Ingen problemer, det hele kÞrte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded. Nu bliver mine mÞbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, sÃ¥ hÃ¥ber jeg alt kÞrer ligesÃ¥ smidigt og... ãã£ãšèŠã
JD Logistik og alle deres sÞde og professionelle medarbejdere får vores varmeste anbefalinger efter en stor flytning fra forstadshus til lejlighed i byen. Alt har klappet fra start til slut !
Virkelig god service. Der mÞdte to meget effektive og hjÊlpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr pÃ¥ flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det ogsÃ¥ er muligt at fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vores flytning har hele vejen igennem vÊret en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde bÃ¥de fÞr, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjÊlpsomhed. KÊmpe erfaring o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningslÞst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlÊgger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.
Jernholmen 54-56, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- +45 3255 6868
- info@jdlogistik.dk
- jdlogistik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super effektive og dygtige folk
Super effektive og dygtige folk - kan varmt anbefales.

JD Logistik A/S ããã®åç
Flytteboks hos JD er en superâŠ
Flytteboks hos JD er en super opbevaringslÞsning til en rimelig pris - også er de superflinke på kontoret og hurtige til at svare tilbage.

Perfekt udfÞrt flytning
Havde bestilt en kombineret flytning og en efterfÞlgende tÞmning dagen efter.
Alt gik lige efter bogen, og både de udleverede flyttematerialer og flyttefolkene var top professionelt.
Hele pakken gav mig den fornÞdne ro og flyttefolkenes udfÞrsel gjorde at de to dage gik lige efter plan og aftaler.
Lars J

Flyttefolk
Flyttefolkene har overblik over processen, og passer godt på vores ting. De spÞrger ind og får tingene placeret hvor vi Þnsker. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder fra start til slut.

JD Logistik A/S ããã®åç
Evnen til at lÞse sÃ¥vel stÞrre somâŠ
Evnen til at lÞse såvel stÞrre som mindre opgaver med kort varsel - også selvom egne ressourcer er pressede.
Det er en fornÞjelse, at benytte Jer til glÊde for vores store Kunder - i hele Danmark - ikke blot denne enkelte udfordring, men opgaver generelt set over de seneste mange år !

JD Logistik A/S ããã®åç
Virkelig god service fra start tilâŠ
Virkelig god service fra start til slut.
Med det mener jeg, fra den fÞrste telefonsamtale med kontoret, til manden med boxene kÞrte fra min adresse.
En helt igennem god oplevelse. Jeg vil varmt anbefale jer til andre.

Super dygtige flyttefolk
Super dygtige flyttefolk - alt gik glat og hurtigt. Kun den bedste anmeldelse herfra.
Kenneth

JD Logistik A/S ããã®åç
Som altid styr på sagerne
Som altid styr på sagerne, god kommunikation, professionelle folk og tryghed hele vejen igennem flytningen. Har brugt JD i snart 20 år både privat og professionelt og det vil jeg da helt klart fortsÊtte med.

JD Logistik A/S ããã®åç
Deliver as promised. Polite and efficient
Easy to get in touch with: By phone, e-mail and txt. They do a very nice thing: Answer all your calls and deliver as promised. Polite and efficient.

JD's flytning var super!
Vores flytning med JD logistik var virkelig super Den gik over al forventning og de var fÊrdige fÊr forventet. De kom til aftalt tid, kl 07. De var 4 mand, hvor af én koordinerede og styrede det hele for de andre. Det var super fedt. De håndterede alle vores ting med forsigtighed og var i det hele taget bare professionelle, ordentlige og samtidig effektive. Vi vil til en hver tid anbefale JD og selv bruge dem igen hvis vi skal flytte.

Flytning og opbevaring
Det er 3. Gang JD Logistik flytter for os, og det er altid en fornÞjelse.

JD Logistik A/S ããã®åç
NÃ¥r kun det bedste er godt nok
Kan på det varmeste anbefales er brugt til flytning 2 gange, de er i alle faser super professionel hjÊlpsomme og sÞde, kunne ikke drÞmme om at bruge andre

JD Logistik A/S ããã®åç
Super friendly reliable and efficientâŠ
Super friendly reliable and efficient service.

JD Logistik A/S ããã®åç
Ting går i stykker og de flygter fra ansvaret
Ting går i stykker, ting vÊlter rundt i bigboxe, ting bliver vÊk, vilkår Êndres og JD frasiger sig deres åbenlye ansvar med dårlige bortforklaringer.
Senest havde JD forestået vores flytning og pakket bigboxene for os. Da vi så kommer ud og skal afhente min tipoldefars antikke chatol, så er det vÊltet og skrammet og lister er gået i stykker. EN ledende medarbejder kommer over og ser på det. Han mener at det er fordi boxen er pakket forkert. Det virker besynderligt, at et chatol på over 100 kg kan vÊlte når det stå ordentligt ret op ad en vÊg i en bigbox. Jeg foreslår at den måske er vÊltet. Uden at besigtige boksen fortÊller medarbejderen straks, at det kan han afvise, trods at jeg peger på et beskadiget hjÞrne på boxen. Da det så går op for JD, at det er dem selv der har pakket boxen, så mener de, at vi selv har haft tingene ude af den box og har pakket den igen - men at vi har pakket den forkert. medarbejderen mener, at det står i aftalevilkår og på hjemmesiden, hvordan en boks skal pakkes. begge dele er simpelthen lÞgn. De siger at boksene bliver vippet når de flytter dem rundt. Men de vil ikke fortÊlle hvor mange grader de bliver vippet. Derfor: regn med at de kan finde på at lÊgge dem ned hvis du overlader dem dine ting i deres varetÊgt.
IÞvrigt Êndrer JD på vilkår uden at informere om det, således at man pludselig får besked om, at man skal varsl at man skal have adgang op til tre hverdage fÞr man kan komme til dem. Det var slet ikke den aftale vi indgik, og Êndringen er foretaget helt uden varsel.
JD fraskriver sig ansvaret, og mener, at vi har placeret et chatol på over 100 kg på en anden måde end de selv havde placeret det i boksen. Ud over at det selvfÞlgelig ikke passer, så er det også endnu et eksempel på en pinlig bortforklaring. Hvis du vil vÊre kunde hos dem, så lÞber du ihvertfald en risiko.
Den dygtige snedker har vi haft fornÞjelsen af fÞr, da afstiver til spisebord forsvandt i JDâs varetÊgt. Boret har stÃ¥et og rokket siden, det nye stykke er bÃ¥de mindre og i en anden farve, og det tog tre mÃ¥neder for at fÃ¥ JD til at erkende og udbedre det. SÃ¥ nej tak, jeg ringer til en professionel og sender en regning.

JD Logistik A/S ããã®åç
JD logistik har hjulpet os pÃ¥ enâŠ
JD logistik har hjulpet os på en byggeplads, hvor vi skulle have båret dÞre,lister & diverse op i hver lejlighed.
JD Logistik har vÊret utrolig professionelle igennem
hele forlÞbet og jeg kan kun varmt anbefale dem.

Rigtig god oplevelse!
Vi havde en god kommunikation med JÞrgen op til flytningen med hurtige svar på lÞbende spÞrgsmål. Flytteholdet var professionelt, imÞdekommende og flinke - vi oplevede at der var stor hjÊlpsomhed og at vores ting blev håndteret forsigtigt hele vejen igennem

Altid super tilfredse!
Vi har flyttet med JD Logistik adskillige gange og det har vÊret en fornÞjelse hver gang. Tingene gÞres ordentligt og vi er trygge hele vejen igennem proccessen fra de kommer med flyttekasser, garderobekasser, tape og Þvrige indpakningsting til selve flytningen (hvor de altid passer godt på vores ting) til efter flytningen, hvor de kommer til aftalt tid og henter kasser mv.
UG kryds og slange herfra!

JD Logistik A/S ããã®åç
Vi har lige flyttet vores kontor dec
Vi har lige flyttet vores kontor (dec. 2023) og uden sammenligning er det, den nemmeste flytning jeg har prÞvet. JD's folk har vÊret professionelle, venlige, hjÊlpsomme og lydhÞre overfor stort, som småt. KÊmpe anbefaling herfra