valgte at fÃ¥ behandling hos Jacob, fordi jeg i nogle situationer har problemer med selvtillid og selvsabotage – ting jeg har bokset med sÃ¥ lÊnge jeg kan huske.
Ankom til klinikken i Valby godt stresset fordi det var svÊrt af få parkering lige i nÊrheden af klinikken.
Faldt dog nogenlunde til ro imedens jeg ventede på min tur.
Jacob gav sig god tid og forklarede lidt om hvordan de forskellige lag i bevidstheden fungerer –
samt hvordan han ville prÞve at nå frem til mulige årsager til mine specielle problemer.
Hans vigtigste pointe var, at jeg skulle medvirke så passivt og afslappet som overhovedet muligt.
Det med at vÊre helt afslappet og ikke forsÞge at hjÊlpe aktivt, var noget svÊrere for mig end jeg havde forestillet mig.
Det var dog ret fantastisk da jeg fÞrst gav mig selv lov til at give slip.
Der blev gravet i ting jeg for lÊngst havde glemt alt om og lÞst op for fÞlelsesmÊssige knuder som
havde ligger begravet alt for lÊnge.
Jacob fik dog ”landet mig” med et stort smil over hele ansigtet.
Jeg vil sige, at jeg på intet tidspunkt fÞlte mig ubehageligt til mode.
Der er gået mindre end en uge siden mit besÞg hos Jacob så jeg er selvfÞlgelig spÊndt på, hvordan behandlingen virker på lidt lÊngere sigt.
Det er jo nok lidt svÊrere at måle på end hvis jeg F.eks. have Þnsket hjÊlp til et rygestop.
Den umiddelbare virkning jeg har mÊrket, er, at jeg ligesom er kommet af med nogle byrder – sover bedre om natten og generelt fÞler mig mere rolig.
Kan varmt anbefale en tur i stolen hos Jacob – det er ikke spor farlig 😊
Mvh. JK

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej John, tusind tak for tilbagemeldingen på hypnose behandling. Godt, du kan bruge det. :-)

Meget behagelig oplevelse med hypnose

Meget behagelig oplevelse med hypnose hos Jacob. Enormt trygt og fÞlte mig både hÞrt og set - fÞrst af Jacob og gennem hypnosen også af mig selv. Jacobs stemme er utrolig behagelig og det er nemt og ukompliceret at lade sig flyde med, både i individuel session og i HelloMind appen.

2022幎10月10日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej Camilla, tak for den fine tilbagemelding på hypnose behandling.

Hypnose uddannelsen et livstransformerende redskab

8 intensive og mega interessante undervisningsdage i september, hvor jeg deltog på hypnose og hypnoterapeut uddannelsen.
Wow siger jeg bare - udover at Jacob er en virkelig kompetent og erfaren underviser, så var de 8 dage fyldt med nye indsigter og teknikker, et trygt og tillidsfyldt rum, hvor der både var plads til masser grin og tårer. Jeg kan kun sige, hvis du mangler et virkeligt effektivt redskab til at hjÊlpe mennesker på vej, så tÞv ikke. Hypnoseuddannelsen er et livstransformerende redskab, som er den brik jeg har manglet fagligt. Tak for dig Jacob :-)
Bedste hilsner
Gitte/ Mindagency

2022幎9月11日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Selv tak Gitte, godt at have dig med på Hypnose Fag Uddannelsen :-)

En stor oplevelse

Behagelig, empatisk og meget dygtig! Jeg glÊder mig til at vende tilbage.

2022幎9月26日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tak for feedback på hypnose behandlingen. Jeg ser frem til at hjÊlpe videre frem. vh Jacob

Du har det godt

8 hårde og gode dage, med meget undervisning stof at forholde sig til. Både Jacob og Allan har vÊret meget kompetente, imÞdekommende og deres undervisnings metoder var nem at forstår. jeg har virkelig nydt uddannelses forlÞb.

2022幎9月18日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Hej Gabriel, det var en fornÞjelse at have dig med på hypnose uddannelsen. Du gÞr det godt :-)

Behandling af angst hos 12-Ã¥rig pige

Min datter på 12 år var hos Jacob for behandling af angst. Hun kom ud og var forandret. Sagde, at hun kunne se flere farver, kunne trÊkke vejret frit og at vandet smagte meget bedre. Hun har haft god hjÊlp af behandlingen og vi anbefaler Jacob på det varmeste.

2022幎8月31日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for den fine tilbagemelding på hypnose behandlingen. I er altid velkomne en anden gang, hvis det skulle blive nÞdvendigt.

Virkelig den bedste oplevelse

Jeg må indrÞmme jeg var godt nervÞs da jeg ikke havde vÊret hos Jacob fÞr.
Oplevelse var fantastisk og meget tryg og jeg kan varmt anbefale hypnose til alle hos Jacob.
Jeg har fået lagt den brik i min indre puslespil som gÞr jeg kan komme videre.
Jeg gik derfra glad og mentalt meget lettere.
Oplevelse har virkelig Êndret mit liv positiv❀

2022幎9月2日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for den fine tilbagemelding på hypnose behandlingen.

HÞjdeskrÊk.

Jacob har hjulpet mig med at håndtere min hÞjdeskrÊk. Jacob er en meget professionel og dygtig hypnotisÞr.

2022幎9月2日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak, godt du kunne bruge hypnose behandlingen.

Tak for en stor hjÊlp med mine

Tak for en stor hjÊlp med mine udfordringer. Virkelig en professionel og behagelig behandling.Kan varmt anbefales til alle.
Inge W.

2022幎8月30日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for den fine tilbagemelding på hypnose behandlingen.

Jeg var til hypnose hos Jacob

Jeg var til hypnose hos Jacob. Det var en rigtig behagelig oplevelse. Jacob er et dejligt roligt menneske.

2022幎8月18日

Godt, at hÞre :-)