Ingen problemer, det hele kÞrte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded. Nu bliver mine mÞbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, sÃ¥ hÃ¥ber jeg alt kÞrer ligesÃ¥ smidigt og... ãã£ãšèŠã
JD Logistik og alle deres sÞde og professionelle medarbejdere får vores varmeste anbefalinger efter en stor flytning fra forstadshus til lejlighed i byen. Alt har klappet fra start til slut !
Virkelig god service. Der mÞdte to meget effektive og hjÊlpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr pÃ¥ flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det ogsÃ¥ er muligt at fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vores flytning har hele vejen igennem vÊret en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde bÃ¥de fÞr, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjÊlpsomhed. KÊmpe erfaring o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningslÞst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlÊgger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.
Jernholmen 54-56, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- +45 3255 6868
- info@jdlogistik.dk
- jdlogistik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super flinke folk
Super flinke folk. Kom til tiden og knoglede hele dagen. Alt gik som det skulle. Så vi kan kun anbefale JD logistik på det varmeste. Kim og Susanne

GOD SERVICE
Vi får altid en god service hos JD logistik. Det er godt at outsource lager og distribution sammen med en god samarbejdspartner;-)

JD Logistik A/S ããã®åç
Veldig enkel og profesjonell opplegg
Hele prosessen var veldig enkel. Mikkel som var der, hjalp meg med alt. Når vi kom frem til JD-Logistikk i Danmark(kÞben), sto containeren der, med tepper på innsiden og lås. Kunne ikke ha vÊrt enklere å gjÞre dette på! Takk for hjelpen, og anbefales på det sterkeste.

Bil og 2 mand ankom til aftalt tid ogâŠ
Bil og 2 mand ankom til aftalt tid og flytningen blev hurtig og sikkert overstået

JD Logistik A/S ããã®åç
Venlige mennesker som kommer til denâŠ
Venlige mennesker som kommer til den aftalte tid og levere opgaven til aftalt pris.

Alt forlÞb fint
Alt forlÞb fint
Passede på mine ting, mÞbler og bolig.
Venlige

Altid god service!
Vi har haft lager hos JD Logistik i et par år nu. De hjÊlper med at tage mod vores varer. Altid god service!

Professionelle flyttefolk
Professionelle flyttefolk, sÞde rare mennesker og super hurtige :-)

JD Logistik A/S ããã®åç
Flyttefolkene mÞdte kunden med et smil.
Flyttefolkene kom i god tid og vi blev mÞdt med et smil da de trådte ud. De fik hurtigt en overblik over opgaven og så var de selvkÊrende samt lÞsningsorienteret.

JD Logistik A/S ããã®åç
Nem bestilling og hurtig levering tilâŠ
Nem bestilling og hurtig levering til en konkurrencedygtig pris. Dertil hurtig kommunikation - en rigtig fin oplevelse.

Flytning perfekt
Flytning perfekt, hjÊlpsomme og flinke flyttefolk. Kan varmt anbefale!!!

JD Logistik A/S ããã®åç
Altid god service og venlige menneskerâŠ
Altid god service og venlige mennesker som ved lige prÊcis hvad opgaven går ud på
kan kun anbefale dette firma

En super samarbejdspartner
Vi har arbejdet med JD logistik i nu lidt over et år. FÞrst bare som pakker, opbevaring og forsendelsespartner. Siden april også som logistikpartner på vores webshop. Fik i den proces meget hjÊlp og sparring. Vi er meget glade for og kan kun anbefale JD Logistik.

Fik flyttecontainer leveret ogâŠ
Fik flyttecontainer leveret og afhentet.
Alt som planlagt, hurtig reaktionstid og god service

AnbefalelsesvÊrdig flyttefirma
Indledende dialog med Kasper fra JD var super behagelig og professionel. De sprang til på kort varsel, var meget fleksible og ydermere til en konkurrencedygtig pris.
Selve flytningen gik forrygende.
Super effektive flyttefolk, som klarede sig selv hele dagen.
Klar anbefaling her fra.
Gode folk
Det var nogle gode flyttemÊnd og JD hjalp med flyttekasser mv, hvilket lettede processen meget.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. De var gode til at guide til den rigtige stÞrrelse og billigste pris, ringede altid tilbage som vi havde aftalt og var helt igennem flinke at have med at gÞre. Vil klart anbefale dem og vil også selv bruge dem igen når jeg får brug for det.

Very well organised
Very well organised, easy to use, everything worked perfectly.
A very good experience

JD Logistik A/S ããã®åç
God oplevelse hele vejen i gennem
God oplevelse hele vejen i gennem! Kan bestemt anbefale

Virkelig gode
Virkelig gode! De hjalp med at flytte for mine alderende forÊldre og JÞrgen mÞdte op og gjorde dem helt rolige i processen.