レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ze uiten bedreigingen, luisteren nooit naar de problemen en hebben geen enkele interse of gevoel Ze brengen mensen met schulden nog meer in problemen, lopende regelingen met andere deurwaarders n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Voelde me opgelicht door ze. Ze boden een dienst aan die overal als gratis stond opgegeven (Het nieuwe woz-bureau) vervolgens kwamen ze met 400+ kosten en Janssen en Janssen met 89+ euro aan incassok... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Geen ontzorging maar extra zorgen Wij hebben meerdere opdrachten bij Janssen & Janssen ondergebracht om juist ontzorgd te worden. In plaats daarvan zijn we inmiddels geconfronteerd met vijf (!) v... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dat je een rekening moet betalen oké dat je dan een regeling treft oké Wat doen Janssen en Janssen die pakken alles af ook je vakantiegeld zodat jezelf niks meer kan ook niet met je kleinkinderen... もっず芋る

1.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vuile oplichters zijn het

Vuile oplichters zijn het, ze blokkeren je bankrekening en halen vervolgens niet eens hun ‘te eisen bedrag’ eraf. Puur blokkades zetten in je leven is wat ze doen. Ze kunnen je wel mailen maar moeite doen om het bedrag eraf te halen doen ze niet. Oplichters

2024幎2月3日

Janssen en Janssen deurwaarder super

Janssen en Janssen deurwaarder super slecht bedrijf, ik had een rekening betaald voor de uiterste betaaldatum maar was niet in het goede dossier verwerkt en kan nu voor extra kosten opdraaien ook bewijs gestuurd van de betaling etc. En als je bel behandelen ze je net of je stront ben. Dat ze eerst maar hun werk is goed doen ipv alleen op die konten te zitten achter hun bureau

2023幎12月1日

Machtsmisbruik door Janssen-Janssen gerechtsdeurwaarders

Janssen-Janssen.nl Gerechtsdeurwaarders misbruikt hun macht. Onterechte spook facturen worden geïncasseerd door Janssen-Janssen. Janssen-Janssen kijkt niet naar de opbouw van de factuur, want een normaal persoon zou hierbij veel vragen bij stellen. Ook de rechtsbijstandsverzekering had hierbij vele vragen bij de facturen zonder enige onderbouwing en gaf mij gelijk.

Om toch het geld te innen maakt Janssen-Janssen misbruiken van hun macht als gerechtsdeurwaarders, ze mogen namelijk met deze titel meer dan normale deurwaarder. Door jouw en de rechtsbijstand te negeren en vervolgens je te intimideren, (waarbij bewust of onbewust een confrontatie wordt uitgelokt) proberen ze hun gelijk te halen, want de afnemende partij moet bewijzen waarom de verkopende partij hier geen recht op heeft. Dit is wat mij betreft een grote fout in de wetgeving, vooral bij diensten als boekhouders. Boekhoudkantoren kunnen hierdoor allerlei facturen sturen, zonder onderbouwing. Terugkomend op de rechtsbijstand, deze gaf aan een zaak te hebben tegen een onterechte factuur van een boekhouder. Helaas negeerde Janssen-Janssen elke stap van de rechtsbijstand, waardoor rechtsbijstand afhaakte en dit bij mij neerlegde om met meer en meer bewijs te komen. Natuurlijk had ik dit niet. Zeer jammer dat Janssen-Janssen zelf niet inziet dat een factuur van +18.000 euro, waar 2000 was afgesproken, niet overeenkomt met de werkelijkheid van een jaar boekhouden. In mijn ogen is dit puur machtsmisbruik en ondermijnen ze hun eigen integriteit.

2022幎7月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ