De geluidskwaliteit is van JBL charge 6 is niet om aan te horen slecht!! Omdat ik slechts enkele dagen over de 30 dagen retour zit wil de klantenservice me niet helpen met het inleveren van de charge... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bought jbl endurance three and the case stop charging bought new charger fruitless best buy said contact customer service it’s still under warranty contacted them them foreigners are a verse people to... もっと見る
Maandagochtend een JBL Boombox 3 besteld. Dinsdag aangekomen. Product werkt goed en is compleet. Verder ben ik goed op de hoogte gehouden van mijn levering.
Meerdere producten gehad van JBL, steeds weer geprobeerd, maar binnen een jaar begeeft de batterij het of steeds sneller leeg, of wil niet meer opladen. De Flip 3, de Flip 4, 2 verschillende soorten... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Troep!
Precies twee vakanties van mijn oordopjes kunnen genieten. Nu valt de linker telkens na een paar minuten uit. Weg met die zooi. Dat was dan €45 per vakantie.
Nooit meer die troep van JBL.
Slchte ervaring klantenservice
Helaas slechte ervaring met de klantenservice van JBL.
Wij wilde een partybox met wireless mic kopen voor karaoke night. Op andere websites zagen we dat je wireless mic met partybox encore kon nemen. Op de JBL website zelf staat nergens precies een lijst welke wel gecombineerd kunnen worden met de wireless mic. Er staat alleen dat het gekoppeld kan worden met partybox. Nou uiteindelijk bleek het dus niet met de Partybox Encore te kunnen. Wij hebben op dezelfde dag als ontvangst meteen retour aangevraagd. JBL was nergens te bereiken, toen er een mail binnenkwam zonder verzendbewijs. Zowel telefonisch als mail als whatsapp als chat was dicht. De telefoon kreeg ik automatisch bericht dat het een feestdag was? Het was geen feestdag op een doodnormale woensdag. Dat was al vervelend genoeg. Op donderdag weer contact gezocht en is de retour gestart. Het pakket netjes terug gebracht. Bleek dat ze 2 items hadden opgegeven als retour. En ik had maar 1 item retour gezonden. Dus bewijs sturen dat ik 1 retour had aangevraagd maar dat zij het zelf naar 2 items hadden gemaakt. Uiteindelijk heb ik nu mijn geld terug gekregen.
Maar ik wilde alsnog een partybox voor de microfoons. Omdat het zo onduidelijk is heb ik het bij de klantenservice nagevraagd. Die persoon wist van niks en heeft uiteindelijk foutieve informatie gegeven. Door eigen research en navragen weet ik nu welke box ik wel moet hebben. Erg jammer dat de klantenservice onjuiste informatie deelt waardoor ik als klant op het verkeerde pad wordt geleid. Ik vind de site zelf niet duidelijk, het is weinig moeite om een lijst te maken met boxen die wel kunnen.
De pasmaat van de JBL vibe Beam is…
De pasmaat van de JBL vibe Beam is werkelijk SHIT! Linker oortje blijft redelijk zitten, rechter oortje blijft nog geen 10 seconden fatsoenlijk in m’n oortje zitten. Koop airpods! Zitten 10x beter. Het enige + punt aan de JBL oortjes is de bass, maar daar heb je niks aan als ze niet blijven zitten
1 jaars troep!
Update: na een hoop gezeik en het inschakelen van advocaat is ons box gelukkig gemaakt!!
Zoals het hoort , Jammer dat er zoveel ellende en slechte service aan vooraf is gegaan. Zou ik ooit nog Jbl kopen???
NEE.... niet zolang de service zo slecht is!
Wij hebben vorig jaar een partybox 1000 gekocht, en nu na een jaar heeft hij maar incidenteel geluid.
Wij hebben contact opgenomen met jbl en zijn nu ruim 3 weken bezig en nog helemaal niks opgeschoten. Ze houden je aan het lijntje, en vragen elke keer het zelfde ze beloven het op te lossen maar doen HELEMAAL niks!!
Dus NEEM GEEN JBL ZOOI HET IS SNEL KAPOT, EN SERVICE TOT DE DEURMAT.
En dat voor een box van bijna 1000€
Te triest!!
Jbl wat ga je hier nou aan doen??........los het nou eens op of geef mijn geld terug!!
JBL reparatie niet doen!
Mijn JBL Charge 4 wilde net na de garantieperiode niet meer laden. Na contact met JBL werd mij geadviseerd de box naar CErepair op te sturen om de mogelijkheden te bekijken. Dit klonk vrijblijvend en JBL zei zelfs: zijn de kosten te hoog laat dit ons dan graag weten. In goed vertrouwen dus opgestuurd.
Nu krijg ik het product ongerepareerd retour,(onderdeel niet leverbaar) maar moet wel een rekening betalen van 57 euro.
Bij terugkoppeling aan JBL wordt mij verteld dat er uiteraard kosten aan verbonden zijn.
Hadden ze me vantevoren gezegd dat een prijsindicatie al bijna 60 euro gaat kosten, had ik meteen een nieuwe box gekocht in plaats van dit gedoe. Nu heb ik nog steeds een kapotte speaker en ben 60 euro lichter.
Denk dus na voordat je een product opstuurt ter reparatie, 60 euro ben je sowieso kwijt en dat is gewoonweg niet de moeite bij een product van rond de 100 euro.
Draadloze JBL oorschelp lost op!
Draadloze JBL koptelefoon gekocht na 2 jaar laat spontaan stukjes plastic los van de oorschelpen. Waardeloze kwaliteit voor een dure koptelefoon.
Plastic behuizing microfoon scheurt spontaan
De microfoons hebben een goed geluid echter na 1 x gebruik is de batterij kap (schroefdeel onderzijde) spontaan gescheurd op de rand en in het midden. De kwaliteit van het plastic is erg slecht.
Jbl (Harman Kardon) vindt dat ik dit zelf heb veroorzaakt en zegt dus koop maar een nieuwe met 20% korting, die korting heb ik standaard al en ik ben zeker niet van plan om een nieuwe te kopen. Het gaat om een onderdeel van nog geen euro inkoop en hier willen ze niet bij helpen.
Ik adviseer dit product dus niet aan vanwege de slechte kwaliteit van de behuizing en de nog slechtere service van Jbl.
Problemen met jbl koptelefoon
Vorig jaar van mijn zus een mooie roze jbl live koptelefoon gekregen met bluetooth verbinding en een kabel als je niet op bluetooth wil zitten allemaal heel leuk en aardig maar sinds een maand of paar weken als ik aan het gamen ben valt zomaar mijn bluetooth verbinding weg van mijn lenovo laptop en hoor ik dat hij weer moet connecten het is heel vervelend want als ik een game speel zoals Fortnite is dat wel heel vervelend ik heb al geprobeerd mijn laptop opnieuw op te starten maar zelfs dat helpt niet ook zijn de knoppen niet meer te gebruiken op mijn koptelefoon die kan ik niet meer indrukken ofzoiets en ook heb ik hun app geprobeerd voor het resetten van de koptelefoon maar die app werkt niet eens dan klik ik op mijn koptelefoon maar er gebeurt helemaal niks ik zou graag willen dat mijn bluetooth verbinding niet zomaar uitzichzelf wordt verbroken zonder enige reden.
JBL 310 niet geleverd.
JBL 310 besteld. Bestelling (JB-EM-04811576 ) stond 2 dagen op status NEW en eind van de 2e werkdag stond er plots CANCELLED.
Ik heb hier totaal geen bericht van gehad, het is dat ik de order zelf in de gaten hou.
Klanten service gebeld, die kan niet zien wat de reden is maar geeft wel aan dat de voorraad op is en 2 werkdagen later aangevuld zou worden. Wel vreemd op de website staat dat er WEL voorraad is.
De reden van CANCELLED is dus nog steeds niet bekend en ik heb de order nu bij BOL neergelegd met de bevestiging dat ik hem de volgende dag krijg. Wel jammer mis ik nu wel de gratis actie inflatable donut die mooi in mijn zwembad kan liggen.
JBL Link Portable onvolledig teruggestuurd na reparatie
JBL Link Portable gekocht. 2x ter reparatie aangeboden. De 2de reparatie nam maar liefst 1,5 maand in beslag. Vervolgens hebben ze niet alles terug gestuurd en nemen ze de tijd om het uit te zoeken. Geen alternatief geboden. Nog langer wachten dus.
Trotz Versand mit DB Schenker wurde die Bestellung nicht rechtens storniert 😡😡
Am liebsten würde ich hier 0 Sterne geben. Meine Bestellung mit der Bestellnummer JB-EM-04692907 wurde am 30.05.23 per DB Schenker verschickt und ich habe auch eine Versandbestätigung erhalten und die Bestellung war auch schon in Tilburg (Niederlande) d.h. Der Kaufvertrag ist gültig und ich habe ein Recht auf die Ware. Am 08.06. hat JBL den Versand ohne Nennung von Gründen abgebrochen und die Bestellung storniert, was nicht rechtens ist und mich dazu zwingt behördliche Schritte gegen JBL einzuleiten. Absolute Frechheit, wie die mit ihren Kunden umgehen.
Een jbl bar 800 besteld.
Een jbl bar 800 besteld.
Deze werdt keurig binnen de aangegeven lever termijn van 3 tot 4 werkdagen geleverd. Zeer tevreden 👍 dus ondanks de negatieve reviews heb ik geen klachten.
De negatieve reviews verrassen mij
De negatieve reviews verrassen mij. Ik heb niets dan positieve ervaringen. Oortjes gekocht en goed gebruikt. Ze deden niet meer laden na een klein jaartje. Wat gezien de gebruiksomstandigheden misschien niet eens zo gek is…. Contact gehad met de klantenservice en het probleem voorgelegd. Op gestuurd voor reparatie en binnen 2 weken een nieuw setje gekregen. Prima geregeld!
gewoon correct
Na het lezen van de reviews, maakte ik me enige zorgen. Dat was nergens voor nodig. Ik ontving mijn JBL Boombox 2 na 3 werkdagen en hij is fantastisch.
Goede producten en klantenservice
De producten van Jbl zijn tot nu toe altijd goed! Ik had de 19e een jbl partybox 310 bestelt met daarbij gratis oortjes... De levering duurde wel wat langer dan gedacht, maar dat was voor nu geen probleem. Ik heb had het uiteindelijk binnen gekregen op de 25e. Dus als je hem snel nodig hebt raad ik wat anders aan. verder helemaal tevreden over alles. Ook heeft de klanten service mij goed op de hoogte gehouden! Al met al prima zaak
Na 4mnd soundbar 500 pro kapot terug…
Na 4mnd soundbar 500 pro kapot terug gestuurd voir garantie is transport schade niet verzekerd door Harman JBL DE OPLICHTERS krijg je te horen pakket is zwaar beschadigd aangekomen of ik de schade wil betalen leuke garantie vuile oplichters, nooit niks merr van die Harman JBL OPLICHTERS
alijd na een jaar of 3 kapot
Wat je ook koopt bij Harman en JBL, het begint goed, producten naar tevredenheid, maar na een jaar of 2,3 is het klaar, knopjes van koptelefoon vast en kunststof oorschelpen laten los. Het geluid is nog ok. Bij de JBL extreme speakers idem, geluid is er nog maar knopjes werken niet meer. Sennheiser koptelefoons trouwens idem. Mijn Bose noise cancelling koptelefoon doet het nog maar is altijd erg moeilijk te koppelen.
"Binnen twee werkdagen bezorgd" NOT
"Binnen twee werkdagen bezorgd" NOT
Na 9 dagen pas mijn bestelling in huis, klantenservice onvriendelijk en kortaf, geen korting of dergelijk gekregen op huidige bestelling. Die 10% korting op de volgende bestelling steek je maar daar waar de zon niet schijnt want nog een keer dealen met zo'n amateuristische tent als Harman/JBL gaat mij niet gebeuren.
Mijn zoon(11jaar) had voor het eerst…
Mijn zoon(11jaar) had voor het eerst zelf wat besteld en betaald via iDeal van zijn verjaardagsgeld.
Maar nadat hij het besteld had ging ik de reviews kijken, en die waren niet mis en toen bekroop het gevoel of mijn zoon het niet het beste gewoon via bol.com had moeten bestellen, straks 70 euro weg en geen product ontvangen. Maar niets was minder waar, het product werd precies in 2 dagen netjes bezorgd via dpd, en mijn zoon is er heel blij mee en volgens hem werkt het product (oortjes) heel goed.
JBL tune 220tws
Keuze gemaakt om de JBL tune 220 tws aan te schaffen, niet aan te raden. Bij het eerste paar oortjes bleek na een aantal maanden dat het rechteroortje niet meer deed opladen. Dit probleem vermeld, waardoor ik een nieuw paar kreeg, echter bleek dit paar hetzelfde problemen te hebben. Weer was het rechteroortje defect en wilde deze niet opladen. Dit probleem is daarbij opnieuw vermeld waarbij JBL er verder niks mee deed, omdat deze oortjes niet meer onder de garantie vielen.
In de meeste gevallen logisch, maar bij een product dat twee keer hetzelfde probleem ervaart in een korte periode is dit voor mij geen reden om dit buiten de garantie te laten vallen. Daarbij wordt wel een schrale kortingsbon van 30% aangeboden, maar waarom zou ik een nieuw paar oortjes van JBL kopen als ze telkens kapot gaan? Slechte service waarbij niet wordt gekeken naar toepasselijke oplossingen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。