JD Logistik A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ingen problemer, det hele kÞrte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded. Nu bliver mine mÞbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, sÃ¥ hÃ¥ber jeg alt kÞrer ligesÃ¥ smidigt og... もっず芋る

JD Logistik og alle deres sÞde og professionelle medarbejdere får vores varmeste anbefalinger efter en stor flytning fra forstadshus til lejlighed i byen. Alt har klappet fra start til slut !

Virkelig god service. Der mÞdte to meget effektive og hjÊlpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr pÃ¥ flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det ogsÃ¥ er muligt at fÃ¥... もっず芋る

Vores flytning har hele vejen igennem vÊret en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde bÃ¥de fÞr, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjÊlpsomhed. KÊmpe erfaring o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 物流業
  2. 匕越し・倉庫保管業
  3. 匕越業者
  4. 保管斜蚭
  5. 倉庫

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningslÞst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlÊgger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Super flinke folk

Super flinke folk. Kom til tiden og knoglede hele dagen. Alt gik som det skulle. Så vi kan kun anbefale JD logistik på det varmeste. Kim og Susanne

2023幎12月18日

KÊre Kim og Susanne,

Vi takker mange gange for de sÞde og rosende ord. Det sÊtter vi enorm pris på.

De bedste hilsner,

GOD SERVICE

Vi får altid en god service hos JD logistik. Det er godt at outsource lager og distribution sammen med en god samarbejdspartner;-)

2023幎12月27日

Hej Timo,

Tusind tak for de flotte ord - sÊtter enorm pris pÃ¥ vores samarbejde 😊

Alt det bedste
Mikkel

Veldig enkel og profesjonell opplegg

Hele prosessen var veldig enkel. Mikkel som var der, hjalp meg med alt. Når vi kom frem til JD-Logistikk i Danmark(kÞben), sto containeren der, med tepper på innsiden og lås. Kunne ikke ha vÊrt enklere å gjÞre dette på! Takk for hjelpen, og anbefales på det sterkeste.

2023幎12月24日

JD Logistik A/S からの回答

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe 😊

Bh.

Alt forlÞb fint

Alt forlÞb fint
Passede på mine ting, mÞbler og bolig.
Venlige

2023幎12月19日

KÊre Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Altid god service!

Vi har haft lager hos JD Logistik i et par år nu. De hjÊlper med at tage mod vores varer. Altid god service!

2023幎12月19日

Hej Peter.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på, da det netop er vigtigt for os, at vi altid giver en god service.

Rigtig glÊdelig jul til du og dine.

Professionelle flyttefolk

Professionelle flyttefolk, sÞde rare mennesker og super hurtige :-)

2023幎11月17日

Hej Lene.

Tusinde tak for de flotte roser. De er vÊrdsat og luner her i den kolde tid.

Rigtig god december.

Charlotte

Flyttefolkene mÞdte kunden med et smil.

Flyttefolkene kom i god tid og vi blev mÞdt med et smil da de trådte ud. De fik hurtigt en overblik over opgaven og så var de selvkÊrende samt lÞsningsorienteret.

2023幎11月24日

Hej Allan.

Sikke en dejlig anmeldelse at få, tusinde tak for den!

Jeg sÞrger for at give din rosende ord videre til flyttefolkene.

Charlotte

Nem bestilling og hurtig levering til

Nem bestilling og hurtig levering til en konkurrencedygtig pris. Dertil hurtig kommunikation - en rigtig fin oplevelse.

2023幎11月13日

Hej Kristina.

Tusinde tak for de super fine ord. Dem sÊtter vi pris på, og er glade for, at det hele er forlÞbet nemt, hurtigt og med god kommunikation.

Vh. Charlotte

Flytning perfekt

Flytning perfekt, hjÊlpsomme og flinke flyttefolk. Kan varmt anbefale!!!

2023幎10月7日

Hej Jan.

Vi takker for den fine anmeldelse og din varme anbefaling.

Charlotte

Altid god service og venlige mennesker

Altid god service og venlige mennesker som ved lige prÊcis hvad opgaven går ud på
kan kun anbefale dette firma

2023幎9月19日

Hej Thomas.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på. Det er altid dejligt med feedback, isÊr når den er positiv :-)

Venlig Hilsen

En super samarbejdspartner

Vi har arbejdet med JD logistik i nu lidt over et år. FÞrst bare som pakker, opbevaring og forsendelsespartner. Siden april også som logistikpartner på vores webshop. Fik i den proces meget hjÊlp og sparring. Vi er meget glade for og kan kun anbefale JD Logistik.

2023幎9月3日

Hej Jakob.

Tusinde tak for den fine anmeldelse, den er enormt vÊrdsat.
Vi er ligeledes glade for det samarbejde vi har fået opbygget med jer.

Vi tales ved!

Fik flyttecontainer leveret og

Fik flyttecontainer leveret og afhentet.
Alt som planlagt, hurtig reaktionstid og god service

2023幎8月23日

Hej Michael.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er meget vÊrdsat.

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag.

AnbefalelsesvÊrdig flyttefirma

Indledende dialog med Kasper fra JD var super behagelig og professionel. De sprang til på kort varsel, var meget fleksible og ydermere til en konkurrencedygtig pris.

Selve flytningen gik forrygende.
Super effektive flyttefolk, som klarede sig selv hele dagen.

Klar anbefaling her fra.

2023幎7月25日

Gode folk

Det var nogle gode flyttemÊnd og JD hjalp med flyttekasser mv, hvilket lettede processen meget.

2023幎6月30日

Hej Lasse.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er meget vÊrdsat :-)

Jeg sÞrger for at give dine ord videre til flyttemÊndene.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. De var gode til at guide til den rigtige stÞrrelse og billigste pris, ringede altid tilbage som vi havde aftalt og var helt igennem flinke at have med at gÞre. Vil klart anbefale dem og vil også selv bruge dem igen når jeg får brug for det.

2023幎5月2日

JD Logistik A/S からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.

Venlig hilsen Charlotte.

Very well organised

Very well organised, easy to use, everything worked perfectly.
A very good experience

2023幎4月30日

Hi Kevin,

Thank you very much 😊

Best,

Mikkel

God oplevelse hele vejen i gennem

God oplevelse hele vejen i gennem! Kan bestemt anbefale

2023幎3月31日

Hej Anne,

Tusind tak for din anbefaling og anmeldelse 😊

- Mikkel, JD Logistik

Virkelig gode

Virkelig gode! De hjalp med at flytte for mine alderende forÊldre og JÞrgen mÞdte op og gjorde dem helt rolige i processen.

2023幎3月17日

Hej Chris,

Tak fordi vi måtte hjÊlpe til med opgaven.

Vi ses 😊

- Mikkel